|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
20.5.2013 12:01:09   
lina3

IZVIRNO SPOROČILO: dansas

Danes sem nastopila prvi dan porodniške user posted image pa sem šla vseeno v službo user posted image - se je izkazalo, da niso dobili odločbe o moji porodniški iz CSD, pa sem jim jo nesla, da bom dobila kaj dinarčkov user posted image . Kaj mi ve katera povedat (sem lena in se mi ne da po internetu brskat user posted image ) kako je s plačilom porodniške po preteku teh prvih 105 dni? Ti so plačani 100%, naprej, do izteka porodniške, pa je 90%? Niso uresničil tiste grožnje z 80% plačilom v zadnjih 3 mesecih, a ne? Ker to bi bla pa lumparija.

Mi je moja babi rekla včeraj, da sem OBILNA ... he, he, saj se sama sebi tudi zdim, samo jaz bi se raje izrazila: okorna user posted image
pa si same poglejte, kakšna sem z dopolnjenim 36 tednom :)

Po preteku 105 dneh je ja 90%. Zaenkratuser posted image

Prav luštna si. Nič pretirana.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
20.5.2013 14:04:04   
Lethe
No, evo, jaz imam oprana in zložena oblačila št. 56. Le še neko logiko razporeditve moram najti.
Glejte, toliko se je nabralo. Nekaj stvari sicer manjka, ampak za nekakšen vtis pa je...
user posted image

Zdaj me čaka še št. 62 za pranje in zlaganje.

In tu je še moj trebuh.
user posted image

Full mi je smešne oblike, ker ni čisto okrogel, vsaj ne od strani. Da ne omenjam, da se mi ne uspe lepo postavit in izostrit. Bom morala M zatežit.

(odgovor članu lina3)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
20.5.2013 14:45:22   
Valery83
Hej So user posted image ..
skoraj bi me kap, za hec sem probala če dela RR in dela - in to okence za odgovor, pa saj ne moreš verjet.

Sem pa ravno prišla iz pregleda, oz. samo CTG sem imela danes, in vodo so mi vzeli. Po pravi kalvariji iskanja zdravnika na obali, so me danes z odnosom v bolnici res pozitivno presenetli, tako da sem bila kot mutava, skoraj besede nisem spravla iz sebe od šoka - pozitivno gledano. In sedaj moram le počakati na 27.5. ko bo naslednji pregled + CTG.
Ker sem bila tako zadovoljna torej z vsem skupaj, sem od veselja šla kar na sprehod po mestu, a je taka vročina, da sem se po pol ure hoje odločila da se vrnem proti avtu in domov..

Lethe - ti pa si res pridna, kak si lepo uredila z oblačilci.. Da ne govorim o tvojem trebuhu, ki se vsaj meni zdi čisto majhen, tako da sem šla takoj preverit kdaj imaš PDP, ker ko sem primerjala z mojim trebuhom, se mi zdi ogromna razlika. Jaz pa kot žogica..
Podobno velja tudi za dansas - nikjer vas ni nič, samo lepi trebuščki..
Dansas - vse pohvale tudi hčerkici, kako lepo je narisala, prava umetnica pri 4letih..

Tija01 - hvala za pohvalo. In strinjam se s tabo ja, res jih je lepo imeti doma, čeprav imaš včasih dela in skrbi z njimi, ti pa vse skupaj v 3xvečji meri povrnejo.  No s kg, sva nekje na istem, ker jaz imam do sedaj +16. Kdaj se bo to končalo...

Jaz sem si še včeraj želela po eni strani da grem čimprej rodit, da rešim zadevo, in potem čim prej na stare tirnice, tako z delom, kot telesom. Vem da bo zraven vsega tukaj še user posted image , ampak se bom vsaj počutla bolj koristna. Zdaj se mi včasih zdi, da ne naredim nič pametnega. Tako da sedaj bom se tudi sama spravla počasi kaj delat, da se ne bom samo sama sebi smilila kako ste lahko ostale pridne, jaz pa ne..

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
20.5.2013 14:53:42   
sonce987
peeby tudi jaz še 2 tedna delam oz. verjetno bom še 3, kar pomeni, da bom doma ostala samo dva tedna pred pdp in upam, da bom imela takrat še dovolj časa, da kaj pripravim za novega člana, ker do takrat ne bom imela nič časa....nujno moram kaj za oblečt jit kupit, ker nimam skoraj nič, mogoče 5 bodijev...

tana je pogrešana od kar je spraševala o njenih bolečinah in morebitnem začetku poroda. ste opazile?

grem pa danes po kosilu z M pofirbcat v baby center, danes imajo še popuste tam....v četrtek imam pa pregled in že komaj čakam, me ful zanima, če se je končno obrnil na glavo...

(odgovor članu Valery83)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
20.5.2013 19:39:44   
dvojčica6
ja nic se pol javila, mas prav sonce987...mogoce pa ze cartka? user posted image

mah...js tut se delam, sele naslednji teden nastopim porodnisko...sem pa zdaj odpirala s.p. in mam se s tem delo....ps csd-ju razlozit, kaj delam, okoli zzzs-ja in dursa hodim user posted image skratka same fajn stvariuser posted image

Spet sem pretiravala za vikend s pucanjem, tamalimi, mojega sem napadla user posted image in sem posledicno prav boga ze od vceraj... trebuh boli, neki menstrualni krci, ki so me kar prestrasili...ne grem se rodit, js bom sele 2.6. uradno donosila... pa skrbi me, ker sem vedno bila kot srnica do konca... v prvo sem se na rok sla s kolesom 7 km proc v bolnico na pregled...pa v drugo sem na dan poroda pohajal po nakupovalnem centru in pocasi predihovala popadke user posted image zdej pa cisto fuc ze toliko prejuser posted image Kaj zdaj? Pit magnezij? Pocivat? user posted image

