Anonimen
|
Punce, dobro jutro. Tudi meni je žal, da ste nla FB pobegnile, ampak če imate takšne tehnične težave, kot pišete, se ne čudim. Meni preko mobija vedno takoj odpre okno za odgovor, zdajle, preko hitrega dostopa na računalniku, mi ga je pa tudi odprlo brez problemov. Je pa tudi meni fino prebrati, s kakšnimi težavami ali dilemami se srečujete druge, tako da upam, da boste tudi še na RR pisale . Včeraj sem imela drugi pregled pri G in mi je naredila vaginalni UZ in pogledala, kako dolg maternični vrat imam in je bil dolg 2,9 mm in zaprt in pravi, da je to ok. Pikec je že tako velik, da se ga z vaginalnim UZ sploh ne da več v celoti videti in vidiš samo njegove delčke, tako da seveda skoraj ničesar ne prepoznaš . Pa glivice imam spet spodaj, tako da sem dobila svečke. Vem, da se da to rešiti s prehrano brez sladkorja in bele moke, ampak nimam ravno neke največje volje za to . Pa povedala sem, kako me joškice bolijo in da so me zdaj še srbeti začele in je rekla, da jih naj že kar mazati začnem. Pa da spati ne morem, da se vsako noč zbujam in potem nekje od 3-h do 5-h ne spim in je rekla, da to zna biti zaradi nosečnosti. Glede zgage je pa rekla, naj kar Donat pijem, tako da si ga danes ta veliko flašo nabavim. Zadnjič sem ta malo, pa sem ga srkala po tri, štiri požirke na dan, zdaj ga bom pa poskušala več popiti. Je rekla, da so proti zgagi tudi Magnesol tablete dobre. Pa povedala je, da je malo bitjece zelo živahno, jaz sem se pa spet kar topila od sreče . In da bo naslednji UZ tudi še vaginalni. Pa morfologijo tudi ona dela, ampak nima pa 3 D UZ-ja, tako da bom šla vejretno spet kar v Dravlje. Ker imam mami sladkorno, sem dobila napotnico za sladkor merit. Aja, toksoplazme pa še nisem prebolela, tako da moram kar pazit, kaj jem. Naslednji pregled imam 28. 3. Upam, da vam bo danes na RR odpiralo okno in da bom imela zvečer kaj za prebrati . Prva anonimna
|