|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2014
20.5.2013 21:51:05   
pisek
Njelci, ce te skrbi, pejt kr na urgenco. Jaz sem sla tud zadnjic kr v sempetrsko bolnico,k sem bla glih tam. Te brez problema sprejmejo. Ce ne drugega, te pomirijo.

Mozek prihaja domov. Danes se ze ves dan nisva vidla.

Nocko.

[img]http://lbdf.lilypie.com/Q6MGp1.png[/img]

(odgovor članu njelci)
Neposredna povezava do sporočila: 201
20.5.2013 21:57:23   
Fluffiest
Sej sm zračunala na spletu po koledarčku, pa mi je danes v telefon sestra veselo vstrajala da še ni nič in se prej ne bo nič vidlo ????!!!Pa sm mislila, da sm jst mal ČEZ LES :P hahah ja točno tak datum je meni pokazalo...bo na rojstni dan moje mamice :P

(odgovor članu miss.B)
Neposredna povezava do sporočila: 202
21.5.2013 6:49:23   
kokapoka
Živjo punce!!

Še ena nosečka se vam pridružuje,učer zagledala magični plusek user posted image user posted image user posted image zadnja M je bila 20.4 in sem si zračunala PDP 25.1.2014 user posted image ČE SM PRAV :) Stara sm 26let in je to moja tretje nosečnost,doma imam 4letnega fantka in 2 leti staro deklico :) vsem želim lepo nosečnost do konca in da bomo fajn čvekale:) aja naročila k G se pa še nism user posted image

(odgovor članu Fluffiest)
Neposredna povezava do sporočila: 203
21.5.2013 7:55:32   
Srečna nosečka
Dobro jutro nosečke,

upam, da ste dobro spale user posted image .

miss.B, srečno na pregledu. Držim pesti.

Kokapoka, dobrodošla med nami user posted image

No, jutranji čajček sem spila, sedaj pa veselo med papirje user posted image ...mi je kar slabo...pa ne vem a od nosečnosti a od papirjev user posted image

(odgovor članu miss.B)
Neposredna povezava do sporočila: 204
21.5.2013 8:44:23   
witch
miss.B srečno na pregledu user posted image

kokapoka dobrodošla.

Jaz se pa počutim nekako tako user posted image . Slabo mi je, dviguje se mi ob vsaki hrani, utrujena sem. Prej ni bilo nič, zdaj pa vsak dan huje. Če to pomeni, da moj otroček raste se sploh ne pritožujem.

Kako se ve počutite?

Lep dan vam želim user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 205
21.5.2013 9:04:01   
Balloon
No pozdravljene bodoče pestvarke user posted image

Naj se še jaz pofočkam...Lj, 30 let prva nosečnost, neplanirana (se pa nisva pazila - ko bo želel priti bo prišel...in je hodil 5 let)....Hm, po rojstnodnevni žurki mi je bilo potem še en teden slabo in nisem vedela ali sem si razdražila želodec ali kaj...mama pa je rekla polulaj se že na palčko in ne kompliciraj user posted image no sem se opogumila in naredila v začetku maja 2 testa...in glej ga user posted image ... no najprej sem se zjokala, da je mojega življenja konec (sem bila ena tistih, ki "nikoli ne bo imela otrok") user posted image sedaj pa se je vse skupaj nekako umirilo in sprejeli smo dejstvo, da enkrat je pa pač treba...

Drugače pa ja, slabosti ni več, lačni smo malo bolj kot ponavadi, prsi bolijo, sanjam tako živo da jočem in se smejem in govorim ponoči, malo me križ boli,...zaspaaaanaaaaaa pa skos...v službi se mi skoooos zapirajo oči in včasih imam občutek da bom z glavo tresknila ob mizo user posted image ...

Nardila sva ga 8.4 user posted image tko da računam nekje 15.1.2014 da bo zajokal....povedala sva samo najbližnjim torej staršem in bratom...aja šefica pa me je skužila tisti petek pred testom, ko sem bruhala kot norauser posted image ampak vse ok ... pri ginekologu pa še nisem bila, ker do sedanjega g. niti pod razno ne mislim iti...mi mama rihta v leonišču, ker ima veze (v tem primeru bom pač iskoristila)...upam da dobim datum že začetek junija.