Zoja83, pikepoke celi familiji...ah, pridejo taki tezki casi...na 5 koncev moras razmisljat pa se noseca si... je pa ful dobro, da je mali donosen user posted image tako se dela user posted image

nespecnost...do zdsj sem le eno noc bulila v zrak, ker sta me tamali dve izmenicno budili...bi rekla, da se ne zmatrate dovoj podnevi, ma ko berem, k01aj vse izvajas cez dan, dvomim, da mas zato probleme ursonok user posted image ste probale s stetjem ovck user posted image

ursika_ursi, me prsv noces met pod 23.6.? ma naj bo po tvoje, popravljat se mi ne da vec, tocna pa tko al tko ne bom user posted image

malecka...joj, hudo mi je zate, upam da te kmalu odresijo...pa sit, ker ni obrnjeno dete, samo kaj ces, na ene stvari pac ne moremo vplivat...naj se iztece po tvojih zeljahuser posted image

tija01, cisto brez soli, noge cim visje od glave... dosti drugega pa po moje ne pomaga...porod user posted image

dansas...cisto lep busi mas user posted image pa nic obilna mi ne zgledas user posted image

lethe...lep mini busi...sam pa si velika, ce se prav spomnim, zato se ne vidi toliko...no, sej bo tut tebi se padel vn, vsaj na koncu po moje user posted image

evo, dost mate od mene..,tiste j si zelite, pejte rodit, ostale pa dejmo se malo jamrat tle user posted image

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
20.5.2013 20:54:46   
majčica1508
Še sem tukaj......Tale vreme je obup od obupa,sonce,piha,oblaki...jaz hočem sonceeeeeee
Skratka mali dve peljala ob 7h v vrtec,nato trgovina in sem šla lepo nazaj spat do 10h,potem sem si skuhala kavo in nekaj malega pojedla in spet nazaj v posteljo,danes sva z mojim lenarila on je bolj počival in zato se mu je stanje bistveno poboljšalo.....je cel dan v postelji,kar je za takega deloholika kot je moj,zeloooo težko...Najprej zdravje nato ostalo.....

Polpoldan smo bile punce zunaj pred hišo,prišla je še soseda z svojima dvema,otroci so se lepo igrali,midve na čvekale in kofetkale...super je bilo...Tamali sta stuširani,nahranjeni in že lepo spita...Ob 6h bosta pa pokonci...

Lepe bušije imate,pa slikica družine mi je tudi všeč:-)
Trebuh trd,ko kamen,mali čist malo brca,bogi revež mu je čist prostora zmanjkalo in ne more zaleta uzet....

Ste videle,kako vreme nas čaka v petek..bljak,bljak....

Tiste,ki greste rodit naj vam čimprej mine.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
20.5.2013 21:37:40   
ursonok
Ojla,

obupen dan - glede počutja. Sicer sem verjetno zadremala za skoraj urico, a je bilo potem še slabše. Slabo mi je bilo, komaj sem hodila, v mestu sem mislila, da bom kar dol padla. user posted image user posted image

Šele zdajle sem malo bolje - upam, da to ne pomeni spet nespečnosti user posted image

Moja tamala je pa tako aktivna v trebuhu, da me vse boli. Sploh ko mi pri straneh brca, mi razteguje trebuh - resno boli, veste, se sploh ne šalim user posted image

Trebuh mi po malem že dva dni otrdeva, ampak NIČ boleče. Upam, da to vsaj pomeni, da bo ob polni luni kaj zadogajalo (je točno na rok - 25. 5.)

Ja, ena je omenjala, da sem majevka - sem, ampak visim tukaj, ker že od začetka sumim, da bom prilezla do junija user posted image . Moji starši so sicer neki kvazi komunisti in jugonostalgiki, zato ful navijajo za "dan mladosti" (mi gredo na k*** totalno). user posted image

Lethe,
tak trebuh sem imela jaz v 20. tednu, halooooo user posted image

V 39. tednu, se pravi pred enim tednom, je bil pa takle:
user posted image

Ti pa kar malo zavidam oblekice - mi nimamo skoraj nič. Ma čisti ignoranti smo. BO treba nabaviti takoj po rojstvu, ko bomo videli, kako velika je, pa kakšno bo vreme itd. Ampak smo precej na psu z denarjem. Pa dobila sem obvestilo za plačat davke. Obup!!!

Dansas,
tudi tvoj buši se mi ne zdi velik. Ravno prav za 36. teden! Sploh glede na to, da je to tvoja tretja N! Čisto dobro zgledaš! Sličica z žirafkami je pa zakon. user posted image Najbolj so mi všeč noge! user posted image

Dvojčica
ti si mlada, ne pritožuj se user posted image Kaj naj potem rečemo me, stare koke 30+?! Itak si carica, da celo nosečnost prefuraš sama z dvema otrokoma, doma, brez pomoči tvojega žurerja user posted image

Majčica
super dan si imela - ampak jaz tako ne znam, "moram" delat, pa potem kuhat pa še kam iti, pa malo pomigati. Ne vem, tečna sem sama sebi, ne znam se sprostit in delati NIČ. To je bolezen, vam povem!!! user posted image

Malecka,
držim pesti, da se vse ok izteče!

Nič, grem še malo tečnarit sama sebi tukaj za računalnikom. Kaj prebrat, morda poslušat kakšno oddajo, potem pa, hm, poskusit spat user posted image user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
20.5.2013 22:00:07   
Lethe
Dober večer user posted image

Evo me, sem spet nazaj. Danes sva končno slišala celo predavanje o porodu itd. Je bilo kar zanimivo, mi ni žal, da sva šla. Sem sreala celo nekaj znank in eno bivšo sošolko user posted image

Dansas, prej sem pozabila napisati, da si se super naučila objavljati slike in je bila moja razlaga očitno dovolj dobra user posted image Trebuh imaš tak lepo oblikovan, tednom primeren, bi rekla user posted image Družinska risba je pa itak posrečena, sploh očka "seka" venuser posted image Me malo spomni na nanizanko Raymonda imajo vsi radi...če poznate morda...je ta mala narisala družino in 2 dinozavra -vsiljiva stara staršauser posted image user posted image
No, pri vas verjetno ni to razlog za očkovo velikost user posted image user posted image

Ursonok: ne se hecat! Moj trebuh je velik...vsaj meni se zdiuser posted image Tvoj pa malo večji user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
21.5.2013 6:43:36   
sover
Dobro jutro, sotrpinke!

