napalmica
|
Ancika, a veš, da sem jaz včeraj, ko si pisala, da so ugotovili, da sta dvojajčna, takoj pomislila, da je možnost, da sta MO-BI, to je še vedno enojajčna, le da imata vsak svojo posteljico in skupno amnijsko votlino (se mi zdi, da je tako), ker pri dvojajčnih se res ful hitro vidi, da imata vse ločeno. In pri teh dvojčkih je velika možnost TTTS-ja, zato defenitivno pojdi k Pušenjaku na pregled!! Verjemi, da je cena pregleda manjša, kot si pa ti za NS dala. In se splača! Sporoči, kaj si se zmenila. Booby ja saj zato sem se jaz ustrašila odtekanja, ker vem, da nekatere sploh ne vejo, da se jim je to zgodilo, nič ni znakov, nič... In prejšnji teden je bilo še ful vroče in sem imela parkrat čisto mokre hlačke in hlače čez. Ampak ko sem dobro gledala, sem videla, da se na vložku pač vidi izcedek, vse okoli je pa bilo mokro od švica pomojem. Upam! Pregled imam drug teden. Sicer bi lahko šla kadarkoli, ampak sem rekla, da ne bom panike zganjala, ker je bilo to res v najhujši vročini. 14 dni nazaj na pregledu je bilo vse ok. Izcedek je še, tudi voden, ampak je belkast in mi ne premoči vsega, tako kot zadnjič. Latka, ja sem tudi jaz naredila raziskavo in pravijo, da je v drugi tretjini res več tega tekočega izcedka, tako da sem se malo pomirila. Itak bom pa mirna šele po pregledu. Super za tvojo morfologijo! Mene tudi zateguje, včasih imam občutek, kot da mi je koža na trebuhu premajhna in me nekaj vleče... verjetno bo to od tega, ker zdaj vse pospešeno raste. Jaz zdaj že čutim kakšne lahne gibe, bolj kot neko pretakanje, no upam, da je to to bom zagotovo vedela, ko bosta začela bolj močno brcati.