|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2013
18.4.2013 20:10:28   
ked88
Hej.

Tudi jst bi rada na privat forum. Prosim za navodila user posted image

brbrb nič ne skrbi. Malo stresa otročku že ne bo škodilo. Za faks pa nič preveč ne sekiraj, vse boš rešla. Želim ti, da boš čim več obveznosti opravila pred porodom. Se da pa tudi kasneje. Sama sem bila v prvo mamica študentka. Rodila konec 3. letnika, pa sem pol v dveh letih naredila še 4. letnik in diplomirala. Pa zdej lahko rečem da je lažje bit mamica študentka kot zaposlena mamica. Čene drugo imaš za otročka veliko več časa, kar je tko al tko neprecenljivo user posted image

Sem pa danes delala še enkrat test ker me ta odsotnost znakov malo bega. Delala sem clearblue z indikatorjem zanositve pa mi je pokazal da sem noseča 5 tednov ali več tako da očitno hormoni so zrasli in zdej sm malo pomirjena da imam morda le samo srečo da se še ne počutim nosečo user posted image Do pregleda pa še 4 tedni in 1 dan, kje je še to user posted image

Za vse ki ste še na trnih o višini hormonov pa močno močno stiskam pestke da se vse dobro izide user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brbrb)
Neposredna povezava do sporočila: 201
18.4.2013 21:37:22   
Sabine
Ked88, tudi meni so izginili vsi simptomi...se dojk nimam vec tako napetih...kot, da ni nic in sem prav slabe volje :(
Pregled imam pa sele 16.5 :/

(odgovor članu ked88)
Neposredna povezava do sporočila: 202
19.4.2013 6:57:09   
nezau
Tudi jaz nimam nobenih znakov, le da imam vecje zizike. Nobenih posebnih zelje glede hrane,... Nic.
Katere tablete jete. Jaz jem femibion. Me odgovarjajo.

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 203
19.4.2013 13:22:32   
pik89
ahko prosim tudi meni posredujete navodila za privat forum?

(odgovor članu nezau)
Neposredna povezava do sporočila: 204
19.4.2013 21:40:11   
aila
tudi pri meni so se znaki nekoliko umirili, malo imam še boleče prsi. pa zvečer se mi ful trebuh napihne, kot da bi bila že v 4.-5. mesecu:) tudi jaz že komaj čakam pregled (6.5.), da vidim pikico in da dobim slikco, ki jo bom lahko važno razkazovala:)
punce a boste ve na prvi pregled pripeljale partnerja? ne vem kako te stvari potekajo, kdaj gre lahko zraven,...?

prosila bi za navodila za privat forum.

(odgovor članu pik89)
Neposredna povezava do sporočila: 205
19.4.2013 21:42:02   
kammy
Drage decemberke, jaz se vam ne bom pridružila na privat forumu.
Vsem vam želim lepo nosečnost, da bi res znale uživat in spoštovat ta prelep čas, decembra pa naj pridejo sami zdravi, čudoviti otročički!!

(odgovor članu pik89)
Neposredna povezava do sporočila: 206
19.4.2013 22:37:23   
natykaa
Se vam lahko tudi jaz pridružim? pred skoraj 5 meseci sem bila v skupini julijk, nato pa je g na pregledu ugotovila da moji pikici ne utripa srček in sem morala na splav :( Ampak zdaj sem tukaj, spet nosečka srečka in molim bogu da bo ta nosečnost potekala tako kot mora. Stara sem 24 let, doma imam že eno pupiko, ki bo drug mesec dopolnila 2 leti, prihajam pa iz Maribora. Prvi pregled imam šele 10.5., PDP po izračunih pa 25.12.2013 :) je pa ta nosečnost super proti prejšnjim dvem, saj mi tokrat ni še nič slabo, edini znak ki ga imam pa je ta da bi samo jedla in jedla :) Nisem še uspela vsega za nazaj prebrat, pa me zanima ali obstaja že kakšna fb skupinica?

(odgovor članu kammy)
Neposredna povezava do sporočila: 207
21.4.2013 21:18:25   
majamajch
Pozdravljene punce,

Midva sva po točno treh letih ravno pred napotitvijo na OMBP ugledala plusek, in sicer je najina prva nosečnost. Po izračunih naj bi PDP bil 25.12.13. Ker sem večna realistka še zdaj ne verjamem, naredila 3 testke pozitivne, špikanje je prisotno, prsi napete. Naročiti se moram k G, pa me je vsega kar bi lahko šlo narobe na splošno takoo groznoo strah. Najbrž nisem edina.
Sem pa s Kopra.

Lep pričetek delovnega tedna vsem :)

Kaj pa je to privat forum, kako se lahko do tja dostopa...

