|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
22.2.2013 8:24:53   
trixxy
PikicaStonoga veš, da nič ne vem kje je to. user posted image Najbolje, da pokličeš in vse izveš.

Nekaj se dogovarjamo za pijačo v petek čez en teden, vendar me se laho dobiva tudi kater drug dan, če ti bolj ustreza.

Joj komaj čakam pomlad in konec te bedne zime. Sem zdaj, ko imam že enega otroka, še nekako preživim, ker vidim, da uživa v sankanju in metanju po snegu, sam vseeno mi pa ni glih top tole user posted image

(odgovor članu Tajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
22.2.2013 8:57:10   
izalina
Jutro,

joj meni je pa tale zima prav super. Imam ful rada, da se toplo oblečem in nora sem na kape. user posted image Pa na zimo imam ful lepe spomine, ker sem v študentskih letih kar nekaj zimskih tednov preživela na smučiščih in imam na to sploh lepe spomine. Pa še z mojim sva šla naprvi zmenek na 'smučišče' oz. na turno user posted image . Letos mi gre samo to na živce, ker lahko samo gledam....jaz bi se pa tako rada s hčerko malo posmučala. Saj poletje mi je tudi ok, samo kaj ko kdaj tako vroče in nimaš kaj več sleči user posted image . Sicer bom pa gotovo mnenje spremenila popoldne, ko moram v Lj na predavanja in bo zihr katastrofa s parkiriščem. Si bom spet zaželela malo sončka, da stopi tale sneg.

Moje počutje je zadnje dneve spet bolj slabo...brez energije in depresivna. Ja itak, ko imam pa neprestano v glavi, da moram v ponedeljek v službo in da ne vem kako bom zdržala 8 ur bit na nogah user posted image .

Akupunktura - s tem nimam izkušenj in se o njej nisem zanimamla. Sem pa že velikokrat zasledila, da je kar popularna pri nosečnicah oz. da si nekatere pomagajo z njo pri pripravi na porod. Čeprav se mi zdi, da je sedaj v teh 3 letih od prejšnje nosečnosti, kar nekaj novih alternativnih metod že uveljavljenih. Takrat je bilo to bolj izjema, sedaj so pa že kar splošno uveljavljene. Kar sploh ni slabo.

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
22.2.2013 9:50:31   
1bebika
Heeeeeej!
Evo, našla tisto sekundo, poiskala geslo od RR, da še jaz kaj naklofam tu gor.

Od ponedeljka sem na dopustu, uredil apa sem tudi že večino stvari: cunjice pripravljene, pripomočki tudi, le še malenkosti kot alkohol za popek in podobno, papirji tudi že na CSD-ju.
Sem imela prejšnji teden pregled, je bil nadomsetni G, ker mojga ni blo in je naredil cel halo da moram ležat in blablalba. Itak da sem bila cela panična, vendar pa čsito razumsko sem včeraj zaključila 34. teden, kar pomeni, da pljučkanaj bi funkcionirala sama in sedaj smao še pridobiva na teži. In glede na to, da je naš prvorojenec na svet privekal 1 mesec prej, me res ne gane, četudi grem danes rodituser posted image .

Tudi kar se tiče poroda- v prvo nas je tako presenetilo, da itak nisem sploh še imela časa ramišljat o tem, zdej pa sem tudi presenetljivo mirna. In si mislim, da moram samo babici zaupat in jo ubgat in se potrudit z vsemi močmi tistih nekaj ur (v prvo jih je bilo 10) pa dobim tega črva k sebiuser posted image . Je pa res, da imam od prvič dobre izkušnje in sem imela fenomernalno babico, ki mi je dajala občutek varnosti in je bila strašno mirna, kot bi bili na kaki kavici in ne pri porodu.
Me pa zelo skrbi, kako bo potem, doma. Ker nimamo nobenega babi servisa in nekoga, ki bi se malo več potem ukvarjal s ta večjim. Sicer ga bomm poskusila vkljuit čim več, a če se spomnim, kako sem v prvo tudi po 45 min dojila za en obrok, me kar strese, če bo sedj tudi tako in potem ne bo časa za kake aktivnosti...
Da se še malo pohvalim-sem bila kar pridna in mi je uspelo kar dober kos doktorske spisat v tem času. Sedaj čakam še povratno informacijo, in upam, d abo tako hitra, da bom pe pred porodom lahko kaj popravila in zadevo izpilila.

