|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrčki 2012
26.2.2013 13:31:14   
Yndyra
Ja ja tale luncauser posted image tud našega miškota mal daje...Načeloma spimo že mesec in pol celo noč-izjema je par noči okrog lune-tokrat naprimer ustajam nekje na 3 ure da mu dam dudouser posted image Ima očitno zelooo rahel spanec. Še eno al dve noči pa bo bolšuser posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 201
26.2.2013 15:06:26   
rakica82
Na mojo miško zgleda luna vpliva prav opasno, ker ni šans da bi zaspal nazaj brez da jo podojim zadnje dneve. Drugače jetudi pri nas to palilo. Pa še potem mi zadnje dni težko zaspi nazaj ,čez dan pa obup. je imeal zdej 2 dni dopoldne tak izpad joka da je bla čsito rdeča, samo mal osem jo premaknila pa takoj nazaj, čisto trda inn tulila. Po pol ure joka sem jo z dudo pomirial tolko da sem jo potem na fintop vrgla in ji dudo zamenjala z joško, ker prej ni holta sploh jest. Skratka groza. In potem po takem tuljenju mi spi tud 3 ure skupi.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Yndyra)
Neposredna povezava do sporočila: 202
27.2.2013 7:54:28   
tiši
Pri nas pa luna očitno deluje ravno obratno. Naš mali je zadnje dva dni samo spal. Je spal v ponedeljek skoraj cel dan in včeraj tudi zelo veliko. Ponoči pa tudi nismo imeli nobenih težav. Je bilo kot ponavadi - je spal. Sem se že spraševala, da ni kakšna bolezen na pohodu, ker je toliko spal. Ampak verjetno je bila samo luna, ker drugače se počuti odlično.

Razen nosek... Ta nam je nagajal kakšen mesec nazaj. Zdaj pa spet.. samo ne tako hudo kot prvič. Druzga kot fiziološka niti ne pomaga. Mu sesamo ven smrkelj, ampak njemu se potem še kar vleče nekje zadi med nosom in usti. Smo že kar veliko fiziološke porabili. Se mi zdi, da že kar ve kaj ga čaka, ko pridem s fiziološko blizu, ker že kar takoj začne odmikat glavo - res mu gre na živce. :)

Imamo pa tudi težave z gubicami. Je mali orng dečko, ne morem pa reči, da je debel. Ima pa gubice na nogah (predvsem za koleni) in na vratu zeeelloooo rdeče. Ima katera kakšen dober nasvet? Jaz mu jih večkrat na dan umijem, osušim in namažem z bepantenom. Včasih jih posujem tudi s pudrom, da mu jih posuši. Po vsem tem, je za kakšen dan ali dva bolje, potem pa spet postane grdo rdeče.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 203
27.2.2013 9:17:36   
Jakisonček
Tiši, moja ima isto rdeče pod gubami - na vratu, pod pazduhami. Če gre za rdeč in suh izpuščaj, je atopični dermatitis. Če gre pa samo za vlago, ga namaži z Canestenom. Če je preveč vlage, potem je malo glivic zraven in canesten pomaga. Preverjeno, po nasvetu zdravnice. Če pa to ne bo pomagalo, potem boš morala iti pokazat k pediatrinji. Ker to lahko srbi.
Pa super, da imate tak fajn vpliv lune. Moja user posted image je bila včeraj že drugi dan tako sitna, da sem bila zvečer že čisto fuč. Skoz bi hotla bit na rokah, pa skoz jamrala in jokala. Jao, sploh ne vem, kaj ji je. No ponoči je še kar lepo spala, tako da kaj hujšega ne more bit.

