|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
3.3.2013 11:19:56   
pupika29

IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica

pupika mogoče pa tete ne bo že ta mesec user posted image držim pestiuser posted image

Joooj bejbi, ko bi vsaj bilo tako...samo me ze tako boli vse spodaj, da mislim, da bo vsak cas prisla user posted image ...
...pa tudi delala sem BC mini, ki ima obcutljivost 10 in bi v petek res moralo pokazati user posted image ce bi kaj bilo, tako pa se bojim, da gremo v nov mesec.user posted image
Hvala ti pikica za spodbudo user posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 926
3.3.2013 11:37:39   
morskazvezdica
Veliko je tudi v psihi... user posted image ko je meni pokazal - na testu sem kar jokat začela.Ampak na srečo mi je moj stal ob strani pa ve na forumu in sem se sprijaznila da grem v nov krog.tudi če pride user posted image ,glavo gor pa naprej.Še vsaki je uspelo,bo pa še nam.Sicer ne takoj kot bi hotle,ampak bo pa user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 927
3.3.2013 11:47:35   
pupika29
Res je!user posted image user posted image

Imam pa jaz tudi tezave s tem, pa si recem, ne bom se psihirala, ko bo, bo...samo kaj, ko je zelja tako velika, da me podzavest kar naprej v te misli nosi...in je potem hudo, ko zageldas minusek.user posted image
Ampak NAM bo uspelo!! Se malo, se cisto cisto malo...pa bomo vse srecke user posted image

In evo...ravnokar prisla user posted image user posted image ...tako da uradno upam zdaj na 3.4. ali kak dan prej, da mi pokloni user posted image

< Sporočilo je popravil pupika29 -- 3.3.2013 11:54:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 928
3.3.2013 12:15:31   
morskazvezdica
Pupika glavo pokonci pa greš z mano v nov krog user posted image

Jaz pa upam da je ne bo 31.3 oziroma 1.4. Tam nekje...imam ful dolg ciklus-32dni...no saj meni je dolg...
Do takrat bova pa z mojim pridna user posted image pa upam da nama uspe...

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 929
3.3.2013 12:31:43   
pupika29
Pikica, hvala ti...res hvala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem res potrebovala zdajle eno tako spodbudo, ker mojega nimam doma, se 10 dni ga ne bo...pa sem sama s to tecko user posted image pa sem za trenutek malo user posted image , ampak si me zdaj dvignila in grevaaaaa obe v aprilcka po user posted image user posted image user posted image

Hvala tiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 930
3.3.2013 13:03:34   
Metuljčica 2013
Pupika29, morskazvezdica en velik objemček za obe user posted image in ogromno sreče naprej... enkrat bo user posted image ! mora bit!

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 931
3.3.2013 13:15:41   
pupika29

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

Pupika29, morskazvezdica en velik objemček za obe user posted image in ogromno sreče naprej... enkrat bo user posted image ! mora bit!

Hvala ti draga metuljcica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 932
3.3.2013 15:12:09   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: pupika29

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

Hvala ti draga metuljcica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa sama nič kaj veliko ne upam ta mesec, tako, da ni 2x za rečt da bomo čakale skupaj spet aprila user posted image ... user posted image sicer redno ... ampak sem prvi mesec po kt ... jemljem elevit tabletke... ampak vseeno, vprašanje, če bo sploh ovulacija že ta mesec :) Drugače sem vedno imela (brez kt) redne M na 28 dni in do zdaj nikoli nobenih težav ... prvo navihanko smo dobili 2. mesec po prenehanju kt - zato ne verjamem v prvi mesec po kt user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 933
3.3.2013 19:21:43   
bincha

