san
|
jeeej, kaj brerem :). čestitke sanjah za malega korenjaka. se mu je pa res mudilo k tebi v naročje. vse dobro vama želim in naj ga sreča boža po ličkih. ursika1, upam, da se tudi tvoj korenjak dobro drži in napreduje. velikokrat se spomnim na vaju... katniss, lepo je prebrat, da se je stanje izboljšalo, naj tako tudi ostane do 37. tedna! in končno selitev, jupi :) tudi mi se veliko pogovarjamo o prihodu nove članice z otroci in tudi sodelujejo pri pripravi. vsi taveliki se zelo veselijo, tudi naš še ne triletnik je ves navdušen in ima tudi on dojenčka v trebušku. predvidevam pa, da naši mali enoinpol letnici ni ravno jasno kaj se dogaja. je pa navdušena nad lupinico in košaro za dojenčka in ležalnikom, jih zelo rada uporablja :). do sedaj še nismo imeli nikoli težav s prihodom novega dojenčka in upam, da bo tudi tokrat tako. jaz sem imela pa v petek pregled in imam tudi še vedno prisotne beljakovine v urinu. zadnjič smo mislili, da je zaradi vnetja, ampak to se je pozdravilo, beljakovne so pa ostale. pri vsej zadevi je tečno tudi to, da že dva meseca zatekam, že od zjutraj in to v vse dele telesa. vmes je bilo sicer kakšen teden bolje, potem pa se je spet začelo. me je potem poslala v laboratorij in danes popoldne izvem kaj je s temi beljakovinami. če bo vse ok imam pregled čez 2 tedna 1.3., drugače pa moram danes nazaj. drugače se otroček lepo razvija, posteljica je tudi ok, ravno tako plodovnica. je pa še vedno z rito dol, no zopet, vmes se je že obrnila, pa ji zgleda tko bolj odgovoarja;). no, bojda pri mnogorodkah to ni nič takega, so se mi pa drugi vsi prej na bučko obrnili in tako ostali do konca. zredila sem se pa samo pol kile od zadnijč, kar je tudi super, ker predzadnjič sem jih pa kar 5 pridelala. gnezditveni sindrom me pa še ni spustil in skoz neki premetavam po omarah, okol obrnila postelje, eno razstavila in naredila tak kotiček za našo enoinpol letnico, kot je ninibo pripopala en link nekaj časa nazaj. ko mi je zmanjkalo vsega, sem napadla sem tudi klet, ki je bila že prepotrebna, da jo nekdo fino pospravi. daje me tudi, da bi prebaravla dve steni, ampak pri tem vremenu se nič ne hitro suši, pa malo cincam. ta teden grem tudi na csd uredit vse papirje. aja, ninibo, tudi jaz bi še enkrat poskusila paprije oddat. in ne slišim prvič, da ga je na csd nekdo takole pobiksal s pametnim svetovanjem. zakaj raje ne reče ne vem, se bom pozanimala, ali pa kaj v tem smislu... tako lepo se imejte in vsem vse dobro.
< Sporočilo je popravil san -- 18.2.2013 7:10:26 >
|