Prva anonimna
|
Hojla, punce. Tale vrocina prav ubija. Midva sva bila vceraj na Kolpi, tako da se je dalo preziveti, pa full mi je pasalo plavati. Dianatal gel se mi zdi predrag, sploh ce ni dokazano, da je prav ucinkovit, tako da ga tudi jaz ne bom nabavljala. Vesna, kot jaz razumem, skoraj nobena na bo vzela epiduralne, po mojem se jaz na koncu ne. Aja, sem sla zadnjic pogledat zapiske iz materinske, in naj bi bila predavanja o EA vsak cetrtek ob 14.30. Mi ni jasno, od kod sem jaz imela v glavi, da so vsak petek ob 13.30. In ravno v tem mesecu tretji cetrtek pride ravno na praznicni dan, tako da spet nimam pojma, kdaj bo predavanje, grrrr . Srecna bodoca mamica, jaz imam zdaj ene eko plenicke Bambo, ki sem jih dobila v dar pa ene DM-ove, jih je nekaj prijateljici ostalo pa sem jih dobila pa da vidimo, ce jih bo nase dete ok prenasalo in ce jih lahko se nabavimo, ker so cenovno ugodne. Ce ne bi dobila plenick v dar, bi pa po mojem Pamperske nabavila. Kaj pa ostale? Natali, super, da ste uzivali na morju. Jaz pa danes za toplice spokam. Noge tudi meni grozno otekajo. Mamz, jaz ko pridem domov, sigurno spakiram torbo za v porodnisnico. Robika, ti si bila pa pridna, da si ze vse spakirala! Pa se lezalnik si dobila, super! A ima tudi tisto funkcijo vibriranja? Meni zdaj tudi samo se drobnarije manjkajo, edino vse skupaj je treba v torbo se zmetat . Danes bo se vroce, potem se bo malo umirilo, ampak drug vikend pa menda spet vrocinski val prihaja, jaaaaooooo . Uzivajte v sencki!
|