Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 19:34:40
|
|
|
|
Katte
|
Bravo, oreh!!! Čestitam za punčko! Sem mislila nate in čakala, da nam kaj lepega sporočiš . Lepo se cartajte.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 8:11:30
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh Še jaz, še jaz... rodila se je najina prečudovita punčka, ki nam zdaj že pošteno krajša noči in razveseljuje dneve. Punce, če je meni, curly in podobnim uspelo, ki smo veljale po medicinskih standardih že za odpis, vem in upam, da ti najlepši trenutki od pluska naprej čimprej doletijo prav vsako izmed vas. Čestitke orešćek. Želim vam veliko prespanih noči, cartanja in nepozabnih trenutkov. Toliko lepega vas čaka . Sem zelo vesela zate in mi je ta novica kar dan polepšala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 8:26:52
|
|
|
|
Tippi
|
Curly in oreh, če to niso čudovite novice!! čestitam iz vsega srca!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 8:52:52
|
|
|
|
LittleSun
|
U sem spregledala, curly zlatica tudi tebi iskrene čestitke in vse najlepše Še dobro, da pridem tu in tam pokukat, me razveselijo te novičke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 9:15:40
|
|
|
|
niinii
|
Čestitke curly in oreh :) Lepo se cartajte :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 10:07:40
|
|
|
|
mala jagodka
|
Jutro... jst pa vsak dan bolj dvomim da sem, ker črtica je zmeraj ista, zelo rahla, čeprav kar vem in iz izkušenj vem, da če hormon raste, se tud črtica debeli
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 10:20:38
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala jagodka Jutro... jst pa vsak dan bolj dvomim da sem, ker črtica je zmeraj ista, zelo rahla, čeprav kar vem in iz izkušenj vem, da če hormon raste, se tud črtica debeli koliko dni imaš pa že enako tanko črtico? ali te kaj boli na desni ali levi strani od maternice?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 11:04:32
|
|
|
|
mala jagodka
|
Od pondeljka, vsak dan dan. Okoli dneva ko bi morala doboti menstruacijo, me je ful špikalo in občutek, da se bo vsak čas ulila, zdej se je umirlo, občasno me špikne al levi al desni jajčnik in to je to. Znaki nič posebnega, malo bolj utrujena, prsa minimalno občutljiva, mal večji apetit
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 11:11:57
|
|
|
|
Neala
|
Mala jagodka, kdaj točno je bil dan, ko bi naj kao res dobila M? Jo vedno dobiš na isti dan (imaš zelo točne cikle) ali imaš kak razpon? Jaz sem delala test na 28. dan cikla - druga črtica zelo rahla. M naj bi dobila nekje najkasneje do 31. dneva recimo. In je bila črtica tudi na 30. dan cikla še vedno rahla - celo malo bolj kot na 28. dan, kar mi je bilo zelooo čudno. Tudi prsa so me skoraj nehala bolet, nič me ni več bolelo, nič špikalo. Sem že mislila, da ne bo nič. Zato potem testa nisem delala več do 33. dneva, ko pa je bila končno debelejša, čeprav še vedno ne tako močna.
< Sporočilo je popravil Neala -- 29.8.2013 11:12:36 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 11:19:41
|
|
|
|
mala jagodka
|
M naj bi dobila okoli 24-25., navadno cikel traja od 29-31 dni, danes je pa 34.dan, ko je še ni. V ponedeljek grem na krvnega, ampak tolk ne vem kje sem, al naj čakam na M ali na bolj močno črtico? Res mi je čudno, 3 BC mini so res rahle črtice, eden malček bolj, a je bil delan že v pondeljk, CB navaden je rahla črtica, ki je zdej že slabo vidna, včeraj mi je pa CB digital pokazal nek čuden znak, ko pa sm brala mal po netu, pa baje če ne piše še številk zdraven naj bi bil negativen.... A bi blo za ponovit čez vikend še en CB al naj kar počakam na pondeljk?
