Žabinčica
|
Dobro jutro . Pri nas še vedno sneži; večji uživa v vremenu, meni pa je tudi lepo . So se včeraj v vrtcu nasankali, pa snežake delali, potem sva pa še pred blokom moj avto odkopavala, ker je bil že čist zasnežen-tako da pri nas je to dogodek , pa še bi menda po snegu norel, če bi šlo. Sem tudi tamalo na kratko ven peljala (predolgo nisem hotela, ker še malo kašlja), je bila zelo vesela, je takšen otrok, ki ljubi zrak in bit zunaj. Poti super splužene, se da z vozičkom naokrog . IZVIRNO SPOROČILO: darhaha84 Bomo šle na Ljubljanskega v oktobru, vendar bova tekli samo 21km, ne upam se iti ta pravega, bi morala bolj trenirat. Če pa slučajno do takrat kaj rata pa prestavimo za kakšno leto – joj, ko bi vsaj… hec. Drugače pa bo zadostoval dm tek za ženske, tega se pa udeleživa vsako leto (ta je bolj za hec in rekreacjo)… , super za maraton. Ste res pridne. Kako dolga pa je proga pri dm teku? Ste me tako navdušile, ko sem to prebrala, da sem začela še jaz razmišljat o tem, če mi uspe bit v dovolj dobri kondiciji. IZVIRNO SPOROČILO: michelle1 40 dnevni post - izkoristila ga bom v shuševalne namene. Odrečem se vsem sladicam in ostalim slanim prigrizkom, sladkim pijačam (alkoholiziram se itak ne ), hitri prehrani (pizze, kebabi, čevapčiči v lepinji, bureki, hamburgerji...), pa tudi kruh bom dala stran. Če preživim, poročam o rezultatih... dobra si oz.vse, ki se boste posta držale. Meni gre najbolj brezmesni dan...itak ga pri nas skoraj ne jemo. Da bi pa dala sladko na stran...ta bi bila pri meni težka. Mogoče dobim pa pri vas inspiracijo še za to . Sicer sem te dni že začela namesto sladkarij kupovat različno sadje (tudi kakšno bolj južno, da je malo bolj pestra izbira) -to mi še nekako najbolj diši kot zamenjava, ker se je od jeseni, ko so se začeli roj. dnevi absolutno preveč sladkega pri nas pojedlo. Smo že na tem da imamo vsak dan kakšne kekse, to pa mi ni ravno všeč. Sicer ni ravno sezona za sadje, čeprav dobiš itak vse. Sem zadnjič jagode kupila, pa so bile celo zelo dobre , kar vseeno v tem letnem času nisem ravno pričakovala. Lep zasnežen dan.
|