Moja dva junaka sta odšla in zdaj je čas za jutranji ritual (zajtrk, sokec in planiranje, kaj bom danes počela).

Včeraj sem tudi jaz imela napad energije: uspela sem spucat jogi, oprat okna, pobrisat stopnice in prah ter posesat. Sama sebi sem se čudilauser posted image . Potem sem pa še popoldne svojega prepričala, da je zdaj pravi čas, da sestavimo še drugo posteljico in smo jo. Na žalost je ne moremo postaviti drugače kot tako, da dava najino posteljo čisto v kot. Ker mora zato en skakati čez celo posteljo, da pride ven (kar bo itak počel M), sva morala zamenjati strani v postelji. Takooooo slabo sem spala, pa ne vem, ali je to krivo, ali kaj drugega. Počasi se bomo navadili. Upam, da se bo tudi Lenart, ker ga morava preseliti k nama. V njegovem kotičku imam namreč previjalno in stol za dojenje, zato bo tam njegova sestrica. Joj, v takih situacijah pa res komaj čakam, da se preselimo v novo hišo, ko ne bo takih dilem.

Dansas, men se ne zdiš čisto nič obilna. ampak čisto OK. Po pravici povedno (pa ne zamerite tiste, ki vas to zadeva), se mi zdijo bolj nenavadni majhni trebuščki kot veliki. Risbica je pa prav luštna user posted image Koliko je pa druga stara?

Lethe, a te lahko naročim na dom za zlaganje teh cotk? user posted image Jaz jih operem, zložim .... pol se pa znajdejo nametane v predalu user posted image Menda imam nekakšnega garderobnega škrata doma ...

Sonce, dvojčica in ostale - dobre ste, da še delate. Kapo dol user posted image ! V prvi N bi to zmogla, zdaj pa niti pod razno ne, ker sem dosti bolj nosečniška kot prej (več tegob). Pa še otročki zraven ... Supermame!

Tudi moji fižolinki zmanjkuje prostora, sam me zarad tega nič manj ne brca. In ja, ursonok, tudi mene to občasno precej boli, ker imam občutek, da mi bo dobesedno predrla kožo na trebuhu. Očitno bo podobno poskočne sorte kot bratec in je bo povsod dovolj, ko enkrat štartala z mesta. No ja, mi vsaj na rekreacijo ne bo treba user posted image

Tako, še seznam za nakup sestavim, obvezno. Moram iti v ene tri trgovine in če vsega ne napišem, bom sigurno kaj pozabila . Manjka mi še ena nepremočljiva podloga a posteljico, Lenartu bom nabavla kak vesel plastičen kozarček (morda ga bo to spodbudilo, da začne bolj kozarec uporabljat), oči bi nove čevlje za delat, jaz pa sanjam kupe sadja user posted image .

Uživajte dan in upam, da se javi katera že brez trebuha!

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
21.5.2013 7:19:01   
Tija01
Dobro jutro!

Hvala ti Ursika-Ursi da si spremenila datum na seznamuuser posted image da bo ažuriran in pravilen user posted image kako pa bo pa bomo spremljali dogajanje.

Trebuščki
Prav zanimivo vas je bilo pogledat, kako so različni trebuščkiuser posted image prav lepi so, ampak Ursonok ti si pa zmagovalka, ocenila sem da imaš največji trebušče, pa še na plavanje in sprehode po klancih hodiš, bravo ti!

Nekdaj oziroma na neki strani sem zapisala, da bi bilo lepo, da tiste katere rade čistite pridete še do meneuser posted image zdaj pa vidim da je še naša Lethe tu, katera ima vse tako lepo zloženo. Kdaj boš končala se mi javi, te pričakujemuser posted image mislim da bi te ostale tudi najele za zlaganje malih coticuser posted image

Moj user posted image pa ni tako zelo aktiven kot nekatere pišete za svoje user posted image da vas vse že boli od brc, mogoče je krivo to da je še vedno v medenični legiuser posted image ???

Toliko za zdaj, me še vedno vlečejo krči in mravljinčaste prste na rokah imam non stop, tako da rabim dosti več časa za pisanje in za opravila po hišiuser posted image da o svojih nogah ne govorim ter jamram, saj ne bo nič pomagalouser posted image

Pridno božajte svoje bušije in uživajte življenje!

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
21.5.2013 8:15:11   
dvojčica6
Jutro!

Berem rr, tamala pa se igra na kmetiji je lepo user posted image tavecja se spi zaenkrat user posted image kolk je vse bolj mirno user posted image

Tija, nic se ne sekiraj, eni otrocki so bolj brcaci, drugi manj...moji ta prvi me nista pol tolk brcali kot trenutni rezident, je na momente res bolece in ne morem verjet, da se situacija ne umiri pocasi..ja, kje ma pa se plac za take suse user posted image

ursonok, ti pa k si ze na koncu, a se vedno te mlati otrok? joj, joj, bojo eni nagajivcki tej dvojcki nasi user posted image Pravico do jamranja pa definitvno mam, ker sem ze 30 in bom letos 31, tako da mi kar pripada user posted image

sover, a tut h vam pride ta skrat? user posted image Lethe na pomoc user posted image

no, konec svetovnegamiru, tavelika se je zbudila, lep dan user posted image user posted image

(odgovor članu Tija01)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
21.5.2013 9:53:14   
ursika_ursi
Tako, popravljeno, da ne bo kakšnih hudih zameruser posted image Sem zadnjič kopirala moj seznam pa sploh nisem videla, da si se dvojčica6 prestavila na 23.6.user posted image

Pri nas nič novega, edino znorela bom zaradi cvetnega prahuuser posted image Včeraj sem samo balkonsko okno na stežaj odprla za 5 min in me je že začelo lasišče tolk srbet, da sem skoraj znorelauser posted image Danes si morem bučo oprat, drugače si bom vso kožo dol posnela. Groza!?
Jutri načrtujem obisk Tosame, da nabavim še zase par stvari in nekaj za malega- pleničke bom vzela njihove, sem slišala same pohvale pa še drage niso. Pol prevzamem ležalnik/gugalnik, bom vzela rabljenega in sem našla na Bolhi enega čist luštnega za 15euruser posted image user posted image Tako da tudi, če ga mali čist na ignor vrže, se ne bom jokala za denarjemuser posted image

dansas, Lethe in ursonok- sami fletni trebuščkiuser posted image user posted image Ursonok kar lepo vodi, no, saj je tudi prva na seznamuuser posted image Mene moj tut ornk bunka nekje v boke in prav boliuser posted image Kako to naredi, glede na to, da je na glavi pa mi ni jasno.

