|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013
14.6.2013 17:32:11   
mila27
Oj punce , koncno en prekrasen soncen dan.

misamasa kako kaj,si nardila drugic beto.

Zeljica le pogumno naprej.

Darijal estitke.

Misamasa mas ti tut uradni test v nedeljo.

A mas kake znake. Jst sm utrujena, se mi ful spi,pa kr slano bi skos jedla.

Lep soncen dan se naprej,

Papa

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 176
14.6.2013 19:20:00   
krisv
EmaS. in SILVA user posted image Čestitam obema! Očitno prihaja čas "starih bork"... Upam, da še ostale sledimo, tako ali drugače user posted image

When the going gets tough, the tough get going.

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 177
14.6.2013 19:28:06   
darijal
Crvicki v trebuhu upam da je to dobr znak in da ni znak da prihajauser posted image
In da test ni biu lazen ker me posteno boli danes trebuh kriz tako kot preduser posted image
Je imela katera kaj podobnega pa je vssenouser posted image

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 178
14.6.2013 22:01:36   
tamala86
Čestitke vsem novim nosečkam!!!

Jaz sem ok...komaj čakam četrtek ko imam prvi pregled. Mal me skrbi...v enem tednu sem naredila 3 teste, pa še zmeraj piše nosečnost 1-2 tedna (včeraj je še pisalo), čeprou je od punkcije že 3 tedne. V ponedeljek, dan po uradnem testu sem šla dat kri v adrialab - beta 117,9. Kličem Reša, da vprašam, če je ok, pa da se naročim...pa on itak pravi, da smo lahko veseli, da sploh je kaj, da naj pridem v četrtek (20.6.) na pregled, pa bomo videli kako pa kaj. Sem mal brala po netu. Razpon bete v mejah normale za posamezne tedne je velik in ni pravila...važno, da se na 3 dni podvaja. Ampak nisem šla dat še enkrat kri, ker bi bla samo še bolj živčna...tako da čakam UZ v četrtek in vem, da bomo zagledali srčka!

En lep pozdrav vsem!

:)

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 179
15.6.2013 0:26:18   
jona klara
tamala- čestitam, da vam je kljub povišanem fsh uspelo, srečna zate in srečno naprej

silva, ema s- obeh se vaju spomnim ne morem verjeti kakšna sreča vaju je po tolikih letih doletela

silva- tebe sem vudela 2 tedna nazaj v leonišču, će sem prav videla, srečno in bodi vesela, jaz žal nimam te reče, da bi me še kaj lahko mpresenetilo po naravni poti, pa povišan fsh, no jeseni bv nov boj

betricuja- nisem šla k rešu sem se prenaročila na 8,8, sedaj pa na off, uživam z malim pikecom, jutribgremo na morje vza več tednov, se pa morema midve pred jesenjo bres videti nujno, srečno ti želim, uživaj z malo, pol bo pa že.....

srečno vsem

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 180
15.6.2013 8:32:07   
Aleda
Silva, Ema S.- čestitke obema!user posted image user posted image Lepo nosečnost vama želimuser posted image Se spomnem tebe silva iz prejšnjih forumov ja.

Antigona 123- ja jeseni se podava v nove boje, jaz sem mojemu že povedala da zdej bosta pauser posted image user posted image user posted image
Kdaj si ti rekla da si dobila uro pri G v leonišču? Jaz sem pri dr. Drobniču, sem dobila 6.septembra uro, upam da se bo poklapalo in bova lahko šla še isti mesec v postopek. Hvala vsem za tolažbo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 181
15.6.2013 9:25:53   
darijal
Punce danes zjutraj naredila 2 testa oba negativna....ocitno sta bila 3bdni nazaj 2 lazno pozitivna kako je to lahko mogoce katastrofa mislim da ni vec upanja ceprau user posted image se ni in je se belina staa me testa zjutraj ubila zalosta katastrofauser posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 182
15.6.2013 10:00:30   
dekca
Aleda, jaz imam datum pa 3. septembra, se pravi, da bomo spet tam tam. So mi hoteli dati že julija, pa hočem doput preživeti brez sekirancij.

