|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
8.3.2013 20:22:48   
sonce987
Končno konec dneva. Sem kar utrujena, predvsem čutim težke noge. Moram spit nekaj donata pred spanjem, sicer bom ziher imela krče v mečih ponoči. Najbolj smešno je, da začnem sredi noči možu vpiti, boli boli krč. On pa ves paničen še napol v spanju ne ve kaj se dogaja in kaj naj naredi.

Jasmini-za koga si pa mislila, ko si napisala, da je izgubila pikico? Giotti ali sem kaj spregledala?

(odgovor članu jasmini)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
8.3.2013 20:25:19   
sonce987
ursika-sem sprobala tvoj recept za žemljice in je res super. Samo da sem uporabila mešanico črne in polnozrnate moke, ker bele ne smem. Dober in hiter recept. user posted image

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
8.3.2013 20:26:03   
sonce987
ursika-sem sprobala tvoj recept za žemljice in je res super. Samo da sem uporabila mešanico črne in polnozrnate moke, ker bele ne smem. Dober in hiter recept. user posted image

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
8.3.2013 20:27:26   
sonce987
pa ta rr je čist nor, kar neka svoja pravila. Napiše, da sporočilo ni bilo poslano, potem ga pa 2x objavi...

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
8.3.2013 21:59:54   
ursonok
Zdravstvujte!

Uf, mi smo dali otroke spat šele ob 21.30! user posted image user posted image
Ampak smo imeli res lep pomladni dan - ob 16h sta prišla domov, smo šli ven, peš do igrišča, tam preživeli kakšno dobro urico, potem v eko nabavo, na sendviček in deci rdečega ... tamaladva sta bila ful pridna, kupili smo polnozrnat pirin kruh, pa sta ga pomoje pol pojedla na mestu (s humusom, se razume). Mali je od vsega hudega (tj. od lakote) spet jedel olive! user posted image . Pa vsi so nas gledali, kot da bi padli z marsa. In ne vem, ali je čudno, da imaš dva majhna otroka in si še noseč zraven, ali so naši otroci kaj čudni, al kva. Sicer vsi gledajo simpatično in so navdušeni, ampak jaz res ne vem, zakaj smo tako "zanimivi". Morda pa zaradi rute user posted image . Pa Abel je cela atrakcija zaradi plavih oči - pri Špancih je to totalna redkost. Že vidim, kako se bodo teple zanj user posted image
Oh, kako fino je, če so otroci dobre volje in dan poteka brez večjih zapletov!

Sonce,
jaz v tej N še nisem imela krčev - hvala bogu. Se spomnim, kako boli, če te zagrabi v meča user posted image user posted image . Vsak dan se trudim in zaužijem okoli 800mg kalcija in 500mg magnezija (pač pet kapsul, kjer sta ob notri). Seveda dostikrat pozabim, a zaenkrat me kazen še ni doletela user posted image

Uršika,
tole spanje na sončku ti kar zavidam. Sem se odločila, da bom zdaj, ko bo res sončno in toplo, včasih delala kar na balkonu ... ali pa vsaj v salonu tik ob balkonu. No, moj mi predlaga, naj si raje tu v kabinetu mizo obrnem tako, da mi bo svetloba padala od strani in ne naravnost (ker zdaj vedno rolete dol potegnem, ker mi v glavo sveti). No, nekaj bom ukrenila, ker tale sonček res prija ...

Sem mislila, da bom zvečer še kaj naredila, a ko da človek otroke spat in se malo sprosti, ugotovi, da je direkt za na pokopališče!

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
9.3.2013 1:27:49   
Anjuškaaa
Živjo punce user posted image

Pa sej to je čudež, da mi je uspelo odpret okence za odgovor madona user posted image sej to ni več res in vidim da se tudi drugim to dogaja ampak meni ne gre in ne gre , da zgubljam živčke user posted image
Kolikokrat sem vam hotela že pisat in se mi ni hotlo odpreti. Ker pa ravno danes dolgo bedim pa mi je končno uspelo..očitno mi je bolj usojena pozna ura za pisanje user posted image

Ste pa zelo pridne in ste lepo pisale in js vam z žalostjo brala, da se nisem mogla vključit user posted image

Drugače pa od cerklaže sem zelo dobro okrevala in se mi je MV podaljšal na 3,2 cm..niti malo ne počivam in sem precej aktivna. Nisem tiste dorte, da bi mirovala če se dobro počutim. Imela sem že 4D UZ in mala je čudovita user posted image za sladkor pa očitno ne bo vredu. Sem v torek dala kri in me je poslala kar domov in očitno je bilo čez 5,1mmol sladkorja. Mi pa reče sestra da je vse ok in sa se naj še naprej normalno prehranjujem in da se bom pri ginekologinji naprej dogovarjala. Sem pa res 8 ur pred testom velik čokolade in keksov pojedla in upam, da ni bilo krivo to. Pregled zaradi MV imam spet 18.3. in bomo videli takrat. Sem že v 25 tednu in mala je tko živahna da jo čutim po cele dneve. Na srečo je mirna takrat ko spim user posted image

