Anonimen
|
Pozdravljene so ! Danes sem odlične volje, saj sem bila včeraj po skoraj dveh mesecih poležavanja doma in postopanja par metrov okrog doma končno malo od doma - smo šli v Arboretum, kjer se vedno izjemno sprostim ob vseh tistih drevesih, rožicah, travi in ptičjem žvrgolenju . Hvala bogu, da imajo med potjo do otroških igral dovolj klopc, da sem lahko vmes počivala . Krvavim na srečo ponovno ne več, v torek pa imam ginekologinjo, da preveriva, kaj se je zgodlilo s hematomom. V petek pa amnio, potem pa čakanje na razultate. Se mi zdi, da se bom šele po rezultatih lahko 100% veselila prihoda naše punčice. Takrat bom zagotovo iz omare vzela škatlo z oblačili za novorojenčka, ki jih imam od starejše hčerke, saj me že zdaj "vabijo", toda kot da se nekako še ne upam popolnoma predati veselju in pričakovanju. Tolaži me to, da sem prišla že do 16 tedna in tako gremo počasi iz tedna v teden in iz meseca v mesec . LolaTin - Jao mene, kakšna ginekologinja, da si drzne to reči . Kaj pa, da bi jo zamenjala? Tudi jaz ne krvavim več, toda enkrat sem vmes tudi že nehala krvaveti, pa potem ponovno začela, tako da sumim, da moj hematom še vedno ni izginil. In da so ti v bolnici rekli, da je vožnja z avtom smrt? Kljub temu pa naj bi se tako jaz kot ti, obe s hematomom, krvavitvijo in grozečim splavom še naprej vozili z avtomobilom (ti celo 80 km )? Pa ti res niso normalni. Moj dragi je rekel, da če mi ne odobrijo, da bo šel osebno na komisijo in jim rekel, naj podpišejo papir, da popolnoma prevzemajo odgovornost, če bo šlo kaj narobe z nosečnostjo, če so tako prepričani, da sem sposobna za delo. Itak, da ne bi podpisali in se zgovarjali, da v vsaki nosečnosti, tudi takšni brez komplikacij, lahko gre kaj narobe. Jaz dobim odgovor enkrat ta teden, sem jih klicala, ker sem mislila, da ga bom dobila že prejšnji teden. Kaj pa ti, so ti že kaj odgovorili? nove Novembrke 2013 - Lepo pozdravljene vse nove nosečke . Zelo pridno se nabiramo, tako da bo očitno novembra gužva . mimi28 - Čestitke za super nuhalno in dečka ! reza1 - Čestitke, da se je nosečnost prijela ! porod - Ste že kaj razmišljale o porodu oziroma kje boste rodile? Jaz bom najverjetneje v Jesenicah, ker so zelo zelo odprti za naravni porod. Prejšnjič sem namreč imela CR in ogromno komplikacij, tako da upam, da mi bo tokrat uspelo vaginalno in naravno ter predvsem brez komplikacij, ki so se mi prejšnjič zavlekle tudi 3 mesece po porodu. Pa najverjetneje bom imela ob sebi poleg moža tudi dulo-shiatsu maserko, da mi bo pomagala premagovati porodne bolečine. En lep sončen pozdrav in se tipkamo, NenaLena
|