Drugače pa je tudi nas na Primorskem lepo zametlo in bo popoldan super, če ne bo spet te tečne in večne burje:)

Imejte se skrajno lepo in uživajte!

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
22.2.2013 11:42:51   
ROXY_
hejla,
aha na FB se skrivate user posted image ..mene ni tam..pa sej vidim da jih kar nekaj ni..bom kr tukaj rajši kracala user posted image

neli81 mogoč se še kje srečava v porodnišnici, če greš tudi v Celje user posted image user posted image

1bebika si pridna, pridna, da imaš že vse poštimano za user posted image , sploh pa za doktorsko user posted image user posted image

izalina sama sem tudi slabe volje zadnje dni, sitna ko sam vrag user posted image , pa ne grem delat v ponedeljek..mi smo pa vsi bolj na toplo-zato komaj čakam konec zime..verjamem, da ti fali smučarija, boš pa drugo leto nadoknadilauser posted image

glede akupunkture- je blo par kolegic in so zelo priporočale..se še nisem čist odločila, če bom šla al ne..

meni se je včeraj za piko na i zgodila še neprijetnost, ma sem padla kolkr sem dolga in široka po tleh, zvečer ko sem šla iz trgovine..enostavno mi je spodrsnilo in spodneslo tla pod nogami user posted image user posted image ..k sreči sem se ulovila na levi del riti, roke in boke...
ustrašla pa tak, da mi je kr slabo ratalo.
user posted image je itak na varnem in nič nastradala, moje buške in modrice se bojo pa že pozdravile..ahhh, štorasta pač user posted image

sine ima danes še ravno tolk vročine, da sma doma..upam, da se v parih dneh izboljša..

nič grem skuhat , zasnežene pozdrave vam pošiljam!!!

(odgovor članu 1bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
22.2.2013 12:37:14   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

031629925 tole je telefonska za LJ akupunkturo, naj bi pa se to delalo po 35em tednu in samo, če je otrok obrnjen na glavo. Pokličite in se pozanimajte. Je pa prvič 25 eur, potem pa po 20 eur. Če se ne javijo, pokličejo nazaj.

PikicaStonoga drug teden kava? user posted image

super bom poklicala, kje pa je to v LJ? Imaš kak link, da si na spletu še mal prebrem? ;)

Drug teden kava komot ! :)

trixxi da popravim tale podatek ;)
tale telefonska sploh ni v LJ, ampak v Kamnici pri MB!!! Tako da ne pride v poštev, je predlače, pa še cena je nora ... prva terapija je 35€, nadaljnje pa 25€ ...ženska dela med 6-8 terapij, izjemoma 10, če porodnicomuči nespečnost, če otekajo noge itd itd ... jaz teh težav sreči nimam ;) tako da kakih 6 bo verjetno dovolj ;)

če ne najdem kje v LJ kakšne normalne zadeve, bom tud jaz poklicala v KR porodnišnico, kjer je res ugodno ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
22.2.2013 12:58:45   
PikicaStonoga
Tako: poslala 3 povprašveanja za akupunkturo, v porodnišnico Kranj, v ZD Grosuplje in v Holistični Pilates Center LJ, pa da vidmo, kakšne so razlike ;)
Potem se pa nekje naročim, sem se 100% odločila, da grem na akupunkturo ;)

Danes ne počnem nič posebnega ... malo bom pogledala, kaj še rabim za dojenčico, da naslednji teden nakušim še zadnje zadevice, potem sem pa že kar pripravljena ;)

bebika1 ...končno si našla geslo in super, da si pridno pisala!Držim pesti, da hitro dobiš povratno info!!!

izalina, ne se sekirat, zdrži dan, dva, potem pa pokliči, da ne moreš in boš spet na bolniški, boljše da greš delat za dan, dva kot pa da se hecaš s komisijo brezveze ... tok da malo pocrkljaš otroške, ki te sigurno pogrešajo! ;)

trixxi s kom se meniš za ppijačko za petek? FBjevke? ;)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3606
22.2.2013 13:11:48   
trixxy
Joj PikicaStonoga se opravičujem za zavajanje, sam sem bila prepričana,da je to številka za LJ. Oprosti!!!

Ja nekaj iz FB se nas meni, sam mislim, da smo vse na RR user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3607
22.2.2013 15:37:03   
PikicaStonoga
trixxy lej jo, sploh ni panike, sem vesela, sem se vsaj lotila raziskovanja! ;) Ker lahko čet teden dni že začnem hihi ;)

akupunktura ... Iz Pilates centra so me klicali, me je hotel kr 4. marca naročit, sam bom verjetno tko kot Mamaja šla v KR al pa v Grosuplje, pričakujem, da bodo podobne cene v teh dveh eenotah ...

