Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.6.2013 13:43:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly, gremo popoldne na kako kavo? Mi2 tud sama. Glih jema. Pol pa, upam da bo dooolgo spal, da se mu pridružim. Lahko. Pokliči.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.6.2013 9:32:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla dan Bambi uživaj na čagi. Imaš nove čevlje? hvala, fajn je bilo. imam nove čevlje + torbico .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.6.2013 14:42:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla dan Bambi uživaj na čagi. Imaš nove čevlje? hvala, fajn je bilo. imam nove čevlje + torbico . Opa bato. Kaj pa T., babi in deda?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.6.2013 16:58:27
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla dan Bambi uživaj na čagi. Imaš nove čevlje? hvala, fajn je bilo. imam nove čevlje + torbico . Opa bato. Kaj pa T., babi in deda? so preživeli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.6.2013 18:00:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla dan Bambi uživaj na čagi. Imaš nove čevlje? hvala, fajn je bilo. imam nove čevlje + torbico . Opa bato. Kaj pa T., babi in deda? so preživeli no evo Super .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.6.2013 21:29:59
|
|
|
|
majakla
|
Se pripravlja nevihta? Kako zatišje je tu gor. .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.6.2013 23:25:45
|
|
|
|
tjaShiika
|
heila, evo še mene malo... ste za kavico četrtek ali petek dopoldan??? Takrat sem končno fraj malo pa se mi že lušta naša kavica ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.6.2013 10:23:47
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika heila, evo še mene malo... ste za kavico četrtek ali petek dopoldan??? Takrat sem končno fraj malo pa se mi že lušta naša kavica ... v četrtek bi mogoče lahko, če se mi kaj ne zalomi v službi ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.6.2013 11:52:42
|
|
|
|
karmen7
|
Kaj pa vreme???? Dež, mrzlo, v pisarni pa radiatorji laufajo na polno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.6.2013 19:53:26
|
|
|
|
tjaShiika
|
vreme je katastrofa... kaj zaj babe, kaj boma z Arwenko sami v četrtek????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.6.2013 20:20:31
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Mi smo bubančki,oz. Teo je.Včeraj bila pri P popoldan,je dobil pumpico in AB za očke.V četrtek pa KO.Tak,da mene spet ne bo na kavo.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.6.2013 20:21:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Kaj pa vreme???? Dež, mrzlo, v pisarni pa radiatorji laufajo na polno Katastrofa,živa depresija.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.6.2013 20:22:32
|
|
|
|
matcar
|
Karmen-vse najboljše Juretu!!!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.6.2013 20:53:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-vse najboljše Juretu!!! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.6.2013 20:57:52
|
|
|
|
ly117
|
Sem pa zmantrana ko pes. me je Tale Luka ( pa ne moj ) čist uničo in seveda moj prehlad. od kašljanja me bolijo trebušne mišice, od hoje pa noge in ritne mišice. Če bomo tak nadaljevale bom konec poletja prava šlankerca.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.6.2013 21:10:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika vreme je katastrofa... kaj zaj babe, kaj boma z Arwenko sami v četrtek???? Jaz žal v četrtek ne morem.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.6.2013 21:12:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Mi smo bubančki,oz. Teo je.Včeraj bila pri P popoldan,je dobil pumpico in AB za očke.V četrtek pa KO.Tak,da mene spet ne bo na kavo. za Teota, da se čim prej pozdravi.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.6.2013 21:38:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem pa zmantrana ko pes. me je Tale Luka ( pa ne moj ) čist uničo in seveda moj prehlad. od kašljanja me bolijo trebušne mišice, od hoje pa noge in ritne mišice. Če bomo tak nadaljevale bom konec poletja prava šlankerca. Niti malo nisem jaz kriva oz. moja "tableta" ? Mene pa nič ne boli, ampak zeham ko slon že celi den. V petek spet?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.6.2013 21:39:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-vse najboljše Juretu!!! Podpis. Pa še moj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.6.2013 21:40:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Mi smo bubančki,oz. Teo je.Včeraj bila pri P popoldan,je dobil pumpico in AB za očke.V četrtek pa KO.Tak,da mene spet ne bo na kavo. za Teota, da se čim prej pozdravi. Podpis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.6.2013 9:30:17
|
|
|
|
Arwenko
|
Kaj zdaj z jutrišnjo kavico? kdaj? kje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.6.2013 9:30:54
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Kaj zaj? Se selimo na fb? Moj jutranji povzetek še: Nik se drl pol ure za vsako pikico, npr. sem šla po narobni strani mize, prijela ga za napačno roko, pol sem bila prehitra pri vratih, ker je on mislil bit prvi, nisem mu dala dežnika, ni več deževalo, bo gledal risanke, ko pride domov, Kaj bo pa on jedel, če je čokolada prepovedana, ne bo jedel kruha, dežnik mu nisem dovolj hitro pobrala, sam je mislil vrata ograje pred vrtcem odpret, prehitro sem hodila, on ne bo rekel dobro jutro, vzgojiteljica ga ne sme gledat, nič ne bo povedal, ... NAJ NADALJUJEM . Hb mi je pol dal lupčka, pomahal in že veselo šibal v igralnico. Aja, sem pozabila: začelo se je, ker ni dobil čokolina, pa še zobe sem mu umila - OJOJ, grozna mami sem.Toliko. Uf, mi je že lažje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.6.2013 9:34:22
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro Kaj zaj? Se selimo na fb? Moj jutranji povzetek še: Nik se drl pol ure za vsako pikico, npr. sem šla po narobni strani mize, prijela ga za napačno roko, pol sem bila prehitra pri vratih, ker je on mislil bit prvi, nisem mu dala dežnika, ni več deževalo, bo gledal risanke, ko pride domov, Kaj bo pa on jedel, če je čokolada prepovedana, ne bo jedel kruha, dežnik mu nisem dovolj hitro pobrala, sam je mislil vrata ograje pred vrtcem odpret, prehitro sem hodila, on ne bo rekel dobro jutro, vzgojiteljica ga ne sme gledat, nič ne bo povedal, ... NAJ NADALJUJEM . Hb mi je pol dal lupčka, pomahal in že veselo šibal v igralnico. Aja, sem pozabila: začelo se je, ker ni dobil čokolina, pa še zobe sem mu umila - OJOJ, grozna mami sem.Toliko. Uf, mi je že lažje. Selitev na FB, jaz sem absolutno za, ker tam sem lahko vsaj na telefonu gor. Vse ostalo mi je pa poznano zadnje tedne, vidim da bo še trajalo par let ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.6.2013 9:41:28
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mater pa toto vreme. Seveda se ob 7h moglo vsipat. In ko zakleto nič bencina. Se odpraviva peški brez poganjalca in on na pol poti tak utrujen. Na čertrt poti pa neha deževat. Grrrrrrrrrr. Aja po seveda oblečen v dežne hlače in jakno. Čist brez veze. zdaj se pa že eno uro mučim z računalnikom. Še njemu se ne da.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 5.6.2013 9:42:16 >
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......