|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
28.8.2013 20:41:53   
Inikica
Fajn slišat, da moja ni edina, ki nori na ctgju. user posted image

Prva anonimna - fajn se cartajte. user posted image

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
29.8.2013 7:06:31   
candilla
dobro jutro punce:)

vceraj sem imela pregled + ctg. Tamali je imel 20 minutno žurko:) potem pa mi je naredila še vaginalni pregled in ugotovila da sem odprta 1.5 cm. Rok imam 9.9 tko da bo očitno tam okol roka.

(odgovor članu Inikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
29.8.2013 7:20:59   
robika
Jutro jaz sem še kar tu,popadki so se skor umiriliuser posted image user posted image ,ostalo je občasno špikanje in vlečenje spodaj,pa seveda pogosti obiski wc-ja,boleč križ..edina dobra stvar je ta da sem ponoč po več kot tednu dni spala ko bebica celo noč,tak da sem danes prav spočita in polna energije..če se nič ne zgodi v teh dneh,sva za ponedeljek z ginekologinjo zmenjene da pridem na uz in ctg,potem pa bo ona mal "pomagala" in stvar pospešila...bomo videli kaj bo...

(odgovor članu Inikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
29.8.2013 8:14:01   
Cari
Robika, kdaj pa imaš drugače rok? A imaš kakšne zdravstvene težave?
Jaz mislim mojemu dati kar čas, da se sam odloči, kdaj bo prišel. Saj se nič ne mudi. bo potem prav tako luštno. Meni je sicer zaradi velikosti otroka (kar velik naj bi bil spet) rekla, da naj grem na rok kar rodit, ampak vsaj kak teden mu bom vseeno dala še možnosti, da sam pride. Pri drugem so hodili zdravniki kar gledat mene in otroka in niso mogli verjeti, da se je rodil naravno (bil tudi velik user posted image ) , pa sploh ni bilo tako hudo na porodu, tako da mislim, da bom sedaj tudi zmogla.

Cari

(odgovor članu Inikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
29.8.2013 8:26:47   
robika
Cari zdravstvenih težav glih nimam,sem pa vse tri nosila precej čez rok,teža je bla 4400 velikost 56cm..tak da zdaj ne bom tak dolgo čakala,res sem že prav utrujena od tega "nategovanja" pa špikanja..mali je pa tudi 3 tedne že čisto spodaj in na nizkem štartu,rok pa mam 5.9...upam da se bo sam zganuuser posted image

(odgovor članu Inikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
29.8.2013 9:56:04   
Cari
Robika, tudi jaz ti želim, da se mali čim prej sam zgane.

Cari

(odgovor članu Inikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
29.8.2013 9:57:01   
VesnaVesna
Živjouser posted image
Tud jest sm mela včerej ctg, mala je bla mal budna pol je spala in vse skup je čist predoooolg trajal... najraje bi jim rekla da naj mizo za snemanje CTGja zamenjajo k mene je vse bolel, križ, v nogah sm kr mravlince dobila... res ful neudobno. Najbolj neprijeten in nezanimiv pregled v nosečnosti je ctg... Je pa vse vredu, v nedeljo mam rok, v ponedeljek pa spet ctg in UPAM da res tud UZ, ga nism mela od 30 tedna... si morte mislt kok mi je bedno k čist nč nevem, a sm odprta al ne, kako mala leži, nč nč nč nevem... kr mal huda sm... se mi je pa zdel da sm včerej zvečer tud jest mela popadke, no če je blo to to, me je vse neki tiščal pa bolel pa trebuh ful trd... pol pa vredu čez kake dve uri pa spet... sm misnla da bo ponoč kej pa ni blo nč... sm bla kr mal slabe volje k sm se zjutraj zbudila... no trebuh mam res že celo jutro trd to pa je tud vse... če nebi vedela kdaj mam rok bi rekla da mi zihr manka še kak mesec ker se počutim čist vredu...

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
29.8.2013 10:35:48   
smehc
Punce ki niste imele UZ že več tednov ne bit hude. Jaz sem imela v prejšnji nosečnosti pri moji ginekologinji samo 3. In še to je bil zadnji zelo na hitro, toliko da je videla da otrok ni prevelik, sploh ne vem če je meni kaj ekran pokazala. Aja, pa imam samo eno slikico iz 1. pregleda pri njej + iz nuhalne (ki ni bila pri njej). Pa CTG sem imela 1 dan pred porodom (38t) in ni pokazal NIČ.

Sedaj imam drugo ginekologinjo, ki je zlata. Za vsako mi naredi UZ, vse se da pomenit z njo..... v Torek ko bom 37t 1/7 imam CTG.