(odgovor članu tiši)
Neposredna povezava do sporočila: 204
27.2.2013 9:28:27   
RozaRoza
A, luna je... Nisem vedela... Mogoče pa to matra našega user posted image ... Zadnja dva dneva je bolj kot običajno razdražljiv, se začne jokati kar tako, pa spanje je tudi moteno... user posted image Pa neprestano bi bil na rokah in ko se naje, bi še v nedogled "visel" na joški... No, saj jaz sem tudi imela slabše spanje v času lune včasih... sedaj pa sem zvečer tako utrujena, da kar padem v posteljo, pa luna gor ali dol user posted image
tiši, naš mali je imel rdeče gubice pod pazduho, pa sem ga mazala s Sinecod kremo, pa je bilo hitro bolje. Sedaj pa mu gubice mažem z mandljevim oljem in nimava težav.
Ali kaj telovadite z malčki in kako telovadite? Kolikokrat pasete kravice in koliko časa? Naš user posted image ne uživa ravno ob pasenju kravic
user posted image
Še danes potrpimo dež, jutri pa bo že lepše vreme user posted image

(odgovor članu tiši)
Neposredna povezava do sporočila: 205
27.2.2013 10:24:41   
Špelička
Ja zgleda ma luna res vpliv, naša se je že dve noči zapored zbudila okoli treh-štirih ponoči, drugače sva spali do petih-šestih. Razmišljam, da ni ne vem katera razvojna faza spet (ki je pri treh mesecih) in da rabi več papice, bomo morali povečat dodatek. Mislim, da pri meni dobiva vse manj, minili so časi, ko sem se sredi noči zbudila, ker so bile dojke tako polne, da me je kar bolelo. Probala sem tudi s popoldanskim počitkom, če je v tem fora, pa ni blo nič bolš.

Punce kje ste nabavle za nosek čistit, da z usti potegneš? Sm bla v DM in Mullerju pa nimajo. Sam fiziološka ne pomaga.

Midve telovadiva cc 2x na dan, mala uživa ko pase kravice, kar dolgo drži glavo gor.

(odgovor članu Yndyra)
Neposredna povezava do sporočila: 206
27.2.2013 11:41:29   
aajda
Hoj.

Jaz sem kupila od Chiccota v Baby centru. Poglej mal na netu. Imajo tudi take, da jih na sesalec priklopiš ali pa dražje električne.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 207
27.2.2013 15:21:58   
DanaBanana
očitno ima luna res svojo moč.. naš user posted image že dva dni samo nerga in cmavka.. sm že mislila da so zpbje ali pa celo ušesa, ker se stalno vleče za njih.. pa je očitno res samo luna.. hvala bogu

kravce mi pasemo ene 2x na dan.. prej jih ni hotel, zdaj pa jih pase tudi po 15 min skupaj.. se pa obrača iz trebuha na hrbet in obratno, ampak samo ko se njemu dauser posted image

(odgovor članu aajda)
Neposredna povezava do sporočila: 208
27.2.2013 19:47:25   
tinka986
Tri dni me ni je že cela stran popisana. Ste pridne user posted image

Pri nas so imele do sedaj lune grozen vpliv, tokrat pa čisto drugače. Prej sva se zbujali ponoči in jedli, zdaj pa že dve noči spi do petih zjutraj in se potem podojiva pa zaspi še nazaj. To je super, upam da ostane.

Naju hvala bogu nosek ne matra. Je pa tudi naša beba imela pod pazduhami rdečo in malo suho kožo, pa smo popravili z Riboderminom. Zdaj ima že lep čas popolnoma lepo kožo po celem telesu.

Kravice paseva enkrat na dan, Glavo čisto nad hrbet pa noge v luft tak da je kot ena ladjica. Ampak je čist odvisno kako je razpoložena. Navadno ji paše. Obrača se še ne. Sedi sama seveda še ne, ampak če jo posadim na kolena v sedeči položaj, ji pa precej paše.

