|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
30.8.2013 17:34:51   
SrečnaBodočaMamica
Pocasi se bo zacelo ja:]user posted image bomo sle ko po tekocem traku:)

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
30.8.2013 19:06:20   
babkaa
vesnavesna.... verjetno si že rodila, meni je tudi voda na obroke odtekala pa sem tisti dan rodila...
glede izcedka... jaz sem tudi mela povečan izcedek enih 10 dni pred porodom

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
30.8.2013 19:29:59   
VesnaVesna
ne še sm tle... nč ni blo pol od tega, edin zelo trd trebuh pa tak neprijetn občutek mam v trebuhu že cel dan... upam da bo ponoč kej več akcije...

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
30.8.2013 21:57:56   
SrečnaBodočaMamica
Sj je vrjetno normaln a, da smo vsr neucakane, pa komaj cakamo da bo, pa kr iscemo znake ki bi lahka nakazovali na porod:)?user posted image

(odgovor članu VesnaVesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
31.8.2013 8:00:09   
minxie
ja, točno tako kot si rekla SrečnaBodočaMamica, čakamo čakamo... :) ampak mene je kljub temu malo strah, tega neznanega, oz. trenutkov ko se bo zares začelo dogajati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2430
31.8.2013 8:19:39   
renjar
Ja ja punce, zdaj pa gre zares..
Jaz še tudi kar doma, sicer še imam malo časa.. Se pa počasi dogaja..
Pogrešam ene par septembric tukaj, kaj ste šle rodit??

(odgovor članu minxie)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
31.8.2013 8:41:25   
GITA14
uuuuuuuuuu super tu dogaja, jstut že kumi čAKam, da pr men kej začne.
Vsem želim hiter porod in čim manj bolečin.

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
31.8.2013 12:21:23   
Tejči
Ojla. Jaz sem imela včeraj CTG in UZ, vse je OK, plodovnice dovolj, glavica je že čisto spodaj, popadkov nič, tudi po občutku se nič še ne dogaja..pa saj še ima malo časauser posted image Je pa normalno, da smo neučakane, kajneuser posted image

Vsem želim lahek in hiter porod, čimmanj šivov in lepe, zdrave dojenčkeuser posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
31.8.2013 12:24:44   
Tamala24
Živijo bejbe user posted image

Smo še vedno vse skupaj ali nam je katera že pobegnila?

Res vse že nestrpno čakamo na naše male štručke. Porod bovo pa koj pozabile in se kasneje odločile še za kakšno bebico.

Robika kje se skrvaš? Si že finiširala? user posted image

Vsem skupaj lep sončen dan user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
31.8.2013 16:52:44   
Soncek_32
Živjo!

Sedaj pa pride naš mesec!user posted image

Jaz sem bolj proti koncu meseca, me pa danes zeloooooo bolijo medenične kosti.
Drugače se pa ne dogaja (še) nič konkretnega pri meni.

Srečno vsem in oglasite se...

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
31.8.2013 19:21:11   
Penny
Jaz sem še vedno 2v1 user posted image . Imam še čas user posted image . Medenične kosti in kolki me pa kakšen dal ful bolijo, kakšen dan pa nič.

(odgovor članu Soncek_32)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
31.8.2013 22:10:10   
VesnaVesna
Joj se vlečejo tile zadnji dnevi... me že cel pop neki špika pa tišči... rok je tle jest pa nevem kdaj bo prišel najin čas.. upam da kmal... no če bo pri kateri kej prej, vso srečo user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
1.9.2013 12:48:37   
Tamala24
Dober dan user posted image

No pri meni se pa počasi premika. user posted image

Danes zjutraj sem zasledila malo krvavkasto-rjav izcedek in sedaj mi tamala polna pritiska dol, tako da čakamo še na popadke. Upam da se bo kmalu kaj začelo,...res komaj čakam.

Kako je pa z vami? Je še pri kateri kaj novega?

