|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
4.4.2013 8:58:58   
robika
Hoj..ja punčke naj bi lepoto mamici vzele,tak pravijo..no moja koža je katastrofa,pa čeprav smo v torek še kar imeli lulčekauser posted image ,trebuh se tudi že kr dobro pozna..verjetno zato ker je to že četrtauser posted image pa ni vse več tak čvrsto kot bi naj blouser posted image ,eh kaj hočemo..mamo pa zato lepe otročke..
Uživajte!

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
4.4.2013 9:13:59   
Prva anonimna
Blue_one, tudi tebe mučijo glavoboli? Pregled si že imela ta teden? Se ti buši že kaj vidi? In že čutiš brcike?

Cari, ja, ker je tako mrzlo, lahko z oblačili še prekrijemo trebuščke user posted image . Jaz si pa v toplice ne upam iti kopat, bova šla pa na morje, tam se pa bom v slani vodi. Bom pa tudi nabavila tiste posebne tampone, pa kopalke prej sprobala, da ne bom prišla tja in nič ne bom gor spravila user posted image . Na začetku nosečnosti sem tudi jaz že ima tisto butasto kandido in se je nisem mogla znebiti drugače kot s Canesten svečkami.

Super, da imaš še kup stvari še od ta večjih otročkov. Kateri voziček pa imate? Mi zdaj študiramo ali bi posteljico naredili 120 ali 140 dolgo. Če je 140, otroček lahko še dolgo v njej spi in samo odstranih tiste ograjce. Pa avto boste morali nujno menjat, ker vas bo toliko user posted image .

Babkaa, ti pa že brcike čutiš user posted image ? Kako to sploh izgleda?? Jaz tudi mislim, da sploh ne bom ločila med brcikami in dogajanjem v trebuhu zaradi prebave user posted image . In super, da so slabosti šle svojo pot user posted image !

Robika, zdaj vidim, da piše, da lulček še kar kraljuje na svojem mestu user posted image . Ti imaš tudi krvavitve? Pri meni pa na srečo ni o njih ne sluha ne duha že kakšnih 6 tednov. Moja G je tudi super in mi vedno dela UZ, ampak smo se mi za tole pupiko trudili leta in leta, tako da me povsod bolj po rokah nosijo user posted image .

Matty, kako se brcike čutijo? Vidim, da Lollipop plava v istih dvomim glede brcik kot jaz user posted image .

Saskia, ja res se že vse počasi približujemo polovici nosečnosti user posted image . Brcike pa tudi vse že nestrpno pričakujemo, pa sončka tudi user posted image . Sem glede prejle napoved in menda se bo ob 10-h pojavil, močno upam, da res, ker tale zima letos je bila pa res čisto predoooolga. Jaz tudi že spremljam dogajanja na trgu, kot praviš user posted image . Meni je G rekla, da ostali vitamini niso nujni, ampak da folno pa moram naprej jemati. Ampak sem potem spet kar kupila tabletke s folno in vitaminčki. Jaz bi tudi umrla brez krompirja pa nisem moški user posted image .

No, zdaj sem se pa res razpisala user posted image . Naredite si lep dan!

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
4.4.2013 9:24:38   
babkaa
Prva anonimna.... jaaa, že čutim brcike, nevem pač čutim prav brco otroka, se pa ne čuti od zunaj, samo jaz čutim, prvič sem čutla prvo neko žgečkanje oz. kot pravijo metuljčke, ribice zdaj tega nisem, čutim prav udarec, zdaj že en tedn vsaki dan...

Neposredna povezava do sporočila: 1478
4.4.2013 9:34:43   
pabipabi
Hej

Tudi jaz nimam še nobene stvari za otročka, ampak jih bom kar nekaj dobila od prijateljic, ki so že rodile in imajo večje otroke, vendar še ne vem kaj, drugače bova pa nabavljala tudi tam nekje julija ali avgusta. Glavoboli so pa pri meni že minili, me sedaj že kar nekaj časa ni bolela glava, edino kar je se preveč sekiram kako je z otročkom, pa bojim se da ne bom staknila toksoplazmoze, čeprav se ful pazim, vse prekuham, prepečem, zelenjavo in sadje olupim, solato fajn operem, mačk pa itak nimamo, vendar še vedno ostaja malo strahu pred vsem tem. Upam da to ne škoduje otročku. A se ve tudi preveč sekirate?

