Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.5.2013 9:34:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! NAREDILA Juhuuuuu (pa saj smo vedle, da boš)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 9.5.2013 9:28:46
|
|
|
|
ly117
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 9.5.2013 12:32:06
|
|
|
|
majakla
|
Dan Zdaj pa tudi jaz uživam v (kekoteko) čisti bajti. Popoldne gremo na vikend, upam, da bom se vsaj malo sončku lahko nastavljala. No, pol pa že komaj čakam na dež, mi paše bit not. Dijooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 9.5.2013 12:33:48
|
|
|
|
oktober11
|
dan z malim prej hodla po špecerijo v mesto. to pa je vse od dogajanja ta teden on spi, jaz berem knjigo, malo bom pogledala kaj dogaja po svetu, te pa grem neko rižoto kuhat. mislite da bo ju3 že dež? bi šla na neko kavo v železničara
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 9.5.2013 16:55:26
|
|
|
|
tjaShiika
|
na internetu mi za 1x ne kaže da bi bil dež, jaz sem za kafe na železničaru, sem jutri fraj :)) če ste za komot :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 9.5.2013 18:41:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika na internetu mi za 1x ne kaže da bi bil dež, jaz sem za kafe na železničaru, sem jutri fraj :)) če ste za komot :) Če ne bo dežja, komot. Sam uro povejte da se ne bom zaspala.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 9.5.2013 21:08:41
|
|
|
|
arabela*
|
Čer Danes pa ima naš tavečji otrok osem let....uf, kak čas beži tak da je taprvo praznovanje za nami, je imela v šoli zjutraj pogostitev, popoldne pa doma z babicami, dedki in nekaj frendi.. drugač nič novega, zdaj grem posesat in malo pospravit, pa otroke spokat v postlo
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 7:19:01
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Čer Danes pa ima naš tavečji otrok osem let....uf, kak čas beži tak da je taprvo praznovanje za nami, je imela v šoli zjutraj pogostitev, popoldne pa doma z babicami, dedki in nekaj frendi.. drugač nič novega, zdaj grem posesat in malo pospravit, pa otroke spokat v postlo vse najboljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 7:19:35
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika na internetu mi za 1x ne kaže da bi bil dež, jaz sem za kafe na železničaru, sem jutri fraj :)) če ste za komot :) Če ne bo dežja, komot. Sam uro povejte da se ne bom zaspala. ob 9:30?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 7:27:32
|
|
|
|
majakla
|
Jutro ... pa spala bi cel dan. Če se boste resno zmenile, prosim za sms, ker ne bom več na RR, hvala. Aja, pa še Bambi pošljite, ker je brez rač./neta. Dijooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 8:01:33
|
|
|
|
tjaShiika
|
Jaz se za kavo, mogoče malo zamudim ;) am od maje nimam telefonske, lahko pa pošljem heleni, če pride.. samo javite če drži ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 8:06:36
|
|
|
|
oktober11
|
ok, drži, kava ob 9:30h na železničaru. bom poslala potrebne sms-e, edino od ly nimam telefonske
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 8:26:45
|
|
|
|
tjaShiika
|
jaz tudi ne, mogoče pa ima katera, maja ali helena :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 8:44:29
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Dobila sms. Hvala. Se vidimo in mogoče jaz tudi kako minutko zamudim.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 12:46:43
|
|
|
|
majakla
|
Ly: evo, sem že tiho, slišala, da se bo dvignil ddv z 20 na 22 in z 8 pa pol na 9 in pol. Zdaj pa v sobe, upam, da sta šli go. že tudi ven... Dijooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 16:24:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: evo, sem že tiho, slišala, da se bo dvignil ddv z 20 na 22 in z 8 pa pol na 9 in pol. Ni, panike, saj jaz tudi kdaj pa kdaj narobe slišim.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 16:49:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Čer Danes pa ima naš tavečji otrok osem let....uf, kak čas beži tak da je taprvo praznovanje za nami, je imela v šoli zjutraj pogostitev, popoldne pa doma z babicami, dedki in nekaj frendi.. drugač nič novega, zdaj grem posesat in malo pospravit, pa otroke spokat v postlo vse najboljše Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 17:26:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Čer Danes pa ima naš tavečji otrok osem let....uf, kak čas beži tak da je taprvo praznovanje za nami, je imela v šoli zjutraj pogostitev, popoldne pa doma z babicami, dedki in nekaj frendi.. drugač nič novega, zdaj grem posesat in malo pospravit, pa otroke spokat v postlo vse najboljše Podpis. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 19:29:17
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila, potrebujem malo vaše pomoči; Bratranec bo vsak čas postal očka ( v Bosni), sicer imata že skoraj vso opremo, razn nekaj malenkosti, ena od teh pa je tudi voziček.. pozna mogoče katera koga, ki ga več ne potrebuje pa ga podari ali pa proda za nek mali denar??? Zaželjeno je da bi lahko tudi novorojenčka noter dala, pa tudi če je samo športni del pač tolko da se poleže lahko.. no če katera koga pozna.. hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 19:53:21
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, pa še Bambi pošljite, ker je brez rač./neta. Dijooo hvala, da mislite na mene . sem dobila sms od obeh, ampak sem bila v taki gužvi, da niti odgovorit nisem mogla. v glavnem z malim sva zrihtala sistematskega v 1,5 uri in sem ga kar v vrtec potem peljala. doma so mi napeljali nove cevi do klime, zdaj pa čakam drug teden, da mi še malarji luknje v steni zakrijejo. računalniška soba pa je že porihtana, tak da sem spet online .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.5.2013 20:22:23
|
|
|
|
majakla
|
Čer Bambi, smo še kuj upale, da boš prišla, pa še dede poleg pripelala. Tjašika, glede na to, da sva obe sedeli proti soncu, si kaj rdeča? Jaz sem ko rak. Me je moj vprašal kaj sem taka, ja, kaj te vem, te že od včeraj, ne. Hihihi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.5.2013 7:48:04
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! da se k sebi spravim. Pol pa morem it malo v nabavo pa se mi ne da.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.5.2013 9:01:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi, smo še kuj upale, da boš prišla, pa še dede poleg pripelala. če misliš majstre za klimo, ti ne bi nič koristili. en je prestar, drugi premlad, več jih pa ni bilo .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.5.2013 9:02:24
|
|
|
|
bambixxx
|
na ta deževen dan grem z otrokom in mamo v terme vivat (moravci) na kopanje. moj pa gre na piknik v LJ.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.5.2013 9:56:38
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx na ta deževen dan grem z otrokom in mamo v terme vivat (moravci) na kopanje. moj pa gre na piknik v LJ. U, to se fajn bere. Uživajte.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......