|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2013
8.5.2013 12:10:52   
anna_
Živjo punce, tudi sama sem zagledala plusek in bila presrečna :) Je pa to moja druga user posted image , doma imam že malega navihanca, ta mesec bo imel 20 mesecev user posted image Po mojih izračunih imam rok nekje konec decembra, točno bomo pa vidli na pregledu, ki ga mam šele 27.5, joj kje je še to... Lepo bodite, božajte trebuščke in uživajte vsak trenutek nosečnosti user posted image Lp

(odgovor članu Zelena.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.5.2013 12:39:57   
pridna_janja
mene en čas ni bilo na tist forum ker sem pač imela opravke danes sem pa hotela pridet gor pa gesla mi ne primeuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

decemberke2013.mojforum.si - prijavite se z istim nickom kot tu na RR, pa napišite en post, da bomo vedele, da ste se res prave decemberke prijavile (ker se kdaj prijavi tudi kdo, ki ne spada v našo skupinico in ga seveda takoj odstranimo oz. ga niti ne aktiviramo).

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 252
8.5.2013 16:30:58   
booby
Evo še jaz. Zanosila po IVF/ICSI metodi. Prvi pregled že imela, zaenkrat vse ok. PDP 21.dec.
Slabo mi je tako, da komaj kaj ostane v mojem želodcu - vse gre ven :( Hudo mi je v službi ker mi je zmerom slabo in sem zaspana, da tudi razmišljati ne morem včasih..user posted image

Zgleda da sem pobrala vse ta hujše simptome, ampak nič hudega, za naše tako težko pričakovane otroke vse pretrpimo in zamižimo :) Samo da bodo naši pikci živi in zdravi. user posted image

Punce, želim vam lepo nosečnost...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zelena.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 253
9.5.2013 13:04:51   
susica
punce jaz se poslavljam od vas, pri nas še vedno ni ploda, tako da gremo jutri na prekinitev nosečnosti s tabletko.

držite se, lepo nosečnost in zdrave minije vam želim

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.5.2013 15:42:20   
primorka.976
susuica user posted image user posted image user posted image , drži se. Jaz sem se tolažila, da boljše prej kot pa potem (2 ss).

Se vam pa z veseljem pridružujem na tej temi. PO 6 letih neuspehov, 2 ss, IVF,ICSI.... sem zdaj zanosila naravno, ko sem čakala na user posted image da grem v nov postopek. Še zdaj ne morem verjet. Danes bila na prvem pregledu in noseča sem 9 tednov, vidle se j srček in dr. pravi da je vse ok. Rok poroda 12.12..

lp vsem skupaj

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 255
9.5.2013 16:19:43   
mici85
Pozdravljene srecke nosecke user posted image

Za ta forum sem zvedela sele uceraj od novemberke 2012. Po dobrem letu dni sva tudi midva koncno ugotovila da bomo kmalu trije user posted image . Po mojih izracunih je PDP 17.12.2013. Pregled imam sele 23.5., ceprav je bil potrditveni pregled ze 6.5. Zelo rada bi se vam pri cveku pridruzila tudi zasebno in na fb-ju. A bi mi lahko kera posredovala koga moram kontaktirat. Hvala pa lepo in zdravo nosecnost vsem :-)

(odgovor članu primorka.976)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.5.2013 20:28:00   
CheryBlossom

IZVIRNO SPOROČILO: primorka.976

susuica user posted image user posted image user posted image , drži se. Jaz sem se tolažila, da boljše prej kot pa potem (2 ss).

Se vam pa z veseljem pridružujem na tej temi. PO 6 letih neuspehov, 2 ss, IVF,ICSI.... sem zdaj zanosila naravno, ko sem čakala na user posted image da grem v nov postopek. Še zdaj ne morem verjet. Danes bila na prvem pregledu in noseča sem 9 tednov, vidle se j srček in dr. pravi da je vse ok. Rok poroda 12.12..

lp vsem skupaj

ČEEEEEESTITKE! user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu primorka.976)
Neposredna povezava do sporočila: 257
11.5.2013 11:31:14   
bibi86
Pozdravljene punce!

