Prva anonimna
|
Sem bila tako vesela, ker ste se malo bolj razčvekale, da sem se šla kar registirat kot Prva anonimna in upam, da bomo zdaj tudi tukaj malo bolj zgovorne ! Lisicamica, če ne slišiš svojega utripa namesto dojenčkovega. Jaz sem najprej tudi mislila, da je nemogoče, da bi bil moj utrip slišen nad sramno kostjo, ampak je . Tako da če našteješ samo kakšnih 80 udarcev na minuto, je to sigurno tvoj utrip! Glede FB pa poglej nekaj strani nazaj, vem, da so punce ene linke dajale. Blue one, meni so se joškice sigurno povečale vsaj za eno številko in jih zdaj še vedno tlačim kar v premajhne modrčke , ampak moram obvezno najti ene nove. Jaz sem Angelsound dobila od prijatejice in ga zdaj pridno uporabljam . Vreme je pa danes res bolj za doma bit in lenarit. Z glavoboli sem imela tudi jaz probleme, ampak zdaj je kakšnih 14 dni mir in naj kar tako ostane! Gre pa res hitro, kar naenkrat nas bo že strah pred porodom začel grabit . Pikec Pikica, jaz še ne bom kupila modrčka za dojenje. Po mojem bom kaj takšnega, kot ena zgoraj prodaja, da se lepo širi s tabo. Razen če bo katera druga predlagala kaj pametnejšega . Upam, da te tisti živec neha boleti. Mene so slabosti minile, me pa precej zgaga daje, pa jo poskušam pogasit z Donatom. Forum pa mene stalno zafrkava, grrr. Ja, Saskia, morfologijo sem mislila. Jo moraš pri G tudi plačati? Ker če ti jo naredi zastonj, bom šla najprej jaz tudi k njej, po potrebi pa potem še k Pušenjaku. Samo moja G nima 3 D UZ-ja, tako da je zadnjič rekla, da mogoče bi bilo fino, če bi šla srčka vseeno še kam drugam pogledat. Super za povabilo na kosilo . Matty, verjetno je res tisto špikanje zaradi rasti maternice. No, samo da nisem edina, ki jo špika . Natali, super, da jutri dobiš Angelsound. Jaz sem čisto blažena, ko poslušam srčka, kar oči zaprem pa nasmeh se mi na usta prikrade . Od sončka pa danes pri nas na žalost ni bilo nič . Toliko za danes, upam, da se res malo bolj razčvekamo . Aja, a tisto kačo za spat si bo katera nabavila? Pa katere vitamine zdaj jemljete, še kar Elevit? Zdaj pa upam, da mi tole objavi.
|