|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
22.7.2013 13:01:08   
natali1
SrečnaBodočaMamica ti je kaj obtičalo v trebuhu???

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
22.7.2013 13:24:17   
robika
No naj vam to povem že en teden čakam odgovor od komisije za bolniško in nič,danes kličem tja,rečejo da so kaktoteko že zdavnaj vrnili zdravniku da naj grem tja ker odličbe še nisem dobila(itak da ne če je zdravnik prehitro poslal in pozabil dat zraven potrdilo od gineka),pridem k zdravniku oni nimajo nobene odličbe kartoteke jim sploh niso vrnili tak da sem brez vseh papirjev,bolniško sem imela pa do 20-setegauser posted image ,šibam nazaj domov,da poiščem odločbo od prejšnjega meseca,kličem k zdravniku da javim šifro odločbe da lahko oni spet pošljejo nazaj na zzzs...samo divjanje,zdaj pa čakat kaj bo,porodniško pa nastopim 8.8,upam da mi najdejo kartoteko....kr neki vse to..

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
22.7.2013 14:55:54   
SrečnaBodočaMamica
Pac babice so to svetovale za eno izmed opcij. V bolnici so se potem posluzevale tega vse, pa vrjetno za domaco uporabo.

Ja kao da jih ni nikjer vezal, tisal, ribal... Stvar posameznice. Nevem

Pac sj vam vrjetno smesno zveni,zgleda pa ne smesno:)
Nism vedla da majo take navadr samo na primorskem.
Sem misla da to svetujejo vsepovsod??

Jaz tudi vem da se bom posluzla moderca za dojenj ze zaradi tega ker spadam med zenske z manjsimi prsmi, pa pomoje ne bo nekih tezav z nevem kakimi bolecinami,ribanjem in podobnouser posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
22.7.2013 15:05:24   
robika
Jaz si z modrčkom ne delam velikih skrbi,pri vseh treh sem si v porodnišnico nesla s sabo športni topek in ga mela gor,dojit se da fajn tak da sem ga prve tedne uporabljala pol sem pa nosila svoje normalne modrčke...

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
22.7.2013 20:12:24   
Penny
Robika, super ideja user posted image .

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
23.7.2013 10:24:23   
robika
user posted image vam je kaj vroče?

Jaz mam filing da se bom vsak čas skuhalauser posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
23.7.2013 12:56:10   
malamut
Joj, kako ste se razpisale user posted image user posted image , nanka ne sledim več.
Bom komentirala kr skupno, kr ne vem več, kdu je kej pisal. user posted image
Mislem, da mora vsaka bolnišnica, porodnišnica zagotavljati mrežaste hlačke, vsaj takoj po operaciji, po porodu. Vendar pa res je glede mrežastih hlač odločitev posameznika, ker nekateri imajo rajši spodnjice. Ko sem mela abrazijo, sem dobila mrežaste hlačke, ma sem jih kmali zamenjala, ker mi ni bil všeč občutek, da tam spodaj nimam nič, ko da mi vložka nič ne drži, sem hodla vsakih 10 min na wc, če ni slučajno vse šlo mimo. user posted image Tako da jaz bom vzela s sabo prav navadne bombažne hlačke, nimam niti nobenih takih, k bi me tiščale, vezale.
Jaz sem modrce dobila, imam pa itak tudi par športnih modrčkov, k jih bom tut nesla s sabo. kot je rekla robika, nanka ne veš, da jih maš gor, pa enostavno pod joško spodviješ in je. (baje user posted image ) So mi pa vsi svetovali, da skorejda najbolje modrce kupit po porodu, ker se šele takrat začenjajo joški prav polnt z mlekom. Nekaterim celo se ne spremeni nič št. košarice, nekatere pa dobijo vsej št. večjo ali več. Taku da predlagam, da še mal počakate z nakupom.

Za masiranje presredka ni nikoli prepozno začeti, lohko že zdej, dobra je vsaka mastna krema ali olje, ni treba prav kako posebno kupovat. Bistvena tle je masaža, ne pa krema, ker spodbuja prekrvavitev in elastičnost tkiva. Tako da priporočam, da ne zapravljate ne vem kolko denarcev za te maže, važno je le, da je mastno.

