|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013
22.8.2013 10:00:31   
Sisley
Radenska, zaenkrat še nič ne vem.. ker zdj v začetku septembra grem gor, da vidm kaj bo predlagal... sam vrjetno pa itak še ne bom začela z septembrom ampak kvačjem z oktobrom če bo po sreči. Ne vem, k moram vidt kako sploh deluje ta sistem. Al mi bo že zdj ko pridm gor dal terapijo za ob naslednji menstruaciji al bom še kj dodatnega mogla prej opravit. Sam mislim, da mi bo kr mogu dat napotke za naprej, glede na to da imava z mojim že vse opravljeno. No edino še teste za SPB ne vem če je treba tut naredit?!

A ti maš špike al klomifen, kam pa hodita v kliniko? Sj mogoče si že pisala, sam se ne spomnim.. kaj pa je vzrok pri vama? Pri nama je oligoozoospermija pri mojem, jih ima zelo malooo in še to ni nič kaj veliko normalnih user posted image

Evo jz mislim da so moji dnevi O mimo, včeraj me je trgalo kot zmešano! Še nikoli tako... kot da sem imela dva toni pritiska na trebuh.. in tut čudna bolečina ko sem se vsedla, pa še celo bradavičke so me skelele, to je nekaj novega zame :)

Bom pa za vsak slučaj danes še enkrat mojega dragega "naskočila" hihih user posted image mislim, da me ima počasi že dovolj, k me je včeraj zvečer vprašal, ma kaj že spet bi ti? Je že zaskrbljen kaj se z mano dogaja, k zadnje čase je bil on tisti k me je nagovarjal k sexu,. Mislim da vitamini res dela čudeže pri meni, ali pa je samo psiha, ne vem.. karkoli že je, je učinkovito user posted image

mamica.deklicam, pa veš kaj je vzrok temu da imaš daljše cikle? jaz sem jih imela preden so mi malo prešikali jajčnike, naj bi imela PCO, no sedaj pa ( trkam na les) je redna. 28-29 dni.

Čakamo na naš +

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 101
22.8.2013 10:17:28   
Radenska_
Sisley,

jaz mam špike, sva v MB. Jaz sem mela prvi razgovor, naredla sva krvne preiskave, v tem ciklusu sem imela UZ na 14 dan, z novo M začnem s špikami na 5. dan M. Če teh navodil še nimaš, potem verjetno res še ne bosta na vrsti septembra...
Midva sva vsak malo lena, jaz imam lene jajčnike (malo O, dolgi ciklusi, nimam pa PCOja, hormoni ok), moj pa ima vsega mal premalo...

Tko nekako :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 102
22.8.2013 10:40:49   
Sisley
Radenska, ja sj to se mi je dozdevalo da zdaj septembra še ne bova na vrsti. No ima pa moj dragi vse hormonske preiskave že urejene, še jaz moram in to je to. Mislim da z oktobrom bi pa lahko začela, glede na to da bom imela ravno prvi dan menstruacije ko greva gor na posvet..

In kdaj pričakuješ user posted image ? Držim pesti zate da bo šlo to špikanje in da bo postopek uspešen user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 103
22.8.2013 10:52:28   
Radenska_
Sisley bom tudi jaz držala pesti zate, ko pride do tega.
Prvi dan M bo jutri, danes se že nakauje :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 104
23.8.2013 8:55:21   
Čukica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.9.
tinncyka

5.9.
Čukica

6.9.
Sisley

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Radenska_

X.9.
mamica deklicam

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Bluegirl, Nealauser posted image , Cikacaka, Zlatolasek, Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image

SKUPAJ NAS JE : 16

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 6

user posted image NOVIH NOSEČK:

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 105
23.8.2013 8:59:38   
Čukica
Sem posodobila seznam, upam, da vam bo zdej bolj ušeč.;)

Jaz imam pa O, učeraj me je začelo špikat, OPK je bil +, tako da sva šla kar v akcijo user posted image :) Upam da bo september pozitivno obarvan.
Tako da kar potrjujem zdejle ta moj datum in je dejansko NE pričakujem 5.9.:)) Sem res vesela, da bo cikel tokrat na 32dni in ne tko kot prejšnji mesec na 45... čeprav upam, da se cikel kar ne bo zaključil 32.dan:...:) we will see...