Lethe- u ****tiš, maš velik kupček cunjic. Jaz imam več kot pol manj, se mi zdiuser posted image Za začetek bo dovolj, pol pa bomo nabavili glede na njegovo velikost. Sem do zdaj večino stvari 62 jemala, tu in tam pa kaj 56. No, saj, jutri mam še namen v h&m kupit par bodijev dolg rokav in kapice (btw, katero velikostuser posted image A 50 al 56?) pa rokavičke in je to to. Čakam še na jogi in posteljnino, pa banjico morem naročit, pol pa mislim, da smo kompletni.

Sem pa prav lena zadnja 2 dni- včeraj nisem naredila NIČ, razen oprala, obesila in zložila cunje, danes pa nič kaj boljše ne kaže.. Se pol čist neuporabno počutimuser posted image user posted image

Ah, grem par pomaranč napast, pol pa se bo že kaj našlo za delat. Če se mi bo dalo, seveda...

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image ki jih že imamo , naslednji pregled, spol user posted image

1. 6. 
ursonok, Španija, 32, 3user posted image , 2user posted image
Saša33, okol.Logatca, 34, 2user posted image , 1user posted image

2. 6. 
pika89, 23, 1user posted image , 0user posted image
ninika89, Mb, 23

3. 6.
sover, 31, 2user posted image , 1user posted image , 22.4. user posted image

6. 6.
Natalija28, Duplek-MB, 2user posted image , 1user posted image

7. 6.
flowy,Velenje, 31, 1user posted image , 0user posted image , NS 26.11
majcica1508, 36, 4user posted image , 2user posted image , NP 19.4. user posted image

9. 6. 
girl79, 3user posted image , 1user posted image

10. 6.
anasara12, Lj, 1user posted image , 0user posted image
Valery83, 29, Koper, user posted image

11. 6.
Zoja83, Lj, 2user posted image , 1user posted image
Storžica 81, gorenjski konec

17. 6. 
ursap, Lj, 2user posted image , 1user posted image
dansas, 3user posted image , 2user posted image

19. 6. 
ursika_ursi, okol. Slov.B., 27, 2user posted image , 0user posted image , NS 13.12, NP 4.4.2013 user posted image

20. 6. 
andreja_p, CE, 29, 1user posted image , 0user posted image , 18.4.

21. 6. 
drugičudež, 2user posted image , 1user posted image ,

22. 6.
Anjuškaaa, 28, okolica Celja, 1user posted image , 0user posted image
vilincek, 2user posted image , 1user posted image
helga7, 33 let, 2user posted image , 1user posted image
lina3, 34let, 2user posted image , 1user posted image

23.6.
Tija01, okolica Mb, 1user posted image , 0user posted image
dvojčica6, 3user posted image , 2user posted image

24.6. 
StelaPia, MB, 27, 1user posted image , 0user posted image ,

25.6.
sonce987, 29, 2user posted image , 1user posted image

26.6. 
Lethe, 28, 1user posted image , 0user posted image

28.6. 
Peeby, 28, 2user posted image , 0user posted image

30.6.
*sončka* , Kamnik, 24, 1user posted image , 0user posted image

X.6. 
sanrca.81,
zeemeermin,

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

RODILE SO:

- Plišek; 1.3.2013 (PDP 9.6.2013), NAJA, 650g, 33cm
- Natka28; 6.3.2013 (PDP ?), TAJ, 990g, 35cm
- ajnas6; 5.5.2013 (PDP 24.6.2013), DOMEN in ROK
- niinii; 11.5.2013 (PDP 4.6.2013), LILI, 3420g, 49cm
- mojci13; 15.5.2013 (PDP 1.6.2013), MIHA, 2880g, 49cm

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
21.5.2013 10:22:52   
ursonok
Ojla,
se samo javim, da sem še tu, da ne bo kakšne pozitivne panike ...

Spala 3 ure, Abel jokal celo noč (trebušček), potem nas je pa zjutraj totalno, ampak res totalno razkurila Agata. Jaz ne vem, kaj si mislijo o nas sosedje, zadnji mesec se pri nas vsi samo deremo - otroci in midva. Obup!

Mislim, da otroka čutita, da bo prišel nov član, ker sta res neznosna. Agati se je začelo celo dogajati, da se polula v hlače - čez dan kao nima časa, ker se igra, in potem ne uspe dovolj hitro slečt hlačk, ponoči pa tudi vsa zaspana prepozno prileze do školjke.

Kaj šele bo, ko bo otrok res tu?! user posted image

Bodite v cvetju, se kaj javim, ko bom v boljšem stanju. Pa seveda upam, da danes ne grem rodit ...

