1bebika
|
Heeeeeej! Evo, našla tisto sekundo, poiskala geslo od RR, da še jaz kaj naklofam tu gor. Od ponedeljka sem na dopustu, uredil apa sem tudi že večino stvari: cunjice pripravljene, pripomočki tudi, le še malenkosti kot alkohol za popek in podobno, papirji tudi že na CSD-ju. Sem imela prejšnji teden pregled, je bil nadomsetni G, ker mojga ni blo in je naredil cel halo da moram ležat in blablalba. Itak da sem bila cela panična, vendar pa čsito razumsko sem včeraj zaključila 34. teden, kar pomeni, da pljučkanaj bi funkcionirala sama in sedaj smao še pridobiva na teži. In glede na to, da je naš prvorojenec na svet privekal 1 mesec prej, me res ne gane, četudi grem danes rodit . Tudi kar se tiče poroda- v prvo nas je tako presenetilo, da itak nisem sploh še imela časa ramišljat o tem, zdej pa sem tudi presenetljivo mirna. In si mislim, da moram samo babici zaupat in jo ubgat in se potrudit z vsemi močmi tistih nekaj ur (v prvo jih je bilo 10) pa dobim tega črva k sebi . Je pa res, da imam od prvič dobre izkušnje in sem imela fenomernalno babico, ki mi je dajala občutek varnosti in je bila strašno mirna, kot bi bili na kaki kavici in ne pri porodu. Me pa zelo skrbi, kako bo potem, doma. Ker nimamo nobenega babi servisa in nekoga, ki bi se malo več potem ukvarjal s ta večjim. Sicer ga bomm poskusila vkljuit čim več, a če se spomnim, kako sem v prvo tudi po 45 min dojila za en obrok, me kar strese, če bo sedj tudi tako in potem ne bo časa za kake aktivnosti... Da se še malo pohvalim-sem bila kar pridna in mi je uspelo kar dober kos doktorske spisat v tem času. Sedaj čakam še povratno informacijo, in upam, d abo tako hitra, da bom pe pred porodom lahko kaj popravila in zadevo izpilila. Drugače pa je tudi nas na Primorskem lepo zametlo in bo popoldan super, če ne bo spet te tečne in večne burje:) Imejte se skrajno lepo in uživajte!
|