Ima pa zdaj ene dva dni nove fore. Je začela "delati dež". Tako pljuva da se ji moraš na glas smejat user posted image

(odgovor članu DanaBanana)
Neposredna povezava do sporočila: 209
27.2.2013 21:34:31   
tiši
Za nosek smo mi kupili v baby centru. Tako, ki ima svoj akumulatorček, prižgeš in dela. Smo dali 30€. Imajo pa tudi takega, da sam sesaš (10€) in takega, ki ga priklopiš na sesalec. Ta zadnji se meni ne zdi kaj prida uporaben. Ko pomislim, da se mu ponoči tako zamaši nosek, pa da bi mogla še sesalec iz omare vlečt in ga priklopit.. Saj bi vse zbudila. Pa še če kam greš, moraš poleg pumpice še sesalec sabo vlačit user posted image .. mal heca

Mi kravice kar pridno pasemo, samo ne zdrži pa dolgo.
Pljuva pa tudi naš. Res je zabaven user posted image

Sva pa midva že tretji večer zapored sama (glavni razlog je fuzbal, kaj pa druzga). In kot bi mali vedel, da je mami mal razdražena se tudi on nekako ni mogel umirit. Tolk je bil že zaspan, da nič ni mogu pa je samo jokal. Ni pomagalo prav nič. Po moje sem čisto vse poskusila. Nosila sem ga gor in dol po stanovanju, slekla sem ga, da je bil samo v bodiju... Vmes mi je šel že kar ornk na živce. Mi je bilo kar hudo zarad tega. No, po pol ure joka, sem ga pa nesla v kopalnico in mu dala glavo pod mlačno pipo. To ga je pa pomirilo in je končno zaspal.
Mislim, da se danes ne bomo kopali in ga bom kar pustila spati.

Kopate vaše user posted image vsak dan? Kdaj pa? Kakšno imate kaj zvečer rutino?
Meni je tole kopanje ob 22h včasih pa res čisto odveč.

Uf... se opravičujem, ker sem se razpisala, malo sem morala dati ven iz sebe...

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 210
27.2.2013 21:46:55   
Špelička
Naša pupa tudi še ne sedi, je pa rada v sedečem položaju v naročju, ji dam uno knjigico iz blaga v roke, pa prijemlje in si ogleduje. Sedaj ji najbolj paše, ko se igrava, da je avionček, od navdušenja kar vriska, ful je luštkana!

Tiši pa premakni kopanje na zgodnejšo uro, verjamem da ti je ob desetih čist prepozno. Midva jo kopava na 5 dni, umivava pa vsak dan. Okoli sedmih začnemo z rutino kopanja oz. umivanja, malo jo tudi pomasiram in potelovadiva, potem gre na zizo, ko se podoji je že čist gotova in ji sam še dudico dam v usta in lepo spi. Najkasneje ob osmih je v postelji. Da imata še mami in oči malo časa zase user posted image .

(odgovor članu tiši)
Neposredna povezava do sporočila: 211
28.2.2013 9:48:04   
rakica82
Punce tole pa morem rečt, ne pretiravajte s sedenjem malih, so še premajhni. samostojno še neki cajta ne morejo sedet. Eno je da daš otroka na kolena pa dviguje galvo to itak ,samo sedenje je pa neki drugega.

Moja tudi drži glavo čsito pokonci, je tudi prediatrinja včeraj rekal da je močna punca. Kravice pase tako par minut pol se pa naveliča pa se obrne nazaj na hrbet.

Včeraj smo bli na pregledu pri 3 mesecih in nismo bli cepljeni, ker se je premalo zredila. Ima komaj 58,5 cm in 5500g, prejpnji mesec pa 5320guser posted image . Ima srečo, ker je imela lepo porodno težo, 3700g in je nič ne fali, je rekla pediatrinja ampak je pa rekla da je raj ne cepimo in smo zato naročeni čez 4 tedne da vidimo kako napreduje, pa doma moramo spremljat če se redi, če se ne bo, morem poklicat.
Se ji je začelo poznat polivanje, ni čudno, sej mi včasih cel obrok ven spljuva. Bošček moj maliuser posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 212
28.2.2013 10:00:21   
Jakisonček
Evo, pa sva tudi midve opravile posvetovalnico. Tudi moja miška je težka 5500 in velika 62. V povprečju torej. Cepljena pa ni bila, ker je imela vodene koze in bi bil to prehudo za imunski sistem. Tako imava cepljenje čez 1 mesec, kar mi je super.

