|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.2.2013 8:31:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
   [Brisano sporočilo]
13.2.2013 9:04:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: Bodoče nosečke
13.2.2013 9:08:12   
ta*mala
Jutrouser posted image

Joj, Michelle, boš spet pridnauser posted image

Jst upam, da ne bom v rdečih...gatahuser posted image Sej zdj razmišljam kdo je bl pr*****n jst al mojuser posted image sm mogla včer polulat test, ker jih mam velik, ane, pa itak ni nč pokazu, če je še tok hmal... ampak pol sm mogla še O test not namočit user posted image user posted image user posted image da vidm, če tist kej pokaže, in tm je bla senca črtice...čeprou je bil po O že čist bel brez česar koli... no, važn da mam spet neki za tuhtatuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 628
13.2.2013 9:31:23   
mamica deklicam
dobro jutro.

Danes še preživimo ta sneg in kidanjeuser posted image user posted image , potem pravijo, da bo nehalo.

Post se pa res splača izkoristiti v shujševalne namene. Moj je naročil, da danes nobenega mesa, ker je strogi post. Na leto se on drži samo tega dnevauser posted image , da ga ne je. Drugače pa vedno "a dones ne bo nobenega mesa zraven" in si gre skuhat hrenovko.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 629
13.2.2013 10:24:13   
darhaha84
Ta*mala očitno imaš večkrat v ciklu O. A ti ni g.rekel da je sploh nimaš? Imaš več možnosti da se prime.user posted image Drugače pa ne bit tako nestrpna, saj bo. Najboljše da gresta za 14dni na dopust in se odklopita ter uživata drug z drugim, pa bo… No pri nama je tako ratalo po 2eh letih je.user posted image
Drugače smo se imeli včeraj super – dopoldne v vrtcu so bili maškarce in so imeli dan v tem stilu, ko sva prišla domov sva šla malo na sneg (jaz sem kidala, E.se je igral) in k mojim v maškare od 18ih sva pa šla v družbeni dom v ples v maskah za otroke. Tam sem bila zmenjena še prijateljico in sva malo počvekale, otroci pa so imeli svojo zabavo in sva domov prišla ob 19:30. Potem je bil samo še za večerjo, pod tuš in spat. No, ko sva se tuširala je še mož prišel domov da ga je malo videl… Mu je bilo kar hudo ker ni videl maškarce…user posted image
Jaz včeraj pojedla 2 krofa in 3 flancate, ker sem rekla da bom teh 40dni izkoristila abstinenco od sladkarijuser posted image a je kdo opazil da je od pepelnične srede (danes) pa do Velike noči, kot naj bi post trajal 47dni in ne 40dni kot bi moralo bitiuser posted image ? A ni tako da je 40 dnevni post? Meni ni nič jasno…user posted image Sva s sodelavko prej štele koliko časa ne smeva jest sladkarij, ker tista ki zgubi nora iti na mali maraton (21km) in sva to ugotovili.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 630
13.2.2013 10:44:21   
Anonimen
Pri nas v Krško tudi sneži user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Dobro jutro!  user posted image

Pri nas tudi sneži...

Neposredna povezava do sporočila: 631
13.2.2013 10:44:38   
mamica deklicam
a veš, da imaš prav. Kakor jaz vem, naj bi tudi bilo od pepelnične srede do Velike noči 40 dni.

Glej takole: imamo več časa biti na postuuser posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 632
13.2.2013 10:46:50   
ta*mala
Dvomim, da bi mela dvakrat O... če G dvomi, da jo mam sploh enkratuser posted image pa tud prejšnji torek je bil O test izrazito pozitiven... pol pa šibka črtica in potem belina... včeri je blo lih en tedn po tem pozitivnem testu, pa tud črtica ni bla tko šibka kot prej ampak sam še senca od njeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 633
   [Brisano sporočilo]
13.2.2013 11:46:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 634
   [Brisano sporočilo]
13.2.2013 12:23:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
13.2.2013 12:52:51   
darhaha84
Aja, to se pa izide J skoraj 30let sem na svetu in vzgojena v krščanski veri, pa je bilo skoz govora o 40dnevnem postu in sem šele zdaj to ugotovila. Hvala za razlago. Bomo šle na Ljubljanskega v oktobru, vendar bova tekli samo 21km, ne upam se iti ta pravega, bi morala bolj trenirat. Če pa slučajno do takrat kaj rata pa prestavimo za kakšno leto – joj, ko bi vsaj… hec. Drugače pa bo zadostoval dm tek za ženske, tega se pa udeleživa vsako leto (ta je bolj za hec in rekreacjo)…