Tudi mi se vam z velikim veseljem pridružujemo. user posted image
Po 3.gin pregledu, so nam končno določili datum poroda - 11.12.2013 wiiiiii. Z bodočim možem sva se trudila cca 1 leto in končno ugledala + (neizmerno veselje). Trenutno sem na bolniški že 3. teden (močne celodnene slabosti z bruhanjem in hospitalizacijo, sedaj pa so se pojavili še občasni krči). Upajmo da bo vse OK- veliko počivamo in se cartamo user posted image

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 258
12.5.2013 11:56:33   
d_m_b
Zdravo punce! Mene tudi že nekaj časa ni bilo na forum, enostavno ni bilo časa.. zanima me, če so vaši partnerji šli z vami na prvi pregled?
Lep pozdrav user posted image

(odgovor članu bibi86)
Neposredna povezava do sporočila: 259
13.5.2013 8:31:56   
poletje2
Zdravo!

SEm po dolgem času spet na ringaraja in vidim, da že veselo klepetate decemberke 2013 :)
Rda se bi vam pridružila na fb v vaši skupini, če bi me seveda sprejele.

Hvala lp

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 260
13.5.2013 10:45:30   
bibi86
Moj dragi je sam inzistiral, da bi sel zraven na prvi pregled- mislim, da je tudi prav, da gresta skupaj, saj je to neponovljiv trenutek ;)

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 261
15.5.2013 12:47:01   
poli*
d_m_b- v prvi nosečnosti je šel mož zraven, vendar je moral počakati le v čakalnici, ker jih na te preglede navadno ne spuščajo... kasneje na morfologijo pa gre komot. Mislim, da sem nekje slišala, da določeni gin. pustijo moža zraven tudi na 1. pregledu, vendar so izredno redki.

(odgovor članu bibi86)
Neposredna povezava do sporočila: 262
15.5.2013 13:47:49   
alsa1
Na vaginalne preglede ponavadi ne pustijo fantu da gre zraven, na druge pa lahko. Meni je moj gin. rekel da bi bilo lepo da pride na pregled NS zraven da ga vključimo v dogajanje user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 263
16.5.2013 12:58:52   
ušikaa
Živjo punce!
Sem čisto nova tukaj in bi se vam rada pridružila v vašem klepetu. Lepo prosim za vsa navodila kako in kaj, ker še nikoli nisem bila tukaj.
K nam pa naj bi štorklja prišla 22.12. user posted image in smo ful veseli user posted image

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 264
16.5.2013 17:58:06   
anna_
Moj je šel v 1.nosečnosti z mano tud na prvi pregled,sem mela vaginalno, pa ni nč teživ da ne sme bit zraven user posted image Zdej pomoje ne bo šel (zarad službe), ampak bo šel pol na nuhalno, je tud bolj zanimivo, mal daljši pregled je in tko res luštn, je fino da je tud partner zraven.

(odgovor članu ušikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 265
16.5.2013 20:33:08   
Bawbaw
Viu, viu...danes sem končno spoznala svoje dete. neopisljiv dogodek...noro! v meni bije še en srček! Komaj čakam naslednjič! Ker sem bila rahlo neučakana in sem šla na ta pregled samoplačniško, bo to že naslednji teden! juhuhu!!!

Lp

(odgovor članu anna_)
Neposredna povezava do sporočila: 266
17.5.2013 7:31:39   
NaTaŠa*
Pozdravljene!

Še ena ki je zagledala plusek,... Doma imam že eno 5. letno navihanko. PDP naj bi bil 17.12.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Bawbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 267
17.5.2013 14:57:47   
December56
tudi jaz imam rok 6.12.2013 :) 25.5. pa ze imam nuhalno svetlino :) vsem zelim lepo in mirno nosečnost :)

(odgovor članu ena_štajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
18.5.2013 11:37:09   
majamajch
Kako se pa pride v FB skupino, tisto skrito?