Pilates center v LJ je pa tudi drag, prvič 45€, naslednje 3x je 35€, potem pa nadaljnje 20€, ali pa paket štirih za 120€ ... ah ja ;)

izalina ... mi lahko prosim poveš, če ima tisto smučišče v Planici TRAK za otroke? Ali ima ima samo vlečnico? Jutri če bo OK vreme, bi res morali nekam ven na sneg ... Planica ali pa Krvavec, samo mi bi raje trak zarad tamale, da lahko midva kr v čevljih znjo hodiva ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
22.2.2013 15:57:07   
Neli81
Roxy mogoče se pa res srečava. Kdaj že imaš rok?
Jaz ga imam 24.4., ampak če bo še naprej tako prehiteval, bi se znalo zgoditi tudi prej, mogoče celo na moj rojstni dan. user posted image

Drugače pa tui jaz nisem na FB.

Neposredna povezava do sporočila: 3609
22.2.2013 17:11:55   
ROXY_
neli rok mam 27.4., vendar na vseh pregledih prehiteva, tudi sine je rojen pred rokom,tak da lahko da bo res prej..
mogoče 22. ko imam RD user posted image user posted image

vidim, da sva skoraj na istem..user posted image user posted image

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
22.2.2013 18:13:51   
trixxy
chatarinchy sporoča, da ji na zs napišete svoj ime in priimek in da ste aprilčice, da vas doda na fb. Verjetno to misli na zs na FB. Lahko pa tud tuki na RR napišete sporočilo v njen predal.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
22.2.2013 21:08:28   
izalina
Pikicastonoga nimajo traku za tamale. Imajo tako ful počasno vlečnico na vrv z 'oprimki' in lahko hodiš zraven....je ful počasna. Samo gor gre malo težje sam. Trak je lažji za čist tamale. Naša se zmeraj še z enim pelje, sama se še ni.

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
23.2.2013 11:58:27   
katniss
Zdravo punce,

jaz moram svojo duso malo 'izlit'.
Jemljem zdravila za pritisk ampak zadnja dva dni se mi je zdelo, kot da se samo spim in se mi samo moti. Sem si nabavila merilec tlaka, ki je kazal skozi nizki pritisk (100/60) pa take fore. Sem si rekla, da bom danes probala brez oziroma vzela samo, ce se bo dvigoval. Zdaj sem ze vec kot 24 ur brez in se pocutim odlicno, pritisk pa je normalen 115/70, 120/75... v glavnem normalno.
Tudi zdi se mi, da je otrocek dosti bolj zivahen in se raje kotali okoli.
Kaj naj recem na naslednjem pregledu? Jaz teh tablet res ne bi vec jemala, ker sem bila dejansko kot zombi. Ze moza je skrbelo, ker sem vceraj res cel dan prespala na kavcu in mi je bila muka sploh na nogah stat.
Mi je jasno, da je visok krvni tlak nevaren, se posebej za nosecnice, ampak kaj pa ce je bilo to prehodno? Kaj pa tako nizek tlak? Sej to tudi ne more biti dobro, se posebej ne, ce se jaz pocutim tako slabo.

Res sem ze cisto sita vseh teh zapletov in odpletov in sprememb. Ne da se mi vec ukvarjat z zdravniki, ker vedno vidim nekoga drugega, ki gleda samo moje stevilke in izvide, imam pa obcutek, da me le redko kdo vidi kot osebo in me dejansko poslusa. Rada bi samo, da se tale nas fantic rodi zdrav. Itak, da odstevam dneve do sprozitve poroda, hkrati pa malemu razlagam vsak dan, da se lahko tudi sam odloci pa kak dan prej pride. user posted image
Sem ze cisto napsihirana, ko vec res ne vem kam se naj obrnem in kaj naj storim, da bo prav.
Sej vem, da moram poslusat svojo intuicijo ampak bi rada sodelovala z zdravniki in naredila to, kar je prav. user posted image
Mnenja?

