|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 11:33:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CheryBlossom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: Bodoče nosečke
12.3.2013 11:46:57   
CheryBlossom
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Patricija, Izabela - zelo lepi imeni, romantični, s pridihom čutnosti
Iris - še eno izvirno ime, rahlo skrivnostno deluje, vseeno zelo melodično (mimogrede tako bi bilo ime mojemu možu, če bi bil punčka)
Teja -  mi ni v rangu z ostalimi izbranimi imeni. Mogoče raje polna različica Doroteja.
Za fantka mi je prečudovito ime Patrik.

Doroteja mojmu ni všeč, potem je predlagal Teja. Meni je Doroteja zelo všeč, mi je pa tudi ime Rozalija, sam je moj odločno proti.

A veš, da za fantka imava v ožjem izboru tudi ime Patrik user posted image , poleg pa še ime Daniel, Dimitrij, pa še kakšno...

Kakšne imena so pa kaj vam všeč??

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 12.3.2013 11:48:10 >

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 11:57:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1203
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 12:29:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1204
12.3.2013 12:30:12   
Tippi

Kakšne imena so pa kaj vam všeč??

Meni je veliko imen všeč. Napišem samo nekatera.

user posted image Tisa, Anastazija, Nastasija, Metka (Meta), Anika, Frida, Tinkara, Eva
user posted image Bernard, Sebastjan, Aljaž

< Sporočilo je popravil Tippi -- 12.3.2013 12:31:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 1205
12.3.2013 12:46:58   
Metuljčica 2013
Naš dečko, ČE bo dečko bo, ČE se bo moj strinjal Rene user posted image , za punčko pa pojma nimam, kot sem že napisala, je bilo veliko imen, ki so meni všeč, pa njemu sploh niso, Laura user posted image je še ostalo "odprto" user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 12:52:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
12.3.2013 12:53:58   
CheryBlossom
Ime Rene imava tudi v ožjem izboru, je mojmu ful všeč.

Tippi - ko sem bila noseča za malega in nisem vedla še spola, sva se z mojim pogovarjala, da če bo punčka, da bi lahko bila Tinkara (bi pasalo s priimkom, saj se začne ravno na črko T). No, potem pa sva dobila fantka z imenom na T. user posted image

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 12.3.2013 13:01:19 >

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 12:56:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Metuljčica 2013)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
12.3.2013 13:07:13   
Tippi

Pa saj, vsako ime ima neki svoj čar. Problem je , če ga istovetimo s kakšno osebo, ki nam ni preveč všeč. Potem ti avtomatično tudi ime ne zveni lepo, čeprav v resnici niti ni napačno.

Tippi - a Frida? Po tisti pesmi: "Frida, je bila moja kraljica... "   user posted image  Meni to ime ni preveč všeč. Da ne rečem, da smo imeli nekoč kobilo s tovrstnim imenom. Pa žleht ko´pes.  user posted image  
Od tvojih ostalih imen sta mi blazno všeč Anastazija in Anika. Z Evo ne moreš nikoli zgrešiti. Od moških imen pa  Sebastjan, čeprav tudi Aljaž ne zveni slabo. Bernard me spet odpelje v v živalski svet. user posted image

Neee, ampak po Fridi kahlo user posted image Meni je ful všeč!Pred enim letom, ko sva bila pri prijateljih na obisku, je bila tam ena soseda, ki je imela malo Frido. jooooj kakšen piškotek!! pa ime se mi je ful vtisnilo v spomin. mi je bilo takoj všeč. moj je pa tud slišat noče user posted image

Anastazija tud meni noro všeč. Samo spet mojemu ni, ker bi jo vsi klicali Ana, Ana pa meni ni preveč všeč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1210
12.3.2013 13:07:56   
CheryBlossom

Pa saj, vsako ime ima neki svoj čar. Problem je , če ga istovetimo s kakšno osebo, ki nam ni preveč všeč. Potem ti avtomatično tudi ime ne zveni lepo, čeprav v resnici niti ni napačno.

Se povsem strinjam! Na žalost je prevečkrat tako, da ime povežeš s kakšno zoprno osebo in še tako lepo ime dobi negativen prizvok.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1211
12.3.2013 13:21:01   
CheryBlossom
Punce ponudim samo eno idejo... Kaj pa, če bi si naredile kakšen zaseben forum (kjer bi lahko čvekale o bolj osebnih stvareh, brati pa nas ne bi mogel praktično nihče, razen tiste, ki smo v skupini)? Sem začutila, da se je med nami prepletlo pravo virtualno prijateljstvo, ampak tu smo vse nekako zadržane, ker nikoli ne veš, če te kdo bere itd. (sem se 1x že srečala s tem). Na zasebnem forumu pa bi se lahko bolj sproščeno pogovarjale.. Kaj pravite? Mnenje? Kakšna druga ideja? Ali ostanemo tu kjer smo?