Natki pa je nas prehitela in iskrene čestitke za sineka user posted image

Pa saj bi za vsako kaj napisala ampak ta pozna ura me izdaja in me vleče v posteljo..bog daj da mi to okence odpre vsaj enkrat čez dan user posted image

Punce sproti vas prebiram in zelo ste mi zanimive..še posebej debate o imenih. Midva že lep čas razpravljava o tem in končno odločila med 3 imeni..Naja, Linda ali pa Nesa user posted image

Vse vas lepo pozdravljam in upam da uspem kmalu spet odgovorit. Nočko

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
9.3.2013 7:38:47   
Tija01
Dobro jutro souser posted image !

LETHE: Ha ha ha tale bi pa zdaj na bolgarski čestitki lahko padel pri meni iz računalnika ven in oživel ter prijel za cunjo ter metlo in kar pričel s čiščenjem. To bi mi sedaj odgovarjalo res. Po mojem bi vsaki od nas odgovarjal tal Bolgarec da bi se pojavil na vratih in pričel s čiščenjem mhm kako bi bilo lepouser posted image

UROSNOK: Ti pa nam delaš lušte za toplo vreme in obisk do morja, to bi nam tudi vsem user posted image odgovarjalo. Bom še morala malo počakati vsaj jaz da pridem do morjauser posted image

JASMINI: Meni tudi noge ful zatekajo, sedaj mi tri dni niso tako zelo, saj sem bila v gibanju, takšnem in drugačnem, drugače pa ko ves dan sedim pa mi je zvečer groza. Si jih moram kar podložiti in ptem je malo boljše. Ja po mojem je kriv sedeč položaj in preveč kg na mojem telesu, pa potem noge tega več ne zmorejo. Mažem si noge s kostanjevim mazilom mogoče tudi kaj pomaga.

Mene pa pošteno zgaga muči, pijem donat a zdaj mi več ne pomaga tako kot prej. A jemlje katera Rupurut? Sem prebrala, da bi ga lahko jemala, vendar me zgaga ni nikdar mučila kot sedaj v user posted image .

Božajte svoje bušije in uživajte življenje!

(odgovor članu Anjuškaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
9.3.2013 8:36:26   
Lethe
Jutro.
Ja, spet samo jutrouser posted image
Ne vem točno, se ne spomnim, ampak mislim, da me je povozil vlak, kasneje pa še kakšen bager.

Včeraj je bil nor dan. Vstala sicer ob 7 30, kar je ok, da bi pričakala monterja za vrata, ki ju kasneje sploh ni bilo... in tako se je dan začel. Najprej obdelala 5 trgovin, da sem dobila vse sestavine za peko. Za danes namreč, ko "tašča" praznuje. Pa se je začelo delo...
Zaključila sem ob 16ih, ko sva ji dostavila pecivo na dom, torto pa bova danes peljala direktno v gostilno.
Ko sva prišla domov (ob 17ih), sem začela pripravljati za zvečer, ko so prišli prijatelji še za najina RD in vselitev. Sem spekla 6 pogač s pršutom in sirom +sušeni paradižniki, črne olive, rukala, sveži paradižniki...različne kombinacije.
Saj radi sedimo, ampak včeraj smo bili res vztrajni (res je bilo super vzdušje)...zadnji so se poslovili ob 3 zjutraj! Potem še pospravit in pod tuš...pa je že bilo treba vstat ob 7 30, ko sta končno prišla monterja.
Katera najde vlak?
Moram pa priznat, da sem imela tudi jaz pred spanjem že zatečene noge, ker sem bila dejansko čisto cel dan na nogah, brez prestanka. Še danes jih malo čutim.

Zdaj moram dokončat/okrasit torto, sprehod pa je že mimo. Aja, še zajtrk, točno...user posted image

Ahja, lepo se imejte in uživajte. Če bo sonce, pa le ven...

(odgovor članu Tija01)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
9.3.2013 9:16:08   
pika89
Dobro jutro želim! Zame je bilo pa le jutro prav tako kot pri tebi Lethe. Ponoči bla budna 2 uri od 3h do 5h pol šla spat nazaj do pol8h user posted image Drug vzrok samo za jutro pa je ta RR!! Napisala cel roman pol mi ga pa ni objavilo kao error, sporočilo ni bilo poslano! Vem za drugič da prej copy pejstam 100% kr tale RR je v k.rcu user posted image Napišem popoldne kaj ko se mi bo dalo in bonm že pozabila na ta neljubi dogodek.

Lep vikend vam želim user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
9.3.2013 9:34:35   
sover
Crap! Kakšen beden dan! Dežuje in to tako - zmerno, da najbrž ne bo nehalo še do naslednjega tedna ... Tamali je pa čist živčen, ko pride not. Včasih je kot bikec v štali in komaj čakam, da se zunaj razmere mal uredijo, da ga lahko spusstim na prosto.