Štetje gibov v trebušku: ne gre se samo za obrate, važno je da začutite 10 brc ali obratov - kakršno koli premikanje. Pa brez panike, več tednov ku bo za vami, manj bo gibov. Jaz še zdej nimam pojma, kako zgledajo obrati, mam filing, da je naše obtičalo. Od vsega začetka kar čutim gibe, mam stalno na istmu mesti: levo od popka, mal bol gor ali dol in akšenkrat začutim, ku da bi mi kdo požgečkal mehur. Na zadnjem UZ je bu z rito dolej, alora počakamo naslednjega, čene bo treba migat, da ga obrnemo. user posted image

Zgleda pa, da sem se vročine navadla, je prow fajn prnas, seveda, od 12h dalje pa sploh nisem več zunej. Vsake tolko pomolim nos wn, da počoham naše ščene, k je prow obseden s toploto, pa še polarc. user posted image Nej bi meli radi hladno, ma tale naš prov ne, pa še temne barve je. Po mojem sadist. user posted image

Penny, te moram pohvalit za seznamčk, pa lih zadnje sem tuhtala, da bi blo fajn ga posodobit,. Ku da bi mi brala misli. user posted image

Jaz pa sem dopoldan končno spravla cunjice, pa sem mela taki hecen filing, po eni strani ne morem dojet, da bomo res meli mikino, po drugi strani sem pa prow prijeten občutek, da ga bomo meli user posted image . Pa od nekdaj čisto proti otrokom..... da ga ne bomo nikoli meli. user posted image Pa sej pravejo nje, da zarečenga kruha se največ poje. user posted image

Ajde punce, kr razpište se. Hladte se ki na hladnem. pa pa

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
23.7.2013 13:47:12   
natali1
Hojla drage user posted image ,

Vroče kaj user posted image Fajn je. Saj ne morš verjet, dobla sem odločbo, na njej piše da mam rok 18.09.user posted image user posted image en bol smotan ko drug ej, krr neki, ne morjo se zment banda user posted image ...
Jutri gremo v Fieso, hvala bogu, se mal namočit, pa starejšega poba pelemo v Valdoltro. Upam, da ostanemo dlje časa res..
Drugače se pa zdaj hladim v hiši, kad padne mrak pa grem zun.

Lepo se mejteuser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
23.7.2013 18:59:12   
robika
Natali1 dobro porihtajte v Valdortri,pa namoči se še mal za meneuser posted image ,ki se kuham tu v Celju!

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
23.7.2013 21:00:39   
natali1
Bom robika, hvalauser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
24.7.2013 8:01:36   
Prva anonimna
Dobro jutro, punce!

Sem se zadnjic hvalila, kako dobro spim, evo ti nocoj, sem se zbudila ob enih in nisem zaspala nazaj do kasnih pol petih user posted image .

Koliko paketov New born baby planick boste ve nabavila? Naj bi bile te plenicke do 5 kg, v katerem mesecu otrocki pridejo do 5 kg? Bo en paketek dovolj ali raje dva vzamem?

Ste vedele, da v Mullerju z enim kuponkckom utdi lahko dobis knjizico s popusti? Jaz jo imam in imas potem npr. pri Pamperskah 1 evro popusta.

Kje bi nabavila nepremoclijvo podlogo za jogi? Saj to menda boste vse nabavile, ne? Pa zadnjic sem sele slisala, da dete do 6 meseca sploh ne sme imeti povrstrcka, se ne spomnim, da bi nam v materinski to povedali.

Tiste mrezaste hlacke za v porodnisnico bom pa tudi nabavila, saj ne morejo biti prav drage. Ce si sivan, te verjetno navadne hlacke res full drgnejo. Pa tudi to, da si nekatere naredijo modrcke za pod spalno srajcko, sem ze nekje prebrala, tako da tista, ki je to napisala, je cisto prav napisala!! Tudi v tisti knjigi pise, da moramo poskrbeti, da bradavice ne bodo drgnile ob blago in da naj bodo cimveckrat nezakrite pa da morajo biti suhe, zato moramo imeti v modrckih tiste blazinice za dojenje. Mene sportni modrcek cisto prevec tesni, sploh ce bodo mlekarne se narastle user posted image . Sem mislila, da bi kar v Mothercare eno stevilko vecjega nabavila, vec pa menda tudi ne morejo narasti, no.