Prva anonimna, vsaka pokakana plenica je normalno in dokler ostane vse v njej sploh ni sile. Kmalu bo tako polna da bo šlo mimo in bo treba dat otročka dobesedno pod tuš da se ga bo umilo (s krpicami bi enostavno predolgo trajalo). In tudi kolcanje in kihanje je nekaj kar je na začetku skupno skoraj vsem otročkom. Ampak to ne pomeni da so bolni. S kihanjem si prečistijo dihalne poti tako da je še zaželjeno. Ob kolcanju pa se nam bolj smilijo, kot njih dejansko moti. Ponudi ji za pit, mogoče bo nehala. Naš vem da je večkrat tudi zaspal med kolcanjem, kar je bil znak da mu res ni hudega! =)

(odgovor članu VesnaVesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
29.8.2013 10:54:51   
renjar
Dan!!!
Evo mene iz pregleda... CTG kaže na ščipalčke, nekaj se že dogajauser posted image user posted image user posted image
Moje dete je težko malo več kot 3500g in sve se z G zmenile da če do sobote nebo nič, lahko pridem zjutraj na tešče in opravimo zadevo ker je pač ona dežurnauser posted image user posted image Joj sem vesela, sploh si ne morem predstavljati..

Robika zdaj bi pa bil že res čas, da se po tolikih dnevih matranja nekaj premakne..
Aja pa še nekaj... Kako je roditi tako veliko dete??user posted image Me je kar malo strah postalo, moje punce so bile za pol kile manjše..

(odgovor članu smehc)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
29.8.2013 11:50:53   
Tamala24
Ojla user posted image

Renjar,...kako lepo da se boš kmalu rešila buša in da se boste cartali,...ti privoščim. user posted image

Jaz bom pa očitno kar morala še čakat. Spet je bila pestra noč, a kaj ko mi popadki potem prenehajo in se tamala ne pusti motit. Mi smo našo malo pikico snemali na UZ in sem imela res pri vsakem pregledu UZ in za slikce sem prosila da mi jih naredi. Samo sedaj res že malo pogrešam UZ, saj ga nisem imela že 3 tedne. Upajmo da si bo v ponedeljek vzela čas in mi naredila poleg CTGja še UZ (da vidim koliko je zrasla in za koliko se je zredila).

Robika sedaj pa boš morala res naredit akcio in hitr rodit. Držim pesti zate user posted image

Vse ostale pa sporočite, če vas bo kaj zašraufalo. Če je katera iz obale in ia rok v začetku septembra pa naj se javi (bomo mogoče cimre) user posted image

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
29.8.2013 12:29:23   
robika
Renjar,rodit se da,ni pa glih lahko,men so jo takrat ocenili na 3300-3600g,nič posebnega sam pol se ni spuščala pa mv se ni odpiral ker je tako začela pol dol tiščat in na koncu ko dete pride ven-itak sem bla rezanauser posted image in ko jo stehtajo pa ko vidim kak je velika me je skoraj kap...če bi vedela da bo tak velikan bi vztrajala da naj naredijo cr,matrala sem se od desetih zvečer pa do štirinajst minut čez enajsto dopoldne,pol sem pa še 2h čakala s prekrižanimi nogami zdravnika da me je zašil...
Ma sam smo preživeli ane,pa mam zdaj lepe bejbe...
Mali pa naj ne bi bil tak težak,bolj drobižek po meritvah-če se spet niso ušteliuser posted image -upam da ne

(odgovor članu Inikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
29.8.2013 13:31:12   
SrečnaBodočaMamica
Tudi pri meni je bil na zadnjem UZ vecji za 8 dni... Ce bo na rok bo tut pravi bajsi
Upam da mi se naredi kak uz in preveri zadevo

A je imela katera pred porodom/ima povecan izcedek? Je lahko tudi to znak da se pripravlja? Ni pa rjavkast/krvav je bel ampak res povecan

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
29.8.2013 14:30:03   
bbdd
Tudi jaz imam izcedek, in to kar obilen. Je pa bele barve, kot nekakšen zelo povečan beli tok. Imam pa rok 22.9, tako da ne vem ali je to že kak znak

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
29.8.2013 14:36:58   
Cari
Glede izcedka sem ga jaz imela prejšnjo user posted image , pa mislim, da je bil bolj posledica vnetja. Poskusite kakšen čajček kot je tisti za sečila za nosečnice (v lekarni), ali pa plahtico, rman, mogoče se pa uredi. Pri meni takrat ni pomenil da se porod bliža.

