|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
16.7.2013 8:24:01   
Prva anonimna
Dobro jutro user posted image .

Robika, sem razumela, da si imela že včeraj pregled. No, pa danes dobro opravita user posted image !

Lollipop, super, da že dopustuješ user posted image . Jaz še ne vem glede Isofixa, imam kar občutek, da če zabremzaš, da bi lupinic o ven odneslo user posted image . Vem, da tudi ni nismo fiksirani na sedeže, samo mi se z nogami opremo, če voznik bremza user posted image . Drugače tudi jaz hodim največ uro in pol na dan, ampak zadnjič sva šla pa v Krajinski park Rakov Škocjan pa je zato malo dlje trajalo user posted image . Tudi ti danes dobro opravi in uživaj ob ogledu malčka user posted image !

Natali in Renjar, počakajta lepo, da se 37. teden začne, potem pa lahko gresta rodit user posted image . Natali, koliko stane Isofix? Si rabljenega vzela ali novega?

Gita, kar cel mesec boste na morju, frajerji user posted image ? Ste v Istri ali si upala iti dlje?

Blue one, ja, če je sila, se da res sigurno vse v treh dneh zrihtat. Meni je glavno, da imam posteljico, jogi in posteljnino pa lupinico, pa par cunjic in tetra planičk, pa ene pleničke za enkratno uporabo, ostalo se da pa že potem na hitro dokupit. Obremenjujem se pa jaz tudi precej s tem, da bom vse pripravila tako kot je treba user posted image .

Tejči, upam, da te včeraj v službi niso preveč namatrali pa da se nisi preveč namučila s pranjem perila user posted image . Jaz sem junija user posted image full brskala, če se da kakšno dodatno zavarovanje za primer poroda sklenit, pa nisem nič našla.

Naša pikapoka ga je včeraj sigurno dve uri zvečer žurala, vse do 11-h user posted image . Pa naj ji bo, saj tako kmalu ne bo imela dovolj prostora več za velike akrobacije user posted image . Menda naj bi imeli v 33. tednu pikci že od 1.800 do 2.000 gramov user posted image .

Še en prelep dan nas čaka, edino temperature se kar malo preveč dvigujejo. Imejte se lepo user posted image !

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
16.7.2013 10:22:37   
Penny
Evo linke, da ne boste preveč iskale user posted image .

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
-otrocarije.net
- mama.si
- nosečnica.si
- babybook.si
- noseča.com
- pregnancy.org
- bibaleze.si
- bambino.si
- mojezdravje.si
- parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1
- dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
- vloga S-1/1
- priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
- vloga S-1/2
- priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
16.7.2013 11:32:41   
lollipop07
evo mene s pregleda...mali je čist živc...se ni pustil izmerit...user posted image no nekako nam je uspelo potem in je vse v najlepšem redu...težak je 1735g in pravi G, da ne bo velikan, kar je pa meni tudi v redu...raje vidim, da ima na koncu 3kg kot 5 kguser posted image pravi še, da mam ekonomično pakiranje, ker nimam tako velikega trebuhauser posted image
zdej pa uživat dopust...mal se grem namočit v jezero...user posted image
lepo bodite

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
16.7.2013 12:05:20   
robika
Evo tudi jaz sem iz pregleda plodovnice dovolj,težki smo 1752g in obrnili smo se na glavouser posted image ,lulček je še kar prisotenuser posted image ,ginekologinja mal sumi na manjši zastoj rasti,glede na prejšnje otroke ki so bili kar večji,kontrolo mam čez 3-4 tedne,ker moje zdravnice ni,če bo pa vmes kaj pa kr v porodnišnico..spodaj se nisva nič gledali,pravi da bova naslednjič pogledali če se kaj dogaja
no to je zaenkrat vse,zdaj pa kuhat kosilo

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
16.7.2013 15:53:48   
Tejči
Hej babike,

da me ne bi mučili v službi - ja pobožne želje...še nadure sem delala danes, ker je norišnica, čist sem zmozganauser posted image

