|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
8.6.2013 10:14:04   
Dorotheia
Jutroo!

Jaz sem si včeraj že šla kupit nov modrček - za številko večji. Ampak še vedno s kostmi, ker če imam kako bolj oprijeto majčko in me zebe, je ful nerodno potem (sploh v službi). user posted image
Drugače za doma pa sem iz kotička predala potegnila enega in edinega brez kosti in moram reči, da je res bolj prijetno za nosit - me manj boli. Ampak glavno pa je, da je modrček dovolj velik in nudi dobro oporo.

Jaz sem danes zaenkrat super, greva z mojim malo na sonček uživat. Tako, da se današnjega dne res veselim.
A ima katera že nihanja razpoloženja?

(odgovor članu katekina86)
Neposredna povezava do sporočila: 126
8.6.2013 10:27:54   
katekina86
Ojla!

Ja res je treba izkoristit ta krasen dan
jaz si bom šla tudi kmalu kupit novega, verjamem da je veliko olajšanjeuser posted image

Glede razpoloženja sem pa postala malo bolj občutljiva in razdražljiva, pa ve?

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 127
8.6.2013 11:04:04   
morskazvezdica
Ojla

No jaz sem bolj optimista zdej pa mam v glavi da bo vse kul.moj si ze ogleduje stvari user posted image

Drugace imam pa jaz ze vecje prsi pa bolijo me.pa nihanje razpolozenja imam.pa mislm da se bodo slabosti zacele.prej sem skoraj sred trgovine mislila da bom sla bruhat... Groza...

Neposredna povezava do sporočila: 128
8.6.2013 11:25:57   
Martyna83
pozdravljene,.. jaz sem se danes pooci prebudila,..toliko so me bolele prsi,..user posted image ja tudi jaz imam nihanja razpolozenja pa ful sem obcutljiva pa hitro se razjezim,..heheh tudi meni obcasno postane slabo,..v trgovii ne morem bit prav dolgo,..pravi moj da je to pa fuul dobrouser posted image prezivite prelepo socno soboto

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 129
9.6.2013 11:35:20   
Martyna83
Dober dan,..kako ste kaj februarke? Krasna nedelja je, no na primorskem napovedujejo popoldne nevihte,..user posted image Lih ko moj pride iz sluzbe in greva mal v Portoroz na sprehod,..upam da zdrzi do vecera,..

Drugace kako ste? Kaksni novi znakci? Meni hoce neki bit slabo zjutraj pa se ne damuser posted image Drugace nic novega,prsi bolijo,dol vsake toliko casa spikne da vem da se kaj dogaja,..pa na wc ju sem skozi ampak mislim,da zaradi psihe ker vedno preverjam ce se ne daj bog kaj dogaja,.. Slaba izkusnja pac ne more iz glave,..samo si zelim da cimprej pride 3.7. ko imam pregled ce ne bom sla prej kam samoplacnisko,..

Uzivajte v nedelji

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 130
9.6.2013 16:47:56   
katekina86
Pozdravljene vse!

Zdajle sem se malo usedla, sem bila pa cel dan aktivna, zelo sem zadovoljna, ker sem toliko naredila user posted image zdaj pa zaslužen odmor...
Danes sem se zaradi preobčutljivosti tudi prvič zjokala, hormončki pač delajo svoje user posted image drugače pa nič posebnega, samo prsi me manj bolijo in so manj napete, upam, da je to normalno.
jaz moram naslednji ponedeljek poklicat za prvi pregled, verjetno bom v parih dneh na vrsti

Upam, da uživate v lepem vremenu

Neposredna povezava do sporočila: 131
9.6.2013 17:05:56   
radirka
Živjoo user posted image a me vzamete v klub? user posted image mi smo tudi opazili drugo črtico na testku in smo v veselem pričakovanju user posted image Vidim da se naj je nabralo že kar nekaj februark.. a ste se že vse naročile na 1. pregled? user posted image

Sreča je tam, kjer je srce.

Neposredna povezava do sporočila: 132
9.6.2013 17:16:08   
morskazvezdica
Ojla

Danes ni moj dan. Prej sem stopila na eno leseno nestabilno podlago zuni in sem zasrfala da sem skor padla. Dobr da sem se ujela nekak. Me je pa zabolelo v križu pa ustrašla sem se user posted image

Drugače mi je blo pa zdele že dva večera slabo,pa danes dopoldne...joške mam občutljive,pa apetit je grozen. Da ne govorim o jokanju in menjanju razpoloženja...