Seveda, dojenčki še ne morejo sedet pri treh mesecih. V sedečem položaju pa so ob naši podpori. Moja madam hoče sedet v naročju, nič več ležečega položaja. Je rekla danes pediatrinja, da je hitra v razvoju in da lepo napreduje. In da je ni treba zaustavljat pri sedenju. Naj bo tako kot ji paše.

Špelička tudi mi imamo tako rutino, kot si ti opisala. Kopanje zvečer ob sedmih (vsak drugi ali tretji dan), flaška ali pa ziza, ob osmih zvečer mi ponavadi zaspi. Rutina je zelo pomembna, tudi čez dan mi že zaspi ob podobnih urah.

Aja, pa pljuvamo tudi veselo. In prstke vlečemo, da je joj. user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 213
28.2.2013 20:17:12   
tinka986
Tudi midve sva že drug večer sami. Mala celo boljše funkcionira tako. Okrog sedmih ji dam flaško (ji dodajam samo zvečer, drugače se dojiva), potem še malo ziza, potem se postiskava in ob osmih gre v zibelko. Je pa prav zanimiva - že od rojstva ni bila zahteven otrok in je nismo toliko prenosili na rokah. In zdaj ji sploh ne paše se varvat al pa stiskat, samo takrat, ko se napapca. Pa še takrat je hitro zadosti user posted image
Kopava se na dva do tri dni, isto začnemo ob sedmih. Potem je seveda končno spanje na vrsti okrog pol devetih. Ampak je itak pridna in zaspi sama, tako da ni problema. Hvala bogu, da se je "zaspala ne bom pred 22.30 in pika" obdobje končalo.

Danes sva bili po enem tednu spet zunaj (ker je bila prejšnji četrtek cepljena, je nisem vlačila ven v ta sneg). Komaj čakam nasl. teden, da bo sonček! Bova tako hodli da bo joj user posted image

(odgovor članu Jakisonček)
Neposredna povezava do sporočila: 214
1.3.2013 8:59:07   
Špelička
Naša pupa je tud nezahtevna, če je predolgo na rokah, kar živčna rata. Midva jo ne nosiva veliko, potem pa ko smo na kakšnih obiskih in bi jo vsi pestval, ma pa po pol ure kar dost pa začne protestirat user posted image . Luna je zgleda minila, ker smo spet v starem ritmu. Vsa sreča!

Jeeeeee končno je se je odprla sezona vozičkanja, tale sonček paše!

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 215
4.3.2013 12:03:37   
Jakisonček
Hej mamice, kje se skrivate? Vse na sončku, ane user posted image
Zanima me, kolk št. oblačil imate za vaše sončke? Jaz ugotavljam, da je moja pupa že prerasla št. 62 in gremo na 68. 68 ji je pa seveda še kar veliko. A bom šla na večjo, sploh pri bodijih.
Meni pa hormončki noro skačejo. Spet sem dobila menstruacijo in to po 14 dneh od prejšnje. Sploh ne vem, kaj hudiča se mi dogaja, a druge razlage nimam. Upam, da se mi to stanje umiri.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 216
4.3.2013 17:02:27   
RozaRoza
Jakisonček, tudi mi že od tretjega meseca dalje nosimo oblačila številka 68. Sedaj pri 3,5 mesecih ima skoraj 7,5 kg. Po mojem bo ta oblačila nosil dlje časa, saj verjetno ne bo več tako intenzivno rasel in pridobival na teži kot doslej user posted image

(odgovor članu Jakisonček)
Neposredna povezava do sporočila: 217
4.3.2013 21:21:18   
tiši
Tudi mi imamo že kar kakšne tri tedne oblačila 68 (stari smo pa 3 mesece in en teden). Posvetovalnico in prvo cepljenje imamo drug teden tako da sploh ne vem koliko je kaj težek. Ko smo ga vagali na domačih vagah je vsaka drugače pokazala. Mislim pa da smo vseeno že pri 7kg.

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 218
4.3.2013 22:23:53   
lutko
Pozdravljene....

