|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
4.3.2013 11:13:28   
Metuljčica 2013
IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

Jaz sem imela eno OP. Pa najprej je bilo rečeno, da bolje, da z zanositvijo počakava vsaj 3m. Pa so mi v bolnišnici rekli, da ni potrebno nič čakati... user posted image

user posted image super, veselo na delo user posted image

mene je pa začelo nekaj špikat v levem jajčniku, upam, da se O približuje user posted image ... po tistem izračunu bi naj bila 7.3. ampak ne vem, ker tisto naj ne bi bila še prava M zaradi KT... user posted image pa vseeno veselo user posted image

Naj bo marca polno pluskov user posted image

< Sporočilo je popravil Metuljčica 2013 -- 4.3.2013 11:27:37 >

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 951
   [Brisano sporočilo]
4.3.2013 11:44:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 952
4.3.2013 11:51:28   
Metuljčica 2013
hehe, brez problema vam vsako jutro kavico skuham user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Metuljčica 2013 -- 4.3.2013 11:52:07 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 953
4.3.2013 12:31:03   
pupika29
babysmile juhuhuhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image Cist vesela tvoje SUUUPER novicke!!! In pomojem ni dvoma! Iiiiii, happy day.user posted image BRAVOOOO!!!! Srecno in zdravo user posted image user posted image

Drage moje vse, bodoce srecke nosecke, danes imam veliko dela in sem zato bolj kratka...pa teta user posted image me tako matra, da me bo cisto izzela.user posted image Cimpreje naj gre...da bomo pridni.user posted image

Vsem user posted image

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 954
4.3.2013 13:30:40   
morskazvezdica
Bejbe imam eno vprasanje...sicer ni povezano z dojencki pa nosecnostjo user posted image

Zanima me kako se spopadate z bivsimi puncami od svojih dragih?mu se kaj pisejo,klicejo?
Sama imam opravka z zensko ki ji ni vazno ali je tip zaseden/porocen/ima otroke...bo tok casa rinla vanj da bo dosegla svoje user posted image
Moj jo na sreco kensla,vendar ko ga kje vidi je ze takoj pri njemu user posted image do mene pa je vsa hinavska.na zalost se na eni dejavnosti videvamo.na sreco 1x na mesec ali dva...pa jo imam dovolj za 10let...
Sicer pa se ze veselim dneva ko ji bom lahko povedala da bo ocka user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 955
4.3.2013 13:48:54   
CheryBlossom
Hvala za ponoven super sprejem! user posted image morskazvezdica jaz nisem nikoli imela teh problemov...user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 956
4.3.2013 13:57:25   
Metuljčica 2013
a mi lahko prosim kdo pove kako se naloži tisti trakec, ki ti ga pol odpre ko se postaviš na ime uporabnika? hvala :D

Neposredna povezava do sporočila: 957
4.3.2013 14:15:11   
asyka
Morskazvezdica jaz sicer direktnih stikov razen na faxu z njo nima. Na faxu se kdaj slučajno srečava in sem takrat deležna skeniranja od glave do pet. Sem že zvedla tudi "kako je lahko z njo, saj se nikoli ne uredi lepo"... ampak to pač ignoriram. Ona je ena izmed tistih punc, ki niti po kruh ne grejo ne da so prej v kopalnici 2 uri, no meni je to malo vseeno in si brez problema oblečem debelo športno bundo pozimi in športno jakno ter grem taka na fax.

Enkrat je nekaj probavala, ko smo se srečali zunaj in je mojemu začela razlagati da kako ji je žal za vse kar mu je nardila in da ga še vedno ni prebolela. Pa jo je moj zaključil, da on pa je njo definitivno prebolel in je prav nič ne pogreša v svojem življenju in lahko gre nazaj tja od koder je prišla.

Jaz sem sicer precej ljubusumen tip glede bivših, pač še vedno je to človek, ki ti je nekoč bil všeč, tko ali drugače. Nisem sicer nikoli direktno prepovedala stikov, ampak je pa super da jih nimauser posted image

Dokler jo ignorira in kensla tvoj se jaz ne bi obremenjevala, bi pa ji mogoče kdaj v bljižni prihodnosti bolj ali manj obzirno povedal, da ni zaželjena v družbi in da naj preneha s svojimi igricami, saj je njen čas potekel.user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 958
4.3.2013 14:29:04   
Metuljčica 2013
morskazvezdica imaš zasebno sporočilo user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
4.3.2013 15:16:23   
morskazvezdica
bivše znajo bit včas res od hudiča...

se bojim da bo šla ta tok daleč da ji bom kej preveč povedala...jst bi ji sam rada neki nazaj povedala da bo zalegl,k bo spet navalila na mojga s smsom al pa če se bomo kje vidl...pa ne vem kaj bi sploh pr njej zalegl...res...poročeni,ločeni,zasedeni,z otroki,samski...briga njo...