Zelim vam super lep vikend, vem, da vas je cisto zamedlo! Upam, da tokrat zadnjic in, da potem res pride pomlad. user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
23.2.2013 16:50:17   
Mamaja
Joj uboga katniss, tvojih težav pa kar noče bit konec. user posted image

Prenizek pritisk zate in otroka sicer ni tako škodljiv kot previsok. Eno od tveganj je, da padeš skupaj, kar pa sveda ni OK. Pa počutje je zelo slabo, kot bi bil napol mrtev. Na tvojem mestu bi se še pred pregledom (razen če ga nimaš v ponedeljek) posvetovala z zdravnikom in mu vse razložila, tako kot si nam. A ti v bolnišnici niso dali nobenega kontakta zdravnika, ki te je zdravil, da se lahko obrneš nanj, če rabiš nasvet? Aja, kaj ti pa piše v navodilih od zdravil? Jih lahko prenehaš jemat prej ali moraš dokončat kuro?

Če upoštevam samo logiko in zdrav razum, bi se pa strinjala s tabo, da verjetno ne bo nič narobe, če zdravila nehaš jemat. Samo v tem primeru bi si morala redno merit tlak (zjutraj, opoldne in zvečer) ter si zapisovat vrednosti, pa se izogibat dejavnikom, ki talk zvišujejo. Torej nič slane hrane, čim manj mastnega (junk food odpade), izogibanje stresnim situacijam, pa če le lahko, se redno gibaj, torej hodi na sprehode, četudi kratke.

Drži se! še malo, pa bo tvoj fantič donošen in bo lahko prišel na svet :)

Pa še glede zime: jaz sem med tistimi, ki jo imamo radi. Obožujem sneg in priznam, da sem se morala kar psihično pripravit na to, da bo letošnja zimska sezona brez smučanja. In ko sva šla prvič letos na smučišče - dragi s smučmi - jaz prvič v življenju v skibuckah - so me kar solze oblile in sem se morala kar ozmerjat in krepko vzet v roke, čeprav mi je bilo jasno, da je to čisto trapasto in da je seveda dete pomembnejše od smučanja. Zdaj ni več težko in uživam lahko tudi v dolgih sprehodih po snegu.

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
23.2.2013 17:20:35   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: izalina

Pikicastonoga nimajo traku za tamale. Imajo tako ful počasno vlečnico na vrv z 'oprimki' in lahko hodiš zraven....je ful počasna. Samo gor gre malo težje sam. Trak je lažji za čist tamale. Naša se zmeraj še z enim pelje, sama se še ni.

thanks ;)
gremo jutri v kranjsko, kjer je trak, pa če se nam bo dalo še v Planico ;)
ti javim, kako se nam je zdelo ;)
danes smo se pa nasankali in akepali za cel teden ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
23.2.2013 17:30:20   
PikicaStonoga
katniss, ja kolk si pa imela visokega, da so te dali na zdravila, pa da ti je PO zdravillih tako hitro toliko padel, da imaš zdaj nizkega? čudno je tole malo ...
nizek ni nevaren, saj če bi ti bilo slabo, se lahko usedeš, prden bi padla skupaj, samo tudi nimaš tako nizkega, da bi se morala tega bati ... visoje bolj nevaren ja :(
če misliš, da si OK, se ptridužujem mnenju, da pač nehaš z zdravili in si meriš pritisk parkrat dnevni in si zapisuješ, kje si ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3616
23.2.2013 19:22:14   
katniss
Hvala za odgovore punce. Z mozem sva se pogovarjala in bom jemala te tablete zvecer, da se pac ta efekt porazgubi skozi noc. Spremljam pa pritisk skozi, skoraj na vsaki dve uri.
Povisan ni bil niti po enournem dokaj intenzivnem sprehodu.
Ne bom cisto prenehala, ker se mi zdi, da je to potem zelo neodgovorno z moje strani, ampak bomo vse skupaj malce prilagodili. V ponedeljek imam pregled in bom zatezila.

Na zalost kontaktne stevilke, ki jih imam, so samo da dosezes babice v bolnici. One so te ob takih tezavah dolzne napotiti v bolnisnico. Ma taka ena zmeda je to vse skupaj nastala zdaj na koncu, da se mi res preprosto ne da vec. Res se veselim ze, da bo vsega tega konec.

Moja teorija, zakaj te tezave: bila sem mocno prehlajena/gripa in to je bil nekako povod za vse. Moje telo se je takrat preprosto zrusilo in zdaj spet sestavilo. Seveda to pri zdravnikih verjetno ne zdrzi vode, tako da moram pac jaz biti potrpezljiva se te tri tedne. Na sreco je tale nasa biba res zivahna pa se ati vsak vecer srcek poslusa tako, da uho kar na moj trebuh prisloni. user posted image V glavnem, trudimo se, da bomo teh par tednov se prebrodili, jaz bom pa se ze zatezila v bolnici.

