Srečna nosečka
|
Pisek, ja, očitno se bova srečavali ...kako je svet majhen . Jaz imam pregled 11.6. Kar se počutja tiče: prsi me bolijo kak dan bolj, kak dan manj, so pa kar napete. V spodnjem delu trebuha me zbada enkrat bolj, enkrat manj Zaspana ini utrujena sem ZELO, pa še skoraj ves dan mi je slabo. No, sedaj sem ugotovila, da če počivam, ni slabosti in tudi v trebušku me ne zbada, tako da sem ta vikend izkoristila za počitek. No, med tednom to ne bo mogoče...služba - domov, služba - domov... Je pa res, da sem prej zelo rada jedla ribe, sedaj niti pomisliti ne smem na njih, mi še bolj slabo postane. Drugače pa uživam v nosečnosti in vse te manj prijetne stvari jemljem pozitivno, končno traja le 9 mesece, kaj pa je to v primerjavi s celim življenjem. Upam, da bo nosečnost potekala b.p. in že komaj čakam, da mi začne rasti trebušček . No, gumbe na hlačah sem si že prešila, ker me popoldan tako napihne, da me vse tišči Pa še moj obred, zjutraj se pobožam po trebušču in zaželim mali pikici dobro jutro, zvečer, preden zaspim, božanje ponovim in pikici zaželim lahko noč Lepo spite nosečke in prijeten teden, ki je pred nami, vam želim
|