|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
14.2.2013 13:14:49   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

mamica deklicam - hmmm, tole pa prvič slišim. Kakšen kredit pa je to, da se lahko cenilci sprehajajo po vašem domu? 

Drugače pa te še k sebi povabim, če boš v zagonu... Pri nas bi tudi marsikoga kap, ko bi v našo hišo vstopil. user posted image

mislim,da se mu reče hipotekarni kredit. Dokler ne odplačava, je tudi banka lastnica hiše in če slučajno ne bi plačevala, nama jo vzamejo. Vzela sem za 18 let, za najmanjšo dobo kot je bilo možno. So mi ponujali 30 let a kaj ko ga takrat še preveč preplačaš. Sedaj ga odlpačijeva že 2,5 let. Bi pa imela možnost sedaj, ko sem brezposelna, zmanjšati obrok, a verjetno bi se doba takoj podaljšala. Sva se zmenila, da dokler nama bo zneslo, ga bova odplačevala kot smo dogovorjeni. Zato sem bila pa tudi zadnjič vesela, ko so mi določili tako visok otroški dodatek. Vsaj z njim pokrijem obrok (skoraj cel obrok) in nekaj prispevam k skupnem proračunu.

Veste punce, zagon za puncanje me je minil a ko vidiš, da se nekaj pozna, kar gre. A da bi šla še kam pucat, ja koliko bi pa plačale ? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   [Brisano sporočilo]
14.2.2013 14:45:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
14.2.2013 16:41:37   
briljantina
Pozdravljene!

Se vam kar veliko dogaja... Tudi pri nas smo se najedli pustnih dobrot.
Drugače pa kar bruhamo in driskamo. Danes je že malo boljše, jutri pa že služba vabi. Potem pa vikend. user posted image Glave nisem pomolila ven že 2 dni.user posted image
Tole je v zvezi s hipotekarnim je tudi meni sumljivo, nekako bi se strinjala z michellino1 misel. Midva ga imava tudi, pa nama nihče ne hodi gledat. Odvisno od pogodbe, zgleda.
Blagor tistim, ki lahko držite dieto, edina ki sem se jo morala držati, je bilo nosečniška. Ker sem pač MOGLA, v dobro otroka. Drugače pa nisem karakter. Takrat sem bila zelo ponosna nase. user posted image user posted image
Sem poskušala nekaj časa brez kruha in slaščic, ne rečem, da se ni poznalo, vendar se je potem 2x toliko nabralo. user posted image

Najmanj tri smo na vrsti za poročanje naslednji teden. user posted image vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 653
14.2.2013 19:48:24   
Žabinčica
Dober večer.

Darhaha, hvala za odgovor. Ti tekaš na 5 ali 10 km?

Tečem pa zelo rada. Tako da že komaj čakam lepših dni. Skupinskih tekov se še nisem nikoli udeležila. Bi bila gotovo zanimiva izkušnja. user posted image

Ja, meni se tudi zdi da bi to znalo biti zanimivo. Mogoče pa se udeližim tega DM teka. Sem pa jaz včeraj videla enega zelo zagrizenega tekača, je lepo tekal v opremi dokler je snežilo tu pri nas po glavni cesti. Sva se sprehodile mimo njega. Tako da so eni zelo zagreti, ne glede na vreme user posted image .

Meni še ni čisto jasen. user posted image  Hipotetično če jaz plačujem redno vse obveznosti do banke,  ne vidim razloga, zakaj bi tujci hodili v mojo hišo. Pa tudi ne vidim nobenega smisla v teh obiskih. A to imate prav v pogodbi napisano?

Meni bi tudi zanimalo kako je s tem. Čisto navaden hipotekarni kredit verjetno to ni ali pa ima banka zelo nenavadna pogodbena določila user posted image . Mogoče gre za leasing ali kakšen kredit, kjer je dejansko banka navedena v zemlj. knjigi kot lastnica nepremičnine in se le-ta prepiše na njiju ko je kredit v celoti odplačan? Potem banka dejansko hodi kontrolirat stanje "svoje" nepremičnine?

Še od mene pikepoke za vse ki jo ne-čakate user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 654
15.2.2013 7:50:08   
Žabinčica
Dobro jutro.

Pri nas spet snežžiiiii...user posted image ...

Lep dan vsem.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   [Brisano sporočilo]
15.2.2013 9:01:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
15.2.2013 9:31:37   
mamica deklicam
pozdravljene.

Še pol ure in dobim obisk. Saj veste koga. Čez vikend bom točno pogledala in javim, kaj piše v pogodbi.

V torek sem klicala kolegico, ki dela na NLB, kjer imam sklenjen kredit. Mi je povedala, da je banka Slovenije zahtevala, da se vse nepremičnine, ki so pod hipotekami, morajo na novo oceniti. Upam, da mi je ne bodo preveč dobro ocenili, ker se mi bo to potem poznalo pri OD in vrtcu.