A epiduralne pa ne bo nobena vzela, boste vse kar naravno rodile? Ker nobena nic ne napise, da bi sla na predavanja v porodnisnico, no, samo zadnjic je ena napisala, da bo sla na Jesenice. A v LJ nobena ne bo sla?? Bo katera zatezila, da ne dovoli, da ji prerezejo presredek, da ce bo ze treba, ima raje, da se naravno natrga? Pa da bi rada rodila na porodni zogi ali prucki ali hodila okoli, dokler ne bo prislo do faze iztiskanja? Pa da ne dovoli prereza popkovnice, dokler ne preneha utripati? Jaz mislim, da jim bom.

Evo, Royal baby se je rodil na julijsko polno luno, na avgustovsko se pa zna ze kaksno dete na nasi temi user posted image !

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
24.7.2013 8:28:19   
Prva anonimna
Aja, pa ta mickena se je premetavala celo noc, ne vem, ali to ze ritmicno gimnastiko trenira ali kaj user posted image .

Natali, uzivaj na morju!

Malamut, ti si tudi imela abrazijo user posted image ? Jaz sem pa takrat kar imela gor tiste mrezaste hlacke, me niso motile. Haha, da vasemu polarnemu kuzonu pase vrocina, res ima sadisticna nagnjenja user posted image . Je pa vase dete verjetno res se na ritki, ker jaz nogice cutim cisto zgoraj po joskami.

Mislim, da sem prebrala, da je fino, ce krema za masiranje presredka vsebuje E vitamin. Ceprav me prav zanima, ce se bo meni to dalo masirat, po mojem ne. Pridno pa uzivam konopljino olje, menda se otrockom bolje mozgancki razvijajo, ce jemljes omega 3.

Robika, mene tale vrocina tudi prav ubija, kaj bo sele cez vikend?? Si zrihtala glede odlocbe?

Srecna bodoca mamica, je tudi pri tebi bruhanje trajalo samo en dan, kot pri meni? To po mojem en virus razsaja naokoli. Pa kar kaksne nasvete, ki si jih dobila s svojo prakso, podeli z nami, jaz jih prav rada preberem! Jaz strij na sreco nimam, sem imela ze prej bolj zaobljen trebuscek in se mu ni bilo treba prevec na novo raztegnit user posted image .

Ja, razumem glede Isofixa, sem ga zadnjic tudi v zivo videla. Samo sprasujem, kaj pa ce ga nimas, kako se pa potem s tistim pasom zategne, a samo zadaj ali tudi ob strani na obeh straneh? Ste videle vceraj, tudi Royal baby se je moral domov v navadni lupinici na Isofixu domov odpeljat, ni imel nobene posebne zlate user posted image .

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
24.7.2013 8:44:53   
robika
Ja glede moje odločbeuser posted image za crknit,zgleda da so izgubili kartoteko ker je ni ne na zzzs-ju ne pri zdravniku in ne pri drugmu zdravniku ki nadiomešča mojega...tak da je zdravnica ročno napisala vse podatke,priložila potrdilo od gineka in napisala da kartoteke oni niso prejeli,poslala je nazaj na komisijo in jaz še kr pridno čakam doma,če se me bodo usmilili in poslali odločbo..kak se bo to razpletlo res ne vem..pri nas v firmi se danes zadnji dan dela potem pa je 14 dni kolektivnega dopusta,jaz pa začnem z porodniško 8.8...bomo videli kaj bo,upam da dans dobim pošto..poštar verjetno misli da sem nora ko ga vsak dan čakam,tak kot kak cucek pri nabiralniku...poročam kak se je razpletlo
Nepremočljivo podlogo za jogi sva midva vzela v pikapolonici,naša prva je mela od rojstva naprej vedno povišano vzglavje ker je mela refluks in je drgač dobesedno teklo iz nje
Epiduralne jaz ne bom mela,sem 3x brez protibolečinskih sredstev rodila,bom poskusla še sedaj,pa glede na to da je naša bebica drobižek srčno upam da ne bo kakšnega rezanja presredkauser posted image ,pri zadnjem porodu nisem bila rezana in se res čisto drugače počutiš,nič te ne matra..prava milina,mrežaste hlačke so pa res prav fajne če si šivan..upam da bo takih ki bodo šivane res minimalno,midva masirava presredek z olivnim oljem in upam da bo to dost..čaj malinovih listov že tudi pijem in upam na najboljšeuser posted image
Lepo se imejte user posted image ,grem čakat poštarjauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
24.7.2013 8:50:58   
Prva anonimna
Natali, kje si pa ti tiste tampone od Joydivision nabavila?