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 106
23.8.2013 9:04:21   
Cikacaka
Eh zamudila hehe...cukica prehitevas :))) mene lahko prestavis iz navijavic na seznam...naslednja user posted image 20.9.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 107
23.8.2013 9:23:38   
Čukica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.9.
tinncyka

5.9.
Čukica

6.9.
Sisley

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Radenska_
Cikacaka

X.9.
mamica deklicam

Bluegirl, Nealauser posted image , Zlatolasek, Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 7

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 108
23.8.2013 10:34:49   
Radenska_

4.9.
tinncyka

5.9.
Čukica

6.9.
Sisley

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Radenska_ (1. IUI) user posted image user posted image
Cikacaka

X.9.
mamica deklicam

Bluegirl, Nealauser posted image , Zlatolasek, Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 7

Jaz sem si dala dve pikipoki za srečo, upam da niman obena nič proti :)

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 109
23.8.2013 10:54:55   
Čukica
user posted image evo še eno:)

Neposredna povezava do sporočila: 110
23.8.2013 10:59:54   
Sisley
Radenska, a je že padla prva špika? user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 111
23.8.2013 11:13:26   
tinncyka
Čukica user posted image  za seznam! Navijam da vama uspe! user posted image
Radenska_ še od mene user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 23.8.2013 11:14:31 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 112
23.8.2013 11:20:48   
savanah
hey bodoče nosečke,
naj se vam še jaz pridružim. sicer vas že lep čas spremljam in zbiram pogum da se zopet pofočkam na kakšen seznamčekuser posted image . povavadi ko sem bila na kekam II pričakujemo ni bilo nobenega pluska, ko pa en mesec nisem niti povohala foruma ("odmislila bebiko") pa se je prijelo..pa se žal ni obdržalo. zdaj pa mislim da je čas da spet malo poklepetam in vam mogoče malo pojamramuser posted image .
Takole M ne pričakujem 3.9. ali 4.9. sem pa bila prvi mesec na klomifenu. tako da je ta mesec upanja ogromno upam da nebom razočarana. je pa tole že mislim da 13. krog (uff je minilo). tiste ki imate izkušnje s klomifenom..ste vse močno čutile ovulacijo? mene namreč v jajčnikih špika že kakšne 3 dni, sploh meduser posted image (mora dragi kar na hitro opravituser posted image
) včeraj pa sem opazila tisto "sluz". tako da nevem kdaj je bila o, ampak mislim da te dni...upam

no ker me dolgo časa ni bilo sem se morala malo razpisat...držim pestke za vse

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 113
23.8.2013 11:24:45   
tinncyka
savanah dobrodošla user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 114
23.8.2013 11:30:47   
Radenska_
Oooo, hvala vsem :) Ful ste prijazne!
Jaz tudi pošiljam pike poke vsem user posted image
Sisley, ne še. Enkrat v naslednjem tednu, se je pa začela M in v ponedeljek grem po špike.
Savanah, dobrodošlica tudi od mene ;)

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 23.8.2013 11:31:11 >

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 115
23.8.2013 11:35:38   
Cikacaka
Savanah..pozdravljena:) jaz sem prejsnji mesec imela zaradi klomifena vse kar je mogoce...cutila ovulacijo...bolecine, lulanje, vrocine, napihnjenost, zaprtost..ni kar ni..pa je tetka kljub temu prisla. Ta mesec me nic ni matralo...ovulacijo sem sicer cutila vendar ne pretirano...jap pa je tetka kljub temu prisla. Prav cudno mi je...tocne dneve lovis, ves da mas O, pa se vedno nic..kako sploh rata ljudem kar tako na blef :/ v nedeljo zacnem s tretjim krogom klomifena...mogoce gre v tretje rado :))) drzim pesti tudi zate, da cimprej uspe user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 116
23.8.2013 12:04:11   
savanah
punce zlate ste!upam da vsem rata čimprejuser posted image ta mesec imam vsaj malo upanja, ker počasi sem ga že izgubila. sem mislila da mi bo vedno lažje, pa ni. jokam vsak mesec ko dobim M. Saj vem da leto dni sploh ni veliko ampak zame je ogromnouser posted image . tele ovulacije..jooojuser posted image . se spomnim tisti mesec ko se je prijelo, da ovulacije sploh nisem čutila, sem mislila ta mesec je pa ni, pa očitno tudi ko nič ne špika jeuser posted image . imam pa PCO in neredne M tako da za O sploh nevem ali je vsak mesec ali ne. sem rekla ko sem prišla h G. da nimam ovulacij pa se je smejala, in vprašala ja kako pa je potem enkrat uspelo? NEVEM! tudi jaz ne zastopim kako enim uspe pa sploh ne vejo kaj je O??! no saj sem tudi sama mislila ko sva se spravila na delo da jaz bom pa takojuser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 117
26.8.2013 8:10:47   
Čukica

3.9. - 4.9.
savanah

4.9.
tinncyka

5.9.
Čukica

6.9.
Sisley

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Radenska_ (1. IUI) user posted image user posted image
Cikacaka

X.9.
mamica deklicam

SKUPAJ NAS JE : 17

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 8

Neposredna povezava do sporočila: 118
26.8.2013 8:22:46   
Čukica
Dobro jutro čveke:)