Skratka iskreno rečeno strah me je...pa ne vem točno česa...verjetno vsega...Hvala bogu, da imam prijateljice, ki so po večini že vse mamice, da mi bodo polnile glavo s pozitivo user posted image .... zdej pa nazaj na delo da ne bo kdo rekel da zabušavam v službi user posted image Lp vsem user posted image

The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. ~Rajneesh

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 206
21.5.2013 9:08:05   
Anonimen
Jutro!

Da se vam po dolgem času spet malo javim. Počutje je kr vredu - na momente še kr malo preveč vredu in je tudi v meni strah, če je vse OK. Ker poleg malo bolj občutljivih jošk (včasih še teh ni), nimam nobenega posebnega znaka, da sem srečka nosečka (razen pozitivnega testa). Od tu potem tudi moje skrbi ali je vse vredu. A se vsem kaj dogaja tam spodaj (raztegovanje maternice in karkoli)? Hm . . . Upam in želim si da je vse v najlepšem redu, ker pregled imam šele 11.6., ko naj bi bila že v 10. tednu. user posted image  

Lep sončen dan . . . izkoristite ga še danes, potem bo baje cel teden grdo vreme. user posted image  Pa božajte svoje pikice.

Anonimnauser posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
21.5.2013 9:08:49   
Srečna nosečka
Witch,

tudi jaz se počutim user posted image user posted image user posted image . Slabo mi je non stop, vsa hrana mi smrdi, če pa si nekaj zaželim pojesti, bi najraje to takoj dobila. Slabost se umiri edino ko počivam, to pa je šele proti večeru, ko pridem domov. Ne morem videti svežega mesa, se mi dviguje že ob sami misli na to. Najraje bi jedla samo Corn fackse in mleko. Pašejo mi banane in jabolka, potem se pa že kmalu neha. Na srečo vsaj bruham ne user posted image . Tako da se prav prisilim, da kaj zdravega pojem. Včeraj je prišel en gospod na avtobus s kebabom, sem mislila, da bom kar skozi okno skočila, tako mi je smrdelo.
Moj dragi me samo gleda, ko prihajam domov bleda kot stenauser posted image

Utrujena sem pa tako, da vse delam 10x počasneje kot prej, moj dragi se mi samo smeji. Mi je rekel, da vsaj sedaj kaj počasi naredim user posted image

Joj, pa pozabljivost se je pojavila, spomin imam kot rešeto, sem in tja kaj notri ostane user posted image

Prijeten dan vam želim še naprej user posted image

Ampak če je to zaradi rasti otročka, je to malenkost user posted image , samo da bo dete zdravo user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 208
21.5.2013 9:10:53   
Anonimen
Aja pa dobrodošle vse nove nosečke.user posted image   Nas ej pa že kr en kup. Počasi nas bo več, kot pa za vsak dan v mesecu januarju ena. user posted image  Jupi. user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
21.5.2013 9:21:53   
Lunca2403
Živjo user posted image še ena nosečka, ki pričakuje konec januarja user posted image si morem uzet malo več časa, da grem prebrat celo temo, da vidim, koliko vas je že user posted image in še ena nosečka iz okolice lj, no, pravzaprav iz litije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
21.5.2013 9:35:46   
metuljčica87
dobrodošle noveuser posted image user posted image

Sem že omenla, da mi je že tečno v bolniški? Ni mi več za bit doma, nisem navajena samo gledat po bajti kaj je za naredituser posted image Ampak bo treba za pikico potrpetuser posted image

Balloon saj se boš ujela, menda je res da imamo mamice naravni nagon hihiuser posted image

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

(odgovor članu Lunca2403)
Neposredna povezava do sporočila: 211
21.5.2013 9:48:52   
pisek
Dobrodošle vse nove nosečke. Smo se namnožile tako rekoč čez noč user posted image user posted image

Meni pa ni nič slabo, počutim se samo malo zaspano. Sem se že v prvi nosečnosti počutila kot rožica. Zdaj me edino ti izcedki ob živce spravljajo, čeprav gre na bolje. Danes me sicer vse špika malo bolj, tako da grem kr ležat. Sem preveč delala, ko sem posesala stanovanje user posted image

Lep dan, itak se še kaj javim. Hvala bogu za pametne telefone, da si skoz "na vezi". user posted image

(odgovor članu metuljčica87)
Neposredna povezava do sporočila: 212
21.5.2013 9:57:41   
Lunca2403
Tudi jaz grem počivat, ker se mi že 2 dni skoz po malo vrti, pa špika me usake tolk časa... upam, dase bo stanje kaj izboljšalo, ker pri prvi noečnosti sploh nism mela nobenih težav user posted image je pa fantek zdaj star 4,5 user posted image pa sej pravijo, da če ti dela slabo, da nej bi bla punčka user posted image no, karkoli že bo, bomo zelo veseli user posted image

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 213
21.5.2013 10:09:14   
pisek
Lunca, po moje nima veze slabost s spolom. Moja sestricna ima dva fanta pa je blo revi slabo celo nosecnost obakrat.

