Toppssy
|
Dobro jutro, končno sem spet lahko nekaj napisala. v službi sem se z lahkoto logirala, doma imam pa probleme. Mogoče preslaba internet povezava . Zdaj sem na bolniški doma, pa vas le berem in stiskam pesti za vse. Jaz sem imela prvi UZ, kjer smo vidli enega srčka, od dveh vstavljenih . Čestitam tudi klaraku93 !!! Ampak po vseh branih postih, sem prav vesela, da se nisem odločila, da grem k Rešu, meni se to ne zdi vredu, kar pišete. Res, da sem bila samo dvakrat v postopku (upam, da se bo zdaj obdržala pikica), vendar v GK LJ so vedno imeli vso mojo dokumentacijo in so vedli kaj delajo. Bila sem tudi drugič v istem postopku z istimi zdravili, ker so rekli, da, če je prvič držalo, da ne bodo spreminjali. In imela sem isto število celic, le, da sem v prvo dobila eno morulo in eno blastocito, brez zmrznjenčkov, v drugo pa pa dve blastociti in enega zmrznjenčka. Torej je bilo še boljše kot v prvo, z istimi zdravili. Da imaš pa 11 celic in se nič ne razvije ........ ne me basat . Kar sem poslušala punce v GK LJ, so se tresle le tiste, ki so imele eno ali dve celici, pa še to so ponavadi dobile vsaj eno pikico za gret. sScer ne vem potem izida, vendar, da pri 11ih celicah nič ne razvije ..... ne vem, meni je fejst čudno No v glavnem stiskam pestke za vse !!! Kjerkoli ste, vem, da se bojujete in prenašate vse, da bi nam enkrat res uspelo Mislim na vas !
< Sporočilo je popravil Toppssy -- 7.3.2013 8:20:13 >
|