LP majch

(odgovor članu December56)
Neposredna povezava do sporočila: 269
18.5.2013 22:57:34   
natykaa
Za skrito fb skupino, mi pišite na privat.

(odgovor članu majamajch)
Neposredna povezava do sporočila: 270
19.5.2013 13:42:48   
siskica
Moj termin pa je 16.12.2013. user posted image
Imela sem že 3 preglede ter bila en teden v bolnišnici vsak dan, sedaj pravijo da je vse ok in komaj čakam na 12.6. na ponovni pregled in slikcooo user posted image

(odgovor članu ena_štajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
23.5.2013 15:25:10   
d_m_b
Ja moj dragi si tudi zelo želi spremljati preglede in napredovanje, zato upam da ne bodo komplicirali in da mu bodo pustili zraven user posted image . Mogoče katera ve zakaj se mi ne uspe prijaviti v zasebni forum?
Danes bi morala imeti pregled, pa so me zadnji moment obvestili da jih ni, tako da imam prvi pregled šele naslednji teden. No če smo toliko časa zdržali, bomo pa še malo user posted image

(odgovor članu siskica)
Neposredna povezava do sporočila: 272
24.5.2013 12:10:42   
Moljub
Nočem smetit vaše teme, ampak jaz sem takšno skupino fajn pogrešala med nosečnostjo...

Tako, da... Vabljene v skupino na FB, kjer se prodajajo rabljena nosečniška oblačila in ostala oprema (npr. angelsound,...)

https://www.facebook.com/groups/152441694935677/

Lepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 273
30.5.2013 15:49:01   
tigrica78
Pozdravljene punce!  Mene že tudi kar nekaj časa ni bilo tukaj.Imela sem kar nekaj težav od krvavitev do premalo sladkorja v krvi.Tako, da sem bila več pri zdravnikih kot doma.No sedaj upam, da bo vse o.k.user posted image  V torek 4.6. imam 2 pregled in komaj čakam, da vidim mojo pikico kako raste.Po mojih izračunih bi naj imela PDP 31.12.2013.Moje počutje je o.k. razen slabosti,ki pa se stopnjujejo.Zvečer in ponoči je najhuje.Ali ima katera kakšen nasvet kako omilit takšne slabosti??? zelo vesela bi bila vaših predlogovuser posted image . Lepo se imejte do prihodnjič in pridno božajte svoje bušije!!!!  Pošiljam vam vsem skupaj en velik user posted image

(odgovor članu Moljub)
Neposredna povezava do sporočila: 274
31.5.2013 10:42:02   
NaTaŠa*

IZVIRNO SPOROČILO: tigrica78

Pozdravljene punce!  Mene že tudi kar nekaj časa ni bilo tukaj.Imela sem kar nekaj težav od krvavitev do premalo sladkorja v krvi.Tako, da sem bila več pri zdravnikih kot doma.No sedaj upam, da bo vse o.k.user posted image  V torek 4.6. imam 2 pregled in komaj čakam, da vidim mojo pikico kako raste.Po mojih izračunih bi naj imela PDP 31.12.2013.Moje počutje je o.k. razen slabosti,ki pa se stopnjujejo.Zvečer in ponoči je najhuje.Ali ima katera kakšen nasvet kako omilit takšne slabosti??? zelo vesela bi bila vaših predlogovuser posted image . Lepo se imejte do prihodnjič in pridno božajte svoje bušije!!!!  Pošiljam vam vsem skupaj en velik user posted image

Pozdravljena tigrica78

Sem zelo vesela da je vse za tabo in upam da bo slo zdaj naprej vse ok.

Jaz sicer nisem imela slabosti,... mi je pa prijateljica pravla, da je svoj slabosti omilila tako, da je imela na nočni omarici piškote (mogoče 1, ali pa 2), ki jih je pojedla preden je vstala iz postelje. Za večerne slabosti ti pa predlagam kakšno lažjo hrano, pa mogoče malo višje vzglavje

Upam da ti hitro minejo slabosti

papa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tigrica78)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?