Prva anonimna
|
Dobro jutro . Robika, dobro opravi danes in sporoči mere ! Jaz bom kar nabavila Aventovo črpralko, če je slučajno ne bom potrebovala, jo bom pa prodala naprej. Če je ena dala samo 8 evrov zanjo, to res ni nek strošek. Sem pa spraševala punce glede AM in so mi rekle, da to naj pa res počakam, če bo bebika rabila, ker nekoga v lekarno poslat, pa res ni problem. Tejči, zdaj si pa res načofotala, tako da dobrodošla doma . Si pa pogumna, da boš šla v 35. tednu na otok, jaz si tega niti pod razno ne bi upala. Midva sva šla samo zaradi mojega strahu, da me ne bi rodit prijelo, tako zgodaj že letos na morje. Ker stroške po 30. tednu kriješ sam, tako da si res ne predstavljam, da bi kakšen prevoz s helikopterjem plačevala . Čeprav, kot pravi Robika, na koncu bodo pa naši otročki še čez rok potegnili . Koliko si ve zdaj upate prehoditi na dan? Midva sva včeraj hodila kar tri ure, večinoma po ravnem in senčki pa veliko počivala vmes in mi ni bilo problematično. Mislite, da je to preveč za 32. teden nosečnosti? Me pa prav nič krči ne dajejo. Renjar, kaj si naredila glede izcedka, si se šla pokazat? Natali, jaz bom zdaj tudi začela stvari na kup dajati, sem si že sprintala sezname pa bom kljukat začela, kaj imam. A za lupinico boste kupile tudi Isofix podstavek? A če nimaš tega podstavka, je lupinica samo s pasom pripeta in to je to?? Ti si boš tudi konec meseca še upala na morje? A jaz potem pretiravam ali kaj? Midva sva imela tudi prvotno dopust planiran konec julija, pa sem ga jaz kar na dober mesec prej prestavila . Naša pikapoka ja pa srečo kar precej aktivna še, če bi me panika grabila, bi pa Angelsound uporabila. Lulat moram pa tudi jaz ponoči vsaj dvakrat, mi gre tudi malo na jetra . Čeprav zaspim pa na srečo lahko takoj nazaj. Uživajte in pišite, da bo kaj za brat !
< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 15.7.2013 7:46:25 >
|