Neposredna povezava do sporočila: 3617
23.2.2013 22:02:56   
PikicaStonoga
Hojla, na hitro preden grem spat, sem že čist utrujena :(
Še cene za akupuntur v Grosuplju in KR.
KR 80€, 4-6 terapij (verjetno njihova odločitev, kupiš paket)
Grosuplje je pa ena 35€, vsaka šesta je zastonj ... to je to,če katero zanima ;)
zdej se pa morm počasi zatermin zmenit, pa joj a se mi da v KR vozit ... ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
25.2.2013 9:39:18   
katniss
Pozdravljene punce user posted image

No pa je vikend za nami, malo eksperimentiranja z zdravili za pritisk je zaenkrat pomagalo, bomo videli kako bo na pregledu danes.
Ker se zgleda, da nimava dovolj za delat in skrbet, se nama je vceraj se avto pokvaril in boma spet lepo evrcke stela. user posted image Ampak ok, sem se kr hitro pomirila, danes bomo videli kdaj bo avto lahko popravljen, hiska pa potrebuje se barvo v spalnici in v dnevni sobi, kar bo narejeno se ta teden in potem za vikend ze spiva tam! user posted image

PikicaStonoga: Moj pritisk je bil najvisji 150/100 (to samo pri zdravniku). Je ze na meji, spodnji cez mejo.
Zdaj sem si cez vikend merila pritisk in je bil zgornji v rangu 110 do 120, spodnji pa med 65 in 75. To samo s polovicno predpisano dozo. Bomo videli kako naprej, danes bom vprasala, ce se to da dejansko se 'uradno' naredit.
Tale apukuntura, to je protibolecinska terapija? Slisi se zanimivo, trenutno pa ne bi preverjala kaksna je cena tukaj....
Kako ste se imeli v Kranjski Gori? user posted image Ste pri vsem tem snegu sploh prisli do tja? user posted image

Mamaja: Jaz imam tudi dokaj rada zimo, ampak se mi letos res dozdeva, da bo pomlad nekako prinesla malo olajsanja. Ne znam se drugace izrazit, mogoce tudi zato, ker nase bebice prihajajo. (ok verjetno ne bo cisto olajsanje, ko bomo pridno skrbele za njih podnevi in ponoci hehe)
Smucale pa bomo naslednjo zimo, tudi jaz to komaj cakam.

Tako, zdaj najprej na sprehod v trgovino. Kup umazanega perila me caka, nimam pa praska, potem pa v bolnico na pregled. Si morem prav napisat kaj bi rada tokrat vprasala, ker je seznam postal dokaj dolg. In pa seveda odlocno povedat, kaj si zelim...
Lep dan vam zelim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3619
25.2.2013 11:48:52   
PikicaStonoga
katniss ... no, samo da je pritisk boljše! in ne, nismo šli včeraj v kranjsko, je tako snežilo cel dan, da se nam je zdelo nesmiselno rit na cesto v takem ...bili smo doma na toplem in varnem ;)

jaz imam pa danes slab dan... vstat sem mogla ob sedmih, ker sem šla do zdravnice po bolniško za prejšnji teden ...že zbudila sem se nenaspana, z glavobollom in slabostjo ... potem me je čakalo pol ure vožnje tja in pol ure nazaj in domov sem šrišla tako utrujena,d a sem najšrej bruhala, zdaj sem pa
že ves čas v s postli in počivam ... vmes me nekaj ščipa po trebuhu že cel dopoldne in ni prijetno, ta mala pa brca tako, da boli ... sem malo boljše kot zjutraj, samo vidim, da bo danes dan za ležanje in počitek ;)

naš CSD je pa hiter,prejšnjo sredo sem oddala papirje, danes je že poštar prinesel odločbo hihi ... samo je notr bruto, zdja pa ne vem, ali tukaj za bruto neto veljajo enaki izrčauni kot pri plačah, da si lahko kar na netu izračunam?

grem zdej frizerki poslat sms, da se ta teden polepšam ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
25.2.2013 12:35:33   
PikicaStonoga
mamaja ... kako je bilo danes na akupunkturi?
ali si ti tudi prvič kar šla v P, plačala akupunkturo in so ti jo že takoj naredili? meni je zdaj po telefonu tak rekla ... ;) pridem, ko bom polnih 36 t,plačam, oni pokličejo zdravnika in mi naredi A ;) ne bi rada zastonj hodila ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3621
25.2.2013 21:04:57   
Tajka
oj,