Neposredna povezava do sporočila: 3038
21.5.2013 10:59:51   
k93i
Dobro juutro , sem zasledila tale forum šele dva dni nazaj,in morem rečt da sem prebrala prvih 50 strani :O in še včeraj zvečer zadnjih 10, kar nisem mogla nehat user posted image pa sem se dans odločla da napišem kaki komentaruser posted image .. če se vam lahko malo pozno pridružim ..
PDP 20.6.2013, mi ga je sicer popravil po UZ na - 14.6.2013, okolica Mb, starost:20.. + fanteek bo
Skor da nemorem vrjet kak je hitro minlo 8 mesecov, sploh zadnji... maaaaalo še..
No zredila sem se.... iz 47kg/167cm (ful premalo kg pred user posted image ,se nikakor nisem mogla zredit) na 64kg,torej sem +17kg O_O ...na hlačah se pozna,kr hitro nisem spravla niič čez boke, drugače me je pa sami trebuh,pa še to se mi ne zdi pretiran glede na to da ni več veliko do konca. Drugače je pa mali imel 2050Kg na pregledu pred 2 tednoma-vse BP, in danes popoldan ob 16h mam spet pregled,pol pa že vsaki tedn user posted image
Znaki - skratka,nič mi ni manjkalo,sicer full psihična sprememba počutja,občutljivost pa to user posted image drugač pa s slabostjo nič,razn prvič po odvzemu krvi,pridem domov ob 11h zjutraj,lačna fuul hah,pa sem si za predkosilo naredla na hitro jajci pa malo zelja se mi je zluštalo.. in potem-bum, to je blo 1x, drugač pa nič bruhanja. sem pa mela od 5mesca do zdaj ful "delodiš",vse je moglo bit pospravljeno po hiši user posted image zadnja dva tedna paaa-ful hitro se utrudim,počutim se kot slon,zbujam se ponoči,se mi zdi da se sploh nemorem naspat + vse me boli od spanja na bokih,mali se mi je prestavo nizko,mi trebuh malo otrdeva,čist drugač je vse in se počasi že pripravljam če me primejo kaki popadki, mam skos občutek da nebo dočakal roka..je pa fulll živahn,skos binca pa se premetuje,tak da z 10imi gibi sploh ni problema user posted image
Ginekolog - sem ga po morfologiji menjala, sploh nemorem vrjet da se lahko eni G do nosečnic (ko so že itak 10x bolj občutljive..jih skrbi da bo z malimi vse vredu pa komaj čakajo na pregled da se pomirijo) tak obnašajo.. S tem zdaj sem pa res 100% zadovoljna,si vzame čas,je prijazn..čist kontra
stvari za user posted image - cotik tolko da je previjalna mizica + še en dodatni vlki kovček poooln+ me je še kolegica klicala če lahko pripelje da ma odvečne.. -> tak da če kira res nima pa rabi kaj-mi lahko pove pa ji dam kaj,ker jih mam reees preveč user posted image ,previjalno kupla tašča,voziček dobili,kinderpet tudi.. flaško,dudo,robčke,pleničke,ipd tut nabavla..tak da jaz sem 99%pripravljena user posted image samo malega še čakamo.
pfff-sem se malo razpisala,hehehe,ko se še kaj spomnim-dodam ali pokomentiram (če lahko user posted image )..
--sem nazaj brala tiste ki jim ni šlo v tej nosečnosti,si sploh nočem predstavljat kaka groza je to, za vse en velik user posted image pa dosti sreče za naprej,ne obupat*
inn čestitke tistim ki so predčasno rodile(upam da brez zapletov) , in tistim ki še čakate na sončeka,sončico-vso srečo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3039
21.5.2013 11:34:57   
ursika_ursi
k93i, lepo pozdravljenauser posted image user posted image Uuuu, tak mlada pa že dojenček, ti lahko rečem samo bravouser posted image user posted image Zakaj? Ker sama pri 20ih nisem vedela kje se me glava drži in kaj so to možganiuser posted image user posted image user posted image In okolica Mb- v katero stran? Proti Bistrici ali proti Kamnici?user posted image Saj vem, firbecuser posted image Sama sem namreč iz okolice Bistrice, tam imam starše in je včasih fajn met koga za vozičkanjeuser posted image Si torej ena izmed srečnic, ki je dobila cotikeuser posted image Mi smo mogli kar sami vse nabavit pa še par stvari manjka, ker se mi ne sanja kolko bo naše dete veliko in katerih cifer naj več nabavimuser posted image Mam namreč tako srečo, da so vse moje kolegice letos noseče s prvim otročkom, heheuser posted image Edino z opremo pa sva imela res srečo, so ful starši pomagali in tete in strici- posteljica, zložljiva banjica (tast+tašča), previjalna (moje tete+strici), voziček, jogi, posteljnina (mami+ati). Je bla ta pomoč ful dobrodošla, ker počasi začneva zidat prizidek in je šel ves našparan denar v gradbeni material.
Kam boš pa šla rodit, že veš? Mb ali mogoče Ptuj? Daaaaj, pridi na Ptuj, da ne bom samauser posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image ki jih že imamo , naslednji pregled, spol user posted image

1. 6. 
ursonok, Španija, 32, 3user posted image , 2user posted image
Saša33, okol.Logatca, 34, 2user posted image , 1user posted image

2. 6. 
pika89, 23, 1user posted image , 0user posted image
ninika89, Mb, 23

3. 6.
sover, 31, 2user posted image , 1user posted image , 22.4. user posted image

6. 6.
Natalija28, Duplek-MB, 2user posted image , 1user posted image

7. 6.
flowy,Velenje, 31, 1user posted image , 0user posted image , NS 26.11
majcica1508, 36, 4user posted image , 2user posted image , NP 19.4. user posted image

9. 6. 
girl79, 3user posted image , 1user posted image

10. 6.
anasara12, Lj, 1user posted image , 0user posted image
Valery83, 29, Koper, user posted image

11. 6.
Zoja83, Lj, 2user posted image , 1user posted image
Storžica 81, gorenjski konec

14. 6.
k93i, 20, okolica Mb user posted image

17. 6. 
ursap, Lj, 2user posted image , 1user posted image
dansas, 3user posted image , 2user posted image

19. 6. 
ursika_ursi, okol. Slov.B., 27, 2user posted image , 0user posted image , NS 13.12, NP 4.4.2013 user posted image

20. 6. 
andreja_p, CE, 29, 1user posted image , 0user posted image , 18.4.

