|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
12.2.2013 7:32:35   
talika81
mish, dokler se user posted image ne ulije, je še vedno upanje. stiskam pesti zate.

ja, sej hodim v službo, pa doma me zabava Brina, tako da mi cajt nenormalno hitro mineva.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
12.2.2013 20:19:49   
mish
talika81 - hvala za pestke, ampak je test bil negativen kakor sem tudi predvidevala, tako da se jaz zaenkrat poslavljam, bom pa z veseljem spremljala vse ki ste še v postopku in se skupaj z vami veselila lepih rezultatov...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
13.2.2013 7:47:36   
talika81
mish, user posted image bo pa naslednjič uspelo.

nam tudi verjetno ni uspelo. danes zjutraj se je pojavila krvavitev. za vsak slučaj bom jutri naredila doma test, ampak mislim, da bomo šli po novega zamrzjenčka. glede na to, da sem imela zdravstvene težave (driskanje), niti nisem pričakovala, da bi uspelo. poleg tega vem, da je dosti manj možnosti pri zamrzjenčkih, da uspe.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
13.2.2013 10:08:06   
latka
talika81, mogoče še ni vse izgubljeno!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
13.2.2013 10:18:04   
talika81
latka, vem, mogoče je to samo zaradi mojih foliklov - bom videla. ker joške me še kar bolijo, ampak so verjetno to samo hormoni ob user posted image .
samo se bojim, da bom jutri prehitro delala test, saj bo šele 8. dan po ETZ. ampak drugače ne gre. ker če ni ratalo, potem je brezveze mi hodit na krvni test in se bom kar naročila za UZ, da gremo v nov ETZ.
eh, bo že. slej ko prej. tudi če ni ratalo, nisem preveč razočarana.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
13.2.2013 19:31:08   
mish
talika81 - pri meni se je zjutraj ulilo, en dan po krvnem...upam da se pri tebi ne bo in da ostane tvoj pingvinček pri tebi...mi nimamo nobenega tako da nas spet čaka cel postopek čez par mescev, drži se punca

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
14.2.2013 7:19:03   
talika81
mish, mi bomo šli po novega pingvinčka. naredila test in je čisti -. tako da gremo v nove boje.
glede na to, da sem fasala trebušno virozo na dan ETZ in smo driskali skoraj 3 dni, niti nisem preveč pričakovala, da bo uspelo.
tako da naslednji pa bo, a ne?

mish, tebi pa vse dobro za naprej. naslednjič bo pa uspelo.

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
14.2.2013 9:44:15   
latka
Punce, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image ! Bo pa naslednjič uspešno!user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
14.2.2013 19:29:54   
miklarom
talika - piz.... no pa sem že mislila da si spet srečka nosečka, saj bo držim pesti za napej, so pa zamrznjenčki pravi borci, in se tudi dober primejo jaz sem vedno na zamrznjenčke razen enkrat na svežega , zdaj smo pa že tudi mi proti koncu kajti v soboto imamo transfer potem pa čakanje 14. dni, joj spet bo mučno

latka - kako si ti kako kaj pri tebi sedaj

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
15.2.2013 7:09:45   
talika81
miklarom, user posted image ... močno. močno držim pesti zate.

mah, verjameš ali ne, se niti ne sekiram preveč. vem, da bo enkrat uspelo. imava še 4 zamrzjenčke na zalogi in prvi UZ v novem poskusu imam že v sredo. tako da gremo pogumno in s polno mero pozitivizma in optimizma naprej. očitno nama ni bilo tokrat usojeno, da bi nama že prvič ratalo. nama bo pa zagotovo naslednjič. user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
15.2.2013 8:49:48   
latka
miklaromuser posted image za punkcijo!Na kateri dan pa imaš ET? Veš da navijam 100 na uro zate!!user posted image

Jaz imam še kaka dobra 2 tedna KT, potem pa 7.3. prvi UZ in 8.3. začnem s špikami Gonal, imam pa kratek postopek! Še pred tem pa grem na ambul. HS, da bi izboljšali možnosti vgnezditve.user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
17.2.2013 18:52:45   
mish
latka - na kak način pa izboljšajo možnost vgnezditve ? me zelo zanima, ker pri meni so tudi težave z vgnezditvijo...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
17.2.2013 19:21:51   
latka
mish, pri meni je to na zadnjem razgovoru predlagala dr. Mlakarjeva, da bi bilo vredno poskusiti s ambul. histeroskopijo, ko ti s kamero pregledajo maternico in se je nekako "dotaknejo" in se s tem mogoče malce izboljšajo možnosti za vgnezditev, zaradi boljše prekrvavitve maternice. Jaz sem pred 3 leti že imela ta poseg, samo ne takoj pred postopkom. Pri meni je tudi težava samo v vgnezditvi. Nazadnje se je pikica vgnezdila, samo žal v jajcevod.
Če bo poseg kaj pomagal, pa bomo videli. Upam pa, da ja!

