malamut
|
Joj, kako ste se razpisale , nanka ne sledim več. Bom komentirala kr skupno, kr ne vem več, kdu je kej pisal. Mislem, da mora vsaka bolnišnica, porodnišnica zagotavljati mrežaste hlačke, vsaj takoj po operaciji, po porodu. Vendar pa res je glede mrežastih hlač odločitev posameznika, ker nekateri imajo rajši spodnjice. Ko sem mela abrazijo, sem dobila mrežaste hlačke, ma sem jih kmali zamenjala, ker mi ni bil všeč občutek, da tam spodaj nimam nič, ko da mi vložka nič ne drži, sem hodla vsakih 10 min na wc, če ni slučajno vse šlo mimo. Tako da jaz bom vzela s sabo prav navadne bombažne hlačke, nimam niti nobenih takih, k bi me tiščale, vezale. Jaz sem modrce dobila, imam pa itak tudi par športnih modrčkov, k jih bom tut nesla s sabo. kot je rekla robika, nanka ne veš, da jih maš gor, pa enostavno pod joško spodviješ in je. (baje ) So mi pa vsi svetovali, da skorejda najbolje modrce kupit po porodu, ker se šele takrat začenjajo joški prav polnt z mlekom. Nekaterim celo se ne spremeni nič št. košarice, nekatere pa dobijo vsej št. večjo ali več. Taku da predlagam, da še mal počakate z nakupom. Za masiranje presredka ni nikoli prepozno začeti, lohko že zdej, dobra je vsaka mastna krema ali olje, ni treba prav kako posebno kupovat. Bistvena tle je masaža, ne pa krema, ker spodbuja prekrvavitev in elastičnost tkiva. Tako da priporočam, da ne zapravljate ne vem kolko denarcev za te maže, važno je le, da je mastno. Štetje gibov v trebušku: ne gre se samo za obrate, važno je da začutite 10 brc ali obratov - kakršno koli premikanje. Pa brez panike, več tednov ku bo za vami, manj bo gibov. Jaz še zdej nimam pojma, kako zgledajo obrati, mam filing, da je naše obtičalo. Od vsega začetka kar čutim gibe, mam stalno na istmu mesti: levo od popka, mal bol gor ali dol in akšenkrat začutim, ku da bi mi kdo požgečkal mehur. Na zadnjem UZ je bu z rito dolej, alora počakamo naslednjega, čene bo treba migat, da ga obrnemo. Zgleda pa, da sem se vročine navadla, je prow fajn prnas, seveda, od 12h dalje pa sploh nisem več zunej. Vsake tolko pomolim nos wn, da počoham naše ščene, k je prow obseden s toploto, pa še polarc. Nej bi meli radi hladno, ma tale naš prov ne, pa še temne barve je. Po mojem sadist. Penny, te moram pohvalit za seznamčk, pa lih zadnje sem tuhtala, da bi blo fajn ga posodobit,. Ku da bi mi brala misli. Jaz pa sem dopoldan končno spravla cunjice, pa sem mela taki hecen filing, po eni strani ne morem dojet, da bomo res meli mikino, po drugi strani sem pa prow prijeten občutek, da ga bomo meli . Pa od nekdaj čisto proti otrokom..... da ga ne bomo nikoli meli. Pa sej pravejo nje, da zarečenga kruha se največ poje. Ajde punce, kr razpište se. Hladte se ki na hladnem. pa pa
|