|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
28.2.2013 19:21:49   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

No, roke na srce, mi tudi naše kobile vozimo na obisk k žrebcu  vsakih 36 ur, pač v času pojatve.  Tako da nekaj podobnosti je v tem... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hahaha, to je zato, ker za kobile še niso izumili ovulacijskih testov, michelle!!! kaj si pa ti mislla????

Men je blo čist kul vsak dan... zdj bi pa večkrat na dan, če bi mela časuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 876
28.2.2013 23:19:41   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

No, roke na srce, mi tudi naše kobile vozimo na obisk k žrebcu  vsakih 36 ur, pač v času pojatve.  Tako da nekaj podobnosti je v tem... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hahaha, to je zato, ker za kobile še niso izumili ovulacijskih testov, michelle!!! kaj si pa ti mislla????

Men je blo čist kul vsak dan... zdj bi pa večkrat na dan, če bi mela časuser posted image user posted image user posted image

ti povem iz lasnih izkušenj, da ti bo sedaj še bolj pasalo.user posted image user posted image Verjetno zaradi hormonov, ki ti sedaj razsajajo po telesu

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 877
28.2.2013 23:20:16   
Metuljčica 2013
Pozdravljene punce!
Sem se prijavila z novim profilom, sicer sem že "stara" tukaj. Ker sva se z dragim odločila še za enega otroka pa bi rada kaj počvekala tukaj, vendar ne s prejšnjim profilom, ker imam kar nekaj znank tukaj gor in ne bi rada, da se prehitro zve, saj me razumete user posted image . Zaenkrat sem prenehala z jemanjem kt in začela z elevitom.
Vsem, ki ne čakate tečke ta mesec (marec) želim vso srečo user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 878
28.2.2013 23:22:22   
mamica deklicam
bila sem na prvem pregledu. Zdravnik je dober, vsaj prvi vtis je bil pozitiven in kolegica, ki dela v porodnišnici, ga je tudi pohvalila. Mi je ugotovil, da imam cisto na desnem jajčniku. Zato sem tudi toliko časa krvavela. Če z naslednjo user posted image ne bo šla stran, mi bo dal terapijo, potem gremo v boje za tretjo štučko.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   [Brisano sporočilo]
1.3.2013 7:07:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 880
   [Brisano sporočilo]
1.3.2013 7:09:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 881
   [Brisano sporočilo]
1.3.2013 7:10:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
   [Brisano sporočilo]
1.3.2013 7:14:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Metuljčica 2013)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
1.3.2013 7:59:54   
babysmile
Jutro!

Petek je user posted image teden je minil s svetlobno hitrostjo. Ste pridno user posted image . Jaz sem zadnje dni tako crknjena zvečer, da rabim dosti spodbude user posted image user posted image

Kaj (ne)vplina na zanositev je pa tukaj dobro zapisano: http://www.ringaraja.net/clanek/miti-o-zanositvi-drzi-ali-ne_5726.html

Pametno se prehranjevat, seksat po želji (ne po ukazu), dnevna rekreacija, omejit alkohol in kavo, pa folno uživat... potem pa če ni nobenih drugih zdravstvenih omejitev kmalu dočakamo user posted image

Aja, pa slišala sem da punce uživajo krvomočnico

Lep vikend!

Pupika29 kako je s tabo? Pri meni nič novega

Neposredna povezava do sporočila: 884
1.3.2013 8:23:07   
ta*mala
....uboga tamala jst...sm spet pr zobarju...in ce me ne neha bolet bom popizdla...

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 885
1.3.2013 8:32:30   
Žabinčica
Dobro jutro.

Ste zelo pridne, sploh vas ne sledim komentirat. Je pa fino brat.

Michelle hvala za user posted image , jaz si bom danes kar dvojno dozo privoščila.

Metuljčica2013 dobrodošla.

Mamica deklicam si bolje? Pa user posted image za uspešen pregled.Če sem prav razumela, boš potem začela s postopkom? Pa ste se že kaj pogovarjali tudi o tem kako in kaj?

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

No, roke na srce, mi tudi naše kobile vozimo na obisk k žrebcu vsakih 36 ur, pač v času pojatve. Tako da nekaj podobnosti je v tem... user posted image

ti povem iz lasnih izkušenj, da ti bo sedaj še bolj pasalo.user posted image user posted image Verjetno zaradi hormonov, ki ti sedaj razsajajo po telesu

Vidiš kako smo različne. Meni pa v nosečnosti čist mine do takšnih aktivnosti...sploh v prvi nisem imela nobene želje....

Drugače pri nas tudi megla, te ne vleče ravno ven, ko skozi okno pogledaš, ampak bo treba.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 886
1.3.2013 8:33:57   
Žabinčica

....uboga tamala jst...sm spet pr zobarju...in ce me ne neha bolet bom popizdla...