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 183
15.6.2013 12:22:48   
maj4
Tukaj je pa res toliko veselja in hkrati zalosti. Tistim, ki ni uspelo:upajte do konca in se ne predajte. tiste, ki ste user posted image : uzivajte v nosecnosti maksimalno in res, to so cudezi. jaz po 2. UZ nadaljujem s spikanjem in mogoce v ponedeljek pade stopka. Grabi me panika,...(:

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 184
15.6.2013 19:50:28   
mišamašaa
mila27ja v nedeljo, jutri imam uradno za delat test. nisem šla še enkrat dat kri, ker mi je tamal ful zbolel in nisem mogla od doma. sem pa delala zdele test in je še vedno +. ja jst upam, da bo ostal do jutri no. al je res lahko še tolk prisotna stopka? a je lahko taka sprememba danes zvečer je, jutri zjutraj pa ne bo več. al zvija me pa skoz po malem.
ja jst moram 1x na dan odležat, k mislm da bom kar dol padla. in taprvič je bilo ravno tako.
kaj pa ti?si šla dat kri?

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 185
16.6.2013 6:38:26   
mišamašaa
Ja moji testi še kar kažejouser posted image user posted image , jaz mislim, da to je pa zdaj res touser posted image user posted image .

CB je danes tudi že napisal 2-3 tedne. Joj no sej se kar ne počutim zares nosečo.

mila27 si delala?

maj 4držim pesti

vsem user posted image user posted image user posted image

tistim, ki jim tokrat ni uspelouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mišamašaa -- 16.6.2013 6:43:02 >

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 186
16.6.2013 7:30:10   
maj4
jupppppi misamasa!! user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam in zelim cudovito nosecnost!!

Neposredna povezava do sporočila: 187
16.6.2013 8:31:41   
mila27
Misamasa tud moji kazejo plusek. Cb je napiso 2-3 tedne. Tak da zdej pa js tut dojemam nekako. Resa sm klicala I mam uz 6.7. zjutraj.

Me pa nekaj zanima a lahko grem prej k svomo gin na uz ker sem ze narocena al kako je to.

Kdaj mas ti prvi uz misamSa.

Lp in soncen dan

Se enkrat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 188
16.6.2013 9:30:43   
mišamašaa
user posted image user posted image user posted image mila27

A se spomniš k sem rekla, da se bova pa v porodnišnici spoznaleuser posted image

A kar reša si na mobitel klicala al kako? Kdaj pa? ob kateri uri pa imaš uz?

Ja lahko greš tud k svoji. K jaz sem šla tud taprvič najprej k svojemu, potem pa k rešu.

< Sporočilo je popravil mišamašaa -- 16.6.2013 9:33:20 >

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 189
16.6.2013 21:49:44   
maoo
ma bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punce za user posted image user posted image user posted image , lepo noste svoje pikice user posted image

maj4 kaj pravi zdravnik, pri tebi bo tudi kmalu padla stopka? Moja stopka je padla včeraj, jutri pa punkcija, me je kr malo strah, ampak bo že, bom potrpela.

Punce kaka izkušnje imate kaj s punkcijo v UKC LJ?

Neposredna povezava do sporočila: 190
16.6.2013 22:45:45   
dekca
maoo, samo ne poslušati ostalih, pa bo. Ker jaz bi se prvič najraje obrnila in šla domov.
Ob ponedeljkih sta navadno Zorn in Tomaževič, oba sta bila v redu. Je pa res odvisno tudi od tega, koliko foliklov imaš in kako visok prag bolečine imaš. Pa ne pozabi vtakniti osebne v žep halje in kako pijačo vzemi s seboj, ker zna trajati vse skupaj.

(odgovor članu maoo)
Neposredna povezava do sporočila: 191
16.6.2013 23:40:03   
željica
Cer punce! Evo mene v nasi domovini. user posted image
Ma kaj jaz berem?! Mila, misamasa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Super, sm full happy za vaju! Sem vedela, da vama bo uspelo! Srecne ve ko vam je uspelo v prvo!
Tudi za vse ostale en velik user posted image user posted image !
Maoo, srecno jutri na punkciji in naj bo cimvec celic!

Lahko noc!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 192
17.6.2013 9:24:38   
maj4
maoo po vsej verjetnosti pade stopka danes zvečer in v sredo punkcija. Tudi mene je začelo malo šraufati... Srečno in da bi čim manj bolelo!

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 193
17.6.2013 10:42:30   
mila27
misamasa kje si kaj. Si že poklicaa reša in se zmenla za uz. Kdaj ga imaš?

Js ga mam prej že pri svojmo zdravniku. Takrat bom nekje med 6 in 7 tednom. Upam da vidm dve pikici.

Željica kako si ti kaj, si si nabrala moči na morju.

Maj4 želim ti veliko dobrih celic in nebolečo punkcijo, ki sploh ni nek bavbav, ne poslušat drugih , ker ma vsaka drugačen prag bolečine. sej hitro mine.

zdej pa gremo malo na sonček.

