ursika_ursi
|
KONČNO!!! SONCE!!!!! Je že 2 dni tako lepo vreme, se sploh težko zdržim zaprta v bajti. Sprehod je za nami, prvo letošnje kopanje tudi Oh, veselje, veselje, kako je užival Mu še vedno čist na otročje meče, čeprav je star ''že'' 2 leti Me je pa malo soseda razkurila Se pripelje na dvorišče in vidi, da imam psa spuščenega, ki pridno leži na terasi pri vhodu in ga začne klicarit Pa sem jim že 173456x rekla naj tega ne počnejo, ker bi ga rada navadila, da ne hodi okrog, ampak da lepo čaka na terasi, kot večino dni. Ampak neeeeee, očitno govorim mandarinščino in me nihče ne razume Ko/če bo pa kdaj kaj narobe pa bom prva jaz kriva, ker imam v tem okolišu največjega psa Uh, sem se izkašljala in je kar boljše, hehehe Voziček imamo že doma Sem ga v soboto sestavila, toliko da sem videla, da kaj ne manjka in ga potem v nedeljo razstavila, ker nimam prostora ga puščat tu in tam. Tako da zdaj samo še čaka na svojega podnajemnika V šoping nisva šla, ker se mi ni dalo Sem bla totalno crknjena po celodnevnem laufanju sem in tja, je pa dragi obljubil, da me pelje v kratkem Saj ne da sem čist zagreta, ampak baje ima H&M spet neke akcije/znižanja pa se splača it pogledat, če je kaj pametnega. Našla sem precej cunj, ki sem jih nabavila v zadnjih 2-3 letih pa čisto pozabila na njih in z veseljem ugotavljam, da bom lahko čisto vse nosila še zdaj v nosečnosti So v veliki večini kakšne tunike, daljše majčke, raztegljive oblekice Torej res nujno rabim samo 1 ali 2 nosečniške pajkice, ker te navadne mi dol lezejo, in mogoče še kakšne tanjše hlače- to sem pa videla, da bojo imeli v ponedeljek v Lidlu pa bom šla za hec malo pokukat Poceni stvar ni nujno nekvalitetna, velikokrat to ugotavljam Drugače se počutim super, folk se mi čudi kako sem še vedno tako poskočna Nekaj me izcedki hecajo, ampak mislim, da sem zdaj tudi te poslala papa Vidim pa, da se le-ti povečajo, če sem čez dan malo bolj aktivna, tako da Lethe, glede na to, da si se velik sprehajala, čisto možno da je od tega. Plodovnico pa baje spoznaš po tem, da ne neha tečt oz. je ne moreš zadržat in v veliki večini pride v večjih količinah. Kaj drugega pa res ne bi vedla. ursonok, ja no, tole pucanje na vseh 4 še vedno prakticiram, čeprav imam 100 in 1 pripomoček, da tega ne bi bilo treba, ampak vidim, da je na tak način bolj temeljito spucano, sploh v kakšnih čudnih vogalih No, mam itak prepoved pucat več kot 1x na teden, ker moj kar znori, če vidim, da sem na vseh 4 Mislim, da ga je vse skupaj malo prestrašilo, ko sem bila v porodnišnici za 3 dni in je včasih že prav annoying glede tega kaj lahko in kaj ne oz. koliko lahko in koliko ni fajn- sem prišteva tudi šopingiranje No, to itak že od nekdaj ni ravno moja strast in vrlina, ampak tu in tam pa mi paše it malo po trgovinah, če ne drugo, da si vsaj učke napasem Tole menjanje razpoloženja je tudi mene očitno kar ven spustilo No, pride kak trenutek, ko ratam cmerava, ampak večinoma, ko gledam X-Factor ali SLovenija ima talent in kdo res vrhunsko odpoje- ko se mi vse dlake postavijo pokonci in se potoči še kakšna solza, ampak ok, to sem delala že pred N Petje je pač moja strast Vidim, da tudi malčku paše, ko mu kaj zapojem, se takoj umiri, prav ne moreš verjet Anjuškaaa, glede na tvoj MV bi jaz na tvojem mestu res počivala, počivala, počivala. S tem se ni za hecat, sploh, če ti otročka zadržuje le en šiv. Res, spočij si in vzemi vse na easy ninika89, sem te dodala na seznamčič AMpak res zanimivo, da po tolikem času spreminjajo PDP- 100 ludi 100 čudi Aja, in dobrodošla med nami Nič punce, grem jest kosilo, mmmmm, sem že tako lačna da že bele miši povsod vidim Fino, da sem že včeraj zvečer vse pripravila in danes samo pogrejem in dam v usta- bojo tortilje, mmmmm
|