Tejči
|
Hej babike, da me ne bi mučili v službi - ja pobožne želje...še nadure sem delala danes, ker je norišnica, čist sem zmozgana Lollipop07 in robika sem vesela za vaju, da ste s pregledi super zrihtale - pa saj kaj drugega itak nisem pričakovala ;) Jaz imam pregled v ponedeljek, sedaj po dolgem premoru šestih tednov in moram rečt, da tud že komaj čakam, a mi je full hitro minilo... Sem šla danes zjutraj malo s strahom na vago, ker pazim pač ne koliko jem, a me je full presenetilo, da sem se v bistvu samo 1,5 kg zredila, skupaj 6 kg. Sem se pa včeraj popoldan kr slabo počutila, vrjetno malo od napora in stresnega prvega delovnega dne po dopustu, pa za kosilo sem se malo preveč najedla in me je vse tiščalo, trebuh sem imela skoz trd, da skoraj hodit nisem mogla..res bad.. Danes nisem tolk pretiravala s kosilom in je boljše. Bebika pa je zakon - cel dan dela prevale po trebuščku, ponoči pa spančka - ko bi le ohranila tak ritem, ko prikuka ven Prva anonimna - če pralni stroj zdaj ne bo pregorel, pol bo še dolgo delal Saj to še ni tak hudi del, bolj je problem zdaj, ko se vse tak hitro suši in čaka na likanje..grrr...pa drugače rada likam, samo zdaj me trebušček ovira, pa pol treba pazit, da se ne poparim, itd...ah, same nosečniške težave, hihi Penny - hvala za vse linke na kupu. Papirje sem že na 3/4 pripravila, jutri popoldan pa na CSD. Glede zavarovanja še nisem čist ziher, če se bo dalo kaj uredit...sem klicala na Vzajemno, pa oni krijejo vse samo do 30. tedna, je pa rekla, da imajo druge zavarovalnice (npr. Triglav) možnost zavarovanja. Ampak še nisem imela časa preverit. Ko kaj zvem, pa javim. Tako, zdaj pa grem še doma kaj naredit...odkrito povedano - ni mi Pozdravček
|