gregorina35
|
Ursikaa83, mi imamo igralno podlogo od Fisher price in se ful obnese, tamali se čist zatopi noter v živalice, pa se pogovarja z njimi, dostikrat tudi zaspi spodaj . Drugače smo pa mi kar v redu, v glavnem smo zdravi, dobili smo že tudi prvo cepivo prejšnji teden. Je mali tako jokal, da sem ga komaj umirila, bošček. Še meni je šlo na jok. Cepili smo ga tudi proti rota virusom, da ne bi slučajno starejša dva kaj prinesla domov. Trenutno smo na 5.900 g in 68 cm, kar je na odpustno težo iz porodnišnice 3.100 g in 55 cm kar v redu, bo pa tudi ta bolj suhec . Tudi naš spi na hrbtu in to že skoraj od rojstva. Vedno sem ga polagala na bok, pol je pa toliko časa brcal in ropotal po posteljici, da se je obrnil na hrbet in zaspal. Tako da ga kar pustim in tudi lepo spi, prvo rundo 7-8 ur, potem pa še 4-5 ur. Glede kakanja: mi se izključno dojimo in tudi ne kakamo vsak dan, kakšenkrat tudi po par dni nič, ali pa tudi večkrat v enem dnevu. Je pa to za dojene otroke čisto normalno. Gosta hrana: jaz bom verjetno začela čez dober mesec, torej po dopolnjenem 4 mesecu ampak res počasi, bom videla, kako bo mali sprejel vse skupaj. Glede kožice pri fantkih: tko kot je rekla Jakisonček, nič na silo, ampak po vsakem kopanju počasi, dokler gre. Tudi pri mojem starejšem sinu imamo še vedno probleme, pa ima 5 let. Se mi pa prav smilite s tem snegom, pri nas na obali je tako lepo vreme, če ni burje je čez dan okrog 10 stopinj, idealno za sprehode, tudi če ni sončka. En lep pozdravček iz Obale!
|