|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
14.2.2013 7:32:57   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

S petarditom smo reševali naloge, ki jih je dobil pri dodatnem iz matematike in so vaje za kengurujčka...moram priznat, da sem imela probleme user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

daj poskeniraj/pofotkaj in pošlji. plis.user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
14.2.2013 19:18:21   
petarda
Maš user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
17.2.2013 7:13:02   
NinaŠ
Uh, Petarda, moram priznat, da sem z nalogo na FB tudi sama imela nemalo dela user posted image , tako da vsaka čast tistemu drugošolcu, ki jo reši user posted image

Babe, a imate ve vse ta teden počitnice? Vse ste nekam vzhodne, če se ne motim user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
17.2.2013 7:55:26   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Babe, a imate ve vse ta teden počitnice? Vse ste nekam vzhodne, če se ne motim user posted image user posted image

Ena novembrka me je želela prepričati, da se počitnice delijo na jug in sever... MB (in celo Prekmurje) je baje jugu priključen user posted image user posted image user posted image

No, nam je bil en dan počitnic z info dnevom ukraden user posted image as always user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 17.2.2013 7:57:00 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
18.2.2013 7:13:39   
petarda

Uh, Petarda, moram priznat, da sem z nalogo na FB tudi sama imela nemalo dela user posted image , tako da vsaka čast tistemu drugošolcu, ki jo reši user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
18.2.2013 7:15:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ena novembrka me je želela prepričati, da se počitnice delijo na jug in sever... MB (in celo Prekmurje) je baje jugu priključen user posted image user posted image user posted image

Ti mene sploh nisi razumela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
18.2.2013 10:10:30   
ada2
pisker marmelade končno je uspelo.....
namreč že 14 dni se trudim tu objavit, pa ni in ni šlo....
no, ok, zdaj gre....

pri nas kar veliko novega, sploh ne vem kje začetiuser posted image
nov avto, nova atijeva služba, priprave na nušino birmo, neobvladljiv najmanjši otrok, ki pa bo v kratkem le še najmljaši otrok, ker se bojim, da bo zelo hitro prerasel adamauser posted image , napetosti v moji službi, kjer sem trenutno na začasni pogodbi za višje delovno mesto in mi nihče nič ne ve povedati kako in kaj... pogodba se glasi do preklicauser posted image  
aja, pa polaromanio tudi zbirama ampak smo pribl. tako kot pri petardi z eno prednostjo - imamo albumuser posted image
za nami je eno težko obdobje, ki v bistvu še malo traja, ampak se izboljšuje - ati je bil namreč brez dela in smo živeli samo iz moje plače (ali naj napišem žepnine?user posted image ), no, smo se znašli in ugotovili, da se da, če se zelo odrekaš. aja, glede avta pa... da ne bo pomote nikakor ni nov.... star je 12 let, baje bil proglašen za najgrši avto, ampak jaz sem čisto zaljubljena vanj. kar pa je najpomembneje - poraba je tako majhna, da se vsi čudimouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
18.2.2013 10:15:26   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ti mene sploh nisi razumela user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa se je izdala user posted image user posted image

...sicer pa je včaraj tudi eno mojo kolegico skoraj kap, ko je izvedela, da imajo Ljubljančani počitnice skupaj z nami (in ne delajo gužve na gorenjskih smučiščih že ta teden).... user posted image ...fajn so pomešali vse skupaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
18.2.2013 10:16:48   
NinaŠ
Ada ...pozitivno v prihodnost user posted image user posted image majhna poraba je pa tud en velik + user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
18.2.2013 11:41:46   
petarda
Lepo Ada...za vse napredke v družini? A oči je ostal v svoji branži? Glede pogodbe, ti bo pa verjetno paštetka znala razložiti kaj pomeni do preklica...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
18.2.2013 11:52:17   
petarda
Ok...prvi vprašaj zgoraj zamenjaj s klicajem user posted image

Ampak meni ful šteka, ko želim kaj odgovarjat....mi pokaže notranjo napako. Še kateri to dela? user posted image