Neposredna povezava do sporočila: 214
21.5.2013 10:09:29   
njelci
živjo....
ma kako lepo, res nas je vedno več...user posted image
jst sem imela danes spet en malo rjavega izcedka ko sem se obrisala user posted image bomo vidli jutri kaj mi bo rekla moja ginekologinja, ko jo pokličem, me je kar malo strah user posted image

Drugače pa počutje še vedno super, skoraj brez slabosti user posted image najbolj me je bilo strah, da bom mela slabosti, da bom morala potem hitro povedati šefici, da sem noseča. Lani je sodelavka zanosila in odnos šefice do nje ni bil najbolj profesionalen.
Bomo vidli kako se bo končalo pri meni user posted image Že zadnijič ko sem šla med službo dajati bris, me je rekla "sem slišala da si šla k ginekologinji, sej nisi noseča ane?" ko sem ji povedala, da sem šla samo na bris pa je rekla "samo da nisi noseča, sem se že ustrašila da si noseča" in potem se je tako mal smotano nasmejala in rekla sama sebi "ma sem smotana ane?" Jst pa nisem nič komentirala, ker se mi je zdelo malo zamalo. Tako da me prav zanima njena reakcija, ko bo izvedela. Ma s tem se bomo obremenjavali kasneje, ko bo do tega prišlo.

Aja pa še to me zanima ali mogoče katera uporablja kakšno fajn aplikacijo na telefonu? Katero bi priporočale?

Nič lepo se mejte se slišimo
lp, njelci

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 215
21.5.2013 10:20:40   
metuljčica87
njelci ne sekiraj se zaradi šefice, klinc jo gleda. Eni pač vidijo samo delo in nič drugega.

Joj pa ta spol otroka, meni gre že zdaj na živce debatiranje okrog tega. Ker imam fantka, mi zdaj vsi pravijo v smislu "zdaj pa more bit punčka". Ma me prav jezi, jaz bom pa vesela še enega takega fantka kot ga že imam! Pa vse kar se mi dogaja mi rečejo "to je sigurno punčka". Ja pa ja, ker ima ful spol veze pri biločem, daj no. Spol nima nobene veze pri ničemer! Nima veze kako nosiš, kako se počutiš, kaj se dogaja s tvojo kožo, lasmi itd. Ker enostavno ni nobene logike pri tem, eni imajo spodaj luleke, drugi pa lulike in je to to, ne vem zakaj tolk debatiranja okrog tega. Eni pa tak najedajo s tem da ti od tega slabo ratauser posted image Sem rekla da če me bodo še malo zafrkavali, do konca ne bom nobenemu povedala če nosim pod srčkom fantka al punčko!

(odgovor članu njelci)
Neposredna povezava do sporočila: 216
21.5.2013 10:22:21   
Lunca2403
Pisek, sej vem, da ne :) ampak razlika je pa očitna med prvo in drugo user posted image no, pustimo se presenetit user posted image zdej se bom pa mal ven odpravla, ker je tak lep sonček... dokler še je user posted image

(odgovor članu njelci)
Neposredna povezava do sporočila: 217
21.5.2013 10:27:02   
Lunca2403
metuljčica87, sej meni je useeno kaj bo, važno da bo dete zdravo :)

Neposredna povezava do sporočila: 218
21.5.2013 10:34:12   
Fluffiest
Dobroooooo jutro nosečke srečke :)

Ne nism šele zdej ustala iz postelje, spet je bila ura 6...moj je čist paničen če mislm zdej skoz tko zgodaj ustajat...dans ima rojstni dan sm ga prpravla do tega da mi pomaga v nulo zglancat stanovanje pa sploh ne ve da sem mu za zvečer pripravila žurko z njegovimi najboljšimi prijatelji mojo in pa njegovo družino :)

Morm še po torto, v trgovino po stvari za narezek, napise vse najboljše klobučke itd. :) veselo veselo!