21. 6. 
drugičudež, 2user posted image , 1user posted image ,

22. 6.
Anjuškaaa, 28, okolica Celja, 1user posted image , 0user posted image
vilincek, 2user posted image , 1user posted image
helga7, 33 let, 2user posted image , 1user posted image
lina3, 34let, 2user posted image , 1user posted image

23.6.
Tija01, okolica Mb, 1user posted image , 0user posted image
dvojčica6, 3user posted image , 2user posted image

24.6. 
StelaPia, MB, 27, 1user posted image , 0user posted image ,

25.6.
sonce987, 29, 2user posted image , 1user posted image

26.6. 
Lethe, 28, 1user posted image , 0user posted image

28.6. 
Peeby, 28, 2user posted image , 0user posted image

30.6.
*sončka* , Kamnik, 24, 1user posted image , 0user posted image

X.6. 
sanrca.81,
zeemeermin,

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

RODILE SO:

- Plišek; 1.3.2013 (PDP 9.6.2013), NAJA, 650g, 33cm
- Natka28; 6.3.2013 (PDP ?), TAJ, 990g, 35cm
- ajnas6; 5.5.2013 (PDP 24.6.2013), DOMEN in ROK
- niinii; 11.5.2013 (PDP 4.6.2013), LILI, 3420g, 49cm
- mojci13; 15.5.2013 (PDP 1.6.2013), MIHA, 2880g, 49cm

[/quote]

Neposredna povezava do sporočila: 3040
21.5.2013 11:36:26   
Peeby
Lepi trebuščki ste!! Jaz nisem bila tako pridna s slikanjem, tako da morava v naslednjih dneh vsaj par slikic posnet za spomin - prilepim potem, če bodo ratale user posted image ... Zdaj je moj trebuh ratal res ogromen, sem še posebej včeraj to opazila, ko sem za v službo oblekla ene kavbojke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo in mi ni preveč pasalo.

Lethe: res imaš lepo zalogo cunjic. Upam, da se bo tudi pri meni začelo nabirat: čakam namreč paketke od drugih mamic pa bomo videli, kaj bo naneslo. Sicer si pa tudi nisem mogla upret in sem kupila ene 5-6 kosov sama + nekaj za porodnišnico si moram še. To je pa tudi vse, kar mislim kupit novega. Glede sortiranja pa tudi jaz nimam ideje user posted image , po tipu oblačila: bodiji, majice, jopice, hlače skupaj?!?! Po številkah. Sklepam lahko samo user posted image .

ursonok, saša, sover in ostale na začetku meseca: zdaj bo kmalu polna luna, tako da držimo pesti user posted image .

brce: pri mojem malem je bila do sedaj akcija pretežno zvečer oziroma predenj sem šla spat, zadnje dva dni pa čutim noro spremembo in je tudi čez dan postal bolj aktiven. Zadnje dva tako čutim precej močnejše gibe in premike. Prej čez dan sploh nisem imela filinga, da se premika in sem se morala res res res skoncentrirat, da sem lahko čutila. Meni se je zdelo težko našteti tistih 10 gibov, ki G pravijo, da jih moraš čez dan. Tako da Tija01 ne se sekirat zaradi tega preveč, bodi vesela, da te vse ne boli.

No, zdaj sem tudi par dni vmes koristila dopust in sem obudila stare hobije. Začela sem šivat, pa sem začela krpljenko delat in bo zgledala približno nekaj takega - samo v rjavi, bež in zeleni barvi. No, nisem si ravno najlažje stvari izbrala za začetek user posted image , ampak sem nekje na polovici dela in ful ponosna!!! Naslednji teden bom še frej in bom lahko nadaljevala s šivanjem in potem prilepim svoj izdelek. Noro pomirja in že komaj čakam nove projekte. Me je spet prijelo po dolgih letih abstinence user posted image .

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
21.5.2013 12:01:57   
ursika_ursi
Peeby- uau, tole bo noro lepa odejicauser posted image user posted image Meni so take stvari ful všečuser posted image
Cotke mam pa jaz pospravljene tako kot si ti rekla- hlačke skupaj, majčke kratek rokav skupaj, dolg rokav skupaj, s tem da dam na dno večje cifre, na vrh pa tamaleuser posted image Pa bom vidla kak se bo to kaj v praksi obneslo. Nekak tako imam tudi svojo omaro porihtano.
Kavbojke sem pa jaz pospravila že po enem mesecu ko sem ugotovila, da sem noseča. Mi nekak niso več pasale, prej pa sem bila non stop samo v jeansuuser posted image Zdaj pa furam pajkice, ki jih prej videt nisem mogla heheheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peeby)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
21.5.2013 12:33:06   
dansas
hej, hoj user posted image !

Ravnokar sem zmazala skledo sadja z jogurtom, mnjam, še bi. Sem prvič letos jedla breskve, se jim nisem mogla upreti v trgovini, čeprav sem ponavadi skeptična glede tega izvensezonskega sadja - ampak so bile še kar... komaj čakam marelice, češnje, domače maline in jagode; ah mislim da sem spet lačna user posted image .

trebuščki: Lethe, ti maš pa res takega bolj mini - oblike je pa po moje take zato, ker nimaš špehka, ki bi te lepo zaokrožil user posted image ; ursonok ti si pa res faca, da s takim trebuhom zmoreš vse to gibanje - se ti pa vidi, da se nisi kaj preveč zredila, ampak da pač nosiš bolj zunaj.

sover, moja tavečja je 7 let, zdaj končuje 1.razred. Dvojčica6, koliko so pa tvoje stare?

bikci: danes je še zadnja šansa za tiste, ki si želite bikce, jutri so že dvojčki na sporedu user posted image

oblekice: jaz sem oprala ene 3-4 pralne stroje (pa imamo 9 kg pralni stroj) cunjic za dojenčka - se nam je pri dveh puncah toliko enih rozastih cotk nabralo, da sem jih mogla nekaj kar eliminirat. Samo je pa res, da so ene hudo retro - pa ne v dobrem smislu user posted image . Sem tiste tanajhujše kar izločila, jih sploh nisem zlagala, pa tiste bolj fantovske tudi, ker jih drugače sploh nisem mela kam spravit. Tako, da sem jaz zgleda imela malo drugačne skrbi kot druge - kako vse tiste male cunjice spravit v eno samo komodo. Pa sem jih sama kupila le enih 5%, sem imela srečo in sem vse ostalo dobila. Me je pa pozimi popadla kvačkarska mrzlica in imam sedaj polno enih nakvačkanih čeveljčkov in štumfkov, ki imam občutek, da sploh ne bojo prišli v poštev:
user posted image

papa

< Sporočilo je popravil dansas -- 21.5.2013 12:36:05 >

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
21.5.2013 12:52:17   
ursika_ursi
dansas, UAU, ful lepi copatkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
21.5.2013 12:53:53   
dansas
hej!