Vidim, da ste ene čist hiperproduktivne. Super, da vam uspe vse to zgurat v en dan... Mičkeno (ampak res čisto mičken) sem fovš, ker sem ševedno na strogem mirovanju in mal cincam, kaj smem in kaj ne. Zdravnica je rekla, da bi morala strogo sam ležat, sam meni se od tega zmeša v dveh dneh. Tako sem se zdaj s taščo dogovrila, da če ej moj v službi (ali ga pač ni doma), Lenarta peljem k njej. Pol sva popoldne in zvečer skupaj. Drugače se namreč počutim čist OK, si pa ne upam kar na polno začet obremenjvat telo. Bom počakala do 20., ko imam pregled, pa da vidimo kaj bo. Vam pa svetujem, da tudi ve (spoh tiste, ki nimate še otrok) še posebej v zadnjem mesecu res počivate, ker boste potem potrebovale veliko moči. Ne samo za porod, temveč tudi kasneje. Veliko lažje se je spopast s stresom, če si spočit.

Lethe - uuu, si mi nardila lušte s temi pogačami. Bi jih šla direkt danes delat, če ni bi prav včeraj spekla domače pice. M (pizza freak) je bil navdušen! Danes pa je na vrsti gobova juha in mehiški krompirček (za M pa še hrenovke zraven), ker bova jedla sama.

Tija - mislim da Rupurt vzameš v komot.

Ursonok - kaj imajo Špnaci ponavadi manj otrok, al kako? Verjamem pa, da ste ful simpatični, ko otročki skakljajo okoli vaju. Si kar predstavljam, da malo izstopate (sploh če sta vidva z M tud bolj svetlopolta).

Krči - me ne doletijo tako zelo pogosto. Sploh zdaj ne, ker jemljem magnesol. Kadar pa me, je ponavadi med SO. No, pa tudi to trenutno ni težava, ker ne upava zaradi zapovedi mirovanja. Sam jaz ne vem, če bom zdržala še 10 dni brez ...user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
9.3.2013 11:46:06   
jasmini
Ojla.
Evo, včeraj sem trkala kako sem vse bolezni očitno že prekužila danes pa komaj vstala iz postelje. Vse me boli, vročina 37,5 ... Se je kateri to že zgodilo? Vzela sem en lekadol +c in upam, da bo kaj bolje.
Pa komaj sem čakala vikend na sončku ... :(

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.3.2013 13:18:41   
pika89
Jasmini vrjetno si staknila eno virozo. Pri nas kar razsaja. Po moji strani je cela familja zbolevala eden za drugim, tako da nisva s fantom mogla it jih pogledat cele 3 tedne.
Anjuškaa glede sladkorne: sicer naj res nebi 10-16 ur pred testom jedel, še posebej nič sladkega. Povej G, da si se "pregrešila" da ne boš za brezveze res pristala na dieti in pojdi še enkrat na test (no saj bo on rekel kako pa kaj)

(odgovor članu jasmini)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.3.2013 13:41:03   
pika89
Jasmini vrjetno si staknila eno virozo. Pri nas kar razsaja. Po moji strani je cela familja zbolevala eden za drugim, tako da nisva s fantom mogla it jih pogledat cele 3 tedne.
Anjuškaa glede sladkorne: sicer naj res nebi 10-16 ur pred testom jedel, še posebej nič sladkega. Povej G, da si se "pregrešila" da ne boš za brezveze res pristala na dieti in pojdi še enkrat na test (no saj bo on rekel kako pa kaj)

(odgovor članu jasmini)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.3.2013 14:31:11   
majčica1508
Res je virusi praznijo šolske klopi in vrtce,sezona gripe je na vrhuncu.....Bolančkanim en kup user posted image user posted image user posted image

Pri nas ni nobenega dežja,dopoldan je bil sonček,zdaj je pa ena srednja oblačna žalost......
Zjutraj sva bile z malo na tržnici,kupila regrat in komaj čakala,da ga pripravim in pospravimv želodec,ko sem
ga zagledala sem bila,ko en mali ortokuser posted image ki mu daš najljubšo igračko.....
Sem že spila dve kavi,pa sem še vedno zaspana,utrjena joj pa par dni bo zdaj slabo vreme...bljak

No zdaj se pa odpravimo še malo ven,dokler še nič ne pada

(odgovor članu pika89)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
9.3.2013 15:04:05   
ursonok
Zdravo,
ja, vidim, da niste v najboljši formi ...
Mi tudi ne ... user posted image Danes nas je zbudil dež - vse je odpadlo, vsakršni izleti itd., ker dežuje po celi Andaluziji user posted image user posted image Pa še spali smo slabo, tako da smo bli celo dopoldne vsi kot eni zmaji. Na srečo smo pred dvanajsto popadali dol - najprej Abel in jaz, potem pa še hčerka in mož. Abel in jaz sva spala skoraj tri ure user posted image user posted image user posted image
No, koliko je zaleglo, ne vem, ker je malo še vedno tečen, jaz pa še vedno matasta user posted image

Bolezni
pa pri vas je res sranje, povsod vsi bolani. Pa a je Slovenija v tako čudni legi, ali kaj?! Tu ni tako hudo, mi smo prejšnji vikend kašljali in smrkali, tavelika en dan ni šla v vrtec, zdaj smo pa že cel tedne ok, malemu niti iz noska ne teče. No, da se ne bom prehitro hvalila ... Bom še malo potrkala zraven user posted image
Pozdravite se čim prej vsi!