Raven, a ti bos tudi v LJ rodila? A bos sla na tisto predavanje o epiduralni? Jaz vcasih dobim mravljince v nogah, ce predolgo sedim pri miru v vrocem prostoru, ponoci me pa ne dajejo. Se mi pa zdi, da mi vse iz rok leti, da je ze prislo do tiste rahle okorelosti. Aja, pa noht se mi je vrastel na nogi, jaooo. Pa po mojem me ze malo dajejo tisti Braxton-Hicksovi popadki, ker mi kar trebuh naenkrat otrdi pa malo me bolet zacne. Ma, jaz bom kar pripravila torbo za porodnisnico ze, jutri se manjkajoce drobnarije nabavim.

Renjar, mislim, da bi tudi nasa morala pocasi preklopiti na fazo manjsega premikanja, ker danes zacenjam ze 34. teden.

Lollipop, a uporabljas tampone, ko se v Bohinju kopas? Jaz bi full sla na Kolpo, po mojem, ce uporabim tampone, bo vse ok. A je ati priznal krivdo user posted image ? Nas jo bo pa danes. To verjetno samo kaksen papir izpolnis in si v petih minutah frej, ne?

Uzivajte danes, bo verjetno se znosen dan, cez vikend bo pa peklensko user posted image .

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
24.7.2013 10:12:49   
Raven
Ja meni je za Millerjev kupon povedala kolegica...naprintala sem ga...uporabila se ne.
Imajo pa v Pikapolonici menda ob torkih popust za nosečnice.

Jaz bom kupila ležišče od Dormeota ki ze ima nepremočljivo podlogo zraven...

Jaz sem ful udoben modrček kupila v mercatorju (čisto navaden športni iz mikrofibre, (ala skinny) ki na izi drži...ni lih mišljen za šport...ful fajn podpira, ne tišči in ga mislim tud v porodnišnici met...stane pa 6 eur samo)

O epiduralni ne razmišljam, ker ne zaupam nobenmu, da mi po nepotrebnem šari okrog hrbtenjače!

Bi pa seveda rada dobila sobo za naravni porod (pručka žoga), samo nisem tak optimist, da bi verjela, da bo ravno takrat ta soba frej...tako da si mislim žogo kar sabo pripeljat...
Presredek je pa mislim, da fajn da prerežejo, če je že treba...seveda jim bom pa zatežila naj ga ne, razen če bo res kriza!

Nam so rekli, naj ima olje za masiranje presredka E vitamin (tako kot za kožo na bušiju) ki poveča elastičnost...tako da npr Eucerin olje za buši je tud za presredek. Pa rekli so naj ga masira partner, ker same se boste težko dosegle...ker to ni tko masaža 1 min..so rekli, da min. 5 min na dan maserat, da bo kej haska.

Kar se vzglavnika tiče...patronažna je nam rekla, da je prvih 6 mesecev prepognjena plenička tetra najboljš za vzglavnik (če ne poliva otrok preveč)...hitr jo opereš k jo ponoč popluva :) pa še lih prou visok je :)

Jaz sem tampone za plavanje poskusla za v en bazen...sploh ne vem kako lah ženske uporablate te zadeve (vsaka čast) mene tkooo boli ko zadevo ven vlečem...grozno!