Lep dan vsem, pa veliko sončka

Neposredna povezava do sporočila: 1479
4.4.2013 10:08:32   
lollipop07
Jutro,
je pa nekaj dobrega v bolniški. spim gladko do 9huser posted image (dobr ob 6h morm vzet kuro tablet ampak zlahka zaspim nazaj)

Prva anonimna...jaz niti slučajno ne morm več na trebuhu spat...pa nimam prav velikega še ampak preprosto me vse tišči in moti...tut hlač ne oblačim več, ker ne prenesem nič kar bi me vezalo po trebuhu...še spodnjice sm ene kar v kot postavila, ker imajo premočno elastiko...ampak če ti paše, mislim, da ni nič narobe...če ne pa ginekologinjo vprašej...
jaz sem skoraj 16 tednov...krvavim pa zaradi dveh hematomov pred in nad maternico...tako da zdej čakamo, da se do konca zlijeta...sej zdej je že precej bolš...ni več sveže krvi, samo še stara, in tut počutm se precej bolš...sm pa že razvila umetnost kako ločit krče (krvavitev), špikanje (raztezanje maternice) in bolečine zaradi prebave (ne dela sploh!)user posted image ne boste verjele ampak je zadeva kr zapletenauser posted image

vidim, da bomo vse šopingirale poleti...mrbit pa lah kr bus najamemo in gremo skupaj...pa se mrbit za kak količinski popust zmenimouser posted image jaz bom šla verjetno mal čez mejo (avstrija) pogledat, ker se mi preprosto zdi, da imajo več izbire...mal morm sicer poizvedt še kod imajo največ za otročke in nosečnice...

a v DM-u pa kar talajo popuste za nosečke? to prideš samo na šalter in prosiš zanje al kako?

Lep delovn dan vm želim...

(odgovor članu pabipabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
4.4.2013 11:04:25   
pabipabi
A ima še katera od vas morfologijo v ljubljanski porodnišnici. Jaz imam pri dr. Podnar, pa me zanima če ima že katera kakšne izkušnje z njim/njo in nasplošno če ima že katera izkušnje z morfologijo v ljubljanski porodnišnici. A so dobri zdravniki, se posvetijo ali vse bolj na hitro naredijo?

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
4.4.2013 12:49:23   
Matty
Lepo da ste se razpisale.

Glede brcik težko opišem kako jih čutim. Ja res prav brco od znotraj, pa zelo nizko spodaj. Na zunaj se še nič ne vidi zaenkrat.

Najprej sem en teden ugibala ali je to sploh to, sedaj vem zagotovo. Tiste ki ste prvič noseče boste po mojem morale še malo počakati.

Na morfo grem tudi jaz v UKC, vendar v MB.

Lep Dan!

(odgovor članu pabipabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
4.4.2013 19:43:18   
Blue_one
hej hoj.

Nisem si vzela časa za kaj več napisat tukaj... Prva anonimna, glavobolov že kake 5 dni nimam več-skačem od sreče in veselja. Držim pesti, da tako ostane. Imela sem pregled. Z gin sva se pogovarjala samo čez mizo-pač pripadajo 3-je UZ-ji in to je to. Tako, da me ni nič pregledal, jaz upam, da je z malo pikico vse ok. Brcik in tega še ne čutim, se mi zdi še kar zgodaj, ker je pač prva nosečnost... Sem pa danes 15t4d, se pravi 16 teden. Uh madonca, takoj bo tu kar polovica nosečnosti.

Morfoologijo imam 7.5, kar pri moje ginekologu, ima mislim, da tudi 3d in vse naprave, tako da bo kar ok. Je pa to pač moj naslednji pregled. Upam, da do takrat začutim brcike in tako vem, da otročič miga :) Počasi
že začenjam razmišljati kaj in kako bo z opremo za pikico (ne veva še spola, niti še nisva odločena, če bova sploh vprašala). Kupovala bom pa šele poleti, itak :) Firbcam pa lahko.

