Prva anonimna
|
Robika, kje si pa kupila malinov caj? Jaz sicer cajev ne maram prevec, ampak ce res pomaga mehcati maternicni vrat, bi se bilo pa mogoce vredno potruditi . Ej, jaz bi tudi samo dvakrat pritisnila pa naso pupo na svet spravila . Tejci, sem vceraj gledala lezalnike, imas res precej izbire. Jaz pocakam, ce ga bom mogoce od sestricne dobila, drugace bom pa malo po Bolhi pogledala. Ti pa res nimas kaj tistega caja piti, da te ne bo kaj na morju presenetilo! Si bila pridna, da si vse naenkrat polikala, meni to navadno ne uspe. Zguraj se danes sluzbo! Meni gre tale papirologija tudi full na jetra, je toliko enih razlicnih stvari, da imas obcutek, da bos kaj pozabil, tega pa ne maram. Bbdd, mislim, da lahko tudi po rojstvu otrocka sele urejas ocetovstvo, samo pa res potem nekaj kasneje dobis rojstni list. Ceprav ti verjetno takoj po porodu ne bo ravno najlazje na CSD hodit. Penny, vejretno imas prav in se bodo sele 5. 8. zaceli oglasati na telefon . Bom potem kar racunala, da je to predavanje v cetrtek v en teden kasneje. Mogoce se me pa celo usmilijo in mi na mail odgovorijo . Blue one, nama so rekli, da predno ne rodim, ne moreva urediti nicesar glede ocetovskega dopusta. Bom poskuasala najti tisti obrazec na netu, ki ga je treba glede zavarovanja otrocka izpolnit. Tiste hlacke pa samo spodaj prerezes in potem dobis taksen modrcek brez naramnic. Jaz, ce ne bom kupila nobenega modrca za dojenje prej, bom res kar hlacke tako prerezala. Ves, da meni tudi ni najbolj do epiduralne, ker sem prebrala, da znas imeti full glavobol po njej in glede na to, da sem nagnjena k migrenam, bi me sigurno doletel. Tako da sem se ze odlocila, da bo epiduralna varianta samo, ce me bo res prevec bolelo. Jaz tudi pocasi cistim stanovanje in mecem stran nepotrebne zadeve. Kriz tudi mene full boli, tudi sredi noci, pa premetavam se in mi na nobeni strani ne pase prav prevec lezati. Jaz sem zdaj na + 8,5 kg, kar sibajo v visave v zadnjem tednu . Haha, Lollipop, samo da se ti ni krompir zazgal . Jaz se tudi pridno preoblacim, ko iz vode pridem. Jaz tudi mislim, da je lezalnik za tako male bebe super varianta. Uzivajte v se enem lepem dnevu!
|