talika81
|
coala, tudi če je zelo majhna možnost, ta vendarle je. ne obupat. vem, da je dosti prehojene poti že za tabo, ampak pozitivno naprej. rožica86, v MB so vsi zelo prijazni, ne glede na to, kateri zdravnik je. na prvem razgovoru se malo pogovoriš o stanju, o izvidih, o tem, kaj najprej poizkusiti. lahko vprašaša karkoli te zanima, ti bodo z veseljem odgovorili. če imaš že vse izvide, verjetno vsega ne bo treba dati skoz. treba pa bo verjetno dati kri za spolno prenosljive bolezni, pa mogoče kak nov spermiogram. odvisno seveda od tega, kako stare izvide imaš. mogoče si vsa vprašanja, ki jih imaš, napišeš na listek, da ne boš kaj pozabila vprašati. drugače pa lahko komot tudi preko maila kaj vprašaša, ti bodo odgovorili. no, punce, jaz imam pa danes nov UZ za nov ETZ. glede na to, da imam malo krajše cikluse, bom danes vprašala, če bo ETZ kak dan prej kot je bil prvič. prejšnji mesec sem ga imela 6. dan po ovulaciji, kar se mi zdi malo pozno. tako da bom danes vprašala, kako je s tem. da bi bil nekje do 5. dan po ovulaciji.