Zadnje dneve sem res kar ok, samo lena sem, ker bi morala naredit kar nekaj zadev za službo, pa mi iskreno povedano ne znese najbolj. BO že.

Zdaj grem pa v akcijo- napadi hladilnik! :)

Se tipkamo

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
4.4.2013 20:57:46   
Cari
Oj, pa mi je uspelo...prijavit se. Je treba bit kar vztrajen user posted image .
Hja prva anonimna, mi imamo Bugaboo Cameleona. Ni bil ravno poceni, a se ga da lepo upravljat, pa še v moj mali avto se ga da stlačit (no to sedaj itak ni več pomembno, ker bo treba avto zamenjat), pa po dveh kobacajih je še kot nov, pa smo ga res veliko vozili, po vseh terenih (poljske poti, gozd, hrib, po travnikih, ...) in v vseh razmerah. Ima tudi zelo veliko košaro, kar bo sedaj kar pomembno, saj bo mali 6 mesecev notri in takrat sta bila naša dva že kar velika, pa sta imela dosti prostora.
Sicer pa en nasvet glede postelje - naredite 120. Midva sva bila tudi ziheraša in sva kupila 140, pa tako da se lahko stranice odstranijo in jo narediš v navadno ,.... No in končni rezultat - Ko je bila mala stara dobri dve leti je šla že v novo veliko posteljo, v tole s snemljivimi ograjicami pa je prišel njen bratec. In sedaj ko bo star dobri dve leti bo šel tudi on v običajno veliko posteljo... skratka, ograjic sploh še nismo vzeli dol in mala dva sta tisti kratek čas ves čas ležala v čisto preveliki postelji (se mi je kdaj zdelo, da zasedata samo en vogalček). Tako da če imata v planu še kakšnega user posted image , je 120 postelja verjetno boljša izbira.

Super za vse tiste, ki že čutite brcike. Tudi jaz sem jih kak teden nazaj, sedaj pa samo dirjam sem ter tja in nimam časa, da jih opazim user posted image

Cari

Neposredna povezava do sporočila: 1484
5.4.2013 10:29:20   
Matty
Vam prav zavidam vsem tistim, ki se še vam nič kaj na trebuhu ne pozna. Mene je kar groza kakšna sem že zdaj. In kaj šele bo!

Moj popek je začel nekaj spreminjat obliko, pa me je danes stric google potolažil, da se v 20. tednu maternica dvigne že do popka.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
5.4.2013 11:04:34   
malamut
No, pa da se še jaz oglasim. Sicar vas redno spremljam, ma šele zdej pišem,ker prej niti računalnika nisem mogla gledat od vseh teh slabosti, zdej pa zgleda, da minevajo, tretji dan brez slabosti, tako da lohko kej napišem.
PDP mam 24.9. druga user posted image , prva se ni izšla. Držim fige, da ta se bo lepo izpeljala do konca. NS za nami, izvidi super, nosna kost je vidna. Kej čmo bolše. user posted image
Morfologijo imam konc maja, prov točno mi povej na naslednjem pregledi.

Imam srečo, da ima moja sestra že dva mulca za sabo, tako da bom večino stvari "podedovala" od nje, razen vozička, ker ima tamali 6 mescev. Prišparanga mi bo ogromno, glede na to, da sem brezposelna. Prva runda oblekic je že pr meni v omari, posteljka me čaka. Skratka, stroški bojo minimalni. Še voziček bomo provali podtaknt tašči. user posted image user posted image Zakaj pa so nonoti in none, če jih ne provamo mal izkoristit. user posted image

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
5.4.2013 20:24:51   
Cari
malamut, super ideja tole s taščo user posted image . Nama so vozek tudi kupili moji starši - no se je ata ponudil, da bo vozek za prvega vnuka/vnukinjo on kupil ...

Cari

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
5.4.2013 21:37:30   
pike
Pozdravljene, veliko berem vaše poste, sama imam rok 30.8.2013 ampak je pri avgustovkah bolj zatišje, pa sem se kar pri vas navadila, da kaj preberem. Sama sem danes okroglih 19 tednov in sem pridelala 5 kg. koliko ste pa ve na teži pridobile?

