|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
13.2.2013 13:20:25   
Vesna27
Hvala. user posted image

Prav lepo je videt te nasmejane smeškote.user posted image

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
13.2.2013 13:33:30   
Anonimen
Punce, pozdravljene.

Little thing, upam, da bo vse ok, in da pregrada ne bo moteca za otricka!
Cestitke vsem za novo videne srcke :)! Naj tistim, ki se jim tokrat ni izslo, cimprej se zgodi nova, zdrava nosecnost!

Jaz se na sreco nisem se nic zredila, ceprav sem v zadnjih dneh pojedla cisto prevec krofov.

Nuhalno imam pa 22. 2., sem zadnjic pozabila napisati. Mogoce pa ze za spol izvemo :).

(odgovor članu LuNaMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
13.2.2013 13:40:58   
Anonimen
Tole bi moralo biti poboldano, pa mi ne rata preko mobija:

Nuhalno imam pa 22. 2., sem zadnjic pozabila napisati.

Pa podpisat sem se tudi pozabila, ojoj. Ti bodo za toste 4 % skrceni mozgani zaradi nosecnosti krivi :)).

Prva anonimna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
13.2.2013 13:44:35   
MojcaD1980
lunami dobrodosla in user posted image
pikizenc na fb kontaktiraj
Mojca Majerič, ima slikco od svoje puncke v viola barvi :)

(odgovor članu LuNaMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
13.2.2013 19:46:35   
Tejči
Little thing glej pozitivno, ni vse tako črno kot je videt!! Želim ti vse dobro, da bomo ostale do konca na tej temi in pisale kako žulimo svoje pikeceuser posted image

Danes je prvi dan, ko imam nekaj več energije, upam, da se bo tako nadaljevalo, ker sem šla že sama sebi na živce, ko sem se vlekla kot cota. Me pa je prebava tako jezila, da sem včeraj zvečer na silo popila skoraj pol litra donata in saj ne vem, če gre zahvala donatu, a zjutraj sem se kr ornk spraznila - a je bil tako trd, da me je vse bolelo... Pa v službi mi kr nalagajo neke težke škatle in me je telo že opozorilo, da jih ne bom več smela dvigovat - me je spodaj fajn bolelo, pa kr solzice so mi na oči prišle... Zdaj mi bo sodelavka pomagala dvigovat težje stvari...

Aja, Elevit jemljem že od začetka zvečer, tik preden grem spat - tako slabost po njem prespim. Ko sem ga vzela prej, me je znalo kako uro do dve kr fajn mantrat.

Tako, naj bo to za danes dovolj..še nisem nič počivala in me kavč že kliče...user posted image

< Sporočilo je popravil Tejči -- 13.2.2013 19:47:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1105
13.2.2013 21:04:12   
mamz
Tejči, kar naj ti pomagajo. Meni tudi sodelavke pomagajo. Ker naj ne bi nosečnica dvignila več kot 5kg. Šefica pa včasih pozabi, pa jo je treba malo spomnit, pol je pa spet v redu. Mene je prav špikalo, ko sem malo preveč dvignila in se moramo kar same paziti. user posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
13.2.2013 22:03:26   
Penny
Tudi jaz sem danes ful boljše. Res, tako dobro se nisem še počutila v zadnjih 3 tednih. Sicer se še nič ne bom pretirano veselila, da je konec nadležnih slabosti, ker se mi že jutri lahko vse vrne v še hujši obliki, ampak vseeno sem malo vesela. Sem se danes celo k depilaciji spravila, pa o seksu neki razmišljam user posted image .