Je pa čisto zatišje tukaj gor.......se vse tako vneto pripravljate na nove članeuser posted image

Tud jest sem mela dons slab dan, najprej nisem skoraj nič spala ,pol čez dan mi je šlo pa prav vse na živce...........ne vem  a me je tale polna luna nosila

Pikica Stonoga: jest sem si neto kr tukej zračunala:
www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.asp

Je bil naš CSD tud priden in sem zlo hitr odločbo dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 3622
25.2.2013 21:15:40   
NiNiBo
katniss No imas pa tudi mal smole, da te tale pritisk tako heca. Upam, da si danes lahko kaj uporabnega izvedela in, da si boljse razpolozena.
izalina Sem ti na email poslala, kar sem nasla na temo vizualizacije, upam, da ti kaj pride prav.

Jaz sem imela danes pregled, vse uredu user posted image . Naredila je tudi UZ, da je preverila polozaj nasega navihanca in je tako kot je tipala, z glavico navzdol. Je pa se vedno relativno visoko. Naslednji pregeld imam cez 2 tedna.
Sem sla pa danes tudi na aromaterapijo (masaza) in je bilo prav sproscujoce. Sedaj tudi pridno meditiram, vsak dan delam na vodeni meditaciji in moram reci, da je zelo prijetno, se resnicno prav umiris. user posted image . Danes bova pa naredila eno seanso tudi skupaj z mojim. Pocutim se prav uredu, tudi sobico smo sedaj koncali, vecinoma sem sedaj vse nakupila, kar se mi zdi da rabim in kar sem imela na spisku, ki sem ga dobila.

Drugace pa vam zavidam ogormne kolicine snega, tu je sicer malo snegzilo amapk ni vec belo. Je pa zelo mrzlo in vetrovno. Uzivajte in lepo crklajte busije!

(odgovor članu Tajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
26.2.2013 5:02:24   
pisanica
Oh ta forum...napišem že ful stvari, pa mi vse skupaj zapre brez opozorila. A joj.

Ja ura sicer ni ravno primerna za bedenje, ampak sem čist prebujena.

Pri meni še vedno bolj tako tako...viroza, sedaj predvsem kašelj, se mi vleče že v tretji teden. En dan je še kar vredu, en dan spet zanič, tako da sploh ne vem več kdaj se bo stanje popolnoma normaliziralo in se bom vrnila nazaj na stare dobre tirnice. Sem namreč že precej naveličana, ves čas noter (če grem ven se mi zdi, da se stanje poslabša), ležanje, počivanje, pomanjkanje energije itd.. Eh.... Pa dobro, saj ne smem preveč jamrati, ker bi bilo lahko veliko huje (lahko bi bilo pa tudi boljše:)).

Žal mi je za vse, ki imate tudi takšne ali drugačne težave. Resnično upam, da se nam vsem stvari čim prej umirijo in bomo spet lahko 100% uživale.

NiNiBo...aromaterapija in meditacija se slišita supeeeeeeer. Tudi sama bi rabila kaj tako sproščujočega.

Akupunktura...sem razmišljala o tem, a ni bilo energije, da bi pridobila več informacij, šolo za starše sva tudi zaenkrat prekinila zaradi mojega nezdravja. Z veseljem pa preberem vaše izkušnje z akupunkturo.

Drage nosečke uživajte kolikor se le da. Naj vas vaši zakladki v trebuhu spravljajo v dobro voljo!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
26.2.2013 8:39:35   
NiNiBo
En mesec do PDP-ja user posted image in smo se pocasi zaceli uvajati v ritem dveh otrok. In sicer, danes je moj mozicek prvic peljal namesto mene malega v vrtec. Tako, da sem z njima vstala, malega postimala in sta sla na bicikleto in via vrtec. Jaz sem pa ze par stvari zlikala, pa pospravila, sedaj moram se nekaj na netu narocit, potem moram pa generalno zaceti pospravljat stanovanje. Bi rada se to naredila v tem mesecu pred porodom.

Vceraj sem bila pa se pridna in sem si naredila play-listo glasbe za med porodom, tako da jo sedaj zacnem lustno poslusat. Jo imam za 2,6 urce no upam, da jo bomo cim manjkrat preposlusali user posted image . Verjetno bom se kaj dodala, vazno da imam neko osnovno in da mal preposlusam, da vidim ce mi res vse ustreza.

Zelim vam en dan poln energije, bozanja trebusckov in seveda cim manj tezav!

(odgovor članu pisanica)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?