|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2013
26.4.2013 22:26:57   
natykaa
Vse ki si želite v SKRITO fb skupino, mi pišite na privat :) lp

(odgovor članu tigrica78)
Neposredna povezava do sporočila: 226
28.4.2013 11:24:25   
mary003
hej punce...
no pa sem tudi jaz zagledala magičen + sicer nepričakovano user posted image je pa to moja 4user posted image in imam doma 7 letnega sina in 1.5leta staro hči se bom pa naročila jutri na pregled po svojih izračunih pa naj bi imela PDP nekje okoli božiča oz. moje rojstnodnevno darilo z pardnevno zamudouser posted image .prihajam pa iz okolice Lj (škofljica) in stara 25let.

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 227
29.4.2013 13:21:50   
d_m_b
Mary003 čestitam user posted image , želim ti čim lepšo nosečnost

Jaz bi tudi rada navodila za privat forum, da bomo lahko bolj zasebno čvekale user posted image

Kako ste drugače? Mene malo zgaga matra, ampak rajši vidim da me zgaga matra kakor pa da bi imela slabosti in bruhice user posted image
pozdravčki user posted image

(odgovor članu mary003)
Neposredna povezava do sporočila: 228
29.4.2013 20:58:06   
aplee
Ojla dekleta.
Evo, javlja se vam še ena srečka nosečkauser posted image Sem malo bolj pozna, v petek sem komaj zvedla za nosečnost tak da sem bla še prvo malček v šokuuser posted image
PDP bI naj imela okoli 10.12, še nevem čist točn zarad nerednih menstruacij, je pa to moja prva nosečnost.

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 229
29.4.2013 21:02:21   
aplee
fb skupina - očitno nisem moderna in nisem na Facebooku, tako da tam z vami žal ne morm klepetat. Bi bilo odlično,če bi tukaj ostale, ali pa da si res naredimo skrit forum, in imamo tam vso zasebnost, sprejemamo pa samo decembrke. A bi bila katera to pripravljena naredit? Lahko mogoče tut jaz, ampak trenutno nimam neki ful časa.. ali pa jaz brezveze prehitevam in je že narejen? :)

počutje - je na vrhuncuuser posted image Sploh nč mi ni slabo, edino mal čudne kombinacije hrane se mi luštajo. :) Pa nenormalno velike joške mam, čeprav me zaenkrat ne bolijo.

< Sporočilo je popravil aplee -- 29.4.2013 21:04:50 >

(odgovor članu aplee)
Neposredna povezava do sporočila: 230
29.4.2013 21:30:08   
natykaa
aplee, saj že obstaja skrit forum..kontaktiraj nikita 33, da ti da navodila kako do njega user posted image

(odgovor članu aplee)
Neposredna povezava do sporočila: 231
29.4.2013 21:33:18   
aplee
Vbistvu se še ful lovim na tem forumu in je ne znam poiskat. Bom počakala, pa nonstop čekirala to stran, če bom morda dobila kakšen namig.

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 232
30.4.2013 8:52:01   
tigrica78
Pozdravljene so user posted image !!!  Kako ste kaj? Kako se kaj počutite? moje počutje je o.k. tudi slabosti me ne obdajajo,tako da bi lahko rekla noseča in sploh nevem da sem user posted image .Vse, ki trpite za slabostjo naj vas čimprej mine.Sicer pa se počasi psihično pripravljam na odhod v službo po porodniški, ki se mi izteče 6.5. takrat bo naša Mia upihnila prvo svečko.Jaz pa že komaj čakam na prvi pregled,da vidim mojo pikico,ki jo nosim pod srčkom.želim vam velikoo lepih trenutkov v vaši nosečnosti jaz pa vam pošiljam en velliikkkk user posted image

(odgovor članu aplee)
Neposredna povezava do sporočila: 233
30.4.2013 20:33:01   
Bawbaw
Ojla! Jaz sem en velik PRVIČ ... prvič noseča, prvič na forumu in prvič tako zaskrbljena. PDP imam načeloma 26. 12., pregled pa komaj 23. 5. Sem na dobri poti, da se mi zmeša zaradi neučakanosti. Samo želim potrditev - da bom res imela otročka in da bo potem vse ok. Upam, da bo ob klepetu čas do pregleda hitreje minil in seveda, da morda še kaj novega, praktičnega izvem. Sem tudi za privat klepet na fb ali tule, le podučite me, kako do tja :) Lep večer...

