izalina
|
Jutro, danes se pa kaže sonček , upam da ga ne zakrije megla. Včeraj imela pregled in grem v ponedeljek nazaj v službo . Za dva tedna. Sem pričakovala to, ker ni bilo moje G. Nekako mu nisem mogla dopovedat v čem je fora moje službe. Njegov odgovor je bil, da sedaj ima itak že 2000g in če se prej rodi ni več take panike.... Sem bila čisto šokirana. Sem potem šla še k osebnemu zdravniku na kontrolo. Je bil ful presenečen, ampak je rekel, da žal ne more nič. Da naj grem v ponedeljek, ko preteče teh 30 dni v službo in če ne bo šlo naj pridem nazaj k njemu. Sicer imam pregled pri svoji G čez dva tedna (6.3.) in bom videla kako se bom počutila takrat in če ne bo šlo, jo bom prosila za en teden bolniške. Potem bo pa itak tukaj 14.3. ko nastopim porodniško. Drugače je z malim vse ok....spet je ponosno pokazal kaj bomo imeli. V tej nosečnosti pa kot da nekdo hoče, da vemo kaj pričakujem. Že na 3 UZjih je jasno pokazal kaj je. Težek je cca 2000g, z glavo obrnjen dol....Je rekel ginekolog pripravljen na porod. Sem ga vprašala še za dolžino MV pa mi ga ni nič izmeril; njegova razlaga pa da to ni več pomembno, da se to gleda tja do 28t potem pa ne več . Mi ni bilo nič več jasno....eden govori tako, drugi drugače. Ursika lepo da si se oglasila ter super, da Lovro tako lepo napreduje . Ti kar lepo vse v miru pripravi za tvojega borca. Kako pa se ti počutiš? Si že dobro po CR? Pikicastonoga - imajo palčkovo deželo (otroci v gozdu iščejo palčke), trenutno je malo težko ker je ful snega in so kar skriti . Potem imajo smrkastično deželo, kjer so postavljeni smrkci in je nekakšen 'smučarski' poligon (na ravnnem), potem imajo pa eno tako mini vlečnico za otroke (ni trak, ampak taka vrv, kjer so pritrjena držala, da se otrok prime, je pa ful počasna), no na tej progi je postavljen smučarski poligon (tuuneli, razne maskote, da otrok zavija,...) ter potem še ena vlečnica krogci, ki je za večje otroke. To se nahaja v Planici pri tem olimpijskem centru (CŠOD Planica), smučišče se pa imenuje Slatna. Midva ji kar vzameva učitelja za eno urco in se potem on z njo smuča, prej smo pa sami v palčkovi in smrkastični deželi. Cene za karto ne poznam, ker jo plačamo zraven učitelja. Če želiš ti lahko pošljem tudi link šole. Moja hčerka bo konec maja 3 leta stara in ji je prav zabavno na smučkah in komaj čaka, da spet gremo. Ninibo ti pošljem na ZS. Saj če imaš kaj tako čisto osnovnega za porod. Glede vizualizacije pa moje njenje tako; v nekaj kar zares verjameš, da pomaga, ti bo pomagalo. Če se pojavi dvom, pa žal ne bo šlo. Jaz sem s pomočjo vizualizacije naredila najtežji del izpita v prvem letn ku faksa, ko sem že eno leto pavzirala. In potem mi moj predlaga, da poskusim še z vizualizacijo in mi je v 3 tednih uspelo ter tako naredila praktični del izpita. In bi rada poskusila s tem tudi pri porodu.
|