|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,25.del
5.5.2013 20:40:40   
tjaShiika
heila, no končno imam čas da se še jaz malo javi,

za nami je nekaj družinskih dni, smo bili kr dosti skupaj, ati je bil doma, jaz sem sicer nekaj malo delala vmes, pa otrok doma tak da smo uživali, na kresovanju nismo bili nikjer, raje doma lenarli hehe :)))

aja pa naša zara je danes shodla, že par dni je stala na mestu pa kot da bi želela korak naredit pa ni šlo, danes pa kr na 1x gospodično piči nekaj in se postavi na noge in gre kakih 12 korakov v prvo... v glaven večer smo preživeli na nogah in v smehu :)

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 501
6.5.2013 10:01:28   
ly117
Dan! user posted image

Pri nas nič novega.
Mali in veliki gospod vsak na svojih mestih jaz pa doma. Jeeeeeeeeeeee. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tjaShiika)
Neposredna povezava do sporočila: 502
6.5.2013 11:50:07   
majakla
Pri nas kot pri Ly. Za crknit mi je. user posted image

user posted image Bravo Zara.
user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 503
6.5.2013 12:16:31   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

user posted image Bravo Zara. [/color] user posted image

Pozabla, bravo Zara. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 504
6.5.2013 13:12:04   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Pri nas kot pri Ly. Za crknit mi je. user posted image

enakouser posted image

najboljše da eno društvo skup odpremo, bomo vsaj kaj koristnega počeleuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 505
6.5.2013 13:15:27   
arabela*
nič novega....neko zatišje je tu, vidimuser posted image

Delala sem vabila za A rojstni dan, ker "tukaj", imajo pač tak, da so hrana in vabila v lastni režijo... No in so lepo uspelauser posted image

Pa morje sem rezervirala, po dolgem tuhtanju kam in letos. Tak da gremo po dolgem času v Dalmacijo- Biograd za en teden, in že komaj čakam, čeprav mi bo prekrtako, kot vednouser posted image

Zdaj pa še pospravim, potem pa tak počasi po otroke..

vreme nikakvo, mi že preseda, ko ne morem peški hodituser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 506
6.5.2013 13:16:21   
arabela*
Bravo Zarauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 507
6.5.2013 14:27:01   
oktober11
dan

vreme je za zmrzniti user posted image

pa še ded je spet siten kot vreme user posted image

Zara bravo za prve korake user posted image user posted image user posted image

arabela kam v Biograd pa greste?

mi se tudi že nekaj glede morja dogovarjamo, ampak nimamo pojma kam bi šli. nekam v Vodice, al pa kam. mogoče Primošten. prvi pogoj bi bil da ni mrzlih tokov in da je toplo morje. baje da je v Vodicah kar hladna voda. kaj te vem, meni itak ni do nekega kopanja, meni je važno da nekam grem. čeprav s takim sitnim dedom človek nikam ne bi šel, niti na otok se kopat user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
6.5.2013 17:26:32   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Bravo Zarauser posted image

Podpis user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 509
6.5.2013 17:28:21   
karmen7
Helou,

pri nas od sobote spet pestro - žal v negativnem smislu ampak ne bom o tem tukaj, raje kdaj na kakšni kavi. Bo bolj produktivno.

Aja pa učim se zadnjih pet minut kot vedno. Spomnite se jutri ob 8ih ko imam pisni del, pa ob 13ih ko se začnejo ustni deli - če mi rata do tega sploh prit user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 510
6.5.2013 20:06:59   
bambixxx
dan,

mi nazaj v vsak danu user posted image . Tibor je uspešno brez dude že 6-ti dan, tako da mislim, da nam bo uspelo. user posted image user posted image user posted image

v sredo nam pridejo popravljat stanovanje od zamakanja klime in jih bom imela na grbi 3 dni. Tako, da bi jutri eno brzinsko kavo, če ste za? moram še pol stanovanja spraznit, pa vse pripravit potem.

bravo Zara user posted image (vesela in obenem sem ob vsakem otroku, ki shodi žalostna, ker se jaz tega še ne morem veseliti... tako težko že pričakujem ta dan user posted image ).

Karmen držim pesti zate user posted image , pa itak ti bo ratalo.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 511
6.5.2013 21:06:02   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Tibor je uspešno brez dude že 6-ti dan, tako da mislim, da nam bo uspelo. user posted image user posted image user posted image

Bravo Tibor. user posted image user posted image user posted image

Tako, da bi jutri eno brzinsko kavo, če ste za? moram še pol stanovanja spraznit, pa vse pripravit potem.

Jaz lahko, sam sporoči do 9h kje.

bravo Zara user posted image (vesela in obenem sem ob vsakem otroku, ki shodi žalostna, ker se jaz tega še ne morem veseliti... tako težko že pričakujem ta dan user posted image ).

user posted image user posted image user posted image

Podpis. Saj bo. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 512
6.5.2013 21:17:21   
oktober11

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Tibor je uspešno brez dude že 6-ti dan, tako da mislim, da nam bo uspelo. user posted image user posted image user posted image

Bravo Tibor. user posted image user posted image user posted image

Tako, da bi jutri eno brzinsko kavo, če ste za? moram še pol stanovanja spraznit, pa vse pripravit potem.