Balloon dont wory mi2 tudi nisva planirala, sva rekla ko bo bo in je prišel v 4 mesecih :P tudi jst še ne dojamem-vrjetno bo bolj dojemljivo na pregledu ko zagledam malo pikico pa ko bo začel trebušček rasti. Drugače sm pa napihnjena, pa špikaaa me skozzzzzz ne da miru...upam da bo tudi pol tako živahno bitje-LAJK!!

Punce vn na sončka na sprehod pa na sladoled al pa rogljiček :P

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 219
21.5.2013 10:34:42   
Srečna nosečka
Ojla njelci,

tudi jaz ne vem, kako bom v službi povedala... Ko sem prihajala sem, pred letom in pol, me je šef vprašal, če nameravam imeti otroke, pa sem mu rekla, da trenutno ne, ker je takrat res tako bilo... Pa še sodelavka, s katero se pokrivava, odhaja na operacijo hrbta, tako da verjetno ne bo preveč navdušen. Itak z mojim nisva mislila, da nama bo tako hitro uspelo, sploh glede na moja leta. Sva si rekla, če bo kaka dušica izbrala naju za starša bo super, če pa ne, pa ne bova delala panike. In se je zgodilo user posted image user posted image

Ampak sem se sama pri sebi odločila, da sem na prvem mestu jaz in moja nosečnost, cilj pa je roditi zdravega otročka. V službi bom povedala konec junija, ko bo 12 tednov naokoli. Prijateljem in ostali družini pa po prvem pregledu user posted image

(odgovor članu njelci)
Neposredna povezava do sporočila: 220
21.5.2013 10:55:09   
metuljčica87

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca2403

metuljčica87, sej meni je useeno kaj bo, važno da bo dete zdravo :)

Ma sej je čist normalno če si želimo določen spol, ampak najedanje okrog tega, da pa mora zdaj bit punčka, ker je 1. fantek pa ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 221
21.5.2013 11:14:07   
pisek
Pri nama si moj zeli puncko, jaz pa bolj fantka. Tako da bo loterija, hihi.
Jah, ce bi vse vraze poslusale, ne bi nic smele pocet pa nikamor it. Edine vraze, ki sem se je drzala in se je bom tudi zdaj, je, da zibka ne pride domov, dokler ni otrok rojen. Imam namrec eno veliko leseno zibko, ki jo je oci naredil zame pred 33 leti in se danes sluzi vsem dojenckom v druzini.

Jaz bi sla ven, pa dlje kot po naselju ne upam, da ne bi kake komisije fasala. Komaj cakam, da bo vse okej, da grem nazaj delat, da me najstniki napolnijo z energijo in smehom. Jih kr pogresam moje mulce.

Berem knjigo, ceprav bi mogla teste sestavljat. Me prevec zebe pa sem pod kovtrckom na toplem.

Neposredna povezava do sporočila: 222
21.5.2013 11:19:40   
Lunca2403
to ti dam pa prou ja... drugače pa ni bil moj namen razpravljat o spolu :) pa sej sva na istem :) obe imava doma fantka :) in nam je čisto vseeno al bo fantek al punčka :) mogoče pa bosta oba user posted image

sem se pa pravkar naročila za prvi pregled in vidim, da bom med zadnjimi user posted image v januarju, če bo vse po sreči user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca2403 -- 21.5.2013 11:20:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 223
21.5.2013 11:21:11   
pisek
Aja, aplikaciji mam pa jaz baby bumb in pregnancy.

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 224
21.5.2013 11:43:52   
baby12
No da se še jaz malo javim, ker smo imeli kar pestro ta vikend. Na pregled sem bila naročena 27.5. ampak ker sem imala v četrtek in petek krvave izcedke, sem poklicala G in me ja naročila včeraj. Glede na zadnjo user posted image naj bi bila v 7 tednu, ampak UZ je pa pokazal nekje med 5. in 6. tednom. Mogla sem dati kri saj sem rh- in moram iti danes po inekcijo zaradi krvavitev. Moram veliko počivat in spolne odnose imava zaenkrat prepovedane. Bi pa mogla it danes nazaj delat po koncu porodniške in mi je zaradi hude slabosti od včeraj popoldne dala še dopust do konca tedna. Tako da upam da se v tem tednu vse uredi, da grem vsaj malo v službo (čeprav mi je prav všeč doma user posted image ). Probam čimveč počivat, kolikor lahko ob 11-mesečniku.
Drugače imamo pa tudi mi doma fantka in sedaj vsi pravijo da more bi punčka. Meni je pa vseeno, samo da je user posted image zdrav.
Lep pozdrav zaenkrat in se še kaj oglasim. user posted image

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?