Neposredna povezava do sporočila: 960
4.3.2013 15:29:49   
pupika29
Sploh se ne sekiraj. Je razlog, da je BIVSA in ce ji tvoj ne posveca pozornosti se sploh nimas kaj sekirat...
...je pa nekaj res...
Bolj ko ji bos dovolila, da ti pride do zivega, bolj lahko vama obema pride do zivega. Tako pa IGNORE pa se bo ze umirila...brez skrbi. Bolj ko bos ti samozavestna in prepricana vase in v vajin odnos...manj nevarna je.user posted image

Sicer pa takih res ne bom nikol razumela...
...uglavnem, ti se kar lepo osredotoci na vaju s tvojim dragim in na to, da bomo kmalu skupaj slavile user posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 961
4.3.2013 15:48:10   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013
a mi lahko prosim kdo pove kako se naloži tisti trakec, ki ti ga pol odpre ko se postaviš na ime uporabnika? hvala :D

Klikneš na tickerček, ki ti je všeč, se ti odpre stran, kjer do njih dostopaš in si narediš svoj trakec. Tam ti potem poda kodo-zdaj odvisno na kateri strani si (uporabiš ali BBC code ali HTML code used for some forums-jaz sem to zadnjo mislim da uporabila), ki si jo kopiraš. Potem greš nazaj na RR, izbereš Moja ringaraja (torej tvoj profil), tam izbereš Nastavitve-Forumi-Trakec/ticker in jo tja prilepiš ter shraniš spremembe.

Neposredna povezava do sporočila: 962
4.3.2013 15:52:39   
Žabinčica
Lahko si pa tudi sama poiščeš stran si tickerji, ki so ti pač všeč. Jaz imam npr. Lilypie in Countdown to pregnancy.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 4.3.2013 15:56:08 >

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 963
4.3.2013 19:30:38   
Metuljčica 2013
žabinčica hvalaaaaa user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 964
4.3.2013 20:34:13   
Metuljčica 2013
pri nama se bodo kot zgleda še iskre kresle zarad imen-a user posted image vse kar je meni všeč njemu ni in obratno ... imam na zalogi taaaak lepa imena, pa super grejo k priimku,... aah user posted image sej vem, da je še čist prehitro o tem se pogovarjat, ampak vseeno no ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
4.3.2013 20:42:24   
Žabinčica
Metuljčica vidim da je uspelo user posted image , lep tickerček.

Ah ja, imena; midva sva si razdelila-prvo ime sem izbrala jaz oz. mi je šinilo v glavo (se je moj takoj strinjal), drugo on (že dolgo pred prvo nosečnostjo je rekal kako bi dal hčeri tako ime, če bi jo imel).
Tretji...ja za mene je definitivno prehitro o tem debatirat, morava prvo začet delat user posted image , ampak nekaj že imam v mislih...bomo videli, če se bo strinjal, ko bo tako daleč, pa če si jaz ne bom v tem času premislila user posted image . Čeprav verjamem, da ko bo čas, bo nama sigurno spet pravo ime prišlo na misel...

Neposredna povezava do sporočila: 966
4.3.2013 20:46:32   
Metuljčica 2013
ja, saj imaš prav, ampak ko sem res krasna imena naštudirala ... ahh, itak bo v taki euforiji ko bom rodila, da se bo strinjam na koncu user posted image

user posted image

hvala za pohvale za ticker user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Metuljčica 2013 -- 4.3.2013 20:48:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 967
4.3.2013 20:52:59   
bincha
babysmile čestitke user posted image user posted image želim ti nosečnost brez večjih tegob in zdravega otroka!

oh punce mene pa že psiha matra user posted image imam razna "dozdevanja in opažanja" glede mojega počutja - malce je omotice, slabosti, pa špikanje v jajčniku dan po user posted image - za znake nosečnosti pa vem, da je še nekaj tednov prezgodaj (če bi se že kaj prijelo) user posted image ah sj vem, mal sm trapasta od vsega veselja user posted image

mojga pa tud kar razganja - bi kar vsem povedal, da sva noseča... čeprav ne veva sigurno in se tudi po vsej verjetnosti še ni prijelo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 968
4.3.2013 21:14:20   
CheryBlossom
Glede imen imam tudi jaz nekaj lepih na spisku, pa se moj ne strinja user posted image user posted image No, imava pa tudi nekaj imen, ki so obema všeč. user posted image Amapk meni je pa najbolj všeč in bi dala otroku ravno tisto ime za katerega se on ne strinja. user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 969
4.3.2013 21:44:20   
d_m_b
babysmile čestitam user posted image želim ti čim bolj mirno in lepo nosečnost user posted image
ja midva tudi skos razglabljava o imenih, večje težave imava pri fantovskih imenih, ker tista ki so meni všeč, njemu sploh niso..ampak ko bo čas za to se bo že našel pameten kompromis user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 970
4.3.2013 21:46:16   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: d_m_b