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
24.7.2013 12:22:17   
natali1
Raven te bi mogla probat, sploh ne veš da ga maš res.. Kupila sem jih pa v DM-u..
Robika upam, da najdejo tvoje stvari no, mislim so pravi loleki user posted image . Če bi pa me kaj izgubile, bi blo pa joj.
No lepo bodite, šibam....
user posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
24.7.2013 13:05:28   
robika
Očitno moje kartoteke še niso našli,ker mi je poštar dal samo reklameuser posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
24.7.2013 14:31:46   
SrečnaBodočaMamica
Evo meneuser posted image
Prva anonimna tocno tako kot si napisala glede mrezastih hlack. Super tudi za prsi.
Vsj pravim.odvisno tudi od polnosti prsi,bolecih prsi,in tako...
Enim bo super v modrcih drugih pa ne.
In ja tudi to ful avetujejo cim vec prsi na zraku, zarad brdavic, in ranic na njih pa to ko se otrok zacne dojit pa so obcutljiceZa epiduralno se ne bom odlocla. Sem bila pri porodu kjer jo je ena imela,pa morm rect da je blo vse super,lep porod in tako ampak ko pa sem se malo pogovarjala.z ostalimi seatrami/babicami vse avetujejo da ce le hre raje ne;)

Punce s cim.pa vi perete otrokove cotike date kaj zraven al sam vodo??

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
24.7.2013 14:34:38   
robika
Cotke za user posted image perem normalno kot naše,dam manj praška in brez mehčalca..to je touser posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
24.7.2013 15:42:17   
Tejči
Heeeej moje sonosečkice, pridno ste se načvekale...user posted image Brala sem vas dokaj sproti, pisat pa nisem imela časa..no, saj ga zdaj tud nimam, a si ga bom vzela..tako!! user posted image Moj spomin je kot ementaler, tako da nimam več pojma kaj je katera pisala in kaj bi sploh morala odgovorit...hmm...

No tako je..v pon sem imela pregled, dopolnila točno 32 t, bebika bi naj imela okrog 2050 g, glavica je spodaj, z nogicami je full aktivna in mi včasih kr sapo zapre, ko me brcne. Vzel mi je kri za tokso in zlatenico, hemoglobin je vredu, naslednji pregled pa imam 19.8., in sva se dogovorila, da takrat tudi vzameva bris za streptokok. O epiduralni sploh ne želim ničesar slišat, je bil prvi porod toliko enostaven, pa še z mojo hernijo se ni za igrat. Takrat sem bila rezana in šivana, najbrž me sedaj isto čaka, kajti dete očitno ne misli biti majhne veličineuser posted image Toliko sem vas zdaj brala o teh mrežastih hlačkah..kje pa sse jih kupi in koliko stanejo? Modeca ne bom kupovala pred porodom, bo imel potem možek delo s temuser posted image

Kar se tiče zavarovanje - žal, po 30. tednu res ni zavarovalnice, ki bi krila prevoz in porod, le v primeru če je ogroženo življenje mamice ali otroka (Triglav). Jaz bom še kljub temu tvegala en teden čofotanja in upala na najboljše. Tamponov pa v morju ne uporabljam, na bazen pa še nisem šla in najbrž ne bo potrebe - bo dovolj morjauser posted image

Ta teden sem oprala vse cotke za bebija - do velikosti 68 in sedaj me čaka likanje..ufff..klima že laufa, drugače bi se tako stopila zraven. Perem pa jih normalno, imam tako navado da vse cotke še dodatno 2 x splahnjujem in dam malo mehčalca, lih za vzorec.

Tako, kolikor sem se spomnila, sem napisala, sedaj pa veselo na delo user posted image

Pozdravček

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
24.7.2013 16:30:49   
Penny
Naš poba ima zdaj slabih 1900g (začetek 33. tedna), mere in teža končno ustrezajo tednom gestacije. Prej je namreč vedno prehiteval za dober teden, razen po stegnenici, (ampak to mi je itak logično, da ne more bit zelo velik/dolg, ker tudi midva nisva velikana user posted image ). Pa na glavi je še vedno, plodovnice dovolj, je pa sramežljiv, ker si je stalno obraz pokrival z rokicami user posted image . Ga je sicer neki drezala z UZ, pa je eno roko dal dol in skoraj takoj drugo gor, lump en user posted image .