Drugače pa kapo dol, da ste živeli samo s tvojo plačo...jaz si takega scenarija (ki pa se lahko zgodi iz danes na jutri) sploh ne predstavljam...moja plača bi ravno kredit pokrila...user posted image .... Dobro itak bi potem šla na 8 urni delovnik, pa verjetno še kako honorarno delo, da bi čez mesec prišli user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
18.2.2013 17:12:32   
*bubi*
Jeeeeeeeeee Ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa moram deliti z vami.... mama se je po khmmmm letih ponovno na smučke spravila user posted image user posted image user posted image

Tako da smo danes vsi trije smučali. bubi v tečaju, mama na eni manj obljudeni progi user posted image , potem sem pa še po bubiko šla v vrtec in smo še skupaj malo zavijugali. iiiiiiiiiiiiiiiiiii, happy happy happy user posted image

Jutri bubi konča tečaj s tekmovanjem, v sredo pa bova še skupaj šla malo. Če bova sama, bova lahko tudi na kako sedežnico zavila... vsi trije žal ne moremo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
18.2.2013 19:42:32   
NinaŠ

To pa moram deliti z vami.... mama se je po khmmmm letih ponovno na smučke spravila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke za pogum, zdaj te bo pa zasvojilo, boš videla user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
18.2.2013 19:46:08   
NinaŠ
Mi pa letos poleg smučanja prakticiramo tek na smučeh... no ta šport meni ni preveč všeč (čistpreveč matranja user posted image ), otroka gresta pa ful rada. No, vsaj Tini sem še konkurenčna user posted image user posted image user posted image

Jutri zvečer gremo pa s sodelavci sankat user posted image user posted image me prav zanima koliko jih (nas user posted image ) bo v sredo na bolniški user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
18.2.2013 20:28:31   
petarda

user posted image user posted image user posted image čestitke za pogum, zdaj te bo pa zasvojilo, boš videla user posted image

Novembrke na smučakah user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem bila letos tudi prvič po 15 letih... user posted image ...Ampak očitno si jo ti bolje odnesla od mene...jaz sem domov prišla z zvinom kolena user posted image ....včeraj smo se šli pa smučat tu na bližnje smučišče...in smo juniorja postavljali na smučke, pa si ga podajali po hribu gor in dol...in pazi to...samo stopila sem malce narobe in si nategnila mišico še na drugi nogi!!!user posted image  Hodim, ko kaka stara mama. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
18.2.2013 20:30:25   
petarda

Mi pa letos poleg smučanja prakticiramo tek na smučeh... no ta šport meni ni preveč všeč (čistpreveč matranja user posted image ), otroka gresta pa ful rada. No, vsaj Tini sem še konkurenčna user posted image user posted image user posted image

Jutri zvečer gremo pa s sodelavci sankat user posted image user posted image me prav zanima koliko jih (nas user posted image ) bo v sredo na bolniški user posted image

Meni pa tek zgleda še bolje, kot smučanje, ker pri smučanju me je ful strah hitrosti in poškodb . Predvsem takih res orng...da bi se kdo pribil vame ali otroke recimo...ali pa kateri od nas v koga user posted image .....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
18.2.2013 20:31:17   
petarda
Sankat bi se pa tudi jaz šla user posted image user posted image user posted image user posted image ...pri nas smo danes prakticirali sankanje na tistih lopatkah...in to kar v rikverc v dolino user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
19.2.2013 7:29:32   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image že dolgo je nismo skupaj pile

Petarda user posted image user posted image user posted image ...ošitno ti hočejo dopovedat, da si pač poletni človek user posted image

Anže je tudi včeraj na treningu povornk zaružil (no, to se mu zgodi skoraj vsak trening ko se tako žene, vendar brez posledic) in ga danes kar pošteno boli leva roka (pomoje ima mal nadlaketno mišico nategnjeno), a ga to ne ovira, da ne gre danes spet na trening user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
19.2.2013 8:43:42   
petarda

Petarda user posted image user posted image user posted image ...ošitno ti hočejo dopovedat, da si pač poletni človek user posted image

Pa saj to...ampak meni so zime tudi fuuuul všeč...še sploh, ko je tako veliko snega user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak jaz sem taka, kot Anže...se ne dam...bi tudi šla takoj nazaj na smučke user posted image ...pa itak sem skoz zunaj in norim po snegu...se ne dam, čeprav me vse boli...user posted image