Neposredna povezava do sporočila: 636
13.2.2013 12:55:43   
asyka
Jaz sem sicer rekla, da tokrat pa ne bom.... Pustila avta neodmetanega do konca sneženja. Ampak očitno me prvič ni izučilo in bo avto spet počakal, da bo na njem polmetrska odeja snega potem pa bom kidala in pometala okoli njega. Mnja tako je, če moških ni doma pa more ženska sama. Jst bi itak najraje počakala, da bi sonce to stopilo, ampak je najin parking skoz v senci.

Bi pa lahko počasi že nehalo snežiti, nisem ravno ljubitelj zime in mraza. Sneg sicer maram, ampak iz srca pa sovražim tisto brozgo po pločnikihuser posted image

Morem pa malo pojamrati, ker ponavadi potem vedno tečka pride :) Torej pojma nimam kaj se dogaja z mojim ciklusum zadnja dva meseca. Že prejšnji mesec je zamujala, zdej pa si je ponovno privoščila neke podaljšane počitnice. Pomojem je to zaradi snega, pa nima zimske opreme da bi s hribov prišla user posted image user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 637
13.2.2013 14:41:49   
ta*mala
Mladika, js tud vedno pustim avto s tok snega, k ga padeuser posted image user posted image user posted image sam pol omenm, da ga bom jutr al pa čez dva dni rabla... pa mi ga lupček odkida pa prestav pod strehouser posted image user posted image user posted image priden je...user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 638
   [Brisano sporočilo]
13.2.2013 20:28:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
   [Brisano sporočilo]
14.2.2013 8:11:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 640
14.2.2013 8:28:28   
Žabinčica
Dobro jutro user posted image .

Pri nas še vedno sneži; večji uživa v vremenu, meni pa je tudi lepo user posted image . So se včeraj v vrtcu nasankali, pa snežake delali, potem sva pa še pred blokom moj avto odkopavala, ker je bil že čist zasnežen-tako da pri nas je to dogodek user posted image , pa še bi menda po snegu norel, če bi šlo. Sem tudi tamalo na kratko ven peljala (predolgo nisem hotela, ker še malo kašlja), je bila zelo vesela, je takšen otrok, ki ljubi zrak in bit zunaj. Poti super splužene, se da z vozičkom naokrog user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: darhaha84
Bomo šle na Ljubljanskega v oktobru, vendar bova tekli samo 21km, ne upam se iti ta pravega, bi morala bolj trenirat. Če pa slučajno do takrat kaj rata pa prestavimo za kakšno leto – joj, ko bi vsaj… hec. Drugače pa bo zadostoval dm tek za ženske, tega se pa udeleživa vsako leto (ta je bolj za hec in rekreacjo)…

user posted image , super za maraton. Ste res pridne. Kako dolga pa je proga pri dm teku? Ste me tako navdušile, ko sem to prebrala, da sem začela še jaz razmišljat o tem, če mi uspe bit v dovolj dobri kondiciji.

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1
40 dnevni post - izkoristila ga bom v shuševalne namene. Odrečem se vsem sladicam in ostalim slanim prigrizkom, sladkim pijačam (alkoholiziram se itak ne user posted image ), hitri prehrani (pizze, kebabi, čevapčiči v lepinji, bureki, hamburgerji...), pa tudi kruh bom dala stran. user posted image Če preživim, poročam o rezultatih...