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
17.2.2013 19:34:58   
mish
latka - držim pesti, da uspe, bom te spremljala, ker me res zanima, do zdaj še nisem nikoli slišala za to metodo, ampak vse kar pomaga je dobrodošlo user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
17.2.2013 19:42:59   
latka
Hvala mish, bom poročala. Če je G že predlagala tak poseg, potem nekaj že je v tem.user posted image Poseg pa mora biti malce pred postopkom, največ 2 ciklusa prej.

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
18.2.2013 8:25:14   
talika81
punce, tiste, ki vam ni uspelo z zamrzjenčkom - imam eno vprašanje.
jaz sem pretekli teden imela krvavitev - torej naj ne bi uspelo. to je potrdil tudi test, ki je bil -.

ampak včeraj in danes se nadaljuje pa imam ponovno občutek, kot da bom spet dobila user posted image , ponovno me je začelo tak ščemeti v dojkah. a se je to kateri še dogajalo? sprašujem se, ali čem še en test nardit, da vidim, pri čem sem? ker mi je to malo čudno.
ponavadi me nekje od 6. dneva ciklusa dalje začnejo malo boleti jajčniki zaradi priprav na ovulacijo, zdaj pa ne, ampak me boli v predelu maternice. madona, sem čisto zmedena.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
18.2.2013 12:10:16   
latka
talika81, če si v dvomih, je boljše, da ponoviš test, saj boš tako vedela, kaj se dogaja.

Če bo -, boš pa tako že kmalu spet grela eskimčka.user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
18.2.2013 13:34:22   
talika81
nisem več v dvomih - naredila še en test, ki je bil -. zgleda, da mi hormoni malo nagajajo. ali pa psiha (podzavestno).

če pa tudi test laže, bomo pa tak al tak v sredo videli, ko imam prvi UZ v drugem poskusu.

miklarom, kako je potekal ET? greješ?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
19.2.2013 12:06:31   
mijateja
Pozdravljene, dečve;)

Čestitke vsem srečka nosečkam, preostalim pa veliko sreče, da v naslednjem postopku uspe. Sama sem se po drugem prekinjenem postopku podala v nove boje in nekje v četrtek, petek imam punkcijo. Ima pa 7 skoraj enako velikih foliklov. Pijem pivo pa jajčka jem, da mi lepo rastejo folikli. Pozabila sem pa kaj je dobro jest takoj po punkciji in kaj po transferju, sem ne mal pozabila. Prosim za pomoč.

Lep dan!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
19.2.2013 16:28:00   
rozica86
Pozdrav vsem pogumnim puncam1

Na forumu sem nova. Drugače imam za sabo en neuspešen postopek pri dr.rešu kjer sta od 14 pridobljenih celic preživeli le dve,
pa še ti dve me nista počakali do 5.dneva oziroma ET. V bistvu sem popolnoma brez moči, ker te neuspehi , sploh pa prvi neuspeh najbolj
razžalosti.user posted image

Zasledila sem, da je tudi COALA menjala kliniko, pa me zanima kako je s tem.
Sama imam napotnico tudi v mb, datum prvega razgovora v mb pa 11.3. ob 10h, pa me zanima če je še katera, ki gre takrat. Zanima me tudi kako poteka prvi razgovor in kako dolgo se potem čaka na postopek.
Glede na to, da imam opravljene že vse preiskave, hsg, histero, laparo, hormoni, spb oba z možem in tudi spermiogram, ki pa je bil tudi nekoliko slabši oziroma dr.reš je rekel da ni briljanten.

Vsem puncam želim čimveč ++++, tiste ki ste plusek že dočakale pa lepo pazite na štručkouser posted image .

že vnaprej se vam zahvaljujem za kakršnekoli informacije v zvezi z mariborom.