Sem tale prejšnji post napisala že zjutraj, potem smo šle s tamalimi k ortodontu, ko smo prišle nazaj domov, pa vidim, da sem pozabila pritisnit gumb Potrdi user posted image ?! Joj, tem moji nosečniškim možganom se je hudo dejavnost zmanjšala - mi je zadnjič mogel moj na 3 načine en vic razložit, da sem ga dojela user posted image . Pa tega ortodonta, kamor je bila danes Gaja naročena, sem imela na koledarju zabeleženega kot ORTOPED user posted image user posted image - sem rabila nekaj časa, da sem popravila opombo in napisala ORTOLOG, potem sem pa pogruntala, da tudi to ni prav in sem suvereno napisala ORTODENT user posted image ; sem se sama sebi mogla nasmejat, ko sem na vratih ordinacije zagledala napis ORTODONT user posted image !

k93i, pozdravljena še iz moje strani. Si pa res ena mlajših med junijkami (se mi zdi).

ursika_ursi: jaz tudi več ali manj samo še pajkice drajsam - pa ne iz posebno velike ljubezni do njih, ampak, ker kaj drugega preprosto več ne morem nase navlečt in da bi mi bilo zraven še udobno user posted image .

< Sporočilo je popravil dansas -- 21.5.2013 12:59:14 >

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
21.5.2013 13:03:16   
Lethe
Hey, hey.

Kako ste?
Dobrodošla, k93i user posted image Si pa res še zelo mlada...uf...

Punce, tisti škrat, ki vse razmeče, je nastanjen v moji omari user posted image Enostavno imam prej ali slej vse nekako nametano. Noro. Upam, da bom vsaj za user posted image bolj striktna in natančna, drugače pojma ne bom imela, kaj imam in kaj ne... Ko se spravim pospravljat, zlagat ipd., mora biti vse tipi topi (kvazi perfekcionist, če se že lotim), potem je pa v nekaj dneh kaos in mi je tudi ok. Kdo bi razumel...

Ursonok, si že kaj bolje? Se moraš spočiti...bo zagotovo pomagalo.

Dansas: kakšni lepi copatki/čeveljčki. Joooj. A si jih naredila iz garna? Jih imam nekaj, ker sem jih dobila, ampak se vidi, da jih je delala starejša gospa in niso tako moderni user posted image
Jaz tudi fantaziram, da bi se naučila kvačkat. Ostajam le pri fantaziranjuuser posted image user posted image Isto velja za šivanje. Bi rada imela kakšno krpanko, kot jo dela Peeby, pa...no, ne znam... Na roke bi še šlo zašit, postrani sicer, na stroj pa nisem še nikoli nič... Res so mi lepe tiste, ki imajo različne vzorčke blaga, v nekaj odtenkih, mogoče na daleč malce rustikalnega izgleda. So mi najbolj "dojenčkaste" in corti user posted image Ali pa bi naredila kakšno majčko, hlačke, oblekico, kot je mami nekoč zame...
Tako da, dobri sta, bravouser posted image

Ha, ste omenjale brcanje: pri meni ni nič divjega, vsake toliko kaj, na različne strani. Običajno v desni ali levi del trebuha. Zadnje čase opažam še občasne bokse v mehur (vsaj mislim), ker je tak hiter feeling, kot bi me lulat in potem takoj mine. Mogoče se vseeno še vedno pozna, da imam posteljico spredaj ali pa je pač bolj umirjeno in nežno bitje (po kom žeuser posted image user posted image )

Danes sem na sprehodu srečala eno gospo, ki me je pred 2 mesecema previdno vprašala, če sem noseča...in mi tako pravi, da zdaj se imam pa zagotovo že super, ker so začetne težave verjetno minile in so pred mano najlepši meseci. Pa ji rečem, da kvečjemu tedni, ker jih je pred mano le še pet...se je samo zastrmela in čudilauser posted image user posted image
Haha, sem se prav zabavala user posted image

< Sporočilo je popravil Lethe -- 21.5.2013 13:05:45 >

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
21.5.2013 13:21:14   
girl79
Čao souser posted image user posted image ,

Jaz sem imela včeraj prvi CTG in je še čisto ravna črta user posted image user posted image ...No ja saj še nisem čisto naveličana trebuha, ampak čez kak teden ali najkasneje dva bi pa jaz že imela kaj za cartat user posted image user posted image Sicer pa naj bi bilo dete veliko cca. 2800 g in je rekla da do rojstva bi to lahko prišlo nekje do 3400, kar mi je še ok...no kot sem rekla če bo pa kakšen teden prej in bo torej potem nekje 3200 g bo pa še bolj ok user posted image user posted image

Sicer pa moj "telešček" zadnje čase izraža povečano potrebo po sadju, tako da sem pridna in mu privoščim skuto in noter narežem full sadja, pa dodam malo lanenega olja, zmleto laneno seme, chia semena pa žlico medu....mmmm, meni je to fulllll dobro, samo se mi ne da ravno delat vsak dan....no zdaj ko sem doma si že naredim, da bi si pa to za zajtrk delala pred službo mi je pa preveč zamudno....

Sicer sem bila pa danes pridna, sem zlikala vse cunjice za dete, pa še par tetra plenic...potem pa res nisem mogla več, tako da mi za jutri ostane še likanje preostalih tetra plenic in še par previjalnih bom zlikala....potem sem pa vse stvari od hčerke prestavila v njeno omaro in stvari od dojenčka na police nad pralni stroj, kjer bomo imeli previjalno/oblačilno postajo za njega/njo user posted image Tako da zdaj imam pa 95% že vse ready, samo še dudo, flaško, črpalko in nastavke za dojenje prekuham in je to to user posted image user posted image Aja, pa prevleko moram nazaj na lupinico zmontirat - se mi dozdeva, da zna to bit pa zahtevnejši projekt user posted image user posted image

Zdaj pa še kakšna urica relaksacije, potem grem pa po hčerko v vrtec, potem k prijateljici na obisk in potem peljem hčerko na telovadbo...pa bo spet dan minil....joj sploh ne morem verjeti kako dan hitro mine, kljub temu da nisem v službi....