Jaz lahko, sam sporoči do 9h kje.

user posted image user posted image user posted image

Podpis. Saj bo. user posted image

podpis pod vse... edino za kavo še ne vem, odvisno od vremena. nekam noter z malim ne morem najbolj iti user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 513
6.5.2013 21:35:11   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

arabela kam v Biograd pa greste?

hmm..ne vem, hotel je malo stran od plaže med borovci....blizu je pa baje plaža Soline...nisem še bila tam, tak da pojma nimam kak so plaže...

Neposredna povezava do sporočila: 514
6.5.2013 21:36:55   
arabela*
sem gremo...

.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
6.5.2013 21:37:53   
arabela*

čeprav s takim sitnim dedom človek nikam ne bi šel, niti na otok se kopat user posted image

si me nasmejalauser posted image ....

tak hudo je?

Neposredna povezava do sporočila: 516
6.5.2013 21:38:30   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

če mi rata do tega sploh prit user posted image

valda ba ti bo ratalouser posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 517
6.5.2013 21:40:00   
arabela*
otroci bodo počasi zaspali, jaz pa počasi malo na kolo in trebušnjaki...rabim malo sprostitve..

sem baje celulitasta in imam debeli trebuh...besede moje mame, ki zna vedno "pikat"user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 518
6.5.2013 21:46:44   
oktober11

sem gremo...

.user posted image

zgleda lepo. ne vem kje točno bi naj bil. mam neko sliko v glavi da je poleg nekega starega oz. zapuščenega hotela, ampak ne vem če je to toti. boš povedala ko se vrneš user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.5.2013 21:48:20   
oktober11

čeprav s takim sitnim dedom človek nikam ne bi šel, niti na otok se kopat user posted image

si me nasmejalauser posted image ....

tak hudo je?

saj veš kak je.... ded je 7 dni doma, čisto podere urnik in navade, otroku vse dovoli,.... te mam pa naenkrat 2 otroka v bajti katerima govorim da določene stvari ne dovolim. bv, saj mam zaj nekaj časa mir s prazniki, do njegovega dopusta pa je še kar daleč user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.5.2013 21:49:39   
oktober11

otroci bodo počasi zaspali, jaz pa počasi malo na kolo in trebušnjaki...rabim malo sprostitve..

sem baje celulitasta in imam debeli trebuh...besede moje mame, ki zna vedno "pikat"user posted image

pusti druge, sama se poglej v ogledalo in presodi kak pa kaj.
sicer pa malo rekreacije ne škodi nobenemu, tudi meni ne bi škodil kaki trebušnjak. proti celulitu pa itak nimam neke prave formule, kak ga izgubiti user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 521
6.5.2013 22:00:30   
arabela*

zgleda lepo. ne vem kje točno bi naj bil. mam neko sliko v glavi da je poleg nekega starega oz. zapuščenega hotela, ampak ne vem če je to toti. boš povedala ko se vrneš user posted image

ne vem...vem samo, da je nekje 300 m od morja odaljen....

Neposredna povezava do sporočila: 522
6.5.2013 22:01:47   
arabela*

pusti druge, sama se poglej v ogledalo in presodi kak pa kaj.
sicer pa malo rekreacije ne škodi nobenemu, tudi meni ne bi škodil kaki trebušnjak. proti celulitu pa itak nimam neke prave formule, kak ga izgubiti user posted image

eh jaz se tak ne oziram na to...sem sebi ok kaka sem..

rekreacija pa mi itak samo koristi....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 523
6.5.2013 23:35:15   
tjaShiika
hvala punce

kaj sem pa danes naredila, še zdaj mi je full hudo.. bili smo pri tašči in tastu, Zara pa moj pa sta bila v sobi zaprta, in ded je itak na računalniku in ne gleda kje je otrok, bila je pa pri vratih in ko sem stopla not sem jo z vrati oplazla :/// zara iz šoka v jok, ampak kak sem jo jaz gor dvignila je zaključla z jokom in se igrala dalje, no pol pa sem jaz v jok padla da bi jo pa lahko poškodovala (prava cmera) .. in pride zara do mene, me objame in poboža.. no pol pa sem jokala ker je tako sladka...

škoda da nisem prej vidla.. za jutri dopoldan sem že zmenjena za kafe.. edino če se zmenimo kakih 10ih pol11 pol pa sem že fertik pa se lahko pridružim..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 524
7.5.2013 6:58:12   
matcar
Jutro!
Končno mi je post odprlo!user posted image

Pri nas pa je pestro,Maks zbolel,sma včeraj šla zjutraj k P.Bambi,sem te za las zgrešila.user posted image Diagnoza:škrlatinka+bronhitis in sem pečena cel teden,tako da me ne bo na kavo.user posted image

Karmen-držim pesti za danes.Drži se,ratalo pa ti bo,itak v to sploh ne dvomi!user posted image

Morje-ga sanjam že pet let,pa mislim,da še ga bom nadaljnih pet ziher.user posted image user posted image user posted image

Tjašika-user posted image user posted image user posted image za prve korake!!!

Arabela-super za morje.Vse ostalo pa veš-pri eni uhi not,pri drugi ven!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj srčkana imena za deklice
photo
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?