oreh
|
Anonimna, prvi posvet pri Rešu zgleda tako, da ti naredi UZ, pove stanje, tvoj opravi spermiogram in takoj, ko prinese seme ga skupaj pogledate pod mikroskopom (gledate po ekranu ), pa pove kako in kaj je s semenčecami. Če je slabša situacija se mi zdi, da da kasneje tvoj še enkrat seme, tebi predpiše klomifen že na 1. posvetu. predpiše ga vsaki za 3 mesece, v prvem mesecu prideš k njemu mislim, da okoli 12 dneva, kjer naredi tudi en test, pozabila ime, kjer preveri ali semenčeca pridejo na pravo mesto (večer prej imata SO), nato laparo, pol-letna pavza in potem IVF. Kako je pa z laparo pa je verjetno odvisno od trenutnega stanja tam spodaj. Pri njemu gre vse hitro, vedi pa, da veliko punc zanosi že ob klomifenu, upam, da boš med njimi. Witch, meni se zdi ta tvoj realen pogled na prihajajoči test čisto normalen. vem, da je zelo hudo in boli, ko pomisliš, kaj če ne bo, kako se bom spet pobrala, a najbolje se zaščitiš ravno, če si daš 50-50 možnosti... Jaz bi najraje takrat v takih trenutkih zaustavila čas ali zaspala za ves teden, ker te kar v prsih stiska, ko pomisliš, če ti ni uspelo. Ampak mogoče pa boš tista srečnica, ki pa ji je vendarle uspelo že z 1.IUI, ne še vršt puške v koruzo! Ko se želim sedaj vživet v tvojo kožo sploh ne vem od kje ženske pobiramo vso to upanje, optimizem in moč. Tvoj boj je še posebej dolg, a tudi ti boš poplačana! V to verjemi!
|