Neposredna povezava do sporočila: 234
2.5.2013 11:26:40   
Marietta
Hej!

Še ena nova. user posted image V ponedeljek zagledalauser posted image Predviden datum sem si izračunala sama, ker še čakam na 1. pregled. In sicer 28.12. Prvič noseča in zeloooo utrujena. user posted image Hvalabogu nimam slabosti, me pa zelo zelo špika v trebuščku. Upam, da ni nič resnega. Tudi jaz bi se rada pridružila na fb strani. user posted image

(odgovor članu Bawbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 235
4.5.2013 10:03:26   
tigrica78
Ojla punce!
Marietta iskrene čestitke za user posted image .Špikanje v spodnjem delu trebuščka ni nič nenavadnega,saj gre za raztezanje maternice,tako da si lahko brez skrbi.Jaz pa vam moram povedat, da sem včeraj mogla v bolnico urgentno,ker sem začela krvavet user posted image .Vso noč sem bila prestrašena in nič kaj nisem spala.No na pregledu je bilo vse o.k.user posted image ,tako sem sedaj malo pomirjena.Dobila sem tablete utrogestan,ki bi naj delovalo kot hormonska podpora v nosečnosti.sedaj imam še rjavkast izcedek.Držite mi pestke,da se vse srečno zaključi.sem zelo v skrbeh in zelooo user posted image .Upam, da se stvari uredijo.Sem pa sedaj v 6 tednu.Punce fajn se imejte in uživajte vam sporočim kako in kaj se bo odvijalo en velikkk user posted image

(odgovor članu Marietta)
Neposredna povezava do sporočila: 236
4.5.2013 10:46:19   
Zara_
tigrica78 držim pesti, da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 237
4.5.2013 20:33:48   
Stella*delnord
Živjo!
Javlja se vam še en velik prvič. Še ena nosečka za vašo skupinico. Rok sem si izračunala sama in naj bi bil 22.decembra, pregled pri ginekologinji pa šele 28. maja..zakaj je pa mene tako pozno naročila?..? Se mi zdi da ste vse tako hitro na vrsti.. Kakorkoli, bom že potrpela, to in še marsikaj drugega :). Drugače se pa že zelo veselim naših klepetev in vsem čestitam za to lepo novico!!user posted image

(odgovor članu Bawbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 238
5.5.2013 10:54:46   
izibizi77
Pozdravljena dekleta,
še ena decemberka. Za mano je že prvi pregled, kjer smo videli srček in malo pikico. Rok imam predviden 20.12.2013. Ker pa sem bolj nevešča tega portala, bi bila vesela namiga, kako se pridružiti skriti skupini in skupini na FBju. Pozdravček vsem!!!

(odgovor članu Stella*delnord)
Neposredna povezava do sporočila: 239
6.5.2013 10:29:21   
Marietta
tigrica78, najlepša hvala za čestitke. :) In hvala za nasvet. Upam, da bo res vse v redu, danes se naročim pri ginekologu, da mi potrdi moje veselje. Upam, da boš tudi ti lepo zrihtala in da bo vse v redu.

Drugače pa še z moje strani čestitke vsem. :) user posted image

(odgovor članu izibizi77)
Neposredna povezava do sporočila: 240
6.5.2013 10:29:55   
meggi peggi
Živjo punce!

Jest bi se vam tudi rada pridružla tukej in na zasebnem in na FB, ce je skupina. Sicer imam po mojih izračunih PDP 1.1.2014, ampak bi vseeno rada klepetala z vami, ker mislim, da bo otrocek rojen prej (prva je bila rojena 5 dni pred rokom user posted image ). Zaenkrat poteka user posted image brez posebnosti. Doma pa imam že eno lustno puncko, stara pa je 1,5 leta.