Majčica
regrat bi tudi jaz ... Ga še nisem našla, imam pa obdobje obsesije z zeljem. Sladkim. Si že cel teden za zajtrk (!!) delam solate - nasekljano zemlje, korenje in fižol. Gor potresem malo soli, alge, poper, malo limoninega soka in veliiiko olivnega olja. Mmmmm. Tudi proti kislini pomaga.

Sover
ne vem, zdajšnje generacije vidiš, kako imajo prvega (in edinega) po štiridesetih ali pozneje, sicer pa je dosti "tradicionalnih", ki jih imajo po 5+. Pri tamalem v vrtcu jih ima ena družina milsim da 8, pa znanka tukaj ima kolegice, ki čakajo šestega ali pa so že dobili devetega. Skratka, dogaja. Po drugi strani smo bili pa zadnjič v Ikei in nismo videli NITI ENE družine s tremi. Samo z enim ali dvema. In je folk kar gledal moj trebušček v povezavi z že dvema okoli mene. Morda tudi zgledava dokaj mlada v primerjavi z ostalimi, ki imajo zdaj otroke (ali pa se samo jaz s tem tolažim, hehe).. Kaj jaz vem.
Najsvetlejši je pri nas Abel in zato tudi najbolj oboževan in sploh so vsi navdušeni. Res zabavno. Agato pa itak zamenjajo za fantka, ker ima kratke lase in nima uhanov!!! Pa je lahko cela v roza barvah. Ampak potem se malo ozreš okoli sebe in vidiš, da španski moški tudi hodijo v roza oblečeni. 8Tip, ki nam oddaja flet, je, ko sem ga prvič ali drugič videla, nosil mokasinke, živorumene kavbojke, črtasto belo-zeleno srajco in nekakšno rdečo rutico okoli vratu. V Sloveniji ali na Poljskem bi dol padla, tu pa zgleda popolnoma normalno. Vse je bolj živo in veselo in barvasto.)

Tija
ja, zgaga, mmmm, moja stara kolegica user posted image Rupurut komot vzameš, jaz ga tu in tam zvečer, ker ko se uležem, se šele najhujše začne user posted image

Zatekanje
jaz nisem v nobeni nosečnosti, mislim, da je to odvisno od genov, pa seveda od načina lajfa - če se dovolj gibaš, je pač bolje. Baje je plavanje prav proti zatekanju - ker voda deluje ne-vem-kako-že in zaradi nekakšnega pritiska izginejo zatekline ... Nekaj takega.

Lethe,
vse najboljše! Ste imeli pa res pojedino! Si kakšno fino darilo dobila? Uf, jaz do 3h zjutraj pomoje sploh več ne zdržim? Koliko si pa mlada? user posted image

NIč, grem nekaj spit, me je tole spanje čisto dehidriralo user posted image . Potem gremo pa vsi skupaj na "nedeljski izlet" - v shopping center user posted image user posted image Po robo za jutri, praznujemo Abelčkov prvi rojstni dan user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
9.3.2013 18:20:12   
dvojčica6
pozdrav!

uf, mi na sreco zdravi, na sploh sta tolk malo bubani, da se vidimo z dohtarjem samo za sistematiko...res pa nista v vrtcu, samo dalec od tega, da bi bili izolirani...ko je dez, jih vedno peljem v kako igralnico...v soping tut gresta z mano, kje pa jih cem pustit... no, trkam da pridemo skoz zimo brez bolezni user posted image bubancki en kup pikapok!!!

zgaga...tut moja dobra znanka...ker se ne znam ustavit pri hrani, seveda...dokler nisem sita u nulo ne neham jest, kar je najslabseuser posted image pa ne pomaga...v prvi nosecnosti sem jedla rupurut kot bonboneuser posted image , v drugi sem malo jedla Rennie, ker so baje boljsi z nosecnice, zdaj pa lizem Rutacid...najboljs je, da prvo sprobas mleko, ce ti pomaga...meni kdaj tut to pomaga...

krci...ma se nisem mela...nikoli, tako da niti ne vem, kako to zgleda...mora bit res kaj dedno, ker mama tut ni mela nikoli... no, vsaj eno dobro stvar mi je zrihtala, ce ze moram met ocala user posted image pomaga pa magnesol..edino zadnji mesec ni dobro prevec tega jemat, ker zavira krce...vprasanje kolk kej res vpliva samo boljse, da ne...