Upam, da niste jezne, ker sem se vklopila k vam...rodila sem namreč 6. decembra, ampak saj to je blizu novembra ;)
Vidim namreč da pri decembrčicah se nič kaj ne dogaja ;)

Imam punčko, ki bo čez 2 dni stara 3 mesece. Tudi midve se že bližava oblačilcem številka 68...Je zelo pridna, krčev nismo imeli
in tudi spimo že celo noč...

Že od samega začetka sem jo navadila, da gre spat ob 20:00 uri zvečer, prej seveda poje svoj obrok in spi do sedmih zjutraj... Na začetku se mi je zbudila okrog 3h zjutraj, pojedla in spala do osmih... Potem pa je iz dneva v dan podaljševala in sedaj se ponavadi zbudi od 6h do 7h zjutraj, poje in spi do devetih...

Zanima me, kako spijo kaj vaši sončki, namreč vse, ki jih vprašam, pri njih nič ne spijo... ;)

Rada bi vas vprašala tudi, koliko pojejo vaši malčki...namreč ne dojim več in pri pediatru so mi rekli, da naj bi 2 meseca in pol star dojenček pojedel 100 ml, naša pa je že prej pojedla tudi do 140 ml na obrok, 5 obrokov dnevno.

Sedaj poje 160 ml... Kako je kaj pri vaših srčkih?
Saj vem da so različni, ampak pediatrinja mi je svetovala, da naj ji dam manj in sem en dan naredila po njeno, pa sem ji podrla cel sistem...Moje mnenje je, če ji paše toliko naj je, namreč tudi poliva ne po hrani, tako da verjetno toliko rabi...Kaj pravite?

Lep pozdravček vsem mamicam ;)

(odgovor članu tiši)
Neposredna povezava do sporočila: 219
5.3.2013 7:49:28   
RozaRoza
Lutko, dobrodošla med nami user posted image
Joj, jaz ti kar malo zavidam, kako tvoja user posted image lepo spi user posted image
Naš mali user posted image zaspi ob 21. uri. Potem se ponavadi zbudi okrog 3. ure, pa potem še okrog 6ih. Potem pa spi še kakšno urco ali dve in potem vstaneva. Res pa je, da se izključno doji in se morda ne naje za dlje časa. Morda imam manj mleka, ker bi zadnje čase samo visel na joški...
Sem mu poskusila dodajat AM, pa vztrajno zavrača in kriči. Razen, če je resnisno lačen user posted image

(odgovor članu lutko)
Neposredna povezava do sporočila: 220
5.3.2013 8:12:39   
Špelička
Naša je tudi že prerasla kako cunjco 62, ampak nekateri bodiji 62 so ji pa tudi še preveliki oz. predvsem preširoki, ko je tak drobižek (5,2 kg 2 tedna nazaj). Zaenkrat ji 68 oblečem samo majčke, pa zaviham rokave.

Danes je spala od 20.00 do sedmih zjutraj v kosu, potem sva pa kar vstali, ker je blo videti, da ima dovolj. Jaz sem bila pa tudi utrujena včeraj in sem šla kar pred deveto že spat user posted image . Odkar imava pupiko, hodim najkasneje ob desetih spat in sicer iz preventive - nikoli ne veš kakšna bo noč user posted image .

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 221
5.3.2013 8:46:20   
tiši
Jaz ne dojim, in sem formulo glede tega koliko naj bi pojedel (po nasvetu pediatrinje in našla semjo tudi na netu) že napisala nekaj mailov nazaj. Pa da ti ne bo treba iskat, bom napisala še enkrat.

Naš poje 135ml na obrok in imamo 7 obrokov dnevno. Nam je P rekla da naj bi imel od 6 do 8 obrokov. Zvečer mu pa dam (zdaj že nekaj dni) 150ml. Pa žal zaradi tega ne spi nič dlje. user posted image Včasih se mi zdi, da ima premalo, ker joka ko mu zmanjka v flaši. Ampak ker dosti poliva in ker tudi zdrži tri ure, vztrajam na tej porciji.