[/quote]

sicer pa sama nič kaj veliko ne upam ta mesec, tako, da ni 2x za rečt da bomo čakale skupaj spet aprila user posted image ... user posted image sicer redno ... ampak sem prvi mesec po kt ... jemljem elevit tabletke... ampak vseeno, vprašanje, če bo sploh ovulacija že ta mesec :) Drugače sem vedno imela (brez kt) redne M na 28 dni in do zdaj nikoli nobenih težav ... prvo navihanko smo dobili 2. mesec po prenehanju kt - zato ne verjamem v prvi mesec po kt user posted image

[/quote]

moja sestrična je med jemanjem kt delala krajše premore "da se telo sčisti" - po kakšen mesec in je med temi pavzami "pridelala" prvega sina user posted image

tako se lahko zgodi, da boš že sedaj zanosila - če boš ujela tiste 3 dni okrog ovulacije user posted image
user posted image

jaz pa imam sedaj vsak dan v mislih ali se je kaj prijelo ali ne - sem mojemu naročila, da je kupil test in ga bom naredila enkrat po 20.3.
piše namreč, da v primeru, če še dojiš (ko še nimaš (redne) menstruacije) moraš narediti test 19. dan po odnosu. bomo videli user posted image
se pa tako fino počutim- spet to upanje, sanjane, razmišljanje user posted image

drugače pa sem včeraj prehodila okrog 10 km, danes pa okrog 18! sedaj pa že mora kak kg it dol! user posted image
pa tudi če ne - je bilo fino na sončku!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 934
3.3.2013 20:35:01   
briljantina
Pozdravljene!

Žabinčica, hvala za skrb user posted image , mi pridno user posted image , saj smo sedaj ravno v obdobju plodnih dni, drugače pa sem vas bolj poredko brala, ker sem imela veliko obveznosti.

Dobrodošlico izrekam vsem novim članicam user posted image !

LP

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 935
3.3.2013 20:48:17   
Metuljčica 2013
bincha, no bomo videli kolk smo kaj plodni user posted image . Jaz bi tudi morala ene 5 kg it dol, ... ni neke volje user posted image , bo pa mogoče zdaj (če ne zanosim prej) šlo kaj dol, ko se bomo več zunaj gibali ... user posted image
Držim pesti, da zagledaš user posted image ali user posted image user posted image

briljantina, hvala za dobrodošlico!

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 936
4.3.2013 7:04:12   
babysmile
Jutro punce!

Uf, jaz sem čist zmedena.....

V soboto sem delala test (Clear blue) in je bila navpična črtica komaj vidna, ampak je bila. Nato pa naredim še first sign, ki naj bi bil enako občutljiv, pa nič. Danes sem ponovila test in je bi Clear blue že dosti bolj močen plus, pa ker ne morem verjet grem delat še first sign in je bila druga črtica komaj komaj vidna (če sem pogledala pod pravo svetlobo ma bi skoraj lupo rabila user posted image ). Ampak, to je verjetno to, ali kaj user posted image user posted image
Sedaj si pa že res moćno želim, da je to vse res....

Neposredna povezava do sporočila: 937
   [Brisano sporočilo]
4.3.2013 7:12:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu babysmile)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
4.3.2013 7:22:17   
babysmile
michelle saj sploh ne vem zakaj sem sploh naredila toliko testov - taka sem ko ena znervirana kura user posted image
načeloma je danes 2 dan zamuda user posted image .

Pri prvi nosečnosti nisem tako komplicirala - naredila en test in je bil rahel plus in je bilo to to user posted image no pa kasneje čez kakšen teden še enega, da sem ga lahko slikala za arhiv, ker sem prvega vrgla stranuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 939
4.3.2013 7:48:32   
ta*mala
babysmile, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 940
4.3.2013 7:53:08   
morskazvezdica
Jutro!

Čestitam babysmile!mislim da ti je uspelo user posted image

Moja teta se počasi poslavlja.hvalabogu...

Zanima me kateri šport ni priporočljiv v času zanositve?pač ko delaš še na otroku...
Sama treniram ples ob drogu in me zanima vaše mnenje glede tega...če lahko kaj vpliva na zanositev...