(odgovor članu VesnaVesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
1.9.2013 13:44:41   
Larisa5
Pri meni nic novega, se vedno 2cm odprta, vsake toliko casa me mmal zaspika, pupa kar zivahna predvsem ponoci, se pa ne upam kam dalec it, ker ko pride ta pravi popadek, bo slo vse zelo hitro, v prvo sem rodila v eni uri, sedaj pa je g. Rekla, da bom se prej.....upam da bo res tako in bo cimprej mimo, po eni strani se ze ful veselim, po drugi imam pa nesteto skrbi, mah ja zenske skoz neki premlevamo in se sekiramo brez veze....danes je tako tezek dan, grem kar malo pocivat....rt Uuuser posted image

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
1.9.2013 13:54:31   
pikapoka01
Pozdravljene user posted image
Berem vas od začetka teme, oglašam pa se komaj sedaj, na finišu user posted image
Sama sem sicer uradno oktoberka (pdp 4.10), a se nekako bolj nagibam, da bomo pospešili ta datum na konec septembra user posted image
Doma imam že malega majčka zmajčka, triletnega fantka, tokrat pa naj bi dobili punčko in smo zelo veseli. Prvič sem imela urgenten CR zaradi preeklampsije, držim pesti, da se temu tokrat izgonemo ali vsaj zelo omilimo, zanekrat se počutim ok, brez pritiska in zatekanja. Gin pravi, da je vse še zaprto in tudi otrok (prvič je bil zahiranček 2200g) lepo raste, ni pa med velikimi. Imam pa še čas za iti rodit, se mi še jako ne mudi. Vsem ostalim, ki si pa želite že iti, pa držim pestiuser posted image

Zanima me še to, kaj imate pripravljeno za obleči za babike za iz porodnišnice?

(odgovor članu Larisa5)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
1.9.2013 14:02:48   
Matty
Evo jaz še tudi 2v1. Rok je bil včeraj, pa nič. Sem kar slutila, da bo septembra. Nič ne dogaja, niti nič ne kaže da bi se kaj začelo.V torek grem v UKC pa da vidimo, kaj bodo rekli. Dolgo po roku me ne morejo pustit zaradi nos. sladkorne.

(odgovor članu pikapoka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
1.9.2013 17:52:38   
bbdd
Očitno še vse tu :) tudi jaz imam v torek CTG, bomo videli kaj bo. Še vedno imama občutek, da bo prej, a se mi kar zdi da bo na koncu čez rok. Jaz za otročka še nimam kaj pripravljeno za iz porodnišnice, ker niti ne vem kako velik bo. Bomo potem videli ko se rodi, bo pa menda fant že znal izbrati. Itak imam vse po številkah zloženo

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
1.9.2013 20:01:04   
lollipop07
hej
pri nas tudi še nič novega...kkšn dan se najde, ko me malo muči in mi pritiska na živce in precej poveča gravitacijo (pritiska dol:)...drugače se ša tko dobr še nism počutla v teh dobrih 8 mescihuser posted image morm pa rečt, da mam občasne valove strahu/panike pred porodom...pa niti ne vem točno pred čim, sam čist me napsihira...mogoče zato ker me zdej use k so že rodile čist drgač gledajo, ko se bliža dan D in večkrat spustijo kkšno "grožnjo" v smislu : "bruhala boš", "noro boli ampak sej poj pozabš", "upej da nima popkovnce okol vratu" in podobno...tko da mal razmišlam, da bi se do poroda kr mal izogibala mamicuser posted image
upam, da kmal dobite svoje štručke v roke tiste, ki vam že dogaja...user posted image

(odgovor članu bbdd)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
1.9.2013 21:38:01   
Larisa5
Lolipop ma ne poslusaj takih zgodb, tok hudo pa spet ni, mal mocneje kot menstrualni krci, to se pa ja da zdrzat, ni nic hudo. Ves ene mamice prav rade strasijo tiste, ki se niso rodile, da potem one izpadejo ful pogumne, v glavnem ne poslusat neumnosti in brez strahu naprej...

