Lethe
|
Živjo. Kako ste danes, punce? Pri nas je tako bedno vreme...nekaj dežuje...bljak...no, menda bo jutri že lepo Saša33: dobro opravita z malo pri zdravniku. Upam, da bo šlo hitro na bolje, sploh, če je res posledica cepljenja. Je imela to vročinske krče? Lepo slišat, da je (že) na glavi, naj tako tudi ostane. Ursonok: moj mlajši nečak je imel lani obdobje sanj (verjetno bolj nočnih mor) in takrat niso spali po cele noči, je neutolažljivo jokal Aja, pa luna ga še zdaj daje in je ves adijo, kot v drugem svetu, pravijo. Kar zbudi se, kroži po stanovanju, kdaj na polno joka, ampak se sploh ne zaveda. Ko se končno pomiri, zaspi kot ubit. Lahko bi imela tudi luna kaj pri tem, če je bolj dovzeten za to. Je bila ravno prazna 10.4. ...ne vem...ampak, če ni kaj drugega... Storžica81: dobrodošla med nami. Končno Zaenkrat vam gre dobro 3v1, kar tako naprej Zdaj pa spet malo o vozičkih Torej, GT3 sem odpisala, čeprav je bil sprva favorit. Enostavno mi je prevelik in tudi predrag, glede na to, da nima vseh funkcij. Sem hotela it pogledat Quinny Freestyle, ki ga je omenila drugičudež, pa jih nikjer več nimajo. Menda je bila marca zadnja pošiljka in so jih nehali delat. Obstaja pa v bistvu enak voziček, vendar pod znamko Safety1st. Sva pa videla Speedi-ja in je M všeč. Predvsem zato, ker je dokaj lahek in lepo vodljiv, pa še cena mu je všeč Danes greva pogledat še tega Imajo cel kup barvnih kombinacij in po eni strani upam, da mi ne bo všeč, ker mi cena ni tako zelo. Čeprav sem ga našla malo cenejše iz tujine. Sicer se ne obrača v obe smeri, ampak je pa videti precej enostaven za uporabo, dobro se zloži in bi bil uporaben tudi namesto marele, kar pa je prednost. Naj bi bil za otroke do 5ih let (upam, da bo najin takrat že zdaaaaavnaj hodil povsod sam :)) Dvojčica6: Jane Slalom sva si tudi ogledala in res ni napačen. Ves čas sem mislila, da se ne poleže lepo, ampak se čisto ok. Vzglavje ostane malo višje, ampak to ni panike. Meni v bistvu niso všeč tisti školjkasti sedeži, ko ima otrok potem noge v zrak. Sem mislila, da je pri tem tako. Je pa štos, da zdaj Slaloma skoraj ni več v ponudbi, ker imajo nov model Trider. Edino košara mi ni najbolj praktična, ker je res ogromna in plastična, primerna za prevoz v avtu (jaz imam že lupinico). Moram izvedeti, če gre na to ogrodje tudi tista druga, mehka košara. To bi bil tak lep kompromis. Je sicer malo nižji voziček in M zgleda zraven kot velikan, ampak to bi se menda navadila, tudi sklanjanja. Načeloma izpolnjuje vse pogoje in še pohvalijo ga. Baby Boom je imela od M sestra in ni bila zadovoljna. Kolikor sem ga jaz preizkusila, mi ni dovolj lepo vodljiv, sploh na terenu (kjer bom jaz večinoma) Pa meni tudi vse te barve ne potegnejo. Jutri greva verjetno v Avstrijo v shopping in bova skočila še v Kiko malo pokukat. Imajo tudi menda kar nekaj vozičkov za pogledat. Na internetu mi zgleda lep en model od Koelstra in še cenovno je precej ugoden, če kupiš vse skupaj. Prav tako izpolnjuje vse pogoje. V glavnem, če katera potrebuje informacije glede vozičkov, se že pravi naslov...doktorat iz tega Da ne omenjam, koliko linkov do spletnih trgovin imam...jao, jao. Nov hobi, očitno Na koncu bom pa otroka večinoma nosila v Slingu Vložki in podobno: jaz imam doma kar nekaj zaloge, ampak bom šla v kratkem še v Tosamino trgovinico, ki jo imam v bližini, in nakupila še preostale potrebščine. Mislim, da so še eni super vložki, ki so malo tanjši od Vir80, a prav tako naravni in primerni za po porodu. Torba za P: koliko stvari in kaj vse potrebujem s seboj? Ne bi ravno nosila največje potovalke Je smiselno spakirati pižamo? Dojenje: a potrebujem tiste nastavke za bradavice, za lažje dojenje? Menda so kar koristne, sploh, če se bradavice poškodujejo v začetnih poskusih. Kaj pa črpalka za mleko? Zdaj mi jih je kar nekaj svetovalo, naj si jo omislim, da zelo prav pride Jaz sem pa ves čas mislila, da je to med bolj nepotrebnimi zadevami. Včeraj sem za vsak slučaj kupila še bodi in žabice v velikosti 50. Ampak sploh ne bom odstranila etikete in oprala. Če bo potrebno, bo to naredila mami in mi bodo prinesli v P. V kolikor ne bom potrebovala, lahko prodam oz. komu podarim. Manjka mi še kakšna tanka kapica, nogavičke in jopica. Drugega od oblačil za ne bom več kupovala. Ah, spet sem se čisto razpisala, obup. Uživajte in lep vikend
< Sporočilo je popravil Lethe -- 12.4.2013 12:24:14 >
|