|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
30.5.2013 8:15:26   
mamica deklicam
pri pri hčerki sem dobila materinsko šele na drugem pregledu, v drugi nosečnosti sem staro materinsko prinesla s seboj, da so prepisali podatke in mislim, da so mi jo že isti dan dali. Nisem pa več sigurna. Ja mati skleroza je že na pohoduuser posted image user posted image

Ima pa vsak G malo drugače, boš videla, saj jo boš kmalu dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
30.5.2013 8:20:59   
Tippi
Drugače sem prvi ginekološki pregled imela v 6. tednu (prva in zadnja nosečnost). V drugi nosečnosti se nisem pustila motiti in sem se na prvi pregled naročila šele v 13. tednu. Nikoli nisem bila neučakana glede pregledov. Konec koncev se nosečnost dogaja v tebi in ne na ginekološkem pregledu. In verjemita, če gre karkoli narobe, to še predobro čutiš in zaznaš, čeprav si vseskozi dopoveduješ, da je vse v redu.

Jaz pa razumem to neučakanostuser posted image , zelo zelo. čeprav se vse nosečke zavedajo, da se nosečnost dogaja v njih samih (le kje bi se drugače user posted image ), je zelo razumljivo, da komaj čakamo, da pridemo še v tisti drugi stik s človečkom. ko ga vidiš, slišiš. sploh za tiste ženske, ki so na težko pričakovani plusek čakale leta in leta.

In ne, ne verjamem, da čutiš da gre kaj narobe. mene je zelo presenetilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1927
30.5.2013 8:23:43   
Tippi
Samo zanima me, kdaj materinsko knjižico dobim in predvideni datum poroda?

V prvo sem jo dobila takoj, na prvem pregledu (vsaj zdi se mi. je že toliko let od takrat, da sem že skoraj pozabila user posted image ), v drugo sem jo dobila na tretjem pregledu. je pa res, da sem imela preglede kar pogosto. na 14 dni. je pa res, kot pravi mamica deklicam, je vse odvisno od ginekologa. pa tudi od same nosečnosti. če si že v štartu rizična, ti je ne dajo takoj. sicer je to bolj ''grda'' motivacija za nosečko, pa vendar. na začetku gre velikokrat kaj narobe in z materinsko počakajo, vsaj dva ali tri preglede. ni pa seveda to pravilo. nekje jo dobiš tudi takoj. In čeprav ti ginekolog že prej pove PDP, na nuhalni dobiš zapečaten odgovor. od nuhalne naprej se PDP ne spreminja več.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 30.5.2013 8:24:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 1928
30.5.2013 14:50:43   
SweetNovember
Ojla bejbe,

kako ste?

Svojih nosečniških znakov nisem delila z vami, ker bi želela jamrat, itak se vse zdrži, da je le otroček zdrav.:)

Dorotheia, morskazvezdica, po mojem izračunu PDP-ja bom malo pred vama, nekje okrog 20. januarja, tako da se bom po 1. pregledu javila pri januarkah 2014 :)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
30.5.2013 15:11:50   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: SweetNovember

Ojla bejbe,

kako ste?

Svojih nosečniških znakov nisem delila z vami, ker bi želela jamrat, itak se vse zdrži, da je le otroček zdrav.:)

Dorotheia, morskazvezdica, po mojem izračunu PDP-ja bom malo pred vama, nekje okrog 20. januarja, tako da se bom po 1. pregledu javila pri januarkah 2014 :)

saj nosečniške znake vse komaj čakamo user posted image , ker vemo zakaj jih imamo

Jaz sem vsake nove user posted image vesela, hkrati sem vam pa nevoščljiva. In se sprašujem, kdaj se vam bom tudi jaz spet pridružila.

(odgovor članu SweetNovember)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
   [Brisano sporočilo]
31.5.2013 7:33:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1931
31.5.2013 9:01:46   
3Sonček3
Dobro jutro!
Evo js sm klicala h G, povedala kaj pa kako in me je naročila 28.6. ob 7.30. Je pa še rekla da če se pred pregledom pojavijo kakšne bolečine naj pridem takoj brez klicanja in naročanja. Mal me bega kaj je s tem mislna? A je možno da je (glede na to da lahko zanosim) imela v mislih splav? In bolečine povezane s tem? Al sm si najbl črn scenarij narisala?
Torej tkole ja 28.6. gremo pogledat kaj nam bodo povedali in upam da pol kmal rata. Lahko pa bi ratalo že prej in mi G 28.6. pri ultrazvoku pove gospa ja sej vi ste pa že noseči :)  hehe kok sm optimistična
Glede na to da me ta mesec nč ne daje radovednost al je ratalo al ne oz. se prepuščam toku in ne iščem znakov ki bi mi dajali lažno upanje, že tri dni al pa še mal več opažam da me ful bolijo bradavice. Prsi so take kot so ble nč bl napete al pa kej ampak bradavice so pa občutljive za znort.