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 11:31:25
|
|
|
|
Neala
|
Jaz bi na tvojem mestu vsekakor še ponovila test. Naredi magar še tista dva trakca od First sign (iz DM), pa tudi CB (če ga že imaš doma, drugač ne kupuj). V glavnem, naredi še en drug test, druge znamke. V ponedeljek pa vsekakor na krvnega. Nekaj se očitno dogaja, ker zdaj ti res zamuja, črtice so...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 11:47:49
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neala Jaz bi na tvojem mestu vsekakor še ponovila test. Naredi magar še tista dva trakca od First sign (iz DM), pa tudi CB (če ga že imaš doma, drugač ne kupuj). V glavnem, naredi še en drug test, druge znamke. V ponedeljek pa vsekakor na krvnega. Nekaj se očitno dogaja, ker zdaj ti res zamuja, črtice so... se strinjam, ponovi test a z drugim testerjem kot do sedaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 12:00:08
|
|
|
|
mala jagodka
|
Ponovila bom, a bom počakala do sobote, v soboto bom pol naredila. A je možno, da sem kasneje zanosila, zadnji spolno odnos sva imela 17.8.? Glede na izdcedek predvidevam, da sem imela okoli 12. O. Uglavnem zdej sam upam, da se razjasni ali sem, ali pa nisem, če nisem pa naj pride, ker nikoli mi ni zamujala za brez zveze
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 12:22:55
|
|
|
|
Neala
|
Hm, tu bi ti Čukica znala več povedat... Glede na to, da si imela verjetno okoli 12. ovulacijo, je potem odvisno koliko dni ti vedno mine od O do M. Ali je to 14, ali 15, 16 dni... Mislim, da je Čukica govorila, da je ta druga faza vedno enako dolga. In da se čas pred O lahko zamakne oz. traja različno dolgo. Če sem prav razumela, bi morala imeti dneve od O do M vedno enako dolge. In če si imela torej O 12.8., pa če k temu prištejemo ene 15 dni, bi tvoja M recimo prišla včeraj. Torej je še čist možno, da so zato črtice rahle.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 12:35:43
|
|
|
|
Čukica
|
Mala jagodka - delaš si skrbi za brez veze. Če bi bil test lažno +, bi bili ostali -. In zdej od miljaužnt testov ki si jih naredila delat paniko zaradi pokvajenega CB se mi zdi nesmiselno. Hormon se podvojuje na nekje 3dni. BC so zelo občutljivi in zaznajo prej kot recimo CB. debelino črtice primerjat med različnimi testi med sabo za to nima smisla. Če črtice so, pol je, če jih ni pol pa ni. Ne vem zakaj si ženske delajo toliko problemov...najprej nestrpno čakaš, da se pojavi črtica...po tem pa v te črtice dvomiš in analiziraš njihovo intenziteto? To se mi zdi brez smisla. Če želiš da boš videla razliko v intenziteti črtice, počakaj 1 teden in ponovi test. Če hočeš razbliniti neutemeljene dvome, greš na krvnega. še malo teorije... Implantacija se zgodi 7dni, lahko tudi do 9dni po O. Takrat (in nič prej) začne embrio proizvajat hcg . implantacija pa se ZAKLJUČI šele teden dni za tem (po implantaciji)...torej vzpostavit se morajo krvne povezave med materjo in otrokom (posteljica) ki nato proizvaja nos. hormone. Nato hormon pride v kri matere.. Zaradi tega je hormon v krvi prej, kakor v urinu in ga krvni testi zaznajo ko je recimo urinski še lahko negativen. Za pozitiven urinski test se mora nos. hormon metabolizirati (pretvoriti) in se izločiti v urin. pOLEg tega mora njegova koncentracija (torej koncentracija metabolita) narasti na raven detekcije urinskega testa. če to sešteješ in pogledaš tvoje črtice je to vse NORMALNO! nehi se sekirat k škodiš otroku;)
< Sporočilo je popravil Čukica -- 29.8.2013 12:41:18 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 13:08:53
|
|
|
|
mala jagodka
|
Hvala, Čukica za ziher bom počakala par dni, pol pa itak imam krvnega in bom vidla kaj je na stvari. Sej ne sekiram se tolk, ampak, ko ne vem kaj je, ampak imaš prav, odmislila bom in počakala na krvnega.