Uspešno... pa da boste vse porihtali user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 887
1.3.2013 10:26:12   
Metuljčica 2013
Dobro jutro, hvala za dobrodošlico ... Še dobro, da mi ringaraja na našem netu NE dela, na sosedovem wifi-ju pa user posted image

pri nas doma že imamo navihano 6 letnico ... no, pa sva se odločila, da se nam kmalu pridruži še en user posted image ... v prvo je šlo ekspresno hitro, kar v drugo dvomim, da bo - da imamo tako srečo user posted image , zato lepo počasi, pa ko bo bo user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 888
   [Brisano sporočilo]
1.3.2013 11:16:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 889
1.3.2013 11:26:14   
Metuljčica 2013
Ja, saj vem, vse je možno, hočem povedat, da se ne bova preveč sekirala, če ne bo kr takoj oz. hitro ... že to, da sva se odločila je veliko, in tako kot si rekla, takrat ko je je pravi čas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 890
1.3.2013 11:35:46   
pupika29
Pozdravljene deklice,

danes sem pa malo pozna. Veliko dela...pa mojega moram na daljavo tolazit, ker je zdaj njega zacelo psihirat (ker on bi vse kar takoj - user posted image ) in sem mu morala dopovedat, da naj vendarle opusti te misli, se zrelaxira in uziva v procesu...(ceprav tudi mene zvija, ampak ni kaj, je treba POZITIVNO gledat in samo naprej). Ane bejbike?user posted image

babysmile Pikica, nic novega. Danes zjutraj sem ze mislila narediti BC, pa nisem upala...user posted image do jutri bom pocakala...ceprav imam obcutek, da bo ta mesec, te dni...user posted image FUL STISKAM PESTI ZATE!!! Prosim javi, ce bo kaj novega. In eno veliko user posted image zate pa se user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 891
1.3.2013 11:36:33   
pupika29
In

DOBRODOSLAAA metuljcica user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 892
1.3.2013 11:37:24   
Metuljčica 2013
user posted image hvala

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 893
1.3.2013 12:28:27   
bincha
Pozdravljene!
po 3eh mesecih je moj dragi končno prišel domov user posted image
in seveda je šel takoj v akcijo user posted image ... sedaj pa ne vem kako bom vedela, če sem noseča ali ne - mestruacije še nisem dobila, dojim pa večinoma le še zjutraj in zvečer. No slej ko prej bom tako zvedela, samo zdaj me bo vsak dan firbec matral ali sem že imela ovulacijo in se je prijelo, ali pa je bilo še prezgodaj user posted image upam, da ne bom sedaj ves denar za teste nosečnosti zapravla user posted image . user posted image

končno mal sončka! šibam ven

Neposredna povezava do sporočila: 894
1.3.2013 13:23:36   
Žabinčica

Žabinčica - no, končno. Kam si se pa ti pogreznila, da te je tako malo tukaj? Malo pa  te moram pokarati.  user posted image

Odnesel me je čas...oz. pomankanje le-tega user posted image . Bomo videli kako bo v prihodnje-najbrž pa ne veliko bolje, odvisno od dneva user posted image ...

Pri nas je tudi sonce že, tako kot se za marec spodobi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 895
1.3.2013 14:06:15   
ta*mala
Znorela bom, majke mi!!!! Včeri grem h zobarju - mojmu - ne dela, dela nadomestna zobarca... pogleda prav da to ni zob, da je obzobni žepek in mi da not zdravil eno vatko v neki namočeno, kao da naj mam do dons notr, če ne bo bol pridem nazaj... mene ponoč bolel da sm jokala... me je mislu moj v lj vlečt sred noči... zjutri grem takoj nazaj, moj zobar spet ne dela in niti ni nadomeščanja... fehtarm okol... da sm šla na konc samoplačniško h sosed tm od mojga zobarja... mi reče da ni ta mrtu zob, da ni vidit niti da je dlesen... mi zvrta tazadn zob (zraven tega, k me kao boli) in natlač trak za dlesn... na živo valda... na konc mi pa pove, da itak sum da mi raste modrostn zob in mi rine v ostale... slikat pa ne smejo... js bom ne vem... ne vem kaj nj nrdim boli me pa toook

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 896
1.3.2013 15:07:59   
pupika29
Naredila BC...
...ta mesec ne bo nic z veseljem.user posted image Zdaj cakam na user posted image .
Malo razocarana, ceprav sem vedela, da je malo moznosti ta mesec...a vseeno...user posted image

Drzim pesti za vse...

tama*la DRZI SE!!!!! Pojdi v LJ na dezurno, ce ne bo bolje. Tam ponavadi ze kaksnega dobrega ujames, ki bo vedel (ne le ugibal) kaj se dogaja.user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 897
1.3.2013 15:13:47   
ta*mala
kam pa v lj? maš kakšen predlog, kar koli? kam naj se še obrnem... ne verjamem pa nobenem več...

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 898
1.3.2013 15:25:08   
Penny
Vem za eno, ki si je pri modrostnem zobu pomagala s T3 kapljicami.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 899
1.3.2013 15:32:02   
ta*mala
penny, ce niti ne vem ce je to to...boli me se vedno sestica

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?