Upam, da se vam lahko pridruzim. Aja, se za seznam podatki. To je moja druga nosečnost. Prvi pregled imam 28.5. Sem z Gorenjske in stara 31 let.

(odgovor članu izibizi77)
Neposredna povezava do sporočila: 241
6.5.2013 10:49:04   
mary003
čestitke vsem novimuser posted image za user posted image
no jaz sem končno dobila svojo gin. in imam 13.5. pregled...potem pa počakam do nuhalne in povem še ta starejšemu za novega člana.Je bil včeraj kar malo razočaran,ko sem mu rekla da bo dobil novo sobo,da ga bomo prestavli.
Drugače pa razen user posted image nimam nobenih znakov ne slabosti nič špikanja tako da sem jo tokrat super odnesla user posted image .

(odgovor članu meggi peggi)
Neposredna povezava do sporočila: 242
6.5.2013 10:56:57   
mary003
https://www.facebook.com/groups/626655014030644/?fref=ts
ali pa poiščite December 2013 je zaprta skupina

(odgovor članu mary003)
Neposredna povezava do sporočila: 243
6.5.2013 12:08:32   
CheryBlossom
decemberke2013.mojforum.si - prijavite se z istim nickom kot tu na RR, pa napišite en post, da bomo vedele, da ste se res prave decemberke prijavile (ker se kdaj prijavi tudi kdo, ki ne spada v našo skupinico in ga seveda takoj odstranimo oz. ga niti ne aktiviramo).

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu mary003)
Neposredna povezava do sporočila: 244
6.5.2013 12:13:30   
Alizee
IZVIRNO SPOROČILO: mary003

https://www.facebook.com/groups/626655014030644/?fref=ts
ali pa poiščite December 2013 je zaprta skupina

Zakaj pa zdaj še druga FB skupina? user posted image
Skupina je zaprta, ne pa zaklenjena/privat...kar pomeni, da lahko vsi vidijo vse, not good user posted image

< Sporočilo je popravil Alizee -- 6.5.2013 12:14:33 >

(odgovor članu mary003)
Neposredna povezava do sporočila: 245
6.5.2013 15:48:27   
alsa1
Pa dobro koliko skupin decemberke2013 se bo še odprlouser posted image

(odgovor članu Alizee)
Neposredna povezava do sporočila: 246
6.5.2013 18:29:26   
natykaa
Mary003 a mi poveš zakaj si naredila še eno skupino? punce ki želite v fb skupino (tisto že uveljavljeno, ne to kopijo sedaj) mi pišite na zs! lp

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.5.2013 18:31:07   
natykaa
Pisat pa mi morate na zs, ker je skupina skrita in ne more kar vsak noter, niti ostali ne vidijo da obstaja

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 248
7.5.2013 11:58:32   
susica
hej hej punce
se že dolgo nisem oglasila, razlog je v tem, ker naša nosečnost ne poteka tako kot bi morala.

plodeka še ni videt, kljub temu da smo noseči že polnih 8 t, sicer naj bi se zaradi klomifena okoli 10-14 dni odštelo tako da naj bi potem bilo 6t ampak zaenkrat samo čakamo kaj bo, smo že trikrat prestavili pogovor o splavu, ker se je vedno na uz videlo kaj več, nazadnje v petek smo imeli gestacijsko vrečko veliko 19x13mm rumenjakov mehurček pa 2.9mm ploda ni bilo.
jutri imamo spet uz in upamo, da bo plodek.

punce uživajte in božajte svoje bušije

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   Decemberke 2013
7.5.2013 20:19:09   
Zelena.pikica
Pozdravljene. Sama sem ugledala plusek že kak mesec nazaj. Sama naj bi imela rok 17.12., pregled imam pa v ponedeljek, 13.5., Za podatke: Prihajam iz zgornjesavinsjke doline, stara sem 24 let, to je moja prva user posted image

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?