pr nas je tut dez je cel teden ma nas ne ustavi... jih oblecem v dezno opremo, skornje in gremo pujsat po luzahuser posted image kako veselje je to!

majcica...uf regrat, ti pujsauser posted image ga sanjam ze en cas, zdej ko neha padat ga grem nabrat k stricu, ma celo posest v regratu, komaj cakam...sm tut js ko en otrok...user posted image

ursonok...iii, lepo praznujte, mi smo prejsnji mesec dobili enoletnico, ma zdej ta starost so toooolk cart, sm cela zaljubljena...no, sej v ta vecjo tut user posted image mene tut malo cudno gledajo zdaj s trebuhim, verjetno si mislijo, tej se je zmesalo... sej majo prav, ah ce bi vedeli user posted image

uf sigurno sem kaj se pozabila pokomentirat...

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
9.3.2013 19:52:38   
Lethe
Dober večer.

Ja, dober, ker imam končno vse 4 od sebe. Ležim na kavču in to je to.
Dopoldne sem potem dokončala torto, mi je uspela kar lepa, nato smo odšli na praznovanje in se vrnili pred eno uro. Je bilo pestro, luštno, ampak sedaj res sede poležavanje. Sem kar M poslala na sprehod s psom. Danes res nisem več za nikamor, vsa polomljena od samega stanja včeraj in sedenja danes... Moram poiskat še kakšen dober film za pogledat.

Ursonok, hvalauser posted image Že 3 tedne jih štejem 29 in se ne počutim kaj hudo mladauser posted image Tudi midva zelo zelo redko ponočujeva, jaz niti včasih nisem bila preveč vztrajna. Sicer sem bolj nočni tip človeka, ampak ne žurerski. Letos sem dobila bolj praktična darila, malo zaradi selitve, nekaj glede na nosečnost...vsekakor bolje to kot kakšne traparije in navlaka. Od prijateljev sva dobila cel kup bonov, ki jih bova lahko pokoristila za dojenčka in za stanovanje. Bodo prav prišli.

Sover, če so tvojemu M všeč pice, bi mu bile verjetno tudi te pogače. Bolj slovenski stil, obalni...tam, mislim, temu rečejo ombolo. V originalu je noter zrezek iz svinjske ribice (poleg pršuta in sira, vsaj tako so mi razložili, ko sem to prvič jedla v eni domači gostilni), ampak meni je to čisto nepotrebno in sem si malo priredila recept. Vsi so bili navdušeni, zmazali vse. Pa še praktično je za jest, sploh kadar pride več ljudi...lahko se je z rokami, ker narežem na manjše kose.

Glede na vse pojedine v zadnjih tednih, se mi zdi, da je prišel čas "očiščevanja". Bi bilo treba ta teden malo popazit na prehrano in sprostiti želodec. A kaj, ko nimam idej kako oz. kaj naj kuham. Jutri kakšna juha, zelenjava/solata...

Aja, pa tudi v naših koncih so menda na pohodu razni virusi (tisti enodnevni - bruhanje in diareja) in gripe. Tako pač je ta čas v letu. Bo že...
Zaenkrat se držim/o.

Uživajte in spočijte se. V tem vremenu ne kaže drugega.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
10.3.2013 9:23:31   
girl79
Čao souser posted image user posted image ,

Evo, mi smo včeraj še drugič praznovali Nežin 3. rojstni dan user posted image user posted image Tokrat je bilo malo manj naporno, je bilo samo 8 ljudi pa še torto sem kar v Sparu kupila in je bila prav dobra user posted image

No sta pa že petek zvečer prišla sestra in njen fant in nam pripeljala vgradno omaro in posteljo, tako da včeraj sva z mojim po več kot enem letu spala na postelji user posted image user posted image Pa še nov jogi sva si privoščila, tako da je sploh cel luksuz zdaj user posted image user posted image No danes nas pa čaka še čisčenje omare in potem pospravljanje vseh stvari v omaro...bo spet kar naporen dan....ampak bomo končno imeli pospravljeno...tako da zdaj imamo pa počasi že skoraj vse pohištvo, samo še jedilčno mizo moramo kupit - imam zdaj sposojeno od sodelavke, no pa namesto luči imamo izredno elegantne varčne žarnice user posted image user posted image ampak to me sploh ne moti

Imena - uh, pri nama je problem ker niti meni niti mojemu nobeno ni neki full všeč user posted image user posted image ... sem šla prav brat 200 najpogostejših imen pri nas, pol pa še tiste bolj redka, pa mi nobeno ne potegne čisto...so mi pa sicer bolj všeč taka "običajna" ne preveč eksotična...no ja upam da ne bo v rojstnem listu pisalo deklica/deček in bomo šele potem izbrali ime user posted image user posted image

Sem se pa danes spomnila, da mogoče 3 kosi štrudla za zajtrk ni bilo preveč pametno, glede na to da imam jutri merjenje za sladkorno user posted image user posted image ...no do jutri bi se to moglo že uravnat, bom probala vsaj popoldan malo bolj pazit, samo ob preostanku torte v hladilniku ne vem kako mi bo šlo user posted image user posted image

Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
10.3.2013 19:46:14   
anisaj
Pozdravljene vse souser posted image !

javljam se vam po dolgem času... smo se selili. Prejšnje stanovanje je blo preveč vlažno, zdaj pa imamo centralno kurjavo, smo sicer v najemu.

zanima me kdaj so vam prvič delali test za sladkorno? Sem v 26 tednu pa mi še niso delali testa.
Pa zanima me kdaj so vam povedali za spol, ker jaz še ne vem in mi moj g še nič ne reče.
virusi se me pa letos kar lotevajo. nikoli na bolniški letos pa celih 12dni. pa kile grejo dol namesto gor ( na začetku nosečnosti 107 zaj pa 104). no saj vemda jih je tudi zaj ogromno..
naslednji teden mam 3dni dopusta pa grem malo na štajersko pogledat moje starše. pa brat s punco pride po mene v petek pa bomo skup šli v nedeljo. sem malo živčna kr še moj ati ne ve za user posted image . upam da bo dobro preneso novico.
imena pa mamo že zbrana: punčka ŽANA, fantek BLAŽ.

lepo se imejte pa pridno božajte bušijeuser posted image user posted image

anisaj

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
10.3.2013 20:58:19   
ursonok
Zdravo,

joj, čuden dan, cel dan dež-sonce-dež, tako da smo bili notri: pospravljali, kuhali, pekli ... Smo praznovali Abelov 1 RD. In valda je bilo preveč hrane, jaz sem se spet nabasala teh naših raw cakes - na osnovi oreščkov, sadja in suhega sadja, in mi je totalno slabo. Po moje sem malo alergiča na (indijske) oreščke, ker se mi, če se najem te torte, vedno ful v glavi vrti in postanem totalno omotična. Uf, grozno.
Zakaj jaz ne znam zmerno jest?! user posted image
Se bom morala kar malo zlekniti ...

Tamali v trebuhu pa očitno sede (prenažiranje) - skače kot nora. user posted image

Se pa strinjam z vsmei, ki pišete o praznovanjih RD otrok (ali lastnih) - luštno, a naporno za dol past. Ziher zte ta dan za celo leto postara. user posted image

Lethe,
jaz o "sproščanju" želodca razmišljam že celo nosečnost - tudi če jem malo in zdravo, imam probleme s prebavo, v tej N je to res ful poudarjeno in sem resnici na ljubo sita vsega!!! Skoz neko napenjanje, bolečine, zgaga, spahovanje itd itd. user posted image Sem imela namen narest eno dvotedensko kuro s sadnimi in zelenjavnimi sokovi lani oktobra, a sem zanosila. Tako da komaj čakam, da se tega lotim enkrat po porodu ...Pa klisitiranje, pa čiščenje jeter ... (po prenehanju dojenja). Uf, dela za dol past! user posted image

Zelo zelo mlada res nisi več - jaz sem imela prvega pri 28., sem mislila, da je to "optimalno", zdaj pa trdim, da je to občutno prepozno. A kaj češ, po "bitki" smo vsi pametni. user posted image

Anisaj,
test za sladkorno se dela med 24. in 28. tednom. Spol so pa meni povedali že v 12. tednov.

Ful imam za narest, pa nisem pri močeh. user posted image Eh, jutri je nov teden, upam, da bo uspešen v vseh pogledih!

(odgovor članu anisaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
10.3.2013 22:12:35   
natka28
No, da vas še sama javim...Hvala Natalija 28, da si v mojem imenu objavila novico!!! Ja, res je 6.3. sem ob 17.33 rodila sinčka TAJ-a, nihče mi ne ve povedat, zakaj se mu je tako mudilo na svet, sem pa bila noseča 26 5/7, mali pa je bil težek 990 g in velik 35cm! Zaenkrat je vse vredu z njim, je v inkubatorju, ne potrebuje veliko dodatnega kisika, lula in kaka, dajejo mu tudi že moje mleko!!! Nas pa čaka še zelo dolga pot do odhoda iz pediatrije! Jaz sem pa včeraj prišla domov, ker v MB mamice ne morej biti zraven takih malih otročkov! Sva pa ga šla tudi danes z mojim pogledat, ker ne morem zdržat, da ga vsaj malo ne vidim! Čustveno sem čist na dnu, včasih je bolje, včasih pa tudi ne! Se pa trudim, ker imam doma še dva sončka, ki me potrebujeta! Pa tudi Taj potrebuje moje mleko, tak da se trudim, da se ne bi preveč sekirala, ampak je zelo težko!
No, da povem še kako se je vse skupaj začelo: v sredo dopoldan sem šla v MS bolnišnico na pregled za sladkorno, prvo sem šla dat kri, potem pa še malo po trgovinah (ampak čist na easy, brez kakega dirkanja), nato sem se vrnila v bolnico, ker sem še imela pregled. Se mi je pa že v trgovini vlil malo večji izcedek, tak da sem si morala dati vložek noter (ampak to se mi je dogajalo že prej). Ko sem čakala v čakalnici na pregled, sem začutila bolečino spodaj v trebuhu. ko sem prišla domov, se je bolečina začela stopnjevati, šla sem počivat, ampak me je zbudila bolečina na vsakih 5 minut. Bila sem prepričana, da so to popadki, zato me je svakinja hitro odpeljala v porodnišnico MS, kjer me je zdravnica pregledala z UZ in ugotovila, da je z otrokom vse ok. Nato je pogledala spodaj in mi sporočila slabo novico, da sem se začela odpirati (2-3cm) in dali so mi takojinjekcijo za razvoj pljuč, nato so poklicali reševalno vozilo. Po prihodu v MB sem po 15 min rodila!!!!
Do sedaj sploh praktično "vedela" nisem, da sem noseča, in že je moj otročiček privekal na svet!!!
Tak da čuvajte svoje pikice v bušijih, da čimdlje zdržite 2 v 1!!!