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
1.9.2013 23:57:19   
Tamala24
Če bi res bilo tko hudo, nekatere neb imele 2,3,4,...otrok, tako da sploh ni panike. Le mirno in sproščeno v porodno sobo, tam pa ti itaq babice pomagajo user posted image

Jaz pa še vedno čakam na taprave popadke. Čep se mi je zluščil danes zjutraj, popadki pa pridejo in gredo. Jutri ponovno na CTG in da vidimo kaj bo rekla moja G. V torek paje moj PDP user posted image Upam da se bomo kmal cartali.

Kot zgleda je Robiko res zašraufalo, se nič ne javi,...user posted image

(odgovor članu Larisa5)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
2.9.2013 7:13:23   
robika
Jutro,jaz sem še kar tuuser posted image ,popadki pridejo in grejo,križ boli ko nor,spet bla skor celo noč pokonc...jo ta naš mali me bo pa res namatru..
ob 9h mam ctg pa uz pol pa je rekla ginekologinja da bi mal pospešile,upam da bo ratalo no...jaz bi že cartala

Neposredna povezava do sporočila: 2446
2.9.2013 8:03:22   
renjar
Jutro!!!
Jaz še tudi tuuser posted image Včeraj je spet vse skup nehalouser posted image tako da se ne dogaja več nič.. Me pošteno zafrkava.. Ko že mislim it v P potem vse skup neha in ni ne duha ne sluha o kakšnem popadku..

Joj robika jaz sem pa mislila da si se že rešila vsega skup in da že uživaš v zibanju..

Vsem ostalim pa veliko sreče pri porodu če je katera šla!!! ( mi še verjetno ne bomo šli tako hitro)

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
2.9.2013 8:48:03   
smehc
Res se ne obremenjevati s porodom. Jaz sem šla na porod popolnoma neobremenjena.

Edina dilema ki se mi je porajala zadnji mesec nosečnosti je kako bom otroka ven spravila če nobena luknja ni niti približno dovolj velika.

In ko je prišel ven, še preden so mi ga dali za cartat, sem rekla da jih imam lahko še 10. Aja, edinkrat ko sem se zadrla je bilo ko so mi naredili tisti en lepotni šiv. =)

Drugače se je pa začel naš mesec ja. Že imamo kakšno potrjeno septemberko? Jaz bi šla po svoje že kar rodit, sam sem se odločila da bo 13 in bo treba še mal noge skup tiščat! =)
Cotike začnem v teh dneh prat. Za iz porodnišnice sem kupila en kompletek 56, če bo prevelik pa mal zavihaš. Če bo pa mraz bomo pa pač 2 bodija še spodi oblekli, pa z dekico pokrili in bo! =)

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
2.9.2013 9:06:25   
lollipop07
joj punce upam, da vas kmalu nehajo hecat in se prikažejouser posted image
jst mam tut za iz porodnišnce enga pajacka 56 pa eno jopčko, če bo slučajno zamrazil, ker poletja je očitno konecuser posted image
pa hvala za tolažbo...bom še kdaj prebrala zgornje komentarje, če me bo panika grablauser posted image
dans bo len dan, že vidm...
Tamal24 upam, da se bo CTG rukov od popdakov in da bo user posted image prov hitro zunejuser posted image

(odgovor članu smehc)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
2.9.2013 10:13:43   
Blue_one
Hej hoj
Renjar in robika, sem kar pričakovala da že pestvate! :) Držim pesti, da bo kmalu!!
Drugače se nam pa zgleda obetajo deževni dnevi. Pri meni glede poroda še vse mirno, tako kot mora biti, otročič še ni donošen, tako da naj kar še malo počaka user posted image
Je pa včeraj kolegica rodila dvojčke! Sem bila ful vesela :) Vse ok.
Tamala24 držim pesti, da bo kaka akcija!

Moram pa priznati, da mi je noro čudno, da sem kar doma in ne počenjam ničesar *pametnega*. No saj potem, ko bo otroček na svetu bom imela kar nekaj dela, zaenkrat pa pač.. Nič posebnega ;)

Lep dan vam želim.
Pa sporočite, ko bo kaj novega!

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?