Prva anonimna
|
Blue_one, tudi tebe mučijo glavoboli? Pregled si že imela ta teden? Se ti buši že kaj vidi? In že čutiš brcike? Cari, ja, ker je tako mrzlo, lahko z oblačili še prekrijemo trebuščke . Jaz si pa v toplice ne upam iti kopat, bova šla pa na morje, tam se pa bom v slani vodi. Bom pa tudi nabavila tiste posebne tampone, pa kopalke prej sprobala, da ne bom prišla tja in nič ne bom gor spravila . Na začetku nosečnosti sem tudi jaz že ima tisto butasto kandido in se je nisem mogla znebiti drugače kot s Canesten svečkami. Super, da imaš še kup stvari še od ta večjih otročkov. Kateri voziček pa imate? Mi zdaj študiramo ali bi posteljico naredili 120 ali 140 dolgo. Če je 140, otroček lahko še dolgo v njej spi in samo odstranih tiste ograjce. Pa avto boste morali nujno menjat, ker vas bo toliko . Babkaa, ti pa že brcike čutiš ? Kako to sploh izgleda?? Jaz tudi mislim, da sploh ne bom ločila med brcikami in dogajanjem v trebuhu zaradi prebave . In super, da so slabosti šle svojo pot ! Robika, zdaj vidim, da piše, da lulček še kar kraljuje na svojem mestu . Ti imaš tudi krvavitve? Pri meni pa na srečo ni o njih ne sluha ne duha že kakšnih 6 tednov. Moja G je tudi super in mi vedno dela UZ, ampak smo se mi za tole pupiko trudili leta in leta, tako da me povsod bolj po rokah nosijo . Matty, kako se brcike čutijo? Vidim, da Lollipop plava v istih dvomim glede brcik kot jaz . Saskia, ja res se že vse počasi približujemo polovici nosečnosti . Brcike pa tudi vse že nestrpno pričakujemo, pa sončka tudi . Sem glede prejle napoved in menda se bo ob 10-h pojavil, močno upam, da res, ker tale zima letos je bila pa res čisto predoooolga. Jaz tudi že spremljam dogajanja na trgu, kot praviš . Meni je G rekla, da ostali vitamini niso nujni, ampak da folno pa moram naprej jemati. Ampak sem potem spet kar kupila tabletke s folno in vitaminčki. Jaz bi tudi umrla brez krompirja pa nisem moški . No, zdaj sem se pa res razpisala . Naredite si lep dan!
|