Držite pesti

Neposredna povezava do sporočila: 657
   [Brisano sporočilo]
15.2.2013 11:28:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 658
15.2.2013 13:35:50   
mamica deklicam

mamica deklicam  - sem zjutraj malo brskala po internetu in naletela na tale članek, objavljen prejšnji mesec v vseh večjih medijih. Jaz sem ga kot ponavadi zgrešila. user posted image  

Če-imate-hipoteko-pričakujte-cenilca-na-domu

Pa kot sem jaz razumela članek, je prej bojazen, da ti bodo nepremičnino manj ocenili kot pa več glede na prvotno stanje cenitve. Nič  kaj dobrega ne diši tale zadevščina...
Držim pesti, da bo uspešna ocenitev in v tvojo korist. user posted image Javi, kako je bilo... user posted image

sem prebrala članek. Glede na to, da sva midva menjala streho in okna, mislim, da ne bo bojazni, da nama jo bodo manj ovrednotili, prej večuser posted image

Ženska se je oglasila, opravile sva hitro, bova pa videla, kaj se bo iz tega izcimilo.

Neposredna povezava do sporočila: 659
   [Brisano sporočilo]
15.2.2013 14:10:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 660
15.2.2013 18:05:15   
SweetNovember
Ojla punce,

že nekaj časa nisem pisala, sem se uvajala v novo službo, 1. teden je že za mano... hb, da je vikend :)

za pusta sem bila pikapolonica :) sicer imam pa skos pestro, si vmes želim, da ne bi bilo tako dinamično skos :)
ampak s prvčki najbrž mora tako bit.

Zdaj pa v akcijo za najino bebo ;) - če že nisva pozna... mogoče bo ploden vikend user posted image

pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 661
   [Brisano sporočilo]
15.2.2013 19:21:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SweetNovember)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
15.2.2013 19:30:46   
mladika
Ojla babike!!

Se še jaz malo javim,da ne pozabite name...po burnem vikendu,se je stanje pri nas malo umirilo do učirajo ko sem zvedela da je mojga dedeka možganska kapuser posted image .Jaz sem bila v torek na UZ-ju ledvic in je hvala Bogu vse tako kot mora bit.Mi je delu UZ en mlad fant,ki se verjetno še uči,pa mu je mentorca rekla da naj mi za vajo pogleda še ostale trebušne organe,ki pa so tudi vsi brez posebnosti.Drug teden v četrtek me še čaka UZ črevesja potem pa nazaj h G!!Ja takle mamo pri nas,pestro je letamo od dohtra do dohtarja in februar bo minil kot bi mignu!!

Lep vikend vam želim,pa se tipkamouser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 663
   [Brisano sporočilo]
15.2.2013 19:32:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 664
   [Brisano sporočilo]
15.2.2013 19:38:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
16.2.2013 8:33:58   
ta*mala
Ojla...

Moram povedat, kako sem neučakanauser posted image In ker imam doma precejšnjo zalogo testov, sem mogla že danes lulat v lončekuser posted image No in smo spet tam, kjer smo bili novembra... na testu je bla po desetih min zelo, zelo šibka druga črtica...tko že skor na meji z uno "domišljijsko" črtico, ampak je pa...in to na mestu, kjer mora bit... do M je še 3 dni, ampak js kr upam/verjamem, da je ne bouser posted image Lahko pa držite pesti, da je reeeeeesssssss ne bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 666
16.2.2013 9:27:51   
briljantina
ta*mala - sem se spraševala, če sploh pokaže pred M, ker mi je škoda denarja za teste. Teh par dni bomo pa že potrpele, jl? user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 667
16.2.2013 9:48:35   
ta*mala
Nekaterim ja, nekaterim ne... Meni prejšnjič npr. ni... sam je bil test manj občutljiv, kot je ta, k ga mam zdej... tko d upam, da bo v torek bolj jasna črticauser posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 668
16.2.2013 10:18:54   
briljantina
ta*mala držim pesti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 669
16.2.2013 10:19:36   
bybyka_1987
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 670
16.2.2013 10:22:02   
ta*mala
Hvala! Pa fajn jih držuser posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 671
16.2.2013 11:37:08   
bybyka_1987
joj ta*mala meni kar srcek zaigra k kaj tkga preberem....res se jaz drzim pestke :) in seveda bo se mocnejsi plusek...itq pa bos zdaj skos lulala .....hehehe

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 672
16.2.2013 13:45:38   
ta*mala
Jah, sej veš kako je to... bom preverjala, če je črtica še... seveda bom... k me je strah, da se ponovi ss...

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 673
   [Brisano sporočilo]
16.2.2013 13:59:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 674
16.2.2013 20:15:16   
emibu
Živjo,se bom mal pridružila tej temi upam da me boste sprejele medseuser posted image
Torej pri nas doma imamo enega ki bo maja dopolnil 3 leta in srčno upam da se ta mesec pokaže plusekuser posted image ..
Vadila sva že prejšni mesec ampak je prišla gospauser posted image
user posted image user posted image user posted image vsem ki čakamo user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav Emibu!

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?