Dojenček naj bi pojedel 150ml na kilogram telesne teže na dan. Torej, če je otrok težek 7 kg in ima 7 obrokov dnevno je to ravno 150ml.

Mi smo pa zdej začeli spati od 20h naprej (od petka). Pa se potem zbudi ob 2h, poje in spi spet do 5h, poje in nato spi še tja do 7h. Ampak ker je mami bolj lene sorte, se mali še kakšno uro sam igra v posteljci in vstaneva ob 8h, ko mora spet jesti. Je res priden glede tega, da me zjutraj še pusti user posted image
Je pa res točen kot ura. Se zbudi res točno ob dveh in točno ob 5h. Zadnjič kar nisem mogla verjet.
Upam, da bo kmalu začel podaljševati in bo spal kaj dlje časa.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 222
5.3.2013 9:11:47   
rakica82
Lutko dobrodošla

mi ne spimo več tako lepo. Sapt gre ob 20h ,včasih še malo prej, in se mi je adnes zbudila že petnajst čez polnoči, anslednjič pa okoli 3h, takrat sem ji dala dudo in vztrajala, da je zaspala nazaj še az eno uro ,ker je že malo preveč tole. Od tega, da mi je spala do 5 celo 6 zjutraj mi zdej po novem že dvakrat vmes je. In sem rekla da imam tega dost, čez dan jo itak dojim nekje na 2 uri zaradi polivanja, ponoči se pa tega ne grem.

čisto drugače kot moja prva, ki je vedno spala nekje od 20h pa do jutra. tud zdej gre spat ob 19h in spi nekje do 7 zjutraj. ta naša mala miška bi pa rada ponoči mami pokonci spravjala. samo niam sreče, ker se jaz ne dam in se bomo spravili nazaj v red,slej ko prej.

tudi drugače moaj ni tako nezahteven otrok, je veliko po rokah, ker nimam izbire zaradi polivanja in starejše, ki skaše okoli nje, in se zelo rada pritoži ,če jo dam dol. se moremo prav hudo z njo ukvarjat, jo žkečgat, telovadit, se pogovarjat...da zdrži. pa rada pokaže če ji kaj ni rpav, moj pravi da se prva niti slučajno ni toliko jokala. jaz ne vem a je to res, je pa ta res bolj zahtevne sorte.

toliko o tem ,da drugi otrok zraste še veš ne kdaj , pa kako so pridni. pri nas ta terorija zaenkrat ne drži vodeuser posted image

oblačilca mi še vedno bodije nosimo 56, nekateri so ji še prav, pa večino ostalega 62, naša ima 5500g tako da je bolj pri majhnih

(odgovor članu tiši)
Neposredna povezava do sporočila: 223
5.3.2013 10:16:30   
Yndyra
Pozdravček!!Ja tole nočno spanjeuser posted image Enkrat od 21h pa do 6-7 drugič do 4h pa lakota....Drugače pa najin sinček poje na obrok 160 ml dnevno na 3 ure zvečer je porcija večja-nekje 180 do 200ml.stari bomo 4 mesece(še5 dni) njegova teža pa je nekje 7,5 kg.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 224
5.3.2013 15:47:01   
tinka986
Naša se doji na približno dve uri, zvečer ji dam 120 ml AM, potem pa se še malo pri meni naje. Ene pet noči zapored smo spali od 20.30 pa do 5h, se najedli in spali do ene 8h, danes ponoči je blo pa spet noro. Zvečer je sicer zaspala, potem pa se zbudila ob 1h, vztrajala sem z dudo, ker do dveh ni pomagalo, sem ji dala jesti. Potem pa spet ob 5.30 auf. In spet jest, potem pa ni več zaspala. Ne vem kaj je bilo danes narobe. Upam, da je bilo izjemoma user posted image

Naša malčica nosi večinoma 62, oblečeva pa tudi že 68. Dva bodija ima celo še vedno 56, ampak sta res velika.

(odgovor članu Yndyra)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?