Trilč
|
moderatorji, prosim če odstranite post od stinibino (oglas) in ga blokirate. sonchek1: se pridružujem mnenju punc, za srček je res prezgodaj, poleg tega je na začetku težko določiti točno št. tednov, kaj šele dnevov, ker je v resnici težko točno določiti kdaj je prišlo do oploditve in ugnezditve. Držim pesti in upam, da bo vse o.k. Vem da je to bolj slaba tolažba, ampak res mislim da ni vse izgubljeno. Drži se. zoja09: možno je da test ni bil prav izveden, ali pa da zvečer ni bilo dovolj hormona? če boš kupila nov test, ti res priporočam, da ga, kljub temu da je že toliko izostanka, vseeno narediš s prvim jutranjim urinom. Za upanje in pogum, CB se tudi lahko zmoti, in zmote so večkrat da pokaže negativno pa je pozitivno kot obratno. izcedki: rjavi menda naj ne bi bili toliko problematični kot sveža kri... vsaj tako berem po forumih (med.over.net ipd). Upam, res, močno držim pesti, še tiste na nogah, da se vsem vse lepo srečno izteče, in da bodo te tegobe kmalu zadaj. Jaz imam na trenutke občutek, da sem "prazna", da ni tam not nič. Ne znam razložit. Pa me bolijo prsi in dol zateguje, slabosti so tudi še prisotne, ma ne vem, hecen občutek je. Najraje bi tudi jaz vsak dan delala test, da se vsak dan sproti prepričam da še je. Nč, odmisit in se s čim drugim zamotit. lep dan vsem.