Mamaja
|
Hojla! ja, naš mesec je tu! Juhu, to pomeni, da bomo naposled dočakale naše srčke . Michelle upam, da se Michelle kmalu pozdravi, da boste nared za nove izzive. Da ne bo na koncu tvoj fant čisto predolgo čakal ... Tudi pri nas še kar držimo pesti, da se mladiču ne bi mudilo in da bi še nekaj dni zdržal v trebuščku. Najprej smo bili zmenjeni, da počaka do sobote, zdaj so pa dragemu podaljšali službeno pot, ker se je pri projektu nekaj zalomilo . Tako, da je prvi dan, ko bomo vsi doma, šele prihodnji četrtek, kar je devet dni pred PDP. Je pa zanimivo, da je pred partnerjevim odhodom mene grabila panika, zdaj ko so mu podaljšali, sem pa precej mirna, medtem ko je moj dokaj zasekiran in zaskrbljen in jezen. Ninibo tele sprostitvene tehnike mene uspavajo tudi pri pilatesu/ body balanceu/ orientalskih plesih, če sem zelo utrujena . "Porodno sproščanje" sem obakrat opravila zvečer, tako da je bilo lahko tudi to krivo. Bom poskusila še dopoldne, ko nisem tako utrujena, ker me res zanima, kako poteka. Sem zaspala že, ko smo bili pri ramah (za tiste, ki ne veste, začne se pri lasišču in gre proti prstom na nogah). Glede potovanj oz dopustov pa je to, kar si opisala, nekako tudi najin stil. In tudi sem imela v mislih neko bolj sproščeno varianto potovanj, kakršnih sva navajena. Edino za začetek se bomo potepali po Evropi, se bomo verjetno za nekaj časa odpovedali eksotičnim državam in medcelinskim letom. Zelo bi si želela videt Irsko ali pa Skandinavijo in mislim, da bo zdaj prilika za to. Ne vem pa, kako se bomo z malim ujeli na začetku, zato ne upam ničesar planirat vnaprej. Mogoče gremo celo na kake klasične počitnice v hotel s polpenzionom z agencijo v Grčijo ali kam drugam, čeprav to ni ravno najin način. Lepo se imejte, zdaj prihaja naš čas
|