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
11.3.2013 9:05:40   
drugičudež
Natka28 - srečno z malim Tajem! Pa da se vam čimprej pridruži doma.

Jaz sem pa tako živčna - je v službo prišel sodelavec, ki je še vedno čisto bolan. Kašlja nepretrgoma, smrka, sedi ves skrušen za mizo v dveh jopah in širi viruse okrog sebe. Jaz sedim pa v bundi pri odprtem oknu. Pa točno ve, da ima nekaj ful nalezljivega, ker je prejšnji teden že prišel bolan v službo, okužil sodelavko, ki je zbolela z istimi simptomi (mene na srečo ni bilo, ker sem imela ravno pregled pri G), doma pa ima bolano celo familijo (žena + 3 otroci). Jooooj, sem jezna. Sem mu kar rekla, da če zbolim, se vidimo naslednje leto konec maja, ker me več ne bo v službo do porodniške. Hvala! Najrajši bi šla domov, a kaj ko me šefi ne bodo pustili, ker tudi druga sodelavka manjka. Mah, eni so pa res totalno neodgovorni. Za tistih nekaj evrov, ki bi se mu poznalo pri plači. Jezna, jezna, jeznaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

(odgovor članu natka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
11.3.2013 9:42:35   
ursonok
Živijo,

Natka28,
povsem razumem tvoje vzpone in padce, nihče v tvoji situaciji ne bi mogel biti "na višku". Ni vam lahko, nedonošenost, pa še tako zgodnja, ni hec. A kar opisuješ, je slišati zelo vzpodbudno - Tajček rabi le malo kisika, je celo tvoje mleko. Resnično upam, da se bo izvlekel brez vsakršnih posledic, ali pa da bodo te zanemarljive in ne bodo ovirale normalnega življenja!!! Večkrat mislimo na vas in stiskamo pesti! user posted image

DRugičudež,
dobro poznam tvoje oblutke, jaz sem jezna že, če se na busu usede zraven mene kdo, ki kašlja in kreha in smrka in to vsenaokoli. Da pa tip tak hodi v službo ... Halo. Pa ali mu ni jasno, da se tako ne bo pozdravil?! Mislim, da bi ga morali šefi poslat domov, konec koncev ogroža celo ekpio, driska ...

Mi smo spali ok, ampak šele od polnoči oziroma 1h dalje. Prej se je tamalček zbudil ene trikrat, tulil ko zmaj, nekaj pojedel. Potem se je pa končno umiril. In sploh nam ni jasno, kaj mu je. Nič mu ne pomaga, ne poza, ne nošenje, ne hrana ... Potem se pa umiri kar naenkrat, ne da bi ti storil karkoli konkretnega ... V takih primerih se spomnim tiste: mama/straši najbolje ve(do), kaj je njenemu/njihovemu otroku user posted image Saj ne rečem, verjetno nihče ne ve bolje od nas, ampak zelo velikokrat tudi nam ni jasno, kaj dogaja.

Pri nas sicer spet dež s soncem. Eh, komaj čakam poletje!

(odgovor članu drugičudež)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
11.3.2013 11:18:28   
ursika_ursi
Jutro, punce. Sem spala do 10h danes, po dolgem času.
Ja, vikend je bil naporen, laufanje sem in tja, pol še baby shower in rojstni dan, tako da sem v soboto bila na nogah celih 12ur- ne vprašajte kako sem se vlegla v posteljo, ko sma prišla domov. Komaj, komaj, tako me je bolelo. Potem še spat nisem mogla, ker je bil mali ravno tisto noč ful aktiven- začel je okoli 3h in ni nehal do 7h, spat sem pa šla ob 6h in se zbudila že ob 9h. Kolikor lahko temu rečem spanjeuser posted image Sem se popoldne stegnila za 3 urce, ampak sem potem zvečer spet brez problema zaspala.