Lollipop07 in robika sem vesela za vaju, da ste s pregledi super zrihtale - pa saj kaj drugega itak nisem pričakovala ;) Jaz imam pregled v ponedeljek, sedaj po dolgem premoru šestih tednov in moram rečt, da tud že komaj čakam, a mi je full hitro minilo... Sem šla danes zjutraj malo s strahom na vago, ker pazim pač ne koliko jem, a me je full presenetilo, da sem se v bistvu samo 1,5 kg zredila, skupaj 6 kg. Sem se pa včeraj popoldan kr slabo počutila, vrjetno malo od napora in stresnega prvega delovnega dne po dopustu, pa za kosilo sem se malo preveč najedla in me je vse tiščalo, trebuh sem imela skoz trd, da skoraj hodit nisem mogla..res bad.. Danes nisem tolk pretiravala s kosilom in je boljše. Bebika pa je zakon - cel dan dela prevale po trebuščku, ponoči pa spančka - ko bi le ohranila tak ritem, ko prikuka venuser posted image

Prva anonimna - če pralni stroj zdaj ne bo pregorel, pol bo še dolgo delaluser posted image Saj to še ni tak hudi del, bolj je problem zdaj, ko se vse tak hitro suši in čaka na likanje..grrr...pa drugače rada likam, samo zdaj me trebušček ovira, pa pol treba pazit, da se ne poparim, itd...ah, same nosečniške težave, hihiuser posted image

Penny - hvala za vse linke na kupu. Papirje sem že na 3/4 pripravila, jutri popoldan pa na CSD.

Glede zavarovanja še nisem čist ziher, če se bo dalo kaj uredit...sem klicala na Vzajemno, pa oni krijejo vse samo do 30. tedna, je pa rekla, da imajo druge zavarovalnice (npr. Triglav) možnost zavarovanja. Ampak še nisem imela časa preverit. Ko kaj zvem, pa javim.

Tako, zdaj pa grem še doma kaj naredit...odkrito povedano - ni miuser posted image

Pozdravček

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
16.7.2013 16:19:36   
Penny
Mislim, da nobena zavarovalnica, niti Coris, ne krije poroda po določenem tednu. Od nosečnice se pač pričakuje, da je zadnje tedne pred PDP lepo doma oz. nedaleč od domače porodnišnice user posted image .
Tudi ko bodo uvedli tisto direktivo (al kaj je že) o možnosti čezmejnega zdravljenja (mislim, da se pripravlja za konec leta?), se ne bo dalo kar tako rojevat v tujini, boš moral na ministrstvo dat prošnjo in dobit dovoljenje.

< Sporočilo je popravil Penny -- 16.7.2013 16:20:34 >

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
16.7.2013 18:51:08   
robika
Aja pzabila sem omenit da mi je železo padlo in sem pristala na Legoferjuuser posted image -bljak..
Ja zavarovanje za primer poroda v tujini-če mene kdo vpraša ni ravno za reskirat,na koncu moraš itak vse sam krit,tak da mi ostajamo v območju Slovenijeuser posted image ,kjer je povsod porodnišnica na dosegu rok user posted image

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
17.7.2013 13:11:44   
natali1
Pozdravljene punce,
Sem vesela kot le kaj, danes sem imela pregled in ne boste verjele.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne morem verjet, res ne in sem mu povedala, se je tak smejal.. Težki smo že 1921g, pravi G da smo pridni zelouser posted image
Robika upam, da se ti železo popravi, saj bo.
Uživajte v tem lepem vremenu!!!

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
17.7.2013 13:16:07   
robika
Natali1 user posted image ja čestitke !

Neposredna povezava do sporočila: 1934
17.7.2013 13:19:12   
malamut
IZVIRNO SPOROČILO: natali1

Pozdravljene punce,
Sem vesela kot le kaj, danes sem imela pregled in ne boste verjele.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne morem verjet, res ne in sem mu povedala, se je tak smejal.. Težki smo že 1921g, pravi G da smo pridni zelouser posted image

user posted image user posted image user posted image Kaku lepuuu, veseli s tabo!!

Robika , neč hudga glede pomankanja železa, se bo popravlo počasi, ti sam pridno papaj Legofer in bo kmali bolje. user posted image

< Sporočilo je popravil malamut -- 17.7.2013 13:21:39 >

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
17.7.2013 13:25:20   
robika
Ma saj vem da se železo hitro popravi,sem tak dolgo brez njega zdržala,glede na to da sem skoz slabokrvna in imam težave z ledvicami..ja če ga je treba jemat ga je pač treba...saj bo..
Babike ta vikend pa naša srednja praznuje 5. rojstni danuser posted image ,ne morem verjet da bo šla drugo leto že v šolo..kak hitro leti čas,saj še malo pa bomo ena za drugo spet varvale štručkeuser posted image ...

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
17.7.2013 16:14:42   
Raven
Robika, koliko pa imaš hemoglobin, da so ti dali legofer? Meni se vrti precej, se je tebi tudi?