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
14.2.2013 8:31:49   
MojcaD1980
Dobro jutro.
Mene je po par dnevih vceraj popoldan spet slabost malcek dajala. Ma sem se ji uprla. Ko sem zvecer po sluzbi prisla domov sem zacela sacher torto pect in mi je slabost na koncu cist minila. :) Dober znak. :)

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
14.2.2013 9:39:03   
Anonimen
Dobro jutro,stanje pri meni je tako da me je krč zagrabil v nogi že dva dni pa boli ko user posted image ,slabo mi ni (imam zapestnico)lačna sem skos user posted image na momente krči v spodnjem delu trebuha,zizike včas boleče včas ne.Trebušček še vedno isti čeprav ne morem nobene hlače nosit da imajo gumb tako da vedno nosim iste :) na razprodajo sem jih kupila v TOW WAY za 5 evro prav za nosečnice :) večinoma pa nosim pajkice ali kako krilo.Če sem lačna mi kar slabo postane tako da v soboto okoli 4 zjutraj sem mogla en piškotek pojest ker mi je bilo kar pošteno slabo,čez noč hodim na wc 5 krat user posted image .Kako se kaj vi počutite ?Punce če vam kaj voda zaostane rešitev je čaj iz kopriv,brusnice čaj ali pa voda z okusom brusnice.Na začetek čebula mi je smrdela če se je prepražila zdaj pa mi diši :)

Neposredna povezava do sporočila: 1109
14.2.2013 10:42:40   
MojcaD1980
uh meni so pa glih zdaj nuhalno premestili na 04.03.
Ces, da me je studentka prezgodaj narocila in da 20.02. ne bi bilo nic videti. :/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
14.2.2013 13:35:58   
mulica
Danes sem doma pozabila ingverjev čaj in grem malo googlat, kaj še pomaga in najdem info, da se ingver v nosečnosti sploh ne sme uporabljati:
http://relay.ffa.uni-lj.si/bf/Zasebni/Uni/KF/Default.htm Glej predavanje prof. Žive Novak Antolič: Zdravila med nosečnostjo in dojenjem : ingver je na slide-u 34.

In potem sem našla še en seminar iz farmacevtske fakultete (če vpišeš ingver nosečnost, je tam nekje med zadetki), kjer prav tako pišejo o nasprotujočih si rezultatih raziskav o varnosti ingverja. Evropska komisija ga prepoveduje nosečnicam ...user posted image Edino na kitajskem ga svetujejo, pa še to zmerno. Jaz se pa nalivam, ker mi res pomaga. Moram nehat googlat ...

Neposredna povezava do sporočila: 1111
14.2.2013 15:02:46   
MojcaD1980
ja na googlo pa res najdes vse mozne variante ... ce bi vse poslusali itak ne bi nic jedle in nic pile.

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
14.2.2013 15:51:01   
Penny
No sam če ginekologinja neki napiše ali farmacevt, potem to ima neko težo, vsaj zame ...
Sicer pa hvala za link, vidim zanimive stvari :).

Neposredna povezava do sporočila: 1113
14.2.2013 18:19:31   
mala.pikica
Dober večer ...
moj dan pa danes ni, mi je slabo že od jutra, čeprav je bilo zdaj v zadnjih dneh že dosti boljše.

Začela sem jemati elevit in ugotovila, da mi je po njem slabo, tako da ga zdaj vzamem tik pred spanjem. Pa ne vem, ali je današnja slabost posledica elevita ali pač splet okoliščin.

Hraaaanaaaaa. jaz bi samo jedla :-(. Se mi zdi, da sem pol ure po kosilu lačna. Pa sladko mi diši, pa slano, o čipsu, hamburgerjih sanjam ... jest tega nočem ... Na srčo tudi sadje paše ;-)

Jutri pa vidim mojo pikico, komaj čakam jutro :-)
Lep večer, jaz grem hišo spravit v red ...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
14.2.2013 19:04:20   
Penny
Je že par punc tu gor potarnalo, da jim je po Elevitu slabo, zato je čisto možno, da si tudi ti ena teh "srečnic" user posted image .
(Jaz sem ravno iz tega razloga, pa tudi zaradi velikosti tablet, vzela raje Femibion in AZ Mama, ker sem že prej brala izkušnje o slabostih po jemanju.)

Junk food je pa očitno prav tako naš zaščitni znak. Jaz se pa kar vdam tej želji. Sicer res ne vsak dan, ampak 1x/teden pa potešim junk lakoto user posted image .