babysmile čestitam user posted image želim ti čim bolj mirno in lepo nosečnost user posted image
ja midva tudi skos razglabljava o imenih, večje težave imava pri fantovskih imenih, ker tista ki so meni všeč, njemu sploh niso..ampak ko bo čas za to se bo že našel pameten kompromis user posted image user posted image

srčno upam, sedaj trenutno ne kaže nič na to! user posted image

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 971
5.3.2013 7:35:20   
Metuljčica 2013
user posted image

kavica je že kuhana, čvekice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 972
5.3.2013 7:39:33   
darhaha84
Dobro jutro – danes pa jaz častim user posted image
Mi smo pa polno zasedeni z našo hiškico. Vsak dan imamo kakšne delavce doma, predračuni letijo, iščemo stanovanje, izbiramo materiale… V glavnem pestro…
CheryBlossom – super zadaj pa veselo na delouser posted image
Vsem novim user posted image čestitke in želim vam čimbolj mirno in zdravo nosečnost in na koncu predvsem zdravega user posted image
Morskazvezdica – mi je znano. Sva imela na začetku probleme zaradi tega, ker ni dojel da še vedno flirta z njim (po njegovo je bila prijazna). Je bil pa problem, ker sta imela isti hobi. Moj je nor na faceliftane avte (je imel tudi svojega, dokler ni naredil totalke) in je hodil po teh sejmih in razstavah, ona pa ravno tako (je imela tudi svoj tak avto, ki ga je vozila okrog). Samo na mojo srečo je šla pred 4leti na dopust v Avstralijo, tam spoznala enega tipa in se preselila tja in je dokaj mir (čeprav še vedno vidim, da se dopisujeta samo mi nič ne omeni, ker ve da potem norim). Še letos za roj.dan mu je poslala medvedka me to you – samo mi je lažje to tolerirati ker je takšna razdalja user posted image
ta*mala – upam, da se ti ta zob čimprej pozdravi, ker to je res zoprna zadeva. Je pa res, da med nosečnostjo ful slabši zobje – jaz nikoli večjih problemov nisem imela z zobmi, med user posted image pa mi je enkrat padla plomba ven, enkrat pa ko sem jedla jabolko mi je kar šestka se odlomila (čist sem imela krhke zobe)
mamica deklicam-upam, da se boš čimprej pozdravila, ker te viroze zadnje čase kar zdelajo in potrebuješ kar nekaj časa da se postaviš nazaj
michelle1 – ti si pa zelo pridna s telovadbo (6x na tedenuser posted image ) in hujšanjem+pa še 3 otročke imaš doma + služba – klanjam se ti. Meni enostavno več kot 3x na teden ne znese … mah saj bo. S kilami ni krize, samo počutje je boljše po športanju, ker si naredil nekaj zase…user posted image
izkoristite lep sončen dan ker potem spet nekaj dežja napovedujejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 973
5.3.2013 7:40:32   
ta*mala
O čvakaliceuser posted image user posted image user posted image En dan ne berem orng, pa je za dve strani...user posted image Pridne ste, ni kej...

Jaz sem od samga psihiranja kako me bo zobar ubil na stolu dobila herpesuser posted image in to dva!!! In se ju moram čim prej znebit... ma ktera kak recept, ki deluje? Sem si dala včer silkapur gor, pa se mi zdi da me celo zateguje... pomaga pa en ****, se mi zdi da je še mal slabi...

Danes mam spet pregled, upam, da mojga G ne bo kap, k me bo videl... se mi že na delč vid, kako se izogibam stresauser posted image Pomoje je moj imunski sistem trenutno čist v riti...

Drugač kar se tiče user posted image se pa počutim ok... in tud upam, da je to dober znak...

Neposredna povezava do sporočila: 974
5.3.2013 8:22:57   
mamica deklicam
dobro jutro.
Vas tudi jaz ne dohajam več. Polno novih in razpisale ste se za cel romanuser posted image

Včeraj sem bila na pregledu za ščitnico in bi me zdravnica kmalu s stola vrgla, ko mi je priznala, da mi pred 6 meseci ni pravilno vzela vzorca. Ona da je priznala napako??? A se to v našem zdravstvu še dogaja? Sama sem že vedela, ker sem nesla izvid svoji osebni zdravnici, da ga spravi v kartoteko in mi je povedala kako in kaj. Sedaj moram počakati izvide IN MOČNO UPAM, DA JE TA GOMOLJ, KI GA IMAM NA ŠČITNICI BENIGNEGA IZVORA.

Drugače čakam, da se mi user posted image ulije, da grem lahko dat kri zaradi hormonov. Medtem sem se vrgla v hujšanje. Se mi je v glavi naredil tisti slavni KLIK, sedaj je pravi čas. In seveda ga moram ubogatuser posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?