lp

(odgovor članu mijateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
19.2.2013 18:02:26   
coala
rozica86,jaz sem danes imela prvi razgovor in so mi povedali,da pač bo trajalo,ker jaz nimam prav nobenega izvida kljub 6 postopkom pri dr,Rešu.Eden je bil samoplačniško torej mi ostane zadnji postopek,zato sem rekla da poskusim drugje.In povedal mi je ,da glede na svojo starost imam zelo dobre rezultate glede celic,po slikcah sodeč zarodki so zelo dobri,da pa ni vse v količini celic,ker baje da če se preveč forsira za veliko število celic,da potem kvaliteta celic slabša,pa s sluznico se zgodi nekaj,da ni sposobna sprejeti zarodka,lej nisem čist razumela v glavnem je treba vse časovno uskladit ne vse kr na horuk.Je pa tako da pr men bo zaradi zbiranja izvidov trajalo tako da račuam v jeseni,ker moram prit še do postopka,ker je menda do 43 let jaz sem pa 42.Ti pa če imaš že vse izvide verjetno da lahk prideš kaj prej,je pa da ko imaš izvide greš na čakalno listo,ta je pa 3 mesece.Glede žalosti pa ni tisti prvi neuspeh najbočk žalosten zame je bil 5 in šesti najhujši.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu rozica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
19.2.2013 18:58:54   
rozica86
Coala hvala za informacije. Jaz srčno upam, da bo kaj prej kot jeseni, če ne bo bomo pa počakali se splača na pikico čakat. Kako pa je zgledal prvi razgovor, si imela tudi uz ali pregled. Kako to , da si se prestavila od reša. A on ti ni naredil nobenih preiskav oz. te napotil na njih. Sploh nisem vedela glede starostne omejitve. Jaz sem mlajša. Sem pa danes klicala v lj-k rešu in jih prosila, da mi pošljejo od spb in hormonov izvide pa je rekla, da ni problemov, da bodo. Sedaj pa samo glavo gor in v nov poskus.

In kakšen se ti je zdel odnos v mb?

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
19.2.2013 19:36:05   
coala
Posvet ni trajal zelo dogo,pogledal je pač to kar sem zraven prinesla,povedal kako bo potekalo prijazno sproščeno,v glavnem super.Pol sem pa dobila kup napotnic.Saj v Postojni jaz tudi nikoli nisem imela nikakršnih zapletov.Dr Reš je bil vedno prijazen,korekten,v glavnem vredu.Samo je pač tako,da bi pač rada še drugje poskusila kler sem že tolikokrat na enem mestu,mogoče novo upanje,saj veš,vedno nekaj upamo , čeprav imam jaz zelooooo malo možnosti sem se danes hecala,da mam samo 1%.Saj ti,ko si pa mlajša pa še imaš čas,ampak saj vem želimo si čim prej a ne user posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu rozica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
20.2.2013 9:37:15   
talika81
coala, tudi če je zelo majhna možnost, ta vendarle je. ne obupat. vem, da je dosti prehojene poti že za tabo, ampak pozitivno naprej. user posted image

rožica86, v MB so vsi zelo prijazni, ne glede na to, kateri zdravnik je. na prvem razgovoru se malo pogovoriš o stanju, o izvidih, o tem, kaj najprej poizkusiti. lahko vprašaša karkoli te zanima, ti bodo z veseljem odgovorili. če imaš že vse izvide, verjetno vsega ne bo treba dati skoz. treba pa bo verjetno dati kri za spolno prenosljive bolezni, pa mogoče kak nov spermiogram. odvisno seveda od tega, kako stare izvide imaš.
mogoče si vsa vprašanja, ki jih imaš, napišeš na listek, da ne boš kaj pozabila vprašati. drugače pa lahko komot tudi preko maila kaj vprašaša, ti bodo odgovorili.

no, punce, jaz imam pa danes nov UZ za nov ETZ. glede na to, da imam malo krajše cikluse, bom danes vprašala, če bo ETZ kak dan prej kot je bil prvič. prejšnji mesec sem ga imela 6. dan po ovulaciji, kar se mi zdi malo pozno. tako da bom danes vprašala, kako je s tem. da bi bil nekje do 5. dan po ovulaciji.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
20.2.2013 10:46:38   
jagodka80
coala, rozica86, tudi jaz sem imela nekaj (štiri) postopkov pri dr. Rešu in sem se odločila, da se prestavim v MB. Pri meni je šlo časovno takole: v drugi polovici maja sem imela prvi pogovor, nato sva oba z možem dobila cel kup napotnic, večino preiskav (krvne, UZ) sva opravila junija, malo pa se je zavleklo, ker sva morala opraviti še genetiko, in sicer sva bila naročena za to septembra. In nato se je spet malo zavleklo, ker so bila na genetiki neka odstopanja, tako da sem imela dokončno branje vseh izvidov konec decembra. Prejšnji teden pa sem imela pogovor pred začetkom postopka. Predvideno punkcijo imam po 22. aprilu, do takrat pa moram opraviti še ambulantno histeroskopijo.

Torej bo pri meni preteklo skoraj leto od prvega pogovora pa do postopka. Ker smo bile vse prej pri dr. Rešu, smo navajene, da se tam vse odvija z bliskovito naglico, tu v MB si pa res vzamejo čas. Spoštujem vse zdravnike, a mi vsekakor ni žal, da nadaljujem s postopki v MB.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......