< Sporočilo je popravil Penny -- 14.2.2013 19:05:34 >

(odgovor članu mala.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
14.2.2013 19:09:41   
mala.pikica
Penny, 1x na teden jo jaz tudi :-), sladkarije pa so na jedilniku vsak dan ;-)

Z elevitom bom nekaj dni še vztrajala, pol pa bom res kaj drugega probala. Do zdaj in v prvi nosečnosti sem jemala samo folno, ampak zdaj v tem času je težko velike količine dobrega sadja in zelenjave konzumirat ..., elevit pa le ima še nekaj dodatnih zadev zraven ...
Sem prej spila sok iz dveh pomaranč, pa mi je čisto obležl v želodcu ;-) No, mogoče pa so topli sendviči krivi in ne sok, hihihi!

Zdaj pa me res sesalec kliče, kuhinja pa se že sveti!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
14.2.2013 19:32:13   
Penny
Si pa pridna :).

Oba ta pripravka, ki ju jaz jemljem (izmenično, vsakega enkrat seveda) imata notr tudi vitamine, AZ tudi železo. Pa sigurno je še kak tak folna+vitamini stvar, ni samo Elevit :).

(odgovor članu mala.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
14.2.2013 20:27:33   
Anonimen
Pozdravljene!

Najprej vsem čestitke za nosečnost in videne user posted image .
Upam, da se vam uradno pridružim v ponedeljek.
Noseča sem 7t4dni. Včeraj sem imela UZ vendar se je videla samo gestracijska vrečka ter rumenjak, ploda se ni videlo. Ponovni UZ imam v ponedeljek in resnično upam, da se bo vse dobro izteklo. Je imela katera podoben primer, da se plod ni videl in se je potem čez nekaj ni pojavil. Resnično me skrbi kaj bo, saj imam točne cikle in kar nekako dvomim, da bi kasneje zanosila.

Lep večer vam želim,
A.

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
14.2.2013 21:08:43   
Penny
Kolk je pa bla velika gestacijska vrečka? Kruta realnost je namreč taka, da če se do velikosti GV 22 ali 23 mm ne pojavi utrip, potem je zelo zelo malo možnosti, da se sploh kdaj bo user posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
14.2.2013 21:13:53   
paškec
ANONIMNA
tudi če imaš redne cikle in redne spolne odnose, so plodni dnevi lahko kasneje v ciklu in je čisto možno, da si kasneje zanosila. držim pesti zate!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
14.2.2013 21:15:37   
Anonimen
GV velika 1,85cm torej obstaja še nekaj upanja?

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
14.2.2013 21:33:02   
Penny
Ja, še je upanje, zato kar pozitivno razmišljat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
15.2.2013 7:35:44   
Vesna27
Jutro!

Kako ste kaj?

Se je skupina na FB že razživela? Jaz sem tudi poslala Mojci sporočilo naj me doda v skupino.

Sem pa bila zadnje dneve malo zmedena s temi datumi, ker sem si drugače izračunala tedne kot mi je ginekologinja napisala. PDP pa ostaja enak. Če se kateri ljubi, v katerem tednu bi bila po vašem? ZM je bila 14.12.2012. Po mojem sem danes ravno v 10. tednu, po njenem pa šele začetek 9. tedna. A za plod je dejala, da je večji nekaj dni.
Sej se ne obremenjujem, ampak mal sem firbčna, če sem si prav izračunala ali ne. user posted image

Joj, jaz bi tudi stalno nekaj jedla, seveda mi paše predvsem vse, kar ni zdravo. Prej sem pila skoraj samo vodo, sedaj pa mi je po njej slabo. Zjutraj je sploh ne smem piti, sicer takoj bruham... Drugače pa je boljše vsaj kar se slabosti tiče.

Lep vikend!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
15.2.2013 7:36:58   
Vesna27
Anonimna, tudi jaz ti želim vse dobro! user posted image

(odgovor članu Vesna27)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
15.2.2013 8:02:26   
Tejči
Vesna27 po mojem koledarčku (imam tak krogec kot ga ima ginekolog) si danes prvi dan 10. tednauser posted image

(odgovor članu Vesna27)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?