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
6.4.2013 10:08:28   
malamut
Pike, sej ni problem, pišeš kjer ti ustreza, ni must, da si lih na "svoji" temi. Taku da kr piši tle. Itak je povsod zatišje več al manj, saj veš, spomladanska utrujenost. user posted image Glede kg se pa ne sekiraj, normalno je, da jih pridebiš. Mi smo zgubili 3 kg, kej nje, k mi je blo tri mesce slabo, tako da smo bol malo jedli. Zdej ko so slabosti mimo, mi pa tekne tako jest. Sem si rekla, par dni za uživat, pole pa mal "žlajfat" kar se tiče hrane. user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
8.4.2013 8:57:01   
Matty
Hej Pike pozdravljena. Tudi jaz imam PDP na zadnji dan avgusta, ampak se glede na to, da je že taprvi zamujal, uvrščam kar med septemberke.

Jaz sem pridelala 4 kg - ŽE! Mi ni bilo nič slabo, nič bruhala, samo ves čas grozen apetit.

Lep dan vsem.

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
8.4.2013 18:26:59   
veronchy_22
hei hei... ewo tudi jaz sem se odločila,da se pridružim v to skupino...rok imam 11.9. že od začetka nimam nobenih težav,tako da je vse superca. sem iz Celja, je katera iz okolice? vsem bodočim mamicam en lep sončen dan user posted image

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
8.4.2013 19:32:08   
lollipop07
zdravo souser posted image
se še jaz malo spet javim...dolgčas mi je do amena...ampak imam konec tedna kontrolo in upam, da bo vse vredu in da bom lahko začela vsaj na sprehode hodit pa tudi v službo....pa še user posted image bom spet vidlauser posted image
zredila sem se za 3 kg (sem v 17. tednu), res pa da sem jih najprej 6 zgubila, tako da sem še vedno v dobremuser posted image ampak mislim, da bom kmalu to nadoknadila...
mamice, ki že imate izkušnje z vozički...kakšen nasvet kateri so dobri ampak ne preveč dragi...mora pa imeti napihljiva kolesa zaradi terena kjer se bomo sprehajal, pa zelo bi blo fajn da je ročaj povezan (cel ročaj) in ne iz dveh ročk (upam, da sem razumljivo tole povedala:)...malo sem sicer pregledala internetne ponudbe ampak nekej je teorija nekej pa praksauser posted image
lepo se imejte

(odgovor članu veronchy_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
8.4.2013 21:34:09   
natali1
Ja koončno se je odprlo okno nouser posted image
Pozdravljene user posted image , da se še jaz malo oglasim. Danes sem imela kontrolo, ker sem zadnjič malenkost krvavela, pa je hvala bogu vse ok, morfologijo pa imam 8.maja. O kg pa ne bom govorila user posted image .
Hvala bogu se je začela pomlad in sončekuser posted image . Z vozičkom imam tudi jaz težave, ne morem se odločit.. Izbiram med Jane trider matrix light in pa Maxi cosi- Mura 3. Kaj pravite??

Lepo bodite, pa se pišemouser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

Neposredna povezava do sporočila: 1493
9.4.2013 8:09:28   
nosečka vesna
Živjo, se po dolgem času spet oglašam;) Prejšnji teden sem imela neko virozo ampak nič hujšega sem že nazaj v službi... sem pa v soboto pop začutila neke nove bolečine v trebuhu, tako kot bi imela muskrfibr okrog jajčnikov... no in sem preležala še celo nedeljo in ponedeljek... sm včeraj pop poklicala k ginekologu ker me je seveda skrbelo k takih bolečin prej nisem imela in je hvala bogu vse vredu, baje se mi medenica širi in zato so to nove bolečine... res je da imam kr velik trebuh (20/1 teden) in mi je sestra zelo prijazno vse razložila in juhuhu;))
Drugače pa brcike čutim že kar neki časa ene 14 dni in ful lepo je čutit kako se nekaj premika v meni;))) komaj čakam morfologijo, naredil mi jo bo kar moj ginekolog na viču v lj..
No lepo se mejte in upam da tistim ki iščete voziček uspe super nakup;) jest mam rabljenega sam me kr mika da bi si novga kupla;P
čawčaw

Neposredna povezava do sporočila: 1494
9.4.2013 9:06:08   
_saskia_
Heej,

končno šonček in prav prijeten pus zunajuser posted image Mmm sm kar drugačne volje. V tisti sivini hormoni še bolj delujejo name se mi zdi. V soboto sem bila na neki predstavi nečaka (3. razred) in pride mularija na oder, itak vsi luškani ful, js pa v jokuser posted image user posted image

Včeraj sem imela pregled in je vse bpuser posted image Imam super G, mi vedno naredi UZ, čisto na hiterco, da vidimo ka naše dete delauser posted image Joj, naslednjič pa kar že morfologijauser posted image Ta cajt je čist noruser posted image

V nedeljo sem bila pri naših na kosilcu, ker je moj delal in se mi ni dalo kuhat samo za sebe. PO kosilu se grem veselo tehtat in me je skoraj kapuser posted image +3 No včeraj na pregledu me tehtajo in ugovimo, da smo na +1user posted image . Sva šli s kolegico kr v McDonaldsuser posted image

A, vozički...uf...cele dileme. Izbiram med maxi cosi, peg perego gt3, pa vsem kar mi je lepo ko klikamuser posted image . Še res ne vemo kaj bi. Super bi bile kakšne vaše izkušnje iz prvi rokeuser posted image

Bejbe uživajte, se tipkamo pa lep dan vsem skupajuser posted image

(odgovor članu nosečka vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
9.4.2013 12:27:05   
nosečka vesna
joooj tale sonček me je čist zmedel... napisala sm da sm v noseča 20 tednov in en dan... jooo čist sm zmedena sm v dvajsetem tednu in to 19 tednov in 2 dni.. ;)) user posted image en teden gor al pa dol važn da se mamo finouser posted image
lep sončen dan vam želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1496
10.4.2013 9:28:05   
lollipop07
babe sonceeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!sm mogla kr žaluzije pripret, ker nič ne vidimuser posted image nič nisem precenjevala vpliva sončka po tem temačnem obdobju...odlično se počutim, fizično in psihično, najraj bi šla ležat na en travnik ob vodo in mela piknik...pa prijelo bi me, da bi stanovanje pospravilauser posted image pol ko pa pomislim, da bi imela že user posted image doma, bi šla pa na tako dolg sprehod, da bi naju že iskal na koncu...evo kaj naredi 2 mesca dežja in mraza...človeku se čist odtrgauser posted image
želim vam super lep dan, naj vas sonce napolni z energijo...jaz grem pa spit kavico na balkončk pa malo noge posončit...letos bom pretežno v kikli in moje bele noge...jao:)

Neposredna povezava do sporočila: 1497
10.4.2013 11:32:25   
Ladybirds2013
Zdravo punce user posted image

Sem nova na forumu in se vam pridružujem v vaših debatah. Rok mam 1.9.2013, spola pa zaenkrat še nevem. Je pa to moja prva nosečnost. user posted image

Mam eno vprašanje: Kdaj naj bi šla v šolo za starše? A je to določeno po mesecih? A ste ve šle?

Uživajte na čudoviti sončni dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1498
10.4.2013 12:10:12   
nosečka vesna
Živjo, mene tudi zanima kdaj boste šle v šolo za starše in kam...user posted image

(odgovor članu Ladybirds2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
10.4.2013 13:18:04   
robika
Lep sončen pozdrav!
Midva ne bova šla v šolo za starše,že imamo doma tri otroke,tak da že imamo nekaj izkušenj z njimiuser posted image
Pripravo na porod sem opravila v prvi nosečnosti tak da je zdaj ne bom,sem pa šla pogledat porodnišnico Celje ko so imeli dan odprih vrat,zdi se mi da je to enkrat na mesec

Uživajte v sončku še naprej!

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

vtikanje
23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)

Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!