Drugače pa bom šla na samoplačniški pregled konec junija.

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 133
9.6.2013 17:17:20   
radirka
Aja pa morda bi si naredile na fbju eno zasebno skupnico, če ste za? :) Sama že imam doma enega sončka in z mamicami enako starih malčkov smo v tem času na fbju ratale prave prijateljice user posted image

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 134
9.6.2013 17:18:44   
radirka
morskazvezdica prvi tedni so najhujši, ko bomo enkrat stopile v 2. trimesečje bo vse superca! :) Ne bo slabosti, ne bo napetih jošk, ne bo.. :) Bodo samo brcike, lep bušček in super počutje! user posted image

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
9.6.2013 19:21:15   
bevcika
Pozdravljene...
Smo imeli pa vceraj eno praznovanje...in ker se nisem cisto zdrava...sem se na antibiotikih...amoksiklav... sem danes cisto fertik...boli glava...nenormalno. drugace me je pa v petek zelo zacela peci gorcica... je ze imela katera kaksne izkusnje o tem? A lahko ruporut vzamem?
Ja da pa ne govorim o obcutljivosti dojk in pa menjanju razpolozenja...
Zjokam se za vsako minimalno stvar. Im tudi wc obiscem zelo pogosto.

Tako da sem danasnji dan prepocivala in prespala..in bi se kar spala... jaaa..drugace pa sem za skupino na fb:)

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 136
9.6.2013 21:06:02   
radirka
Ooo jaz za enkrat še tkram ker se slabosti- bruhanje še niso lotile.. upam da tkao tudi ostane.. razpoloženje pa niha tudi meni .. na veliko user posted image bogi moj najdražji da me mora prenašat user posted image user posted image bevcika ti napišem zs in otvoriva midve skupinoco potem pa se nam lahko še ostale članice in bodoče članice pridružijo.. :)

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 137
9.6.2013 22:05:41   
junij13
ojla :)
tudi jaz danes začutila prvo slabost... čisto majhno... kr naj se kažejo znaki nosečnosti, samo da je vse vredu :)

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 138
9.6.2013 22:07:43   
junij13
radirka tudi mi imamo od prej skupinico na fb in smo postale prave prijateljice, upam da se bomo tudime zaštekale :)
ko boš naredla skupino na fb, povej,se pridružim :)

(odgovor članu junij13)
Neposredna povezava do sporočila: 139
9.6.2013 22:57:41   
Martyna83
Radirka dobrodosla in seveda cimprej ustvari skrito skupino na FB takoj se z veseljem pridruzim,..tudi jaz sodelujem v eni in smo prave prijateljice,..ful je fajn bol osebno in bolj pregledno,..

(odgovor članu junij13)
Neposredna povezava do sporočila: 140
10.6.2013 8:56:02   
bevcika
Pozdravljene...radirka je ze istvarila skupino...
Bo ona dala link tule gor al vas bo povabila..nevem kak sistem je to...

Drugace pa jaz ne cutim nic druga kot bolecine v prsih in pa pekoco zgago...

Spala sem pa fenomenalano...
Lep dan ;))

Neposredna povezava do sporočila: 141
10.6.2013 9:23:56   
radirka
Ok, včeraj sem se še hvalila glede neslabosti.. danes pa me je že pospremila v novo jutro slabost.. no padla je ideja da bi bila skupinica za enkrat še zelo skrita da ne bi še vsi videli da smo v veselem pričakovanju, zato jo v iskalniku ne boste našle.. sem pa dobila sporočilo moderatorja da ni prav da tukaj delam reklamo za fb skupinico, zato.. bom raje nehala javno o tem da ne letim iz foruma še preden sem sploh začela o čem goovriti tukaj.. user posted image

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 142
10.6.2013 9:31:54   
MagicSpell77
ja no! RR se ne zna spopadat s konkurenco, potem pa težijo za FB skupino....
radirka lahko narediš tudi zaprto skupino, se vidi samo člane, objav pa ne, pa najdemo jo lahko v iskalniku. Pa bomo potem spremenile na skrivno, ko se nas več nabere in bodo teme bolj zaupne user posted image Si ne predstavljam,d a bi kdo od mojih kolegov iskal Februarke 2014 in preverjal kdo je tam :)