Nina a mi pošlješ kak posnetek Anžeta kako smuča? user posted image Saj vem, da si jih že limala, samo prej nisem imela dobre povezave in mi ni prenašalo večjih fail-ov

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
19.2.2013 9:17:27   
Paštetka
Vidim, da odkar je petarda priklopljena se tukaj spet dogaja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
19.2.2013 9:29:30   
*bubi*

Evo, se vam pridružim pri kavici.
Bubi ima še zadnji dan tečaja, bubika je v vrtcu, potem pa greva skupaj na veliko "tekmovanje" Itak je važno samo to, da se pokal dobi na koncu user posted image

Nina, kar se mojega poguma tiče - priznam, da me je zelo mikalo, ko sem gledala moja dva na smučišču. In bubika si je tako zelo želela, da bi mamica z njo smučala - da bi me ona naučila user posted image user posted image user posted image

Gledam zdaj za naprej - imate kakšne izkušnje z nastavljivimi pancarji? Roces ima recimo 30-35 in 36-40. To bi bilo ravno za moja dva, ker bi drugo leto oba štartala na spodnji številki.

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Vidim, da odkar je petarda priklopljena se tukaj spet dogaja user posted image

Ja, samo če ne bodo hitro tele RR porihtali, bomo vse skupaj kam drugam bežale. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
19.2.2013 10:02:28   
NinaŠ

Nina a mi pošlješ kak posnetek Anžeta kako smuča? user posted image Saj vem, da si jih že limala, samo prej nisem imela dobre povezave in mi ni prenašalo večjih fail-ov

nimam user posted image ... ga posnamem čez vikend na eni dirki user posted image
. Trenutno niti fotk nimam, ker imam ta nov !!! lap top na popravilu user posted image (sicer sem pa sama kriva, ker sem malo preveč datotek zbrisala user posted image )

Gledam zdaj za naprej - imate kakšne izkušnje z nastavljivimi pancarji? Roces ima recimo 30-35 in 36-40. To bi bilo ravno za moja dva, ker bi drugo leto oba štartala na spodnji številki.

izkušenj nimam, tako da nasveta tud ne, mnenje lahko povem - pomoje so za smučanje nekajkrat na leto čist OK. Gledam pa številke nog user posted image - user posted image Anže ima letos pancarje 34,5, tina 31 ...pa sta nekaj strejša od tvojih user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 19.2.2013 10:03:16 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
19.2.2013 12:05:52   
ada2
jaz že tudi skoraj 15 let nisem bila na smučeh, kot otrok pa skoz.... ampak takrat sem živela še v črni in tam si bil čuden, če nisi smučaluser posted image
sicer nam pa trenutno finance ne dopuščajo takih športov.... se pa zato sankamouser posted image
včeraj je miholin prijel vroč likalnik.... kljub ponovni prepovedi in obljubi, da seveda ne bo prijel, če je vroč, je moral stegnit roko in probat. potem je hodil okrog kot polit cucek, najprej seveda hotel obtožiti adama, ampak, ko je videl, da mu to ne bo uspelo (btw - adama sploh blizu ni bilo, pa tako je vedno, ta mali vedno za vse obtoži adama) je pa začel jokat, da bo priden, pa da bo ubogal.... pokazat roke pa še vedno ni hotel. sem mu mogla kar malo na silo pomagat. no, saj, ko je videl da mu moja pomoč resnično pomaga je pa pustil. za znoret kako različna sta.... adam celo ulico k meni preipelje, če se kdo kaj poškoduje in vsem razlaga, da je njegova mama medicinska sestra in da bo vedla kaj naredit, da ne bo več bolelo, ta mali pa sumničav in trmast in ne pusti... on samo išče krivceuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
20.2.2013 8:22:33   
petarda
Ziher sem hotela včeraj ene trikrat komentirat, pa me ni spustilo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
20.2.2013 8:30:09   
Paštetka
Ajde napišite mi cifre kaj vam manjka pri polaromaniji. Prva pride,prva melje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?