Za epiduralno se pa ne zanimam, ker tudi jaz nočem, da mi kdo okoli hrbtenice šari+rada bi se gibala med porodom in bojim se zastoja poroda zaradi EA. Če že, bi raje Ultivo vzela, pa še to ne takoj na začetku, ampak pol, ko mi oksidul ne bi bil dovolj. Tak je plan, no. Sem pa bila na predavanju anesteziologinje v okviru šole za starše v LjP in smo dobili ena potrdila, tako da ne rabim hodit na nobeno dodatno predavanje za EA (če bi slučajno jo hotla vzet).

A porodni načrt že kaj pišete, ga sploh boste? Jaz vsakih par dni kaj napišem, enako kot sestavljam seznam potrebščin za dojenčka in zase. Do septembra bo že user posted image .

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
24.7.2013 19:39:04   
robika
Porodnega načrta ne pišem (upam na najboljše) edino kar vem da bom spet rekla babici takoj ko pridem v porodno,prosim čuvajte presredek,pa razervirajte mi na oddelku sobo kjer bova z malim sama,to bo tak edini čas ko ga bova preživela v samoti saj bodo na naju čakale doma tri punčke ki se prav rade žulijo in na brateca komaj čakajo..user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
24.7.2013 19:46:59   
Raven
a sobo v kateri si sama z dojenckom moras kaj ekstra placat?
Al moras imet pac sreco, da jo dobis?

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
24.7.2013 20:56:32   
robika
Za sobo je čist odvisno,v Celju je par sob ki so enojne in se nič ne plačajo imajo pa tudi dve nadstandardne ki se plačajo,pri zadnjem porodu sem samo prosila če sem lahko sama v sobi in so me dali v navadno,kar mi je zelo odgovarjalo..

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
25.7.2013 7:20:29   
Prva anonimna
Dobro jutro, pridne cvekice user posted image !

Robika, jaz bi tudi full bila sama v sobi, ampak v LJ bo to po mojem res tezko izvedljivo. Jaz bom tudi glede presredka zatezila, sem brala, da je precej bolje, da ce je ze potreba, da se strga sam od sebe, kot da ga oni rezejo. Je primer v knjigi, kako se tudi blago raztrga lazje naprej, ce najprej vanj zarezes. Ce se naravno strgas, gre raztrganina pas po svoji naravni poti, ce pa zarezejo vanj pa ranijo en kup misic, ki bi sicer ostale cele. Tako da jaz rezanja ne bom dovolila!

Penny, jaz mislim, da bom tudi eno tecnoba, ki bo privlekla na dan porodni nacrt user posted image . Imam se par strani v knjigi za prebrat, potem ga bom pa spisala. Ampak v kratki obliki. Se mogoce spomnis, na kateri dan je bilo prav predavanje o epiduralni? Sem zdaj nasla na netu, da se naslednjic sola zacne 5. 8., tako da verjetno pride to predavanje potem na petek v tem tednu. V kateri sobi pa je sola za starse? V 2. nadstropju nekje, ne? Ne vem, zakaj se mi nihce ne javi na telefon. A da si je vas pikec sramezljivo ves cas prekrival obrazek user posted image ?

Bom pa tudi jaz poskusila brez epiduralne, ampak ce bi bile bolecine pa le prevelike, in nimam pojma, kaksne bodo, ker sem brez izkusenj, jo bom pa vzela. Bom pa tudi jaz napisala, da bi se rada gibala prosto naokoli in prebrala sem tudi, da epiduralna zna upocasniti porod in so potem potrebne klesce ali vakum, zato tudi pri meni ni najbolj pri srcu.

Tejci, vasa pupika je pa ze orng pupa user posted image . Jaz bom sla danes pogledat, kje imajo tiste mrezaste hlacke pa blazinice za dojenje, pa vam sporocim, koliko stanejo zadeve. Prav drago pa to res ne more biti. A gugalnike oz. lezalnike boste nabavile otrockom?

Jaz mehcalca ne uporabljam, samo prasek, ni vazno katerega, samo da pise, da je Sensitive. Trenutno mi Duel najbolj disi.

< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 25.7.2013 7:21:54 >

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poštnina
nada56

Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?

Da, ker nimam drobiza (23%)

Da, ker je to dodatni strošek (43%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (14%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (20%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!