Nč šibam mam tamalo doma k je bolna pa bi mi rada nohte nalakirala

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 31.5.2013 9:14:37 >

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
31.5.2013 16:56:31   
_pika_
Vau!! Na veliko čvekate! To leto bo očitno spet polno nosečk. Upam, da nam vsem uspe.

Moje user posted image še kar ni. Jo čakam in čakam, ampak ona je očitno na dopustu. Grrrr.user posted image .

Čestitke vsem novim user posted image !!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
31.5.2013 17:52:16   
lila25
pika si bila že kaj pri g? meni je moja včeraj rekla, da če še 3 mesce ne dobim user posted image , da me bo poslala na hormonske teste. mi pa ni dala nobenih tablet za enkrat. jajčniki so ok, edino sluznico imam čist tanko. upam, da bodo maca in čajčki začel kej delovat.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
31.5.2013 17:59:14   
_pika_
lila25: Moram poklicat za datum. Jaz sem jo po prenehanju kt 2x dobila, samo je cikel dolg do 75 dni, pa še to mam 3 dni čist v sledeh m. Nebi rada kakšnih tablet jedla. Upam, da se samo uredi.
Kdaj si ti prenehala s kt? Jaz sem konec decembra.

Pijem čajčke in poskušam bit čim bolj pozitivna.user posted image

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 31.5.2013 18:00:26 >

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
31.5.2013 18:30:49   
lila25
nehala sm jih jest konc februarja, mela sm pa logest 9 let. sej je rekla g, da jajčniki radi mal zaspijo, če jih dolg ješ. bomo vidl, če bodo čajčki kej pomagal, pila jih bom še naprej in maco tudi. najbolš, da greš do g in ti uz naredi, da vidi, če so jajčniki ok.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
31.5.2013 18:42:32   
_pika_
Sej bom šla. Bom v ponedeljek klicala.

Kakšna je maca po okusu? Sem jo hotela kupit, pa sem brala, da je zanič.
Katero imaš ti?
Bom še s tem poskusila.

Upam, da nama oziroma nam uspe do zime.user posted image

Eno user posted image za srečo vsem.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
31.5.2013 18:56:54   
lila25
uf je zanič ja, sploh če jo sm z vodo zmešaš user posted image sm mela najprej tablete, zdej mam pa prah od medexa. jst ga kr v smoothie zamešam, da se ne čuti tolk. pravjo, da naj bi uravnavala hormone, sm meni za enkrat še ne pomaga. ampak bom vztrajala še naprej user posted image
tud jaz upam enako, čeprav mam trenutno še z mojim neke težava, ampak bomo že preguraluser posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
   [Brisano sporočilo]
31.5.2013 20:21:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1939
31.5.2013 20:34:11   
lila25
ta od medexa je tudi bio in ma zraven merico, vzamem pa pol merice - tako piše, kar je glih ena zvrhana žlička. fajn mi je, ker je v posodici za zapret in ne v vrečki.

Neposredna povezava do sporočila: 1940
   [Brisano sporočilo]
31.5.2013 20:41:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1941
31.5.2013 20:52:47   
lila25
to pa sploh nisem vedla, da različne obstajajo. bom pogledala, če kaj piše gor.

Neposredna povezava do sporočila: 1942
31.5.2013 21:29:20   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lili25

meni je tudi slabega okusa ta maca, jo dam sicer v malo vode, toliko, da gre čim prej po grlu user posted image jaz sem pregledala vse žive mace in na koncu kupila neko bio verzijo. Lila, koliko je pa dnevno zaužiješ? Jaz zjutraj spijem čajno žličko.

maco lahko kupite tudi v kapsulah, od tujih proizvajalcev ali pa od Medexa. Jaz imam trenutno doma medexovo v kapsulah, ker so jo imeli pred kratkim v Sparu v akciji in sem si jo takrat nekaj nakupila.

Tako se jo lažje pogoltne, jaz tiste v prahu nisem mogla več spraviti po grluuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1943
1.6.2013 12:56:16   
mladika
Hej hoj!

Sem prišla malo pogledat kok ste kaj,pa vidim da pridno čvekate!!!mamica deklicam kok si ti kaj zdej po operaciji?? Jaz sem dobro, sam čutim občasno kar orenk kak se mi krči vse notri!!!In nestrpno pričakujem pregled, ki ga imam čez 11 dni!!
Glede mace pa...ko sem jo jaz pila sem jo izključno mešala z breskovim sokom in je bla za popit,drgač z vodo je pa user posted image

< Sporočilo je popravil mladika -- 1.6.2013 12:57:57 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 1944
1.6.2013 19:30:53   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Hej hoj!