Cari

(odgovor članu Inikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
29.8.2013 14:54:16   
malamut
Jaz mam tudi povečan izcedek, belkast, ma ni vnetje. Je pa rekla G., da se pred porodom poveča izcedek, kar pa ne nakazuje poroda, se pa pripravlja. user posted image

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
29.8.2013 16:05:29   
natali1
Tudi jaz imam povečan izcedek, pa ni vnetje. Počasi prihaja dan Duser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
29.8.2013 16:27:40   
SrečnaBodočaMamica
Mi imamo se 17dni pred porodom. Ma sem se odlocla da bo prej:P
V nedeljo mam roj.dan, zihr bo do takrat hahauser posted image pobozne zelje:P
drugace se pocutite ok?

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
29.8.2013 16:38:18   
malamut
Ohhh, ki je še moj PDP, do takrat mamo še 26 dni, torej bomo še en lep cejt user posted image . Če bo prej bo super, če pa bo na rok, tudi uredi, bomo že počakali odločitev ta malga. Drgače pa smo ok, razen da vsakič po kosilu me požene na wc taka driska, da je joj. Zdej ne vem, al so tablete al kaj.

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
29.8.2013 18:21:41   
Matty
Pri nas tudi nič novega. 3 dni pred rokom, pa se tako fino počutim, kot da sem v 2. trimestru. Še trebuh mi je nehal trdet.

A je že katera na novo?

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
29.8.2013 20:38:22   
pike
Oj, jaz sem danes imela ctg in pa še spodaj me je pogledala in me je tako bolelo. Rekla je dr , da sem 2-3 cm odprta in mi naročila jutri zjutraj ctg in da jutri ostanem not in mi bo predrla mehur, malo umetnih popadkov pa bo. Danes imam po tem sluzast krvav izcedek, šraufalo me je samo malo po pregledu. Upam, da jutri rodim čimprej.jutri bom 7 dni po roku. Vso srečo tudi ostalim, da bo čimprej in bomo vse cartale prav kmalu.

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
29.8.2013 21:16:05   
natali1
Pike držimo pestiuser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
30.8.2013 6:27:42   
Soncek_32
Jutro!

Pike srečno!

Vidim, da imate oz. boste imele skoraj vse CTG. A to vam dela G ali vas pošljejo v porodnišnico?
Sej se ne sekiram dosti, ker če bi bili pravi popadki, bi jih tudi sama čutila. Me je pa včeraj cel dan zbadalo in dol tiščalo, ampak najbrž se telo samo pripravlja. Ker potem ko sem šla spat, je vse potihnilo. Danes sem dopolnila 37.tednov (juhej!), tako da je še prezgodaj upati na dan D.user posted image

Bo še kakšna rodila v Postojni?

Vsem, ki se vam že dogaja pa res srečno in naj bo hitro! user posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
30.8.2013 6:51:16   
renjar
Jutro!!
Pike veliko sreče pa čimlažji porod!!!

Mene je tudi včeraj začelo šraufat kar konkretno, ponoči tudi že na 5 minut.. Celo noč sem pridno dihala, komaj ob štirih malo zaspala, zdaj sem pa cela zmozgana, vse me boli tam spodaj pa v križu... Kot je že ena prej pisala, sem tudi jaz pri tretjem porodu bolj zmedena kot pa pri prvem.. No zdaj že eno uro nisem zaznala nič.. Otrok se je pa res ful umiril.. Zgleda da bo počasi, ampak čaka da mama napolni hladilnik in hišo generalno očistiuser posted image
No vsaj možnost poroda jutri mi je ostala..
Ja nič, uživajte pa se tipkamo..

(odgovor članu Soncek_32)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
30.8.2013 7:46:03   
VesnaVesna
Oi, srečno vsem ki se vam je konkretno začelo :)
No mislim da se je končno tudi pri meni, čisto počasi mi je začela odtekati voda, no vsaj upam da je to to... pred eno uro sm šla lulat in ko sm pršla nazaj v posteljo je blo spet nekaj mokro tam dol :P potem sem se usedla in vidla nekaj mokrega na rjuhi... ne veliko sam tko nekaj je pa blo... me pa nč ne špika ne boli in nč posebnega... zdej mam tko mal vlažne hlačke in čakam na novo rundo :) upam da je to to in da se počasi začenja nekaj zelo nepozabnega :) ampak sm pripravljena:) evo bom sporočila ko bo spet kej novgauser posted image

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
30.8.2013 10:09:10   
Blue_one
Pike- držimo pesti.
VesnaVesna-poročaj :)

Lep dan se nam obeta danes, tako da upam, da ga bomo izkoristile :) Pa čimlažji porod vsem tistim, ki so tik pred ;)

(odgovor članu VesnaVesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?