Šivanje in pletenje - bi bilo kar fino kdaj kaj znat, pa nisem ravno tak tip...jaz se tudi spomnim da mi je mami full lepe stvari šivala in štrikala, jaz pa nič ne znam user posted image ...no znam pa zato izolacijo polagat, pa ploščice fugirat, pa žarnico zamenjat, pa...to pa tudi ni kar tako a ne user posted image user posted image

Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
21.5.2013 14:00:09   
majčica1508
Hej,hej

Tolk mi je slabo,sem se nažrla češenj in jagod,ma jaz vam povem ne morem iz svoje kože.Grem na tržnico po sadje in zelenjavo in zagledam češnje(hrustavke)take velike,debele kar klicale so naj jih s seboj uzamemuser posted image no sem se jih usmilila in moja denarnica tudi...Celo kilo sem požrla v dopoldanskem času,ma vam povem,ko enkrat začneš ne moreš nehat,pol sem se pa na jagode spravila....Ma prav na bruhanje mi gre............

Moj dragi je šel na Dunaj in pride zvečer nazaj,se mu je stanje izboljšalo in je reku da pa mora to zrihtat,ker pol nebo časa,ker bom rabila pomoč in naj si mali nikar danes ne izbere datuma za rojstvouser posted image

Kar se tiče sortiranja cunjic sem tko,kot Lethe...Ko je oprano in zlikano lepo zložim,ko v trgovini,čez neki časa pa nevem kje imam kaj...Se bom mogla še na najino garderobno sobo spravit,tam je pa ttako kot da bi bomba padla....No je pa pri malima vse tipi-topi...

Študiram kaj bi delala z malima dvema zdaj popoldan,ko prideta iz vrtca,pa se mi neki nič neda..Zunaj bomo sigurno,sam sem čist mimo za kako animacijo....Starejša je že včeraj spraševala,če ju bom na pico peljalauser posted image ,ker ve da se mi ne da kuhat,ko smo same............

Pogrešam Sašo33......
Ursonok....Abela pa večkrat trebušček boli opažam,naša starejša je tudi imela neki časa z lulanjem probleme,enostavno se je zaigrala ali pa v risanke zatopila,da je pozabila in pol,ko ji je ušlo par kapljic je pa začela mene lulatttttttttttttt.

Jutri imam ctg,pa da vidim kako nam kaže....

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
21.5.2013 14:29:56   
ursonok
Ojla

jaz sem spala kakšno uro in pol - nas je zbudil poštar - prišla naj bi homeopatija in čaji iz lekarne, pa so valda zajebali z naročilom in so prišle neke odklop tablete. Haloooo. Mož že jezno piše, naj se ne zafrkavajo. user posted image

Abel in trbeušček
ma ja, tokrat smo mi krivi, ker smo mu dovolili, da je pojedel enormno količino fižoljih kroglic s sezamom - je zjutraj spet to kakal, mu je vse čez prišlo, samo ga pred vrtcem že kopali. In to ga je mučilo in napenjalo ponoči.
Nasploh je pri njem problem, ker poje čisto vse, kakšna hrana mu ne sede, ampak nikoli nima kožne reakcije, tako kot sestrica (alergija). Takrat potem vsaj veš - aha, včeraj je jedla np. indijske oreške, danes ima izpuščaje, torej ima alergijo, ji tega ne bomo več dajali. On pa je vse povprek, potem ga pa tri dni trebuh matra - kako naj človek ve, kaj je tisto, kar mu ne sede?! user posted image

Lulanje
ma naša ima isto - do zadnjega trenutka čakat, potem pa krik "lulaaaat" user posted image Ampak v zadnjih dveh tednih se je to zelo poslabšalo ... Tako da sklepam, da je vse skupaj malo povezano.

Dansas
fuuul srčkani copatki user posted image

Lethe,
no, midve sva si očitno čisto nasprotje - mene pa že dva meseca sprašujejo, ali grem jutri rodit user posted image . Čeprav je zadnjič kuhar v naši Papriki, ko sem mu rekla, da mi je ostal še en teden, rekel, da sploh ne zgledam kot noseča pred rokom. Pa je sam oče treh otrok, tako da ni nek marsovec. No, sem bila kar malo potolažena (= si domišljam, da je želel reči, oh, kako dobro izgledaš, nič ne zatekaš, nič nisi debela in okorna user posted image user posted image )

Saj res,
Saša, kje si? Ne prehitevaj in se drži seznama!!! user posted image

Girl
a se kaj spoznaš na Budwigovo dieto? To, kar si delaš (skuta, laneno olje, laneno seme, sadje, med), je namreč po njenem receptu. Si tudi jaz včasih naredim, le da s sojino skuto/jogurtom (kar verjetno ni učinkovito, a vseeno - okusno je ful!)

Nič, grem probat delat, preden pride mladež domov in se začne vzajemno dretje user posted image user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
21.5.2013 15:09:33   
Saša33
Evo punce, še mal z moje strani jamranja

Sicer vidim, da ste vse res aktivne. No bomo vidli kok boste čez tri tedne ali štiri:), ha ha...

Ursonok: Ma nič ne prehitevam, se ne dogaja čisto nič razen da sem boljš v smislu, da me ne boli več glava in vrat, vročine nimam. Samo sem čist švoh.  Tale viroza me je res zdelala. A taka kot sem sedaj grem lahko tudi rodit, bom že zdržala. Sicer pa sedaj tudi sama hodim na 1h na wc. Sem zaspala nekje ob 1h do 5h. JUHUHuser posted image user posted image . Zjutraj sem šibala na gorenjsko sem imela zobarja, a na srečo je šlo brez večjega vrtanja. Me je blo pošteno strah.)

Ma jst tud upam na to luno....:)  Pa da se rešim trebuha.

Se pa pop dlje kot iz kavča ne zbašem, ne morem. Ampak, sej pravim, samo da me ne boli več glava in vrat. Tisto je bilo neznosno.

Jst imam kontrolo v petek, pa da vidimo.

Zdej pa se bašem z solatko iz vrta, rukolo, redkvicami, šparglji in kalčki. En mix, pa seveda žemlja in poli salama z svežim peteršiljem. Njami.
So mi padle kg na plus 9, ker ni blo nič apetita. Danes sem nakupila sadja, oreščkov in komaj čakam da vse zmažem:)

Uživajte nosečke
papa

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?