Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 26.8.2013 22:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer, kako ste? Pri meni nič novega, še vedno belina, v jajčnikih me skoraj nič več ne špika, tako da kar čakamo še. Testa nisem delala in ga tudi še ne bom vsaj do petka če ne bo nič sprememb. Tako da bom videla, mogoče se bo vse skupaj zavleklo v september. Bi bilo pa fajn ko bi vedela pri čem sem, čeprav če je res toliko dolg cikel dvomim da bi ratalo, ker je potem takem tudi ovulacija bila kasneje, in dvomim da sva trofnla ravn tiste dneve Sumim da je bial ovulacija prejšnji vikend, zaradi sluzi in če je res potem se bo kmalu kaj pokazalo. Anonimna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2013 9:39:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 27.8.2013 12:31:59
|
|
|
|
CECA 1
|
OJLA PUNCE!!!! se opravočujem da nisem nič javla kak pa kaj.......bila sem brez neta......jaz na žalost dobila ...........pa sem zdaj tudi pauzirala z 2.iui ampak septembra v nov boj lp vsem skupaj in čim več pluskov!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 27.8.2013 15:08:00
|
|
|
|
Anonimen
|
hei Samo tok da se javim ... M ni, bolečin razn v ledvičnem predelu ni, maternični vrat še vedno visok in mehak, bradavice še vedno boleče, testa pa nisem šla kupit, ŠE ... jutri mogoče. Če sm je itak vseeno kdaj ga delam, kak dan gor al pa dol
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 27.8.2013 15:33:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček, tudi jaz se počutim podobno. danes je moj 28. dan cikla, m še ni. prejšnje dva dni me je kar močno zvijalo kot pri m (sem šla že parkrat vsa sigurna na wc, da je prišla), danes pa kot da bi odrezal - nobenih bolečin več. prsi so občutljive, bradavičke niti ne.. če je šejutri ne bo, potem naredim test - imam že enega doma na zalogi in se mu zadnje dva dni uspešno upiram mogoče me pa jutri premami upam, da je to vse skupaj en ugoden znak in ne samo zatišje pred viharjem.. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 27.8.2013 15:45:26
|
|
|
|
Anonimen
|
men do zdej ni zamujala, je ponavadi prišla dan prej, kot pa zamujala. Je pa danes 29. dan ciklusa, tko da mam še cajt za test. Me pa še glava neki boli, že od nedelje skos po malem. Bomo vidli, pustimo se presenetit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 27.8.2013 16:04:27
|
|
|
|
mala jagodka
|
Živjo Nisem še ponovno delala testa, M ni, mam namen ponovit čez kak dan al dva še clear blue digitalni za zagotovilo, če je res. Prsa me nič ne bolijo, sam utrujenost, zaspanost, špikanje in občutek da bo vsak čas prišla pa traja to nekje od sobote že. Anonimna in Sončenk, vaju pa mal sumim, da bosta kaj nalulale...držim pestke za vse
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 9:22:57
|
|
|
|
mamica deklicam
|
ali je katera delala že test? navijam, da bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 9:37:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ne še, sm dons dragega poslala ponj, pa upam da se bo spomnu mi ga prinest Jst spremljam svoj maternični vrat in je še vedn visoko in mehak ... baje kolkr sm uspela najdt na netu je to dobr znak.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 9:50:03
|
|
|
|
mala jagodka
|
Jst pa imam smolo, sem delala digitalnega, pa je pokvarjen, izrisalo ni nič, ko pa sm odprla-razstavla ga, pa je na obeh lističih ful vidna druga črtica, ampak na enem ni kontrolne, pa so v lekarni rekli, da ne deluje zaradi kontrolne in da sm zagotovo nosečka....jutri ponovim še enega