Hvala bejbe user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 941
   [Brisano sporočilo]
4.3.2013 8:39:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 942
4.3.2013 8:42:54   
Metuljčica 2013
babysmile, po moje je to to user posted image , jaz sem jih pa ravno v 1. nosečnosti nardila najmanj 5, 3 mam celo v albumu zalepljene user posted image
zdaj pa (zaenkrat) še ne čutim, da bi ga kaj rada delala ... bom kar lepo čakala M, če je ne bo tam do 30.3. pa nardim test... čeprav jo ne pričakujem nekje 24. 25. ... no bomo vidli :)

morska zvezdica, dvomim, da bi lahko ples ob drogu kakorkoli škodoval oz. vplival na zanositev ... vprašanje kak je potem v sami nosečnosti, mislim, pa da do same zanositve se komot ukvarjaš s plesom ob drogu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
4.3.2013 8:55:49   
babysmile
upam, da je res to to user posted image

Ples ob drogu pa more biti dobra zadeva. Ti kar nadaljuj. Stalna telesna aktivnost je boljša, kot pa sedenje in ležanje, ter čakanje na user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 944
4.3.2013 9:17:30   
morskazvezdica
Ooo super ste user posted image user posted image
Bom trenirala se naprej.sicer mi vcasih ze casa zmanjkuje za ples,tako da ta mesec se vztrajam pri plesu,potem pa malo pavze.bom sla rajs v hribe hodit,zdaj ko je lepo vreme user posted image
Moja teta je cudna,vceraj skoraj nic,danes pa spet nekaj user posted image naj se ze spelje da grem v nov krog.pa se moj danes ze sanja za zvecer o user posted image na sreco ga tetka nic ne moti. user posted image

Danes bo spet lep dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 945
4.3.2013 9:18:41   
Žabinčica
Dober dan.

Naša mala žaba je nekaj malo bolana :(. Tako da danes ne bomo mogle nič sončka izkoristit. Bom pa posledično mogoče malo več z vami...

Babysmile user posted image čestitke za plus. Če ga je CB izrisal jaz tudi mislim, da je to to. Tako da, lepo nosečnost in enega zdravega user posted image želim.

Nosečk te dni kar dežuje tukaj pri nas user posted image ...lepo to brat...se vidi da prihaja pomlad user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 946
4.3.2013 9:28:23   
Metuljčica 2013
Grem eno kavico skuhat. Ja, super bi bilo, če bi se kaj več čvekalo tukaj gor user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Metuljčica 2013 -- 4.3.2013 9:30:05 >

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 947
4.3.2013 9:36:14   
CheryBlossom
Nekatere se me spomnite, druge ne ne.. Ampak spet se vam pridružujem user posted image Sva dobila zeleno luč, nama ni treba čakati, kot je bilo sprva rečeno. Tako, da je ne pričakujem nekje 12.4. Upam, da nama uspe in da bo vse OK!

Do zanositve se lahko ukvarjaš s katerimkoli športom, potem pa se je pametno nekaterim odreči. Se pa vsekakor priporoča, da ostaneš športno aktiven...

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 948
4.3.2013 10:18:23   
Žabinčica
CherryBlossom dobrodošla nazaj. Seveda se te spomnimo. Zakaj sta pa vidva morala pavzirati? Tudi tvoja slikca profila mi je super všeč.

Metuljčica hvala za kavico. Tako lušno lahko še prideš k nam pripravit.

Sem mislila da bo malčica malo več spala, ker je bila pestra noč...pa nič ne kaže na to. Greva zdaj malicat in se igrat.

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 949
4.3.2013 10:21:04   
CheryBlossom
Jaz sem imela eno OP. Pa najprej je bilo rečeno, da bolje, da z zanositvijo počakava vsaj 3m. Pa so mi v bolnišnici rekli, da ni potrebno nič čakati... user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?