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 13:09:29
|
|
|
|
Neala
|
Evo, Čukica, to smo čakale
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2013 18:14:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 20:24:33
|
|
|
|
EVAN78
|
Moja zgodba: doma imam dve punčki in želela sem si od vedno imet tri otroke: malo recesija, strah pogum (še posebno moj ni bil še ravno za). Vse skupaj sem odmislila in se sprijaznila, da bom imela dva sončka in ne tri. IN ZAGLEDALA SEM JUPI-uporabljala sva varianto pazi in imela vedno probleme pri zanositvi-celo za drugo nosečnost sem klomifen.... tako sem vesela, nepričakovano res psiha pupe moje pomeni skoraj vse :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 29.8.2013 20:47:34
|
|
|
|
pathra
|
ali PRIČAKUJEMO 5.8. Čukica 8.8. Sisley 10.8. CECA 1 11.8. Neala Natka_86 Jinah 14.8. Mmalinca 16.8. Agnes27 Mamica deklicam 17.8. banana_ana 19.8. ela23 21.8. Netipa 22.8. Cikacaka miiška 23.8. zlatolasek pikapolonica 85 25.8. mala jagodka 26.8. sončenk 30.8. Anonimna 31.8. lili25 x.8. Anonimna SKUPAJ NAS JE : 22 NOSEČK: 5 NAVIJAČICE Katte, Mamica deklicam, CECA 1,Agnes27, tinncyka, LittleSun, Tippi, niinii, witch, Žabinčica, Radenska_, pižamovka Evo mene... anonimna . Mislim da nisem nič falila. Dejmo še te zadnje avgustovske dni malo z roza obarvat seznamček. mala jagodka... kar na krvnega pejdi, da boš sigurna... držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 30.8.2013 15:16:39
|
|
|
|
jona klara
|
oreh- iskrene čestitke ob rojstvu punčke, naj vas sreča obdaruje še naprej, veliko lepega cartanja vam želim.Kkao ji je pa ime?lepo se imejte curly- tudi tebi čestitke
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 31.8.2013 10:17:58
|
|
|
|
mala jagodka
|
Jutro vsem. Tud jst sm žal modra danes ponoči je prišla tetka. Sem pisala pušenjaku, kako lahko kaže pozitiven test, pa je reku da sta možni sam dve stvari, ali jemljem kontrac. ali kake hormonske tablete, da pol pokaže tako, al pa je bil zgodnji ss. Domnevam da drugo.....sploh ko sm delala teste vsak dan in vidla sam nežne črtice...Bo pa september mogoče.
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 31.8.2013 11:52:56
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala jagodka Jutro vsem. Tud jst sm žal modra danes ponoči je prišla tetka. Sem pisala pušenjaku, kako lahko kaže pozitiven test, pa je reku da sta možni sam dve stvari, ali jemljem kontrac. ali kake hormonske tablete, da pol pokaže tako, al pa je bil zgodnji ss. Domnevam da drugo.....sploh ko sm delala teste vsak dan in vidla sam nežne črtice...Bo pa september mogoče.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 31.8.2013 14:25:04
|
|
|
|
witch
|
oreh in curly čestitam obema iz srca. Malčkoma pa želim vse dobro. Uživajte in se veliko cartajte. Da se še jaz mičkeno pohvalim Mi pa pa smo prilezli čez polovičko nosečnosti. V ponedeljek me čaka morfologija in že komaj čakam. Trebušček je iz tedna v teden večji, brcike pa vedno bolj pogoste in močnejše. Vesela sem, da se mi končno dogaja. Uživam punce Za vse vas pa močno držim pesti, da se vam tak mali čudež zgodi čim prej. Moja stare borke LS, mamica deklicam, jona klara, lidik, radenska, pa vse ki sem vas pozabila držim pesti za vse, navijam za vas, veliko mislim na vas in čakam lepe novičke Katte za vaju pa kup da bo uspelo takrat ko se odločita.
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 31.8.2013 15:20:40
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Da se še jaz mičkeno pohvalim Mi pa pa smo prilezli čez polovičko nosečnosti. V ponedeljek me čaka morfologija in že komaj čakam. Trebušček je iz tedna v teden večji, brcike pa vedno bolj pogoste in močnejše. Vesela sem, da se mi končno dogaja. Uživam punce Za vse vas pa močno držim pesti, da se vam tak mali čudež zgodi čim prej. Moja stare borke LS, mamica deklicam, jona klara, lidik, radenska, pa vse ki sem vas pozabila držim pesti za vse, navijam za vas, veliko mislim na vas in čakam lepe novičke Katte za vaju pa kup da bo uspelo takrat ko se odločita. ne mine dan, da se ne bi spomnila nate in ravno sem se spraševala, do kam si že prilezla , no pa vidim tvoje sporočilo. Naj ti naslednja polovica čimprej mine in uživaj vsak trenutek. Ja, je nepozaben.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?