LP majch

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 208
22.4.2013 11:12:08   
Barbee.
Ojlaa punce :)

se vam lahko pridružim? :)

To je moja prva nosečnost, PDP naj bi bil po mojih izračunih 14.12., prvi pregled pa imam danes.
Se že veselim :)
Sem pa iz gorenjskega konca :)

Lep pozdravčeek vsem :)

< Sporočilo je popravil Barbee. -- 22.4.2013 11:13:03 >

(odgovor članu majamajch)
Neposredna povezava do sporočila: 209
22.4.2013 19:54:24   
janchyka
Hej hej decemberke user posted image
Z veseljem se vam pridružim user posted image
Pred tremi dnevi sta me pozitivno presenetli user posted image
Prvi pregled imam šele 14.5.user posted image
Točen datum poroda bom pa najbrž zvedla na prvem pregledu, ker mi ni najbolj jasno kdaj nam je uspelo tole skup spravit user posted image
Je pa moja prva user posted image , tak da sem bol laik pri tem ;-)

Lepo prvo tromesečje želim ;-)

(odgovor članu Barbee.)
Neposredna povezava do sporočila: 210
22.4.2013 21:26:35   
Metuljčica 2013
janchyka, jaz sem user posted image zagledala 21.3. pa imam pregled šele 9.5., tako, da ga spet nimaš tako pozno.

(odgovor članu janchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
22.4.2013 21:33:35   
aksuram
Evo se mene. Prvic spontano zanosila, potem pa ss v 12. Tednu. Sedaj pa z ivf postopkom. Danes bhcg 330. Upam da bo ok. Rok pa nekje okrog bozica

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 212
23.4.2013 9:28:54   
CheryBlossom
aksuram tebe se pa spomnim iz foruma mama... Čestitke za nosečnost, sem zeeeeeeeelo vesela zate. PDP pa imava čisto blizu. user posted image user posted image

Upam, da se nam pridružiš tudi na privat. user posted image

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 23.4.2013 9:29:15 >

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 213
23.4.2013 14:33:10   
janchyka
Hej ... tud js bi se priklučla v privat čvek če lahko .... pa kako?? ;-)

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 214
23.4.2013 14:34:02   
janchyka
ufffff to je pa res doooooolgo čakanje :-/

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 215
23.4.2013 14:37:31   
katikaa_
Pozdravljene punce!

Prvo čestitam vsem nosečkamuser posted image tudi sama sem prejšnji teden zagledala user posted image , kr nisem mogla vrjet da nam je končno uspelo user posted image predviden datum poroda imam 24.12.2013, prvi pregled pa komaj 21.5. - ne vem kak bom zdržala do takrat. stara sem 23 let, sem mariborčanka in sem se preselila v postojno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
23.4.2013 16:44:19   
CheryBlossom
katikaa_ končno še ena, ki je Primorka user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu katikaa_)
Neposredna povezava do sporočila: 217
23.4.2013 21:36:44   
aksuram
Jaz sem tudi blizu doma user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
23.4.2013 21:41:35   
decembka
Živjo,

tudi jaz se pridružujem - prvič noseča in prvič na forumu sploh :))) Predviden rok 10.12. Prvi pregled je bil 17.4. kjer sem tut dobila prvo slikico :) Bi pa prosila za navodila za ta privat forum.

Hvala! :)

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 219
23.4.2013 22:11:49   
ninchy7
Pozdravljene!

Kako ste?Vse v pričakovanju, kaj?No, jaz tudi, od včeraj, ko sem naredila test in na njem opazila dve črtici. Upam, da je prav pokazaluser posted image .Potem sem si šla pa zračunat PDP in naj bi bil 25.12.2013.Prvi npregled pa imam šele 23.5. in kar ne vem če bom zdržala do takrat.

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 220
24.4.2013 14:18:50   
IvyA
Zdravo.
Tudi jaz tokrat decembrka.
Pdp 1.12, prvi pregled ze imela, srcek dela in plodek poskakuje:-).
To je moja tretja user posted image , imam dveletnega mulcka in nesrecni ss.

Se tud priporocam za zasebni forum.

Lp vsem

(odgovor članu ninchy7)
Neposredna povezava do sporočila: 221
25.4.2013 2:59:45   
Guerina
Pozdravljene!

Če boste pa že vse privat, bi bila pa še jaz:) prosim za navodila.

To je moja 4user posted image , doma imam že dva razgrajača.
Po mojih izračunih imam rok 8.12.2013, bomo pa vidli kaj bo v ponedeljek rekel ginekolog:)

Se ga beremo:)

(odgovor članu IvyA)
Neposredna povezava do sporočila: 222
25.4.2013 9:42:00   
aksuram
ninchy7 tudi jaz imam rok 25.12 in prvi pregled 23.5... mogoče bove pa skupaj imele preglede :)

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 223
25.4.2013 17:07:08   
ninchy7
mogoče pa res aksuram.čeprav PDP sem si jaz zračunala na netu, tako, da možno, da mi ga še spremenijo.pregled pa imam res 23.5.

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 224
26.4.2013 10:39:47   
tigrica78
Ojla nosečke!
Naj se vam pridružim še jaz.Full sem srečna včeraj sem zagledala plusek jeeee!!!user posted image To je moja tretja user posted image  načrtovana dokaj hitro je uspelo.Po mojih izračunih imam PDP 31.12. Do sedaj mi še ni bilo nič slabo in tudi počutim se o.k. in upam da tako tudi ostane no razen rahlih krčev v spodnjem delu trebuščka kar pa je normalno.Na pregled se še nisem naročila bom se v ponedeljek.Aja imam dev punčki no ena je že kar velika 14 let,druga pa 11 mesecev upam da bo pa tretji fantek.Lepo se imejte in uživajte na sončku!!!

(odgovor članu ninchy7)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?