betricija
|
evo mene..tale rr nekaj šteka, melje in melje, pa nič ne odpre... moje poročilo..danes imela 1.UZ.imam eno veliko cisto, 3cm, na desni strani, pravi Reško, da to ni nič takega (baje da so tisti folikli, ki so prazni, ponavadi ciste...), da lahko poči in ne bo nič narobe, lahko še kakšna nastane, no, ostale frnikule so pa velike tam okoli 10 in 15 jih je kar nekaj na vsaki strani, tako da sem happy happy. naj bodo še polne. naslednji uz imam v ponedeljek. pred sredo ne bo punkcije...I like it. gre vse lepo po planu. vmes hodim na masažo stopal, moj daje tamalo spat. vse je tip top. samo še + naj bo na koncu. v službi nisem in ne bom nič povedala. grem za 14 dni na bolniško, bom že kaj spohala, zakaj me ni... jona klara...a potem nisi šla v spontan postopek??malo sem povprašala kako je pri rešu..reš od takrat, ko ima vse postopke na koncesijo tudi ne omogoča postopka, ki bi ga plačala. tako, da se sedaj malo spočij in uživaj, z dragijem se vsedita za mizo in se pogovorita ali bosta šla na jesen k rešu ali k tomaževiču. te pa opomnim, da ne moreš imeti istočasno 2 napotnic veljavnih...pa srečno. si spraševala po diphereline..to je tako kot suprafact...te spravi v meno, da se jajčniki umirijo, vmes dobiš menstro in potem začneš od 0 z injekcijami, ne 5 ali 7 dan , kot si ti in je kakšen folikel že aktualen. večja možnost je, da ti jih več foliklov enakomerno zraste..reško daje hormon (menopur) že 2 dan, v ljubljani pa začneš 14 dni po začetku jemanja suprafacta, in moraš vmes dobiti menstro in načeloma na dan ko je 1. uz ne sme biti več...prestavijo ti menstro za skoraj 10dni..vsaj meni so WP...še tukaj čestitke, na fb pa prosim pšttt. zeuso...kako kaže, boš kmalu začela z hormoni? mišamaša...jap reš te itak preseneti. danes po uz, dvignem majčko gor, da mi da injekcijo, pa me poboža po trebuščku, pa pravi, a ste malo kil pridobili po porodu..ja jbtg sem a ne...sem mu pol neki razlagala, da sem začela hujšat, pa sva se z mojim odločila še za enga otročička, pa bodo kile že počakale..je samo še rekel, da naj se v novi nosečnosti ne zredim preveč...ata moj, naj se tvoje besede uresničijo...to da zanosim..zredila se bom itak.aja, glede menstre, ki sem jo imela samo 2 dni, je rekel, da je ok, pogledal je endometrij, je 6mm velik, lep, tako da nimam kaj, tudi jajčniki sta lepa...danes je bil spet dobre volje... pumpkinka..aspirin 100 se imenuje.. je prav 100-ka gor na škatljici napisana. ga ne dobiš brez recepta, sem v 10 lekarnah probala dobit, pa ne dajo..tudi če poveš zakaj hudiča ga rabiš pred celo lekarno..in reško ga še daje. ne smeš pa vzeti navadnega aspirina 500 in ga deliti na 5 delov, kot so ene delale...pomaga pa za prekrvavitev maternice napalmica..ja juhuuuu za lepo beto in dve vrečki..juhuhuuuu. pa da se že vidijo, bravo bravo. dekca, srečno v postopkih, pa ok, zakaj si za reškota zakompliciran primer??a imaš genetiko na programu? antigona, baje res za prvega otroka po umetni drži, da je 6 postopkov. naprej pa 4. alja tudi tebi čestitke, slišim pa prvič za injekcijo, ki bi jo dobila po ET...ponavadi se dobi stopka pred punkcijo...sicer pa mene ni bolelo nič, ko sem zanosila, niti prsa niso bila boleča, nič nič nič. tudi slabo mi ni bilo naprej nič, ko so bile ene res boge..sem pa krvavela kar pa tudi ni fajn..samo na koncu sem pa 1t pred rokom rodila...3,5kg težko bejbo... mamica deklicam, a shujšat moraš...hmm a to si se zredila po 2 porodu ali si že prej imela viška kg..ker či si že prej imela zaloge, pa si uspešno zanosila in donosila..naj bodo tile zdravniki kar tiho. jaz sem prej rešu rekla, da imam od majhnega probleme z težo, da ob poroki ko sem bila res suha, takrat sem načrtno shujšala, pa obdržala težo dokler ni padla prva špika menopurja...no ko sem bila suha sem imela same težave z krvjo..sedaj je pa vse na mestu..ej, še holesterola sem imela preveč ko sem bila suha, sedaj je pa ok...sicer pa je september kar primeren čas, ker so vmes itak počitnice, če se ti pa mudi...pa pojdi k rešu, boš že septembra na vrsti..v ljubljani te zihr čakajo še testi hormonov, prenosljivih bolezni, odločitve konzilija, pred novim letom mogoče sploh ne boš na vrsti... mladika dobrodošla, dolgo si čakala in upala, da bi po naravni poti prišla do +. mogoče pa bo sedaj po naravni poti, ko boš čakala na postopek.srečno S* kako pa ti in tvoji pingoti??oglasi se kaj no. tako, sem se razpisala..zdaj pa na malico...frnikule so lačne..pa reško gor ali dol, kar naj boža moj trebuh hehe. lep vikend (ta bo še lep, jutri šoping po btc-ju, v nedeljo pa na čarobni dan na bled)komaj čakammmmmmmmmmmmmmmm
|