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 194
17.6.2013 11:14:12   
željica
Mila, sem ok, nabrala sem si novih moci, zdaj pa v akcijo, zvecer mal laufat, pa upam da zdrzim brez sladkarij. Sem si zadala en cilj in upam, da uspe. Vse, samo da bi jeseni koncno zagledala plusek.
Mila, misamasa, in seveda vse ostale, zelim vam lepo nosecnost, vse ki cakate, da v cim vecjem stevilu zagledate user posted image .
Jaz pa se bom za kratek cas poslovila (prebrala vas bom se kaj), pa se tipkamo kaj jeseni!
Lepo poletje in uzivajte vse!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 195
17.6.2013 12:49:20   
darijal
Ni punce da vam javim kako in kaj nazalost sta bila testa oba lazno pozitivna danes sem bila na krvnem in ni nosecnosti zalost sploh nevem kako naj grem dalje krvavitve pa se nobene tako da mi ni nic vec jasno zalostnouser posted image
Sm klicala resa in pravi da v akcijo ker imam 2 zmrznjencka no vsak to avgusta v akcijo vsaj to me malo pokoncu drzi

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 196
17.6.2013 15:49:42   
oreh
OOOO, šele sedaj sem videla, SILVA in EMA čestitke, čestitke, čestitke!!! Še sedaj me zebe od kurje polti pri 35 stopinjah, ko sem prebrala vajin post!!! user posted image user posted image user posted image

Ostalim želim srečno, naj bo julij sproščen in fino poleten, vse, ki štartate že v avgustu, pa pozitivno v nove boje, Silva in Ema sta dokaz, da bo vsaka enkrat mamica! ja, vem, da je to najlažje napisati, a res je tako, ko pa uspe, pa sploh ne veš, kam so šla vsa leta razočaranj in čakanja. Ostane ti pa notranja moč, ki si jo gradite z vso energijo, ki jo vlagate vase in vaju med postopki .user posted image user posted image

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 197
17.6.2013 17:53:26   
MIHIKA1
ooooooooo.....emas...silva....kako sem vesela za vaju,....! res je nastopil čas za stare borke.,...!
punce, jaz vas spremljam še vedno...samo oglašam se bolj poredko....!
mi smo sedaj v 31. tednu ....super počutje....fantka nosimo...PDP imamo 15.08.2013...tako, da še bomo mogli malo počakat...!
čestitke vsem , ki ste nosečke...pa samo vztrajnost in voljo želim tistim, ki še boste..!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 198
17.6.2013 18:08:46   
MIHIKA1
punce...kolk srečnic je zdaj naenkrat.....čestitke res....naj še vam jaz dam malo podpore in povem še svojo zgodbo.....po 14 letih ...po 6 ivf....po 10...ET...po 4 SS...bomo avgusta rodili...in to s samo eno celico in seveda samo enim zarodkom...ja čudeži se dogajajo....! zato ne obupat...ker se splača it do konce...!pozabljena so vsa leta, ko so v meni divjali hormoni, iglce, punkcije....! vse to je za mano...in če boste vztrajale, bo enkrat tudi za vami...! punce....samo naprej....jona klara...pride tvoj čas, boš vidla...samo ne obupat...! ko sem tudi jaz že mislila, da je vsega konec in si rekla, to je pa res zadnji postopek, smo lani v posvojitev dobili novorojenčka...in glej čez dva tedna ugotovili, da se je tudi tale en zarodek prijel, ki sedaj že krepko brca v meni...tako, da čakamo še enega fantka....tega vam pa še nikoli nisem povedala....res nepopisna sreča...dva sončka naenkrat..razlika med njima bo osem mesecev....res smo neizmerno veseli...jokala sem kr nekaj časa, ker nisem mogla verjet..kaj se dogaja...zdaj vem, da sem bila poplačana za ves svoj trud in voljo....punce, zato vem, da se bo tudi vaš trud enkrat poplačal...samo pojdite svojo začrtano pot naprej..!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 199
17.6.2013 20:34:24   
mišamašaa
maooupam, da je bila punkcija uspešna in neboleča, navijam za kakšen lep zarodek

maj4upam, da je padla stopka, držim pesti

mila27sem poklicala reša, pa je rekel, da me naj kar k uršuli naročijo. tako, da imam pregled že 2.junija. kar hitro je to, a ne? sem čist vesela.

željicabom mislila nate avgusta in pridem sem gor prečekirat kako ti gre. ti se odpočij, naberi novih moči, uživaj v poletju, pol pa v akcijouser posted image

darijaluser posted image user posted image user posted image

Res je punce, ne obupat. Držim pesti za vse.

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?