Moja bejbika pa je imela na pregledu pri 29 4/7 1500 g user posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
17.7.2013 16:41:07   
robika
Men se nič ne vrti,pa tudi počutje je vredu,hemoglobina mam pa 110 ni kritično sam je G rekla da boljš da začnem jemat da se ne bi še poslabšalo
Raven user posted image bebica pridno raste

Neposredna povezava do sporočila: 1938
17.7.2013 16:58:37   
natali1
Hvala punce user posted image
Robika, kolk že maš stare?? Čestitke, pa lepo praznujte.
Mine pa ful hitro ja, ko maš otroke vidiš, prej tak ne..
Prva anonimna jaz sem isofix kupila z vozičkom vred, pojma nimam kolk pride nov. Na netu preveri.
Je pa res, da ga bom sedaj mela prvič, prej ga nisem imela in je stvar precej bolj enostavna. Tak na klik sistem. Če ga pač ne bi imela, bi bila pač brez.

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
17.7.2013 19:26:05   
robika
Natali1 moje bejbe so 12let, ena bo 5, ena pa bo 4leta..septembra pa fantekuser posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
17.7.2013 20:25:32   
natali1
jeeee, blažen med ženami, poleg očeta seveda user posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
18.7.2013 6:37:15   
renjar
Jutro!!!
Danes pa je moj dan za pregled, komaj čakamuser posted image user posted image
Kavica, zajtrk potem pa šibamo..
Uživajte!!

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
18.7.2013 6:54:08   
robika
Jutro!
Fajn zrihtaj na pregledu,pa seveda poročaj!

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
18.7.2013 8:22:14   
Matty
Jutro! Mi smo pa že kar malo ležali v porodnišnici - krvavitev v 32. tednu. Ampak se je vse pomirilo in sem spet doma. Sem pa vidla dojenčke s porodno težo 1,5 kg, 1,8 kg in me je sedaj kar strah prezgodnjega poroda. Upam da bo zdržal do 3 kg in potem naj pride.

Lepo bodite!

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
18.7.2013 8:27:04   
robika
Matty ka pa je blo da si zakrvavela?

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
18.7.2013 8:39:57   
Tejči

IZVIRNO SPOROČILO: Matty

Jutro! Mi smo pa že kar malo ležali v porodnišnici - krvavitev v 32. tednu. Ampak se je vse pomirilo in sem spet doma. Sem pa vidla dojenčke s porodno težo 1,5 kg, 1,8 kg in me je sedaj kar strah prezgodnjega poroda. Upam da bo zdržal do 3 kg in potem naj pride.

Lepo bodite!

Joooj, upam, da je sedaj vse v reduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
18.7.2013 9:50:34   
bbdd
Punce, ali imate tudi vi mogoče skupino na FB? Ali se je še možno pridružiti?

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
18.7.2013 11:20:17   
malamut
Matty, sam da ste zdej ok. Kej nosiš nizko, maš nizkoležečo posteljco? Držimo figice, da bo vse uredu, da boš rodila vsej 3 kg user posted image user posted image . Drgače pa brez panike in skrbi, krvavitve ne pomenijo prezgodnjega poroda, zato lepo počivej, naj te doma vsi crtajo, ti pa čim manj movinga okoli. user posted image user posted image

Ostale pa poročajte, kako je blo na pregledu. Mi ga mamo šele čez 14 dni. Še dalč do takrat. user posted image

(odgovor članu bbdd)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
18.7.2013 11:21:03   
malamut

IZVIRNO SPOROČILO: bbdd

Punce, ali imate tudi vi mogoče skupino na FB? Ali se je še možno pridružiti?

Nimam pojma, mi smo tle aktivne. Vsaj jast. user posted image

(odgovor članu bbdd)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
18.7.2013 12:59:31   
renjar
Matty user posted image user posted image in upam da je vse vredu..
No moj pregled je mimo.. Pri 31t 5d smo veliki za 33t ima pa 2030g.. G mi je zabičala počivanje in spet tablete, magnesol spasmex in pa seveda nadaljevanje z železovim sirupom ter da si slučajno nebi upala iti rodit.. Čudno da mi napotnice še ni napisala.. pregled pa imam komaj v 37t.. Me je kar malo strah da do tja spet nebom prišla.. Dobila sem pa tudi papir za pisanje gibov..
Nič, grem malo počivat ker je spet vse pretrdo postalo..

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?