Savanah dobrodošla, sem te že dodala na seznamček - prva boš lulala, držim pesti:)
Drugače pa imam tudi jaz PCO in cikli v dolžino varirajo od 28dni do 45dni nekje. Tako da tudi v naprej ne vem kdaj bo O, vem pa kdaj po tem pričakovat /ne pričakovat M, ko enkrat O pride, ker me zeloo špika in za tem špikanjem pride M vedno 14dni za tem. Drugače pa zelooo pomaga (če je špikanje vprašljivo), če si še meriš BT zjutraj preden ustaneš. Jaz pa na dan špikanje naredim še LH test, ki je na ta dan vedno pozitiven, dan prej negativen in dan kasneje tudi. Tako da špikanje (ki je kar boleče in tudi jaz kar ne morem user posted image ko boli) je pri meni zanesljiv znak.
Če te zanima kako to izgleda pri meni ta mesec je tuki slikca: http://www.filesnack.com/files/cdxi2kpz
Upam da ti bo v pomoč (ali pa keri drugi).

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 119
26.8.2013 8:52:25   
savanah
dobro jutrouser posted image
čukica hvala za seznamčekuser posted image . vaaau prva semuser posted image mam kr mal tremeuser posted image . glede BT...veš koliko časa se že pripravljam da si bom začela merituser posted image .se kar ne znam spravit,.. katere O teste pa delaš? jaz sem enkrat merila s tistimi ovul testi iz DM-a pa sem izgleda ravno ujela, vsak dan je bila črtica močnejša. enkrat pa sem delala s tistimi iz Milerja pa ni nič pokazalo. res mislim da je zame rešitev merjenje BT. začnem pri naslednji M! si obljubimuser posted image . ker včasih me špika, včasih čisto nič ne čutim. mogoče katera ve, ali to pomeni da tisti mesec ne ovuliram? sicer pa glede ciklusov, se mi zdi, da so se mi kar malo skrajšali (prej od 45 dni in navzgor, sedaj od 34 do 38 dni) odkar pijem maco. Mogoče pa res pomaga, ali pa je vse v moji glaviuser posted image . drugače sem se pa odločila da test delam že 2.9. ker imam tisti dan G. da mi nebi, če slučajno uspe, kaj šarila tam spodajuser posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 120
26.8.2013 8:53:55   
savanah
aja še to čukica, kako super pregleden graf!! si to sama naredila ali se to kje dobi?? sem bolj antitalent za take stvariuser posted image .

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 121
26.8.2013 9:08:55   
Čukica
Jaz delam ovul teste iz dm-a, kjer jih dobiš 5 v eni škatlci, stane pa okoli 6eur.
Špikanje ni ne pogoj, ne pravilo da ovulacija je. nekatere ženske tega sploh nikoli ne čutijo. Tako da če te 1x špika, drugič pa ne, to še nič ne pomeni.
Jaz T in ostale znake (imaš ful opcij) beležim tu http://www.fertilityfriend.com/
tudi lahko sprintaš in neseš s sabo h G itd. Polna uporaba je 1 mesec zastonj, osnovna (torej graf, neki osnovni drugi parametri) so pa skozi zastonj. Nekatere aplikacije so kao VIp, ampak jaz se pač vsak mesec prijavil na novo (z drugim uporabniškim imenom in mailom) in imam spet en mesec zastonj:D tko da, se da. ker si pa itak lahko sprintaš, pa ti ni potrebno se vračat nazaj na stara uporabniška. Sicer pa je tudi osnovni membership čist zadosti.
Pa ko se prijaviš imaš tudi gor enih 17 ali več (se ne spomnem) kot poglavij oz lekcij, ker ti postopoma razloži oz te nauči kako si vse beležit, prepoznat, določit...skratka fajn. Je pa vse v angleščini, če ti ne predstavlja težav.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 122
26.8.2013 9:32:47   
tinncyka
Ojla! 
Jaz bom po mojem ta mesec modra user posted image . Namreč šla sem test delat CB digital ker imam v sredo izpit in bom te dni spala bolj malo redni spremljevalec bo pa red bull, zato sem šla za vsak slučaj delati test. Amak je pokazal en debel - user posted image  ta test še tedne pokaže zato sem ga delala. Mah sem slutila da bo tako zato sem si še ovulacijske teste kupla iz DMa in en paketek FS ... da bom imela za drigi mesec user posted image
Mogoće sem dela prehitro, ker zadnjo M sem imela 1.8 sam bi mogel pokazati če bi se kaj dogajalo, ane? user posted image user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 123
26.8.2013 9:51:26   
Čukica
tinncyka zelo odvisno. Mani datum M nič ne pove. Kdaj si imela O?

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 124
26.8.2013 9:55:46   
tinncyka
Med 10 - 20 tam nekje sem imela povečan izcedek, kdaj točno jo imam tak nimam pojma.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?