user posted image dobra si oz.vse, ki se boste posta držale. Meni gre najbolj brezmesni dan...itak ga pri nas skoraj ne jemo. Da bi pa dala sladko na stran...ta bi bila pri meni težka. Mogoče dobim pa pri vas inspiracijo še za to user posted image . Sicer sem te dni že začela namesto sladkarij kupovat različno sadje (tudi kakšno bolj južno, da je malo bolj pestra izbira) -to mi še nekako najbolj diši kot zamenjava, ker se je od jeseni, ko so se začeli roj. dnevi absolutno preveč sladkega pri nas pojedlo. Smo že na tem da imamo vsak dan kakšne kekse, to pa mi ni ravno všeč. Sicer ni ravno sezona za sadje, čeprav dobiš itak vse. Sem zadnjič jagode kupila, pa so bile celo zelo dobre user posted image , kar vseeno v tem letnem času nisem ravno pričakovala.

Lep zasnežen dan.

Neposredna povezava do sporočila: 641
14.2.2013 9:51:51   
asyka
ta*mala daj drugače bi moj spucal ampak en mesec pa verjetno ne bom čakala da pride domovuser posted image

Veselo valentinovo vsem. Čeprav praznika najbolj ne podpiram. Saj veste tisto: IMEJTE SE RADI VSE LETOOOO :):)user posted image user posted image user posted image

A pri vas še vedno snži? V Mb še vedno naletava tale ledeni prš. user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 642
14.2.2013 10:53:27   
ta*mala
Pri nas nč več ne sneži...

Radi se mamo celo leto... včer sm dobila pa novo rožouser posted image

Pa mukotrpno čakam na 19.... še 5 dni, jaouser posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 643
14.2.2013 11:10:15   
bybyka_1987
VESELEGA ZALJUBLJENEGA VALENTINA VSEM

ta*mala sej bo...jaz se imam 8 dni :)

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 644
14.2.2013 11:11:44   
ta*mala
Ja, upam, da res BO...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   [Brisano sporočilo]
14.2.2013 11:33:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
14.2.2013 11:56:56   
mamica deklicam
se samo na hitrico javim, sem v polnem zagonu pri pospravljanju hiše. user posted image Pa to ravno jaz, ki nisem pristaš tega. A moram, ker jutri pride cenilka in moram vsaj toliko poskrbeti, da je ne bo kap zadela, ko bo noter stopila. Ker imamo kredit pri banki zaradi nakupa hiše, morava pustiti, da sem in tja pride cenilec pogledat hišo.

Pri nas tudi še rahlo naletava sneg. Imamo pravo zimsko idilo. Snega je pa kar nekaj zapadlo, mislim da včeraj 15-20cm, seveda že na nekaj podlage. In sem mlajšo hčerko peljala k dedku in babici, zraven pa peljala še sani. Jo bo dedek malo okoli na saneh peljaluser posted image user posted image

sedaj pa PUCAT!!!!user posted image

aja pa veselo valentinovouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 647
   [Brisano sporočilo]
14.2.2013 12:08:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 648
   [Brisano sporočilo]
14.2.2013 12:19:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 649
14.2.2013 13:06:55   
darhaha84
Ojla,
Srečno Valentinovo zaljubljenci
Midva ga ne praznujeva 14.feb., ker ga imava celo leto – malo heca, malo resnice – povprečje je kar lepouser posted image
Žabinčica - Proga je dolga 5 km in 10 km
mamica deklicam – kašen kredit pa imate, da pridejo gledat? No, saj verjetno nič ne škodi, samo ko bodo punce doma verjetno ne bo efekta – vsaj pri nas je tako. Moram pa reči, da je začel kar lepo pospravljat za sabo in ko se z eno igračo neha igrat jo pospravi in vzame drugo.user posted image
Jaz imam čistino ob petkih, saj ne da se mi da vendar moram, ker sem alegična na prah in moram obvezno 2x na teden pobrisat prah, vsak drug dan sesat in 1x na teden pomijem hišo – drugače sem čist boga, ker me kar duši, kiham in smrkam.
Še malo pa grem v vrtec po pikca in na sneg - jupiuser posted image  Upam, da mož pride domov bolj zgodaj, da ga še E.vidi.
Ta teden se bolj malo vidita, ker dela cela dneve - gužva...

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?