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 10:02:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Mala jagodka, pa tako drag test, jej jej bi mogla rečt naj vrnejo denar, haha Jaz tudi mislim da si nosečka Upam da še katera na nalula v teh parih avgustovskih dneh Pri meni nič novega, se kar držim nazaj, sem rekla da najprej delam test v petek ampak mogoče bom še kak dan kasneje, danes je že 35 dan po zadnji . Znakov ni nobenih ne o prihajoči menstruaciji in tudi ne nosečniških znakov. Sem pa prišla do te točke da ni ne optimizma in ne pesimizma, nekako sem vmes in čakam kaj bo brez kakršnih koli pričakovanj, bravo jaz
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 10:04:59
|
|
|
|
_sunshine_
|
Zgoraj je moj odgovor, sem se pozabila podpisati. Anonimna Jah pa zgleda tut anonimna nisem več, buča jst
< Sporočilo je popravil _sunshine_ -- 28.8.2013 10:06:19 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 11:50:21
|
|
|
|
miiška
|
O čestitke mala jagodka!!! Čim lepšo nosečnost ti želim :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 12:26:14
|
|
|
|
Anonimen
|
čestitke mala jagodka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 12:28:26
|
|
|
|
mala jagodka
|
Miiška, še kar dvomim v to, ziher bom še ponovila kak test, v ponedeljek pa sem naročena na krvnega.... Bomo vidli kako bo...sej verjamem, da se vam zdim grozna, ko dvomim, ko delam teste tolk, ampak če sem res nosečka je to moja 4. nosečnost in prvi trije so angelčki, zato toliko dvomim v vse to....
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 14:04:38
|
|
|
|
Anonimen
|
čestitam mala jagodka gotovo se bo vse lepo izteklo!! aaaaaa..moje m tudi še ni! danes bi vsekakor že morala biti tu... verjetno bi bil že čas, da naredim testek, pa si kar ne upam Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 14:26:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sm modra
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 15:30:39
|
|
|
|
curly
|
Še vedno navijam za vse vas! Javljam, da sem 15.8. postala mamica čudovitemu in zelo pridnemu fantku! Upam, da čim prej tudi vas doleti ta sreča!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 15:38:41
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly Še vedno navijam za vse vas! Javljam, da sem 15.8. postala mamica čudovitemu in zelo pridnemu fantku! Upam, da čim prej tudi vas doleti ta sreča! te poznam kar z nekaj tem in ti privoščim iz srca p.s. do dneva, ko se začne plaziti, čimbolj izkoristi, ko se bo začel plaziti, bo konec s prostim časom
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 15:41:20
|
|
|
|
curly
|
Hvala, mamica.. Tudi jaz se te spomnim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 15:45:25
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly Hvala, mamica.. Tudi jaz se te spomnim! samo da mi še kar čakamo na tretjega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 17:59:31
|
|
|
|
Katte
|
Cestitam, curly! Uzivajte maksimalno.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 18:59:09
|
|
|
|
Anonimen
|
čestitam curly! mene tudi v modro - še prejle sem se hvalila, kako se fajn in optimistično počutim, sedaj pa se je kar iz nenada, brez znakov in bolečin ulila M - kar nekaj Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 19:25:21
|
|
|
|
oreh
|
Še jaz, še jaz... rodila se je najina prečudovita punčka, ki nam zdaj že pošteno krajša noči in razveseljuje dneve. Punce, če je meni, curly in podobnim uspelo, ki smo veljale po medicinskih standardih že za odpis, vem in upam, da ti najlepši trenutki od pluska naprej čimprej doletijo prav vsako izmed vas.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 28.8.2013 19:32:35
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh Še jaz, še jaz... rodila se je najina prečudovita punčka, ki nam zdaj že pošteno krajša noči in razveseljuje dneve. Punce, če je meni, curly in podobnim uspelo, ki smo veljale po medicinskih standardih že za odpis, vem in upam, da ti najlepši trenutki od pluska naprej čimprej doletijo prav vsako izmed vas. danes so pa same lepe novice. Moj pravi, da so punce zakon
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?