Sem prišla malo pogledat kok ste kaj,pa vidim da pridno čvekate!!!mamica deklicam kok si ti kaj zdej po operaciji?? Jaz sem dobro, sam čutim občasno kar orenk kak se mi krči vse notri!!!In nestrpno pričakujem pregled, ki ga imam čez 11 dni!!
Glede mace pa...ko sem jo jaz pila sem jo izključno mešala z breskovim sokom in je bla za popit,drgač z vodo je pa user posted image

po dobrem tednu sem se čisto pozdravila. Bi se prej, samo nisem mogla po cel dan počivat. Nisem imela tako hudih bolečin, da bi morala vzeti kakšno tableto. Mi pa seveda niso delali nič, G je samo vse pogledal in moja napeljava deluje kot urica user posted image user posted image , naj bi bila leta in teža kriva za nepojasneno neplodnost user posted image

poročaj, kaj ti bodo povedali na pregledu . Jaz ga imam šele 5.8. user posted image . Ampak upam, da bom že prej zagledala user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
2.6.2013 9:03:05   
3Sonček3
Živjo punce,
No tko danes zjutrej smo zagledali user posted image . Sm vesela ful, me pa mal skrbi kaj za vraga so ble tiste rjavkaste nitke od M do predvčerajšnim? Vem da je to teško govort in tut men je nerodno take stvari sprašvat, ampak vseen če je mela kera SS a to boli ko hudič' A je možno da sm se js čistla pa da ni blo bolečin? Kaj naj pa zdej nrdim G mi je reku naj pridm 28.6. na pregled, glede na današnji rezultat mam dve možnosti prva je da pridm normalno takrat ko je reku, druga pa je da jutr pokličm in povem na čem sm. Ampak glede na to da naročajo šele nekje v 6 tednu me bo naroču pol šele julija al pa če mu še enkrat povem za te izcedke me lahko naroči že kej prej. Sm zakomplicirala ane :) hehe upam da razumete kaj čm povedat. Uglavnm sm vesela ampak nebi rada prehitevala stvari in se bom ZARES veselila šele ko mi bo G na prvem pregledu dal materinsko pa vpisov PDP :).

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 1946
2.6.2013 13:06:30   
mladika

po dobrem tednu sem se čisto pozdravila. Bi se prej, samo nisem mogla po cel dan počivat. Nisem imela tako hudih bolečin, da bi morala vzeti kakšno tableto. Mi pa seveda niso delali nič, G je samo vse pogledal in moja napeljava deluje kot urica user posted image user posted image , naj bi bila leta in teža kriva za nepojasneno neplodnost user posted image

poročaj, kaj ti bodo povedali na pregledu . Jaz ga imam šele 5.8. user posted image . Ampak upam, da bom že prej zagledala user posted image

Ja veš da ti si hitreje okrevala ker ti niso nič delali, jaz pa še zdaj okrevam oz. "moja napeljava"user posted image .Baje traja 3 mesece da se notri vse zaceli...Veš da bom poročala, ti pa upam, da zagledaš user posted image še pred pregledom!!!
3Sonček3 moja izkušnja SS-ja je bila zelo neboleča,le krvavela sem...ko je pa prva M po tem prišla je pa malo bolj bolelo kot ponavadi. Če boš bolj mirna pokliči svojga G jutri in se pojdi pokazat.Krvavitve pred M oz. izcedki kažejo lahko na popuščanje rumenega telesca.

< Sporočilo je popravil mladika -- 2.6.2013 13:07:00 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 1947
2.6.2013 17:42:47   
3Sonček3
mladika hvala. Sm še eno kolegico uprašala k je tut mela SS pa je rekla da taki izcedki niso znaki SS da če bi se zgodilo kej tazga bi teklo kot M oz bi ble lužice krvi ne pa nitke na vsake tolk dni. Ja jutr definitivno pokličm pa povem kakšno je stanje, sm nevem kaj mi bojo pomagali sej se mnda pred 6 tedni sploh ne vidi z UZ če sploh kej je. Je tut možno (čeprou si tega ne želim) da če je prišlo do SS so ostali hormoni ki kažejo na pozitiven test? Mi je tko nemogoče da sm šla še en test narest spet isto. Vrjetno bom šla že jutr kupt močnejši test vrjetno kr CB digital ker me zanimajo tisti tedni :) sm firbc nč druzga. Zdej mam teste v listkih k so 10 občutljivi. CB je pa 25 se mi zdi ane. No sej poročam jutr kok pa kaj je blo

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
2.6.2013 17:49:42   
*tedy*
3sonček3 čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej pa uživaj in ne slabe misli stranuser posted image user posted image

jest sem imela februarja ss in nisem nič vedela niti čutila, ko sem šla zjutraj na stranišče je bila sveža kri na papirju in potem se je začelo.....definitivno je to veliko krvi in kar teče..... imela sem ga pa v 11 tednu.....

jest tud komaj čakam petek in če ne bo M naredim test in javim

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
2.6.2013 17:54:05   
morskazvezdica
Čestitam za user posted image user posted image

Jaz sem dala v DMu za CB digitalni 8,95€
25€ stane pa ovulacijski test+test nosečnosti od CB

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?