Včeraj smo imeli skoraj cel dan žurko- sonce, dež, sonce, dež- pravi light showuser posted image Butasto vreme in sploh se mi ni dalo it na sprehod. Bom šla danes, ko vidim, da ni dežja.

Mi smo čisto počasi začeli z nakupovanjem cunjic- če vidim kaj lušnega in poceni, kar vzamem. Sem v soboto bila v Oviesse in imajo bodije znižane tudi na 3e, ampak številk ni bilo, tako da sem vzela samo enega 68, ker se mi zdijo dokaj majhne številke. Pa v h&m sma šla z mojim malo pogledat in sva kupila 5 delni kompletek za 20e- tega bo verjetno imel mali oblečenega za iz Puser posted image Jemljem pa večinoma ali 56 ali 62- se mi zdi da ni neke gromozanske razlike pa še vedno se da zavihat rokave. Kupim še samo dvoje hlačk, majčk in kakšno jopo pa je to to. Z prvi teden oz. 2 bo čisto dovolj. Še vedno se da naknadno nakupit pa nekaj cunjic itak dobiš od obiskov.

Stekleničke- ste se že kaj poglabljale v to katero znamko boste izbrale? Jaz bom verjetno vzela za začetek dudico Mam, stekleničke pa ne, ker polagam vse adute v moje joškeuser posted image user posted image Če pa malemu ne bojo všeč pa bog pomagaj, trovine niso tako daleč da ati ne bi mogel it v šopinguser posted image

Natka28- čestitke ob rojstvu sinčka, ki je zeloooo pohiteluser posted image Se mu je verjetno mudilo, da čimprej vidi svojo mamicouser posted image Želim vam vse dobro in da Tai zraste v pravega korenjaka.

Bolezni- okrog mene vsi nekaj kašljajo, smrkajo, še mojega je pred dnevi skuhalo in sem se malo bala, da bo še mene položilo v postlo pa morem potrkat. Sem pa dobila super ogaben izcedek, ki nakazuje vnetje, čeprav srbi me nič, izcedek pa je tudi brez vonja. Se zdravim z Actigelom in morem še enkrat potrkat, da ta zadeva mi pa res vedno pomaga. Imam doma še kremico od Canestena s 3 aplikatorji, ampak tisto čuvam, če bo kdaj slabše (upam, da ne). Mi pa gre na živce, ko folk pravi, da v nosečnosti pa aplikatorji niso priporočeniuser posted image Ker je lahko ne vem kaj narobe. Ja, saj aplikator ni edina stvar, ki jo kdaj dobim tja not pa sem še vedno živa, malček pa tudiuser posted image Ne vem no... A v N pa vsi nehajo seksat al kako??user posted image To sem še farmacevtki rekla v lekarni, ko ni vedela, če mi da kremo al ne, ker sem noseča, čeprav je bila na recept in sem ji na tak način razložilauser posted image Boga ženska, jo je kar vročina oblila, heheuser posted image

Še 3 meseceuser posted image user posted image Že komaj čakam, da spoznam najinega čmrljauser posted image

Ena je spraševala kdaj smo zvedeli za spol- meni je pravilno uganila že na nuhalni, torej v 12. tednu, zdaj na 3D pa je samo potrdil, da se ga. Megličeva ni zmotilauser posted image

Imena- midva že imava izbrano ime, no, sem ga lahko izbrala jaz, ker moj pravi, da on je izbral, da bo fantuser posted image user posted image Ne bo ravno moderno, pa starinsko tudi ne, je pa res obema všečuser posted image So pa zato vsi okoli naju živčni, predvsem njegova familija, ker jim do rojstva ne bova povedalauser posted image user posted image Sem jim rekla, da bojo zvedeli čisto ob pravem časuuser posted image Nekaj pa lahko ostane čisto intimno do rojstva, a ne?user posted image Konc koncev sva ga midva nardila in ne oniuser posted image Moja mami samo pravi, da se ji zdi predolgo, ker sem povedala, da ima ime 7 črk in je prva črka v prvem delu abecede, heheuser posted image Mi je pa pomemben tudi pomen imena, kot je nekje zgoraj že Lethe omenila. Moje ime ni ravno zgled, ker v latinščini ursus pomeni mala medvedkauser posted image user posted image No, zdaj mi čisto paše, ker se lepo širimuser posted image Včeraj je še mami opazila, da mi je trebušček lepo zrastel- ja, saj je že čas, ne?user posted image Smo pa v soboto na baby shower bile 3 nosečke- ena 4 mesece, jaz 6 mesecev in tretja 8 mesecevuser posted image Moj trebušček se je lahko lepo primerjal s tistim 4 mesečnim in je folk kar malo smešno gledal, ko sem povedala da imam do konca še samo 3 meseceuser posted image user posted image Vglavnem, tem za pogovar nam ni zmanjkalo, heheheuser posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
11.3.2013 11:19:22   
ursika_ursi
*

< Sporočilo je popravil ursika_ursi -- 11.3.2013 11:20:58 >

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?