Neposredna povezava do sporočila: 1212
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 13:22:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1213
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 13:38:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1214
12.3.2013 13:40:06   
Tippi
Ne, tko se ne da debatirat, da porabiš pol ure, da se odpre okno!! user posted image

Mišel meni je veliko imen všeč, ampak niso nama pa z dragijem vsa imena enako močno všeč user posted image

no, to je že res, da ne moreš vplivati na to kako bodo otroka potem klicali, tudi s tem se strinjam, da se včasih izredno lepim imenom dela krivica, ker poznamo nekoga, ki nam ni glih simpatičen, ampak tako pač je. ko izbiraš ime za svojega otroka, želiš da je popoln user posted image v vseh pogledih. ja taki pač smo starši user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1215
12.3.2013 13:49:39   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

Punce ponudim samo eno idejo... Kaj pa, če bi si naredile kakšen zaseben forum (kjer bi lahko čvekale o bolj osebnih stvareh, brati pa nas ne bi mogel praktično nihče, razen tiste, ki smo v skupini)? Sem začutila, da se je med nami prepletlo pravo virtualno prijateljstvo, ampak tu smo vse nekako zadržane, ker nikoli ne veš, če te kdo bere itd. (sem se 1x že srečala s tem). Na zasebnem forumu pa bi se lahko bolj sproščeno pogovarjale.. Kaj pravite? Mnenje? Kakšna druga ideja? Ali ostanemo tu kjer smo?

Ne razumem. zaseben forum? kaj si imela v mislih? FB skrito skupino, ali kaj drugega?

Neposredna povezava do sporočila: 1216
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 14:00:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1217
12.3.2013 14:15:04   
CheryBlossom
Joooooj, se že nekaj časa mučim odpreti novo okno in končno ga je le odprlo...

S forumom sem mislila, da NE bi na fb. Bi raje odrle brezplačeno na mojforum.com (lahko pogledate kako izgleda, je skoraj tako kot RR - vsaka lahko odpre temo, lahko komentira....itd.). Pa vse se da zaklenit oz. zapreti, da je "mimoidočim" uporabnikom povsem zakrito.. Tako bi lahko omenjale naša resnična imena, objavile kakšno slikico otrok, začele s kakšno temo, ki ni za javni forum... Dodajam še to: Tam ni problemov z odpiranjem okna za odgovor. user posted image

Michelle1 s tem se popolnoma in v celoti strinjam: Rečejo, da si otrok sam izbere ime. Ne vem, iz katere knjige modrosti sem to prebrala. Ampak drži kot pribito!

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 12.3.2013 14:18:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 1218
12.3.2013 14:25:37   
Tippi
Ja, res je. Ampak si kdaj razmišljala, kako zanimiva je tale stvar. Noseča si. Itak da slej ko prej prideta tudi do vprašanja imena. Da pride lahko do hude krvi med partnerjema, ni treba posebej pisati. user posted image Enemu je blazno všeč neko ime, drugemu ravno to niti pod razno ne. Potem pride končno dan D. V porodnišnico priletiš skupaj s seznamom možnih imen. Niti sanja se ti ne, katerega izbrati.
Potem pa še zadnji popadeki in hopa.... dojenček je varno v naročju. Novopečena starša občudujeta majhno štručko, jo božata, poljubljata... Vmes še ujameta pogled drug drugega. In odločitev pade. Čisto enoglasno.

Rečejo, da si otrok sam izbere ime. Ne vem, iz katere knjige modrosti sem to prebrala. Ampak drži kot pribito! user posted image

user posted image ma lahko piše v stotih knjiga, da si otrok izbere sam ime, jaz ne dam preveč na to. žal. nama je všeč, če lahko skupaj izbirava in se tudi skupaj odločiva. in pri nama huda kri zarad nestrinjanja odpade. si sploh ne znam predstavljat,da bi se zaradi tako čudovite stvari, kot je izbiranje imena najinemu otroku, skregala. a to se res dogaja? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
12.3.2013 14:26:38   
mamica deklicam
tole je pa danes živa loterija, kako odpreti okno, da lahko kaj napišeš. Sem že pozabila o čem ste se pogovarjale. Aja o imenih. Kakor ste nekatere napisale, mislim da je kar res, da si ga otrok sam izbere, samo pozoren moraš biti.

Neposredna povezava do sporočila: 1220
12.3.2013 14:28:41   
mamica deklicam
imate prav. Otrok si sam izbere svoje ime.

Vas pa komaj dohajam, če nisem v bližini računalnikauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1221
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 14:37:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1222
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 14:45:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 14:54:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
12.3.2013 15:00:58   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

tole je pa danes živa loterija, kako odpreti okno, da lahko kaj napišeš. Sem že pozabila o čem ste se pogovarjale. Aja o imenih. Kakor ste nekatere napisale, mislim da je kar res, da si ga otrok sam izbere, samo pozoren moraš biti. 

user posted image    user posted image    user posted image
Pogrešam tvoj smisel za humor...

če moram pa ene 30x probat, da odpre temo, da lahko kaj napišem. user posted image user posted image
user posted image

danes sem morala v Ljubljano, da so mi "vampirji" vzeli kri. Vampirji jim rečem zato, ker sem v 75% potem še nekaj dni podpluta na roki, ker mi ne zadanjejo dobro žile. se je user posted image v soboto končno odločila, da me bo nehala zafrkavati in je pritekla. Tako da sem danes dala kri za preiskave hormonov, naročila sem se še za UZ, da mi G pogleda, kaj je sedaj s tisto cisto. Tako da nekaj se premika za povečanje naše družine. user posted image

Ampak kakor sem že pisala nekaj dni nazaj. V prvem planu je sedaj hujšanje in tudi tisto limonado imam na mizi zraven računalnika, da jo pijem. In bomo videli, če bo kaj pomagalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?