< Sporočilo je popravil MagicSpell77 -- 10.6.2013 9:33:55 >

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 143
10.6.2013 9:49:31   
radirka
naj bo raje skrita ker so me ene punce tako prosile.. :) saj vseeno ni tako težko priti noter.. Če bo katera hotela kakšno informacijo več pa naj klikne na zs in se bomo tam zmenile da ne bom šla preveč v nos moderatorjem ;)
Drugače pa sem govorila s kolegico ki je tudi nosečka še na začetku.. in pravi da se da s colo blažiti slabosti.. :) Meni v 1. nosečnosti ni pomagalo nič.. je pa res da cole nisem poskusila, jo bom pa sedaj ;) Danes se moram naročiti na pregled.. joj, še kar ne dojamem :)

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 144
10.6.2013 10:34:08   
Anonimen
Pozdravljene!
Zaenkrat bom ostala anonimna do kdaj nevem, a ko bo čas se bom spremenila v   "vidno" :)
PDP po internetnih izračunih je 12.2.2014, prvi pregled 28.6.2013, doma imamo že eno februarko. Moja starost 23 To pa naj bo zaenkrat tut vse.
Že prvi dan po O so se pojavili neki čudni znaki (rjavkaste nitke) in je to kr trajalo, še danes se učasih kej spusti. Drgač pa čez par dni boleče bradavice, potem je blo pa dovolj, sm šla delat teste (3) vsi +. Danes mi M zamuja že 5 dan, glavobol prisoten že slab teden neprestano z spreminjajočo se jakostjo bolečine, slabost kar čez cel dan, vendar še ni prišlo do bruhanja. Upam da tako ostane.
V prvi nosečnosti sploh nism vedla da sm noseča, nobenih - znakov ni blo. A za malo bebiko ni nč teško pretrpet.
Torej želim vam lepo in mirno nosečnost

(odgovor članu radirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
10.6.2013 15:25:00   
Orhideja88
Pozdravljene srečke user posted image

tudi jaz se vam danes pridružujem...včeraj oz. danes zjutraj sem zagledala močan +.
Po izračunih naj bi bil predviden datum poroda okoli 12.2.2014.

Sem pa danes klicala ginekologinjo. 1. pregled imam začetek julija...naj bi bila pa po izračunih noseča 4 tedne in 4 dni user posted image

Nosečnost je moja prva, sem pa iz okolice Zasavja...

Kar se tiče znakov, so samo boleče bradavice in bolj polne prsi...drugega za 1x nič user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 146
10.6.2013 17:07:36   
Flavia_
Pozdravljeni radirka , Orhideja88 in Anonimna user posted image user posted image user posted image

Čim manj začetne slabosti in čim več dobrega počutja vam želim user posted image

lp, flavia

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 10.6.2013 17:08:13 >

Be the change you want to see in the World ...

(odgovor članu Orhideja88)
Neposredna povezava do sporočila: 147
10.6.2013 18:52:09   
morskazvezdica
Jupiiiii orhideja user posted image

(odgovor članu Flavia_)
Neposredna povezava do sporočila: 148
10.6.2013 21:44:46   
Dorotheia
lep pozdrav!

Jaz sem se pa že tako veselila, da nimam nobenega izcedka in glej ga zlomka. Danes sem imela povečan tale "beli tok" (prozorno belkast izcedek) že dopoldne, prejle sem pa opazila, da je čisto rahlo rahlo rjavkasto obarvan (taka bleda rožnato rjavkasta barva - res komaj obarvano) - bi me moralo skrbeti? Pa še danes me trebuh malo bolj boli kot ponavadi oz. so ti krči bolj močni. Kaj menite, naj pokličem ginekologa?
user posted image

Moj mi pravi, da itak pretiravam, jaz pa zdaj ne vem.

Potem pa še sem zdaj opazila, da me pri vratu nekaj tišči (ko npr. požiram slino) - ne vem ali je možno, da je ščitnica ali kaj drugega. Pa ko pritisnem pri vratu s prsti malo not, kar "škrkne" in se premakne (nekaj trdega) - ne vem, ali je to bezgavka ali ima kako vezo s ščitnico. Bom jutri klicala še osebno zdravnico. Joj me skrbi. user posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 149
10.6.2013 21:51:46   
morskazvezdica
Dorotheia pojdi za vsak slučaj k zdravniku. Držim pesti da bo vse vredu. user posted image

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?