MojaV
|
Malo ste se pa le razpisale, pridne Dekompresija – jaz prejšnjič nisem bila, ker mi je ginekologinja rekla, da ni potrebe, ker nisem zatekala. Bomo videli, kako bo tokrat, ampak nekako dvomim, da si bom vzela čas. Cotk se bom tudi jaz lotila enkrat konec marca, začetek aprila. Malo jih bom presortirala, oprala in naredila prostor v predalniku. Otroške cotke perem brez mehčalca in s Sensitive praškom. Namesto mehčalca dam malo kisa in so cunjice čisto ok. Je pa res, da uporabljam sušilca, tako da so že iz tega razloga mehkejše in jih ni treba likati. Nastija, čestitam za opravljene izpite, pridna!!! Držim pesti za diplomo. Tudi jaz se veselim pomladi in malo tanjših oblek. Plašča si že ne morem več zapreti, pa tudi obuvanje škornjev je že pravi podvig. Zdaj je res skrajni čas, da postane toplo. 15 stopinj je že čisto znosno :) Cinca marinca, št. 50 res nima smisla kupovati vnaprej. Če bo otrok premajhen za 56, boš pač poslala atija po dvoje žabice in par bodijev, ko bosta še v porodnišnici. Več pa itak ne rabiš. Jaz cotk za iz porodnišnice še nisem izbrala, ker ne vem, kako bo vreme. Takrat bi znalo biti že kar vroče. Kaj pa vem, do takrat je še daleč :) Karinailena, ti si še srednješolka? Dobra si, jaz sem v srednji šoli bila še čisto otročja in podivjana. :) Ene pišete, kako krasno se počutite. Jaz se žal ne. Imam sedečo službo in me včasih tako nemarno boli križ, da mi gre kar na jok. Če se gibljem, je bolje, ampak kaj, ko je treba delat. Pa tudi trebuh mi kar pogosto otrdi, ampak se mi zdi, da mi magnezij malo pomaga. Redim se kot čunka, ker cele dneve nekaj grizljam. Zdaj jih imam že okroglih 60, pred mano pa še trije meseci intenzivnega rejenja. Juhuhu. Kako ste pa ve kaj s kilogrami? Zvezdicax, kako si kaj? Velikokrat pomislim nate in na tvojega . Upam, da se s